Wiarygodni sprzedawcy z Allegro (lista w pierwszym poście) - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-09, 16:34   #691
agaa13
Zakorzenienie

Dot.: Wiarygodni sprzedawcy z Allegro

a co sądzicie o tym sprzedającym-twojaperfumeria
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=5821137
chciałam kupić sistrze perfumy od tego sprzedawcy i nie wiem
Stary 2008-12-10, 08:36   #692
asienka2x22
Przyczajenie

Warto zajrzeć na http://allegro.pl/show_shop.php?shop_id=11109435
Jest kilka nowości, same markowe firmy, do sprzedania również testery perfum jeśli jest to perfum dla Was. Warto kupować testery, gdyż są bardziej skompresowane, tańsze, jedynym zarzutem jest możliwy brak korka bądź kartonowe pudełko. Jeśli natomiast ma to być prezent, lepiej kupić w sklepowej wersji. Do każdego produktu dorzucają tyle samo sztuk lakieru do paznokci Sally Hansen. Wiarygodny sprzedawca, zresztą wystarczy zobaczyć na komentarze.
Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
a co sądzicie o tym sprzedającym-twojaperfumeria
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=5821137
chciałam kupić sistrze perfumy od tego sprzedawcy i nie wiem
To też jest wiarygodny sprzedawca. Mogę polecić

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-12-12 o 16:29 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "EDYTUJ"!
asienka2x22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-10, 08:43   #693
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asienka2x22 Pokaż wiadomość
Jest kilka nowości, same markowe firmy, do sprzedania również testery perfum jeśli jest to perfum dla Was. Warto kupować testery, gdyż są bardziej skompresowane, tańsze, jedynym zarzutem jest możliwy brak korka bądź kartonowe pudełko. Jeśli natomiast ma to być prezent, lepiej kupić w sklepowej wersji. Do każdego produktu dorzucają tyle samo sztuk lakieru do paznokci Sally Hansen. Wiarygodny sprzedawca, zresztą wystarczy zobaczyć na komentarze.
Pozdrawiam

Dziwny zbieg okoliczności- osoba polecająca jest z tego samego miasta co osoba polecana Śmierdzi mi to autoreklamą
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-10, 08:47   #694
annah33
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Dziwny zbieg okoliczności- osoba polecająca jest z tego samego miasta co osoba polecana Śmierdzi mi to autoreklamą
O tym samym pomyślałam
annah33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-10, 09:06   #695
asienka2x22
Przyczajenie

Nie zbieg okoliczności, sklep prosperuje na żwyo jak i w internecie, a odbiór osobisty gratis, to korzystam, polecam co sprawdzilam na żywo i w internecie. Chodziło mi o to że SKLEP NAPRAWDE ISTNIEJE bo przecież o to chodzi w tym temacie? tak? Wiarygodni sprzedawcy? No to chyba najlepiej jak ktoś go widział...

Edytowane przez asienka2x22
Czas edycji: 2008-12-10 o 09:12
asienka2x22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-12, 16:30   #696
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez asienka2x22 Pokaż wiadomość
Pozdrawiam
Śmierdzi autoreklamą...

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-27, 14:20   #697
lady_poison
Zakorzenienie

Polecam tych użytkowników:

refree - czyli Perfumeria Marysieńka
602154905 - perfumeria24.pl

Mają możliwość wysyłki kurierem lub pocztą. Nie miałam żadnych problemów, wszystko sprawnie i ok oraz po dobrych cenach.
Stary 2009-01-24, 00:10   #698
222magda
Przyczajenie

Nie wiem jak to możliwe ale się stało. Kupiłam u polecanego na forum użytkownika andrex123 perfumy i zostałam oszukana. On ma same pozytywy i ma ich dużo więc dlaczego dostałam podróbke. Jestem pewna że to nie jest orginalne, w środku pływa kurz, zapach jest inny i szybko wietrzeje. Czy wy przyjrzałyście się swoim kupowanym u niego perfumom, czy u was pływają w środku jakieś drobinki, i czy naprawde jesteście w pełni zadowolone z zakupów u niego ? Perfumki były męskie Lacosta Red kupiłam na prezent dla mojego misia a teraz nie mam co mu dać, na drugie mie niestety narazie nie stac.
222magda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-24, 11:58   #699
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez 222magda Pokaż wiadomość
Nie wiem jak to możliwe ale się stało. Kupiłam u polecanego na forum użytkownika andrex123 perfumy i zostałam oszukana. On ma same pozytywy i ma ich dużo więc dlaczego dostałam podróbke. Jestem pewna że to nie jest orginalne, w środku pływa kurz, zapach jest inny i szybko wietrzeje. Czy wy przyjrzałyście się swoim kupowanym u niego perfumom, czy u was pływają w środku jakieś drobinki, i czy naprawde jesteście w pełni zadowolone z zakupów u niego ? Perfumki były męskie Lacosta Red kupiłam na prezent dla mojego misia a teraz nie mam co mu dać, na drugie mie niestety narazie nie stac.
Napisz do sprzedającego z prośbą o wyjaśnienie sytuacji, powinien oddac kasę .
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-25, 07:31   #700
Quentin
Raczkowanie

Cytat:
Ja także miałam " malutki" problem z zakupami u tego sprzedawcy. Zadzwoniłam i usłyszałam, że mam odesłać towar. Bardzo szybko przelano pieniądze na moje konto- kwota obejmowała wszystkie moje wydatki na ten zakup ( cena przedmiotu + koszty wysyłki + dodatkowo moje koszty wysyłki zwrotnej). Wystawiłam mu "pozytyw" bo wszystko zakończyło się dla mnie dobrze - jednak jakieś małe " ale " we mnie zostało .
Więc jeśli masz jakieś wątpliwości to napisz do niego lub zadzwoń . Jakbyś miała jakieś pytania to pisz na pm .
Pozdrawiam
Quentin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-25, 12:27   #701
Quentin
Raczkowanie

Może Wy mi pomożecie to zrozumieć- od jakiegoś czasu zauważyłam u cenionego sprzedawcy takie coś
http://allegro.pl/search.php?string=...7288&country=1

i to tylko dotyczy nie tylko tego zapachu . Każda kolejna o złotówkę droższa .
Wcześniej nie zauważyłam u niego takich praktyk - jak dla mnie trochę to dziwne
Stary 2009-01-27, 12:50   #702
222magda
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Quentin Pokaż wiadomość
Ja także miałam " malutki" problem z zakupami u tego sprzedawcy. Zadzwoniłam i usłyszałam, że mam odesłać towar. Bardzo szybko przelano pieniądze na moje konto- kwota obejmowała wszystkie moje wydatki na ten zakup ( cena przedmiotu + koszty wysyłki + dodatkowo moje koszty wysyłki zwrotnej). Wystawiłam mu "pozytyw" bo wszystko zakończyło się dla mnie dobrze - jednak jakieś małe " ale " we mnie zostało .
Więc jeśli masz jakieś wątpliwości to napisz do niego lub zadzwoń . Jakbyś miała jakieś pytania to pisz na pm .
Pozdrawiam
Przysłał Ci podróbki a Ty mu wystawiasz pozytyw??? Przecierz chciał Cię oszukać. Wiesz że w ten sposób pomogłaś mu oszukiwać kolejne osoby?

Oczywiście że się zgodził oddać pieniądze, tylko że mi perfumki potrzebne i gdzie ja je teraz mam kupić w rozsądnej cenie żeby dostać oryginalne skoro polecani tu sprzedawcy oszukują? Jak mam dać 200zł w necie to już chyba wole dozbierać i kupić w perfumeri, przynajmniej będe widzieć za co płace.

Edytowane przez 222magda
Czas edycji: 2009-01-27 o 12:53
Stary 2009-01-27, 13:11   #703
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Cytat:
Sie wstawie za Andrexem, bo to akurat moj ulubiony sprzedawca z Allegro. Kupowalam u niego na poprzednim koncie, ktore prowadzil, na tym aktualnym takze. Laczkie kilka tysiecy zadowolonych allegrowiczow w tym spora garstka Wizazanek.
Nigdy nie mialam zadnych zastrzezen, zarowno pod wzgledem otrzymanego towaru jak i obslugi.
Kupowac bede nadal.

Sie wypowiedzialam, zeby nie bylo jednostronnie.

Nasturcja-Pospolita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 13:17   #704
Quentin
Raczkowanie

Cytat:
Przysłał Ci podróbki a Ty mu wystawiasz pozytyw??? Przecierz chciał Cię oszukać. Wiesz że w ten sposób pomogłaś mu oszukiwać kolejne osoby?

Oczywiście że się zgodził oddać pieniądze, tylko że mi perfumki potrzebne i gdzie ja je teraz mam kupić w rozsądnej cenie żeby dostać oryginalne skoro polecani tu sprzedawcy oszukują? Jak mam dać 200zł w necie to już chyba wole dozbierać i kupić w perfumeri, przynajmniej będe widzieć za co płace.
Tak wystawiłam pozytyw . Cała transakcja była w sumie idealna. Przesyłka szybka , bardzo dobrze zabezpieczona. Paragon . Woda zafoliowana - opakowanie , butelka i zapach w każdym szczególe takie samo jak w Douglasie ( a przymierzałam się do tego zapachu trochę ). Jedno " małe " ( gdzieś nawet pytałam o radę tutaj na forum)- w korku została objemka z atomizera. Przywiązuję dużą wagę do szczegółów i lubię cieszyć się perfumami- nie tylko zapachem ale i wyglądem- Ten szczegół pozbawiłby mnie tej radości i dlatego zapach wrócił do sprzedawcy.
Wystawiłam pozytyw pod wpływem radości z odzyskanych pieniędzy i nabycia perfum u kogoś innego . I tyle- czy teraz wystawiłabym pozytyw - nie wiem...
Stary 2009-01-27, 20:02   #705
222magda
Przyczajenie

No cóż widocznie ja miałam pecha, ale i tak u niego więcej nie kupie. Na prośby o wymianę perfum na inną buteleczke się nie zgodził, wogóle nie przyjmował do wiadomości że to może być nie oryginalne tylko odrazu próbował sprowadzić mnie do poziomu nie znającej się na niczym ....... Jedyny jego argument był w stylu że to musi być oryginalne bo ma na to fakture z hurtowni, czy tak się określa oryginalność ? Według mnie sprzedawca sobie wyrobił opinie a teraz zaczyna przeplatać oryginały z podróbkami. Nie chcę nikogo zniechęcać, jak jesteście zadowolone to u niego kupujcie, w końcu to były męskie perfumki więc może damskie ma jak narazie ok.

Możecie mi polecić jakiegoś PEWNEGO sprzedawce mającego w ofercie Lacoste Red w rozsądnej cenie ? Kasa oddana więc muszę coś kupić.
Stary 2009-01-28, 08:29   #706
kanirak
Nocna Straż

Pochwalę się że tym razem ja przerabiam temat z andrex123.

To nie są pierwsze moje zakupy u niego, zawsze otrzymywałam oryginały i byłam zadowolona.

Tym razem przy zakupie Tumulte p.h. 50 ml po otwarciu okazało się że buteleczka jest zniszczona (być może na etapie produkcji) - ma pryszczyki wokół szyjki i kilka na froncie butelki, na dodatek korek praktycznie nie trzyma się buteleczki.
Zapach natomiast wydaje mi się być oryginalny (TŻ używa - więc znam).
Dziś w rozmowie telefonicznej ustaliłam ze sprzedającym wymianę na nieuszkodzony towar.
Zobaczymy jak się to dalej potoczy...Będę meldować

Edytowane przez kanirak
Czas edycji: 2009-01-28 o 08:30
kanirak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 08:56   #707
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nasturcja-Pospolita Pokaż wiadomość
Sie wstawie za Andrexem, bo to akurat moj ulubiony sprzedawca z Allegro. Kupowalam u niego na poprzednim koncie, ktore prowadzil, na tym aktualnym takze. Laczkie kilka tysiecy zadowolonych allegrowiczow w tym spora garstka Wizazanek.
Nigdy nie mialam zadnych zastrzezen, zarowno pod wzgledem otrzymanego towaru jak i obslugi.
Kupowac bede nadal.

Sie wypowiedzialam, zeby nie bylo jednostronnie.
Ja też mam Andrexa123 w ulubionych i uważam go za bardzo solidnego sprzedawcę. Na pewno z zakupów u niego nie zrezygnuję
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 09:39   #708
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kanirak Pokaż wiadomość
Pochwalę się że tym razem ja przerabiam temat z andrex123.

To nie są pierwsze moje zakupy u niego, zawsze otrzymywałam oryginały i byłam zadowolona.

Tym razem przy zakupie Tumulte p.h. 50 ml po otwarciu okazało się że buteleczka jest zniszczona (być może na etapie produkcji) - ma pryszczyki wokół szyjki i kilka na froncie butelki, na dodatek korek praktycznie nie trzyma się buteleczki.
Zapach natomiast wydaje mi się być oryginalny (TŻ używa - więc znam).
Dziś w rozmowie telefonicznej ustaliłam ze sprzedającym wymianę na nieuszkodzony towar.
Zobaczymy jak się to dalej potoczy...Będę meldować
Malduj, melduj
zniszczony towar kazdemu moze sie trafic, obaczymy jak sie ma sprawa reklamacji u Andrexa.

Wedlug 222magda nie chcial slyszec o reklamacji, ale z nizszych akapitow wypowiedzi wychodzi, ze "kasa oddana". Sama wiec nie wiem, traktuje on tych niezadowolonych klientow powaznie czy nie...

Daffi, otoz to. Od trzech lat kupuje u niego swiateczne prezenty ( ma dobre ceny na male pojemnosci ) i sama siebie czasem zaspokajam ( zapachowo ) . Zawsze wszystko bylo perfekcyjnie.

Nasturcja-Pospolita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 09:52   #709
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:

Tez sie wypowiem ,kupowalam nie raz u tego sprzedawcy i jestem bardzo zadowolona .
Perfumy ,ktore otrzymywalam sa na 100% orginal.
Jest to jeden z solidniejszych sprzedawcow i dalej bede u niego kupowala.

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 11:54   #710
222magda
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Nasturcja-Pospolita Pokaż wiadomość
Wedlug 222magda nie chcial slyszec o reklamacji, ale z nizszych akapitow wypowiedzi wychodzi, ze "kasa oddana". Sama wiec nie wiem, traktuje on tych niezadowolonych klientow powaznie czy nie...
Nie chciał się zgodzić na wymianę, odrazu chciał mi wcisnąć pieniądze spowrotem żeby mnie zbyć i uniknąć niewygodnego komentarza. Tych co reklemują pogięte kartoniki i zarysowane buteleczki to może i poważnie. Ja bym takich szczegułów nie reklamowała bo przecież nie po to kupuję perfumy żeby się na nie przyglądać jakaż to piękna ta buteleczka, dla mnie liczy się to co jest w środku. Ten zapach jest dość popularny i znam go bardzo dobrze, porównywałam z tymi już kończącymi się a później jeszcze w kilku perfumeriach w tym między innymi w Rossmanie i za każdym razem wynik był taki sam że zawartość buteleczki nie jest oryginalna.

Edytowane przez 222magda
Czas edycji: 2009-01-28 o 11:58
Stary 2009-01-28, 12:33   #711
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Nie chciał się zgodzić na wymianę, odrazu chciał mi wcisnąć pieniądze spowrotem żeby mnie zbyć i uniknąć niewygodnego komentarza. Tych co reklemują pogięte kartoniki i zarysowane buteleczki to może i poważnie.
a dlaczego uwazasz, ze zwracajac Ci pieniadze potraktowal Cie niepowaznie? tak wynika bowiem z tego, co powyzej napisalas.
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 13:13   #712
Quentin
Raczkowanie

Cytat:
Nie chciał się zgodzić na wymianę, odrazu chciał mi wcisnąć pieniądze spowrotem żeby mnie zbyć i uniknąć niewygodnego komentarza. Tych co reklemują pogięte kartoniki i zarysowane buteleczki to może i poważnie. Ja bym takich szczegułów nie reklamowała bo przecież nie po to kupuję perfumy żeby się na nie przyglądać jakaż to piękna ta buteleczka, dla mnie liczy się to co jest w środku. Ten zapach jest dość popularny i znam go bardzo dobrze, porównywałam z tymi już kończącymi się a później jeszcze w kilku perfumeriach w tym między innymi w Rossmanie i za każdym razem wynik był taki sam że zawartość buteleczki nie jest oryginalna.
W moim wypadku podczas rozmowy telefonicznej zaproponowano mi wymianę na nowe lub zwrot pieniędzy . Nie mogę powiedzieć , żeby ta rozmowa była miła- była poprawna że tak to nazwę . Trochę nawet mnie wkurzyła bo na początku rozmowy usłyszałam , że powinnam się zwrócić z tym doTrussardi bo oni odpowiadają za to że flakon jest wadliwy.No ale w końcu zaproponował to co na początku napisałam.
Napisałam jeszcze maila , żeby mieć na piśmie i tego samego dnia odesłałam perfumy.
Być może , że ten akurat flakon był wadliwy- kilka lat temu w zakupionych przeze mnie w perfumerii męskich Davidoff Good Life bardzo szybko padł atomizer. A były na pewno oryginalne.

Moim zdaniem trochę ostry ten Twój negatyw ...
Stary 2009-01-29, 01:42   #713
Lady Hellsing
Rozeznanie

czytam co piszecie o andrexie i nie wiem co robić, chciałam zamówić u niego zestaw cacharel liberte (ma najtaniej z polecanych sprzedawców) i zastanawiam się czy jednak lepiej nie dopłacić paru zł i kupić u innego sprzedawcy... co mi radzicie?
Lady Hellsing jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-29, 02:22   #714
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lady Hellsing Pokaż wiadomość
czytam co piszecie o andrexie i nie wiem co robić, chciałam zamówić u niego zestaw cacharel liberte (ma najtaniej z polecanych sprzedawców) i zastanawiam się czy jednak lepiej nie dopłacić paru zł i kupić u innego sprzedawcy... co mi radzicie?
Ja myślę,że spokojnie mozesz kupić. Sama u niego robiłam całkiem niedawno zakupy i bez zastrzeżeń.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 14:23   #715
kanirak
Nocna Straż

Co do mojej reklamacji u andrex123:

Paczkę z Tumulciakiem wyslałam wczoraj priorytetem z paragonem.
Przed tym obfotografowałam uszkodzenia flakonika oraz potem potwierdzenie nadania paczki do andrexa. Wysłałam e-mail ze zdjęciami i z zapytaniem kiedy mogę się spodziewać przesyłki zwrotnej. Przed chwilą otrzymałam od niego wiadomość, że paczka już nadana
kanirak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 15:45   #716
222magda
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
a dlaczego uwazasz, ze zwracajac Ci pieniadze potraktowal Cie niepowaznie? tak wynika bowiem z tego, co powyzej napisalas.
Oddanie pieniędzy swoją drogą. A to jak wyglądała reklamacja u niego to zupełnie inna sprawa. Jedno z drugim ma niewiele wspólnego.

Cytat:
Napisane przez Quentin Pokaż wiadomość
W moim wypadku podczas rozmowy telefonicznej zaproponowano mi wymianę na nowe lub zwrot pieniędzy . Nie mogę powiedzieć , żeby ta rozmowa była miła- była poprawna że tak to nazwę . Trochę nawet mnie wkurzyła bo na początku rozmowy usłyszałam , że powinnam się zwrócić z tym doTrussardi bo oni odpowiadają za to że flakon jest wadliwy.No ale w końcu zaproponował to co na początku napisałam.
Napisałam jeszcze maila , żeby mieć na piśmie i tego samego dnia odesłałam perfumy.
Być może , że ten akurat flakon był wadliwy- kilka lat temu w zakupionych przeze mnie w perfumerii męskich Davidoff Good Life bardzo szybko padł atomizer. A były na pewno oryginalne.

Moim zdaniem trochę ostry ten Twój negatyw ...
Mi odrazu chciał wcisnąć pieniądze mimo że prosiłam o wymianę to się nie zgodził. Co do komentrza to nie wiem jaki wystawić, napewno nie pozytyw, ale innego wystawiać też nie chcę bo mam konto od niedawna a nie chcę dostać negatywa bo mi za pobraniem nie będą chceieli wysyłać, więc chyba sobie daruje pisanie opini.

Cytat:
Napisane przez kanirak Pokaż wiadomość
Przed chwilą otrzymałam od niego wiadomość, że paczka już nadana
Z tym uśmiechcem to poczekaj do momoentu aż porównasz w perfumeri. Życze powodzenia.
Stary 2009-01-29, 15:58   #717
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Oddanie pieniędzy swoją drogą. A to jak wyglądała reklamacja u niego to zupełnie inna sprawa. Jedno z drugim ma niewiele wspólnego.

Mi odrazu chciał wcisnąć pieniądze mimo że prosiłam o wymianę to się nie zgodził. Co do komentrza to nie wiem jaki wystawić, napewno nie pozytyw, ale innego wystawiać też nie chcę bo mam konto od niedawna a nie chcę dostać negatywa bo mi za pobraniem nie będą chceieli wysyłać, więc chyba sobie daruje pisanie opini.

Z tym uśmiechcem to poczekaj do momoentu aż porównasz w perfumeri. Życze powodzenia.

Szkoda ,ze znamy zdanie tylko jednej strony .
Juz nie raz byly opisywane zdarzenia na forum ,ktore w pozniejszej konforntacji z druga strona wygladaly zgola inaczej

Zeby cokolwiek sugerowac ,to trzeba miec na to dowod i chyba lepiej powsciagnac wlasne emocje .
Moze zaproszenie do wyjasnienia drugiej strony (andrex) w takiej sytuacji byloby porzadane ,latwo oskarzac kogos ,kto nie ma sznas sie bronic.

Tym bardziej ,ze zadowolonych osob jest zdecydowanie wiecej i to nie tylko z otrzymania orginalu ale profesjonalnej obslugi.

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-29, 17:22   #718
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Szkoda ,ze znamy zdanie tylko jednej strony .
Juz nie raz byly opisywane zdarzenia na forum ,ktore w pozniejszej konforntacji z druga strona wygladaly zgola inaczej

Zeby cokolwiek sugerowac ,to trzeba miec na to dowod i chyba lepiej powsciagnac wlasne emocje .
Moze zaproszenie do wyjasnienia drugiej strony (andrex) w takiej sytuacji byloby porzadane ,latwo oskarzac kogos ,kto nie ma sznas sie bronic.

Tym bardziej ,ze zadowolonych osob jest zdecydowanie wiecej i to nie tylko z otrzymania orginalu ale profesjonalnej obslugi.
Czytam i czytam i jakoś mi się nagle nasunęło, że może to konkurencja
Stary 2009-01-29, 18:57   #719
222magda
Przyczajenie

No widze że na was to nie moge liczyć, chciałam ostrzec innych że zostałam oszukana a wy za to mnie z błotem mieszacie więc dziękuję bardzo. dowidzenia.
Stary 2009-01-29, 19:13   #720
chooomik
Rozeznanie

GG do chooomik

Cytat:
Co do komentrza to nie wiem jaki wystawić, napewno nie pozytyw, ale innego wystawiać też nie chcę bo mam konto od niedawna a nie chcę dostać negatywa bo mi za pobraniem nie będą chceieli wysyłać, więc chyba sobie daruje pisanie opini.
Ale ty mu chyba już wystawiłaś komentarz... jest neg z wtorku taki sam jak to co tu napisałaś nam Nikt cie tu nie miesza z błotem, dziewczyny tylko piszą swoje opinie.

The water's dark and deep inside this ancient heart
You'll always be a part of me...
chooomik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości