|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodni sprzedawcy z Allegro
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mogę spokojnie polecić tą Sprzedającą. Kupowałam u niej miniaturki i wszystko było w porządku ![]()
![]() |
![]() |
#843 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Wam serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Ja ze swojej strony polecam użytkownika fanaberia_2009. Wszystko jak najbardziej w porządku, a jedynym minusem jest czas oczekiwania na paczkę (około tygodnia).
![]() |
#845 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Dobry wieczór Kochane Wizażanki
![]() Ponownie oprę się na Waszej opinii i tym razem poproszę o Wasze zdanie na temat sprzedawcy fragrancex. Jedna z jego aukcji: http://www.allegro.pl/item662820923_...ryginalne.html zamierzam tu kupić, pytam czy znacie i polecacie? Z góry dziękuję za pomoc ![]()
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Czy można prosić o opinię na temat tego sprzedawcy: http://www.allegro.pl/item683027493.html Może ktoś coś u niego kupował, podoba mi się u niego duży wybór, ale nie potrafię się zdecydować... Zaufać, nie zaufać ![]() Edytowane przez lwia paszcza Czas edycji: 2009-07-10 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie
co myśliicie o sprzedawcy cari-perfumy, Pani Karina Dolska. Oprócz dużych pojemnosci ma sporo miniatur. Niestety nie polecam. Ta pani prowadzi nielegalną działalność, tzn. pisze, że ma firmę ale nie odprowadza podatków, bo większość towaru sprzedaje "pod stołem" w domu, oczywiście bez podatku. Wystarczy do niej zadzwonić i umówić się (nie trzeba kupować na Allegro) jeżeli ktoś chce sprawdzić ![]() ![]() Edytowane przez biedroneczka32 Czas edycji: 2009-07-20 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Hm... mam inne zdanie na temat tego sprzedawcy ![]() Jesli o mnie chodzi to moge z czystym sumieniem polecic tego sprzedawce jako wiarygodnego ![]()
![]() |
![]() |
#849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#850 |
Raczkowanie
|
Cześć.
Dziewczyny powiedzcie mi czy to nadal ten polecany Jarekmiki bo dawno nie jestem w temacie a kiedys zniknął z allegro? http://www.allegro.pl/item683733409_...man_100ml.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Przyczajenie
|
O jakich bzdurach kobieta może sobie pomyśleć? Kto prowadzi nielegalną firmę? Chyba mamy do czynienia ze złośliwą kobietą, która jest niezdowolona z samego życia. Ta firma cari-perfumy, o której mowa jest świetnie prosperującą, legalną, zaznaczam legalną firmą, która twoar ma na półkach, co w więkrzości sprzedawców sie nie zdarza ( inni sciągają towar dopiero wtedy gdy dostaną zamówienie). Ja odwiedzając nową siedzibę byłem w szoku, towar cały widziałem, orginały, oczywiscie paragony lub faktura Vat, wszystko co się zażyczy. Jestem bardzo zadowolony, tym bardziej, że wiele pozycji jest takich, których nie ma nigdzie. Gorąco polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawe... Poniższy wpis zresztą również |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
a coz jest w tym ciekawego?
to, ze ktos chce chronic swoje dobre imie ( nie tylko firmy) obawiajac sie jednoczesnie posadzenia o darmowa reklame? No owszem, szkoda ze brak stosownego podpisu, ktorego wszyscy sa niemal pewni ![]() Niemniej jednak, czy jest, czy go nie ma ( ten podpis ) klientki pozostana "wierne" bo firma solidna ![]() sie klaniam jedna z zadowolonych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-07-22 o 18:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#859 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() A skoro perfumy byly przeterminowane ,nalezalo powiadomic sprzedajaca i dogadac sie co do sposobu wymiany/zwrotu pieniedzy. Paragon w tej sytuacji nie byl niezbedny poniewaz skoro osobiscie bylo odbierane ,to byl swiadek dokonanego zakupu w postaci starszej Pani i tudziez gromady wrzeszczacych dzieciakow ![]() Po drugie skoro nie zostal dolaczony paragon(ludzka rzecza jest zwyczajnie zapomniec) to najprosciej bylo zadzwonic do Pani i poprosic o niego ,telefon jest widoczny na stronie i faktycznie kontakt z ta Pania jest znakomity ![]() Czasem wystarczy odrobina dobrej woli i zwyczajnej zyczliwosci w stosunku do innych bez zadecia ,bez snucia domyslow i wlasnych prawd? Cy zawsze musimy byz "wazni" bo placimy ,to nam mozna....... traktujmy innych tak, jak sami bysmy chcieli zeby nas traktowano...... Kupowalam wiele razy ,jak sporo Wizazanek i nigdy nie mialam zastrzezen , tak naprawde nie jest dla mnie wazne czy firma miesci sie w mieszkaniu czy ma reprezantacyjny lokal w poblizu "Browaru" ![]() i jeszcze jedno nie znam tej Sprzedajacej ,nie jestem jej rodzina zeby nie bylo ..poprostu boli mnie jak czasem z glupoty robi sie z igly widly i podwaza zaufanie ,po co? dlaczego?
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-07-22 o 19:30 Powód: lit |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 |
Zadomowienie
|
Zuziu podpisuję się pod Twoimi mądrymi i trafnymi słowami.
I ja kupowałam u wspomnianej Pani perfumy i jestem bardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Dobry!
Chciałabym się dowiedzieć, czy któraś z was kupowała na allegro u jasia-ia i jeśli tak, to z jakim rezultatem. Wiem, że jest w polecanych, ale ta liczba negatywów mnie trochę odstrasza... Arigato! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Rozeznanie
|
Ja ze swojej strony polecam użytkownika ptissot - sprzedawca idealny. Ja odbierałam osobiście, więc mogłam się też przekonać, że to sympatyczny i bardzo uczynny człowiek. Trochę z nim porozmawiałam i powiedział, że być może będzie miał w ofercie CdG ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Raczkowanie
|
czy znacie tego allegrowicza?Czy ktos tam kupował? (nie ma go w polecanych)
http://allegro.pl/show_user.php?uid=7566798 z góry dziękuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
Szukam jakiegoś allegrowicza który miałby dużą ilość oryginalnych próbek perfum żebym mogła sobie popróbować zapaszki, znacie kogoś godnego polecenia???
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne próbki zawsze miał Użytkownik ziele_tanisu, ale chwilowo ma zawieszoną działaność. Może z powodu urlopu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-07-27 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.