|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodni sprzedawcy z Allegro
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Nowi sprzedawcy... Towar wygląda ok, oni też. Ale warto chyba to potwierdzić. Co myślicie?
Świeżynka - bez sprzedaży, o bardzo ciekawym nicku - individuelle1 (dodam, że nr tel. inny niż u individuelle): http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=7109789 I już trochę działający człowiek o bardzo atrakcyjnych cenach, na poziomie roteza1 - mapioan : http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3926561 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Wtajemniczenie
|
Kate, dziękuję
![]() Właśnie arkawi szczególnie mnie interesował, bo u niego więcej niż jedna rzecz mnie nęci... ![]()
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co się tyczy pierwszego, to jednak przeczucie mnie nie myliło: individuelle1 to individuelle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item201578301__thi...l_w_folii.html Opis aukcji, charakterystyczne zdjęcia. Mapioanowi brakuje właśnie tego starannego opracowania opisów, zdjęcia nie są jednolite ![]() Z przyjemnością kupuję ostatnio u X - czli w togomago allegrowym - dobry kontakt, przesyłka świetnie zabezpieczona i szbyka - widać, że im zależy - no i zdecydowanie najlepsze ceny na niektóre produkty pełnowartościowe w dużych pojemnościach ![]() Duża zamiana na plus http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2339803 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Witam
Właśnie zastanawaiłam sie nad kupnem perfum dla męża Joop Nightflight u duty-free lub u perfumena http://www.allegro.pl/item199745751_..._sklepowy.html http://www.allegro.pl/item199645351_...ajtaniej_.html Kate30 i inne wizażanki pomóżcie mi. Duty-free ma same pozytywy, perfumen znowu jest polecany non stop przez inne wizażanki ale ma troszkę negatywów i neutrali. Będę ogromnie wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Wtajemniczenie
|
Perfumena polecam - bardzo mile wspominam transakcję z nim no i perfumy bez żadnych wątpliwości dostałam oryginalne
![]()
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
Dziekuję Wam bardzo
![]() ![]() To racja jesli chodzi o komentarze - idiotów nie brakuje ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie miałam racji.
Mapioan z rotez2 nie ma nic wspólnego. To bardzo miła kobietka, także Ania, ale nowa, nie ma swojego wcześniejszego odpowiednika na allegro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
Pozwólcie że się wtrącę w poszukiwanie ROTEZA.Kupowałam u niego/u niej/ i jestem zadowolona.Dla mnie ROTEZ to DUTTY FREE.
Podobna ilość towaru ,czyste zdjęcia ,ceny no i warunki zakupu te same.Trzeba szybko przelać bo jeżeli nie to przesyła za pobraniem. ALE MOGę SIę MYLIć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
wiesz co ja bym sie bala kupic perfumki u tego drugiego sprzedawcy bo kilka osob napisalo ze nie sprzedaje oryginalow.
Ja wiem, ze bardzo duzo ludzi kupuje podrobki nawet o tym nie iwedząc bo sądzą ze jaK kupili w opakowaniu i w folii to na 100% TO oryginały.Mam bardzo duzo takich kolezanek i kilku juz zwrocilam uwage ze to podroba to prawie sie poobarżaly i mowily ze sie nie znam. Na dowod pokazalam jednej z druda jak wygląda oryginal jezeli akurat mialam np Giorgio Armani, lub angel byl ciut inny kolor wody no i po jakims czasie zapach o trwalosci nie wspomne ![]() polecam perfumerie internetowe tez maja super promocje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do naiwnosci osób które mysla ze kupły orygnał za 49.99 to sie nie wypowiem. A oburzenie? Hmm czasami tak bywa ze ktos kupuje coś co wyglada jak oryginał by zaszpabnowac a obuzenie sie bierze stad ze ktos odktył ich mistyfikację.
![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego...moze to juz mniej istotne.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapewne bardzo dużo ludzi podróbki kupuje, zgadzam się, ale wierz mi, na tym forum spora grupa potrafiłaby je rozpoznać z zamkniętymi oczami. Dlatego większość z nas kupuje na allegro i będzie tam kupować dalej. Ja kupiłam tam niemal 20 flakonów i nie nacięłam się ani razu. ![]() Wielu ma dużo większe doświadczenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Widzę że wiele z nas śledzi losy roteza i duma nad tym gdzie on się podział
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Napisane przez abar18
wiesz co ja bym sie bala kupic perfumki u tego drugiego sprzedawcy bo kilka osob napisalo ze nie sprzedaje oryginalow. Ja wiem, ze bardzo duzo ludzi kupuje podrobki nawet o tym nie iwedząc bo sądzą ze jaK kupili w opakowaniu i w folii to na 100% TO oryginały.Mam bardzo duzo takich kolezanek i kilku juz zwrocilam uwage ze to podroba to prawie sie poobarżaly i mowily ze sie nie znam. Na dowod pokazalam jednej z druda jak wygląda oryginal jezeli akurat mialam np Giorgio Armani, lub angel byl ciut inny kolor wody no i po jakims czasie zapach o trwalosci nie wspomne) polecam perfumerie internetowe tez maja super promocje A do kogo Ty to piszesz, że tak spytam z ciekawości? Zapewne bardzo dużo ludzi podróbki kupuje, zgadzam się, ale wierz mi, na tym forum spora grupa potrafiłaby je rozpoznać z zamkniętymi oczami. Dlatego większość z nas kupuje na allegro i będzie tam kupować dalej. Ja kupiłam tam niemal 20 flakonów i nie nacięłam się ani razu. Wielu ma dużo większe doświadczenia. __________________ ja nie mialam na mysli podrobek tylko z allegro, pelno chodzi takich jakichs roznych ludzi ze niby sprzedaja po kradziezy, a to tir sie przewrocil i.t.d. te perfumki to koszmarne podroby nawet w programie tvnstyle mowily panie ze 70% perfum sprzedawancy np na allegro to podroby. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tej też nie umiem zlokalizować. ![]() Cytat:
A co to TVN Style to wolałabym się nie zagłębiać. Panie nie kupują na allegro, więc nie wiedzą co mówią. To raz. A dwa, kiedyś wybierały wody dla mężów w prezencie, przy flaszce za 79zł stwierdziły, że to dużo za droga sprawa, więc ja nie będę ich znajomości oryginalnych, markowych perfum komentować, bo śmiem twierdzić, że znają się jak kura na pieprzu. A co do tych 70%. Po to właśnie jest wątek o weryfikacji i ten tutaj żeby jedno od drugiego odróżnić. Bo jak zapewne zauważałaś, my kupujemy i polecamy sobie te 30%. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
a kto ci powiedzial ze ja kupuje u tych co chodza i twierdzą ze mają te perfumki z kradziezy
ja w zyciu nie kupilam perfum ani na allegro ani od jakis naciąqgaczy kupuje tylko w sklepach albo za granicą widze ze ty , jestes z tych ludzi, ktorzey twierdzą ze zawsze mają rację i nic ich nie przekona. ja mam chyba prawo wyrazic swoją opinię i wypowiedziec sie na temat głupoty i niewiedzy moich znajomych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj, przekonaj się, dowiedz i potem odradzaj. A głupota i niewiedza Twoich znajomych mało kogo na tym forum interesuje. Trochę logiki mile widziane. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Piers do przodu
|
![]() ![]()
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
to moze ty wlasnie nalezysz do tych mniej zorientowanych co do oryginalnosci ze sie tak oburzasz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
Dajcie spokój !
Każdy ma prawo kupować tam gdzie mu sie podoba. Jak ktoś sie boi na allegro to nikt mu nie zabrania kupować w Douglasie. Ja tam kupuje na allego i jestem zadowolona. Więc dajcie spokój dyskusji kto się bardziej zna na oryginalności perfum z allegro bo to naprawdę jałowa dyskusja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście. Wszyscy tam kupujący się nie znają. Tylko Ty jedna, co nigdy flaszki z allegro nie widziałaś wiesz jaka jest prawda. Gratuluję Ci tej wiedzy. ![]() Dziecino, weź głęboki oddech, zrób sobie mały spacerek, ochłoń i pomyśl co Ty piszesz. I nie pogrążaj się. Ps. Radzę przeczytać tytuł wątku i napisać coś na temat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
![]() (ooo, jaka fajna emotka ![]() Dziewczyny, proszę, dajcie spokój z tą dyskusją, bo zaczyna się robić coraz bardziej nieprzyjemna... Temat podróbek na Allegro widzę powraca co jakiś czas... Na Allegro są i podróbki są i oryginały, jeśli ktoś nie jest do tego przekonany, trudno, nie można na siłę przekonywać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
moj szef twierdzi, ze wszystkie perfumy na allegro to podrobki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Wtajemniczenie
|
No to myli się Twój szef - inaczej by to oznaczało, że np moje perfumy kupione w Sephorze i wystawione na Allegro też nagle stały się podróbką :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.