|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodni sprzedawcy z Allegro
a co sądzicie o tym sprzedającym-twojaperfumeria
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=5821137 chciałam kupić sistrze perfumy od tego sprzedawcy i nie wiem ![]()
![]() |
#692 | |
Przyczajenie
|
Warto zajrzeć na http://allegro.pl/show_shop.php?shop_id=11109435
Jest kilka nowości, same markowe firmy, do sprzedania również testery perfum jeśli jest to perfum dla Was. Warto kupować testery, gdyż są bardziej skompresowane, tańsze, jedynym zarzutem jest możliwy brak korka bądź kartonowe pudełko. Jeśli natomiast ma to być prezent, lepiej kupić w sklepowej wersji. Do każdego produktu dorzucają tyle samo sztuk lakieru do paznokci Sally Hansen. Wiarygodny sprzedawca, zresztą wystarczy zobaczyć na komentarze. Pozdrawiam ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-12-12 o 16:29 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "EDYTUJ"! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwny zbieg okoliczności- osoba polecająca jest z tego samego miasta co osoba polecana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Przyczajenie
|
Nie zbieg okoliczności, sklep prosperuje na żwyo jak i w internecie, a odbiór osobisty gratis, to korzystam, polecam co sprawdzilam na żywo i w internecie. Chodziło mi o to że SKLEP NAPRAWDE ISTNIEJE
![]() Edytowane przez asienka2x22 Czas edycji: 2008-12-10 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 |
Przyczajenie
|
Nie wiem jak to możliwe ale się stało. Kupiłam u polecanego na forum użytkownika andrex123 perfumy i zostałam oszukana. On ma same pozytywy i ma ich dużo więc dlaczego dostałam podróbke. Jestem pewna że to nie jest orginalne, w środku pływa kurz, zapach jest inny i szybko wietrzeje. Czy wy przyjrzałyście się swoim kupowanym u niego perfumom, czy u was pływają w środku jakieś drobinki, i czy naprawde jesteście w pełni zadowolone z zakupów u niego ? Perfumki były męskie Lacosta Red kupiłam na prezent dla mojego misia a teraz nie mam co mu dać, na drugie mie niestety narazie nie stac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#700 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc jeśli masz jakieś wątpliwości to napisz do niego lub zadzwoń . Jakbyś miała jakieś pytania to pisz na pm . Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Raczkowanie
|
Może Wy mi pomożecie to zrozumieć- od jakiegoś czasu zauważyłam u cenionego sprzedawcy takie coś
http://allegro.pl/search.php?string=...7288&country=1 i to tylko dotyczy nie tylko tego zapachu . Każda kolejna o złotówkę droższa . Wcześniej nie zauważyłam u niego takich praktyk - jak dla mnie trochę to dziwne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Oczywiście że się zgodził oddać pieniądze, tylko że mi perfumki potrzebne i gdzie ja je teraz mam kupić w rozsądnej cenie żeby dostać oryginalne skoro polecani tu sprzedawcy oszukują? Jak mam dać 200zł w necie to już chyba wole dozbierać i kupić w perfumeri, przynajmniej będe widzieć za co płace. Edytowane przez 222magda Czas edycji: 2009-01-27 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie mialam zadnych zastrzezen, zarowno pod wzgledem otrzymanego towaru jak i obslugi. Kupowac bede nadal. Sie wypowiedzialam, zeby nie bylo jednostronnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wystawiłam pozytyw pod wpływem radości z odzyskanych pieniędzy i nabycia perfum u kogoś innego . I tyle- czy teraz wystawiłabym pozytyw - nie wiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Przyczajenie
|
No cóż widocznie ja miałam pecha, ale i tak u niego więcej nie kupie. Na prośby o wymianę perfum na inną buteleczke się nie zgodził, wogóle nie przyjmował do wiadomości że to może być nie oryginalne tylko odrazu próbował sprowadzić mnie do poziomu nie znającej się na niczym ....... Jedyny jego argument był w stylu że to musi być oryginalne bo ma na to fakture z hurtowni, czy tak się określa oryginalność ? Według mnie sprzedawca sobie wyrobił opinie a teraz zaczyna przeplatać oryginały z podróbkami. Nie chcę nikogo zniechęcać, jak jesteście zadowolone to u niego kupujcie, w końcu to były męskie perfumki więc może damskie ma jak narazie ok.
Możecie mi polecić jakiegoś PEWNEGO sprzedawce mającego w ofercie Lacoste Red w rozsądnej cenie ? Kasa oddana więc muszę coś kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Nocna Straż
|
Pochwalę się że tym razem ja przerabiam temat z andrex123.
To nie są pierwsze moje zakupy u niego, zawsze otrzymywałam oryginały i byłam zadowolona. Tym razem przy zakupie Tumulte p.h. 50 ml po otwarciu okazało się że buteleczka jest zniszczona (być może na etapie produkcji) - ma pryszczyki wokół szyjki i kilka na froncie butelki, na dodatek korek praktycznie nie trzyma się buteleczki. Zapach natomiast wydaje mi się być oryginalny (TŻ używa - więc znam). Dziś w rozmowie telefonicznej ustaliłam ze sprzedającym wymianę na nieuszkodzony towar. Zobaczymy jak się to dalej potoczy...Będę meldować ![]() Edytowane przez kanirak Czas edycji: 2009-01-28 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zniszczony towar kazdemu moze sie trafic, obaczymy jak sie ma sprawa reklamacji u Andrexa. Wedlug 222magda nie chcial slyszec o reklamacji, ale z nizszych akapitow wypowiedzi wychodzi, ze "kasa oddana". Sama wiec nie wiem, traktuje on tych niezadowolonych klientow powaznie czy nie... Daffi, otoz to. Od trzech lat kupuje u niego swiateczne prezenty ( ma dobre ceny na male pojemnosci ) i sama siebie czasem zaspokajam ( zapachowo ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Tez sie wypowiem ,kupowalam nie raz u tego sprzedawcy i jestem bardzo zadowolona . Perfumy ,ktore otrzymywalam sa na 100% orginal. Jest to jeden z solidniejszych sprzedawcow i dalej bede u niego kupowala.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Przyczajenie
|
Nie chciał się zgodzić na wymianę, odrazu chciał mi wcisnąć pieniądze spowrotem żeby mnie zbyć i uniknąć niewygodnego komentarza. Tych co reklemują pogięte kartoniki i zarysowane buteleczki to może i poważnie. Ja bym takich szczegułów nie reklamowała bo przecież nie po to kupuję perfumy żeby się na nie przyglądać jakaż to piękna ta buteleczka, dla mnie liczy się to co jest w środku. Ten zapach jest dość popularny i znam go bardzo dobrze, porównywałam z tymi już kończącymi się a później jeszcze w kilku perfumeriach w tym między innymi w Rossmanie i za każdym razem wynik był taki sam że zawartość buteleczki nie jest oryginalna.
Edytowane przez 222magda Czas edycji: 2009-01-28 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Szef ds. Wymianek
|
a dlaczego uwazasz, ze zwracajac Ci pieniadze potraktowal Cie niepowaznie? tak wynika bowiem z tego, co powyzej napisalas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Napisałam jeszcze maila , żeby mieć na piśmie i tego samego dnia odesłałam perfumy. Być może , że ten akurat flakon był wadliwy- kilka lat temu w zakupionych przeze mnie w perfumerii męskich Davidoff Good Life bardzo szybko padł atomizer. A były na pewno oryginalne. Moim zdaniem trochę ostry ten Twój negatyw ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Rozeznanie
|
czytam co piszecie o andrexie i nie wiem co robić, chciałam zamówić u niego zestaw cacharel liberte (ma najtaniej z polecanych sprzedawców) i zastanawiam się czy jednak lepiej nie dopłacić paru zł i kupić u innego sprzedawcy... co mi radzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Nocna Straż
|
Co do mojej reklamacji u andrex123:
Paczkę z Tumulciakiem wyslałam wczoraj priorytetem z paragonem. Przed tym obfotografowałam uszkodzenia flakonika oraz potem potwierdzenie nadania paczki do andrexa. Wysłałam e-mail ze zdjęciami i z zapytaniem kiedy mogę się spodziewać przesyłki zwrotnej. Przed chwilą otrzymałam od niego wiadomość, że paczka już nadana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Z tym uśmiechcem to poczekaj do momoentu aż porównasz w perfumeri. Życze powodzenia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Szkoda ,ze znamy zdanie tylko jednej strony . Juz nie raz byly opisywane zdarzenia na forum ,ktore w pozniejszej konforntacji z druga strona wygladaly zgola inaczej ![]() Zeby cokolwiek sugerowac ,to trzeba miec na to dowod i chyba lepiej powsciagnac wlasne emocje . Moze zaproszenie do wyjasnienia drugiej strony (andrex) w takiej sytuacji byloby porzadane ,latwo oskarzac kogos ,kto nie ma sznas sie bronic. Tym bardziej ,ze zadowolonych osob jest zdecydowanie wiecej i to nie tylko z otrzymania orginalu ale profesjonalnej obslugi.
![]() |
![]() |
#718 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#719 |
Przyczajenie
|
No widze że na was to nie moge liczyć, chciałam ostrzec innych że zostałam oszukana a wy za to mnie z błotem mieszacie więc dziękuję bardzo. dowidzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.