|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi i zdjęcia kosmetyków Avonu
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Torebka Dinah
w sumie bardzo szykowna i elegancka, fotki nienajlepsze z uwagi na fakt że dawała mocny odblask przez tą lakierowaną powłokę. Zastanawiam się nad odwiązaniem tej "apaszki", te łańcuszkowe rączki są jednak jakieś takie "rozbiegane"- wolę sztywniejsze. Na ramieniu mogę ją nosić gdy mam bluzkę i maxymalnie marynarkę, ale już na płaszczyk to nie bardzo, bo łańcuszki nie poddają się nijak. Na ostatniej fotce wewnątrz torby polarowy kocyk, aby chociaż trochę ukazać wnętrze torby - A4 zmieści się ale trzeba kombinować aby zamknąć zamek gdy jeszcze inne rzeczy też są. |
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
http://wyslijplik.pl/download.php?sid=zRiEPRL3
to jest program dla konsultantek na torebkę Batycki w katalogach 3-7 2011 w pdf |
|
|
|
#1895 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Mam pytanie czy ktoś ma tą nawilżającą szminkę z miętą w kolorze frosty nectar??? Nigdzie jej nie mogę znaleźć a chciałabym ją sobie zamówić.Chodzi mi o opisanie tego koloru bo w katalogu wygląda na taki beżowo pomarańczowy kolorek ale jak wygląda w rzeczywistości???Jeśli ktoś ma to bardzo proszę o fotki albo chociaż o odpowiedź ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#1896 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Paletka ZODIAK
2. Olśniewający cień do powiek Chromed Cacoa |
|
|
|
#1897 |
|
Zadomowienie
|
zdj. nr 1-2
Torebka Brookie z przodu i zz góry otwarta zdj. nr 3 - rozświetlające perełki do twarzy zdj. nr 4-6 - poczwrórne cienie AQUADELIC (z demo ..u mnie defekt gąbeczka zsuwa się z aplikatora;/) zdj. nr 7; górna paleta ; poczwórne cienie AQUADELIC dolna paleta; poczwórne cienie SMOKEY EYES zdj. nr 8-9 - poczwórne cienie SMOKEY EYES zdjęcia robione w pełnym słoneczku choć trochę niewyraźne ;p
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy 22 grudzień 2o12r -kochamy _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy Edytowane przez CzekoladowyMus Czas edycji: 2011-01-23 o 16:32 |
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
na życzenie Abigail na ramieniu
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Portfel Rachel
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Torebka Rachel
zauroczył mnie jej kolor - jest to taki głęboki wiśniowy, na dnie barwy opalizujący ... tak jakby ten wiśniowy kolor był lakierem na wierzchu a pod spodem miedź. Kolor niesamowicie apetyczny, jak dojrzałe ciemne czereśnie. Torebka bardzo miękka, dość pojemna Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-01-24 o 18:12 Powód: dodanie fotek |
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
kosmetyczka z zestawu uwodzicielki
|
|
|
|
#1902 |
|
Wtajemniczenie
|
Paletka cieni Zodiak zrobiona bez lampy na dłoni jasnej karnacji, nie mają drobinek połyskujących, chyba że niewielkie byłyby zauważalne w dość jasnym świetle, ale na oku raczej nie można by tego zauważyć.
- czarny jest lekko przydymiony - szary na zdjęciu wyszedł w niebieskopodobnym odcieniu, ale tak naprawdę jest to kolor zbliżony do stali, metalu w łagodnym odcieniu - kremowy odcień beżu, w kolorze skóry - różowy odcień bardziej przydymiony, ciemnawy - granatowy, może wchodzić w odcień starej butelkowej zieleni - jasnoniebieski, gołębi - fioletowy, ciemniejszy wrzos, przydymiony - pastelowy fiolet odcień troszkę chłodny, bardziej w odcieniu bzu Cień SuperShock odcień charmed cocoa na ręku |
|
|
|
#1903 |
|
Rozeznanie
|
Porównanie poczwórnych cieni do powiek z lampą i bez. Na zdjęciach od lewej:
1. Pink sands 2. Island breeze 3. Lace lux
|
#1904 |
|
Przyczajenie
|
Początki 5 rosyjskiej ;P
http://www.avon-forum.ru/4images/det...image_id=17171 |
|
|
|
#1905 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Maseczka głęboko oczyszczająca pory Tajski Kwiat Lotosu Planet Spa,boska maseczka,pięknie pachnie i bardzo dobrze oczyszcza buzię
dwa zdjęcia,wersja Natural i Sexy ![]() |
|
|
|
#1906 |
|
Raczkowanie
|
pierwsze strony - katalog 5 ru ^^
http://www.avon-forum.ru/4images/det...46576d689dd7e9
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
20110124390.jpg20110125392.jpg
Mała LBD i Perceive. Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2011-01-25 o 00:06 |
|
|
|
#1909 |
|
Raczkowanie
|
katalog 5/2011 <- troche przerobiony poprzycinane zdjęcia i zmniejszony rozmiar
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Błyszczyki Glazewear:
- Shine Tickled Pink - Shine Pink Watermelon - Dazzle Pink Radiance |
|
|
|
#1911 |
|
Raczkowanie
|
1 - zestaw biżuterii Lanette - bardzo ładny; myślałam, że będzie większy i masywniejszy, ale jest delikatny.
2 - kolczyk na uchu z zestawu Lanette. 3 - zestaw pierścionków Amina, rozmiar 10 - są ogromne! Na pewno pójdą do wymiany. Akurat miałam zamówienie od dwóch klientek na nie (8 i 10) i 8 pójdzie dla tej, która chciała 10, a rozmiar 10 będę musiała wymienić na 6. Ehh, dlatego nie lubię zamawiać pierścionków w Avon Same pierścionki w pudełku nie prezentują się zbyt ładnie, ale na palcu już tak. ![]() 4 - zestaw kolczyków Natasha. 5 - komplet biżuterii Keira z Netto. 6 - naszyjniki Zodiac: wodnik, lew, baran. Robią u mnie furorę po prostu ![]() 7 - paletka Zodiak. Kolorki nawet ładne, nie wiem jak na powiekach będą się prezentować Oby dobrze ![]() 8 - Złocisty puder w pędzlu; niestety na zdjęciu nic nie widać ; w opakowaniu wydaje się on bardzo ciemny, ale nie kryje jednak skóry, jest bardzo delikatny i ma malutkie, błyszczące drobinki. Podkreśliłam nim kości policzkowe - jak dla mnie bardzo dobry do delikatnego makijażu, który używam na co dzień. ![]() 9 - Olśniewający cień do powiek SuperSHOCK Chromed Cocoa; na skórze rzeczywiście dosyć ciemny, ale na powiekach jest bardzo delikatny (spróbuję jutro nałożyć go więcej i zobaczymy ); dzięki tej wodnistej konsystencji nakłada się go po prostu świetnie na powieki, ale minusem jest dla mnie to, że trzeba dosyć długo czekać aż wyschnie, bo inaczej, jak otworzy się oko, to się zroluje prawie natychmiast ![]() 10 - ten sam cień na powiece (wybaczcie mój fatalny makijaż i podkrążone oko ale miałam ciężki dzień - a dopiero 13 ).
|
|
#1912 |
|
Rozeznanie
|
Medalion Emilla
jakość nienajlepsza, ale sztuczne oświetlenie, aparat też nie nalezy do szałowych. Biżut jest naprawdę śliczny http://img513.imageshack.us/img513/790/p1070111.jpg http://img694.imageshack.us/img694/3632/p1070115.jpg http://img141.imageshack.us/img141/4831/p1070112j.jpg http://img708.imageshack.us/img708/3568/p1070113n.jpg http://img5.imageshack.us/img5/8996/p1070114vd.jpg Edytowane przez mardy bum Czas edycji: 2011-01-25 o 20:14 |
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Lakier do paznokci, odcień SATEEN.
Sorki za paskudne pazurki - świeżo obgryzione
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Avon_katalog_05_2011.pdf
katalog miejscami rozjaśniony, wyostrzony, kompletny w strony i o rozsądnej wielkości, 11,6MB, |
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
lakiery matowe zaczynając od kciuka black as night, grey cement, inky blue, violetta, red velvet
foto 1 z lampą 1 warstwa, foto 2 bez lampy 1 warstwa (widzę,że kciuka nie widać ) Mi sie osobiście podobają, nie myślałam, że bedę tak zadowolona
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Pierścionek i naszyjnik MARQUIS z demo
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Cienie do powiek onyx lustre, kolor midnight lustre z lampą i bez
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
NETTO 5/2011
---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- DEMO 5/2011 |
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Netto_5.pdf
zmniejszony rozmiar pliku (3,9MB) , poprzycinane strony, rozjaśniony , wyostrzony i w pdf Avon_Magazine_05_2011.pdf Magazyn o rozmiarze 6,5MB w pdf, też troszkę graficznie poprawiony |
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Złociście połyskujący cień do powiek - odcień Black
Cień jest z taką niebieską poświatą...bardzo fajny
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

Same pierścionki w pudełku nie prezentują się zbyt ładnie, ale na palcu już tak.
; w opakowaniu wydaje się on bardzo ciemny, ale nie kryje jednak skóry, jest bardzo delikatny i ma malutkie, błyszczące drobinki. Podkreśliłam nim kości policzkowe - jak dla mnie bardzo dobry do delikatnego makijażu, który używam na co dzień. 
).