Wiarygodni sprzedawcy z Allegro (lista w pierwszym poście) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-24, 08:41   #1261
Vanilla
Zakorzenienie

Dot.: Wiarygodni sprzedawcy z Allegro

dzięki dziewczyny

basienka, tak właśnie do tego stopnia
Stary 2011-11-20, 12:16   #1262
GOCHA1980
Raczkowanie

ten pan tez ma oryginaly, kupowalam u niego http://allegro.pl/show_user.php?search=tata49
GOCHA1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-20, 18:31   #1263
rudzia77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GOCHA1980 Pokaż wiadomość
ten pan tez ma oryginaly, kupowalam u niego http://allegro.pl/show_user.php?search=tata49
Potwierdzam , ja też brałam u niego Euphorię z odbiorem osobistym,oryginalna tylko wysoko mieszka i nie ma tam windy

Edytowane przez rudzia77
Czas edycji: 2011-11-20 o 18:33
rudzia77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-27, 21:19   #1264
asiula_240581
Zadomowienie

Czy ktoś robił zakupy u PADRE-TS??

Mam chęć na Addicta u niego, cena chyba tez w miare zjadliwa / http://allegro.pl/addict-dior-addict...960672897.html /
asiula_240581 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-29, 10:45   #1265
nina732
Wtajemniczenie

GG do nina732

Cytat:
Napisane przez asiula_240581 Pokaż wiadomość
Czy ktoś robił zakupy u PADRE-TS??

Mam chęć na Addicta u niego, cena chyba tez w miare zjadliwa / http://allegro.pl/addict-dior-addict...960672897.html /
ten sprzedawca przewijał się już kilka razy i zawsze był pozytywnie weryfikowany
nina732 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-30, 11:35   #1266
UnholyOne
Ola-Unhola

http://allegro.pl/paco-rabanne-1-mil...940311868.html

Co myslicie i tym Sprzedawcy?
Stary 2011-11-30, 11:40   #1267
_carlajna_
Her Worshipfulness

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Coco Mademoiselle 100ml za 145 zł nie uwierzę że mają oryginały

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-30, 11:41   #1268
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Że handluje podróbami

A aukcje wklejamy do wątku z weryfikacjami aukcji allegro
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-30, 11:42   #1269
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Że handluje podróbami

A aukcje wklejamy do wątku z weryfikacjami aukcji allegro
Oki
Stary 2011-12-03, 11:04   #1270
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

http://allegro.pl/show_user.php?search=waldek-vhttp://allegro.pl/show_user.php?search=waldek-v6

Od wczoraj sie zastanawiałam czy odwiedzić ten watek bo dawno mnie tu nie było, ale zaryzykuję
Sprzedający Waldek-V6, tutaj jako wiarygodny - sama u niego swojego czasu kupowałam, lecz kilka miesięcy temu zobaczyłam w sieci jego ogłoszenie "kupię tanie kosmetyki" i mnie to zastanowiło.
Potem odpowiedział na ofertę wizażystki która wystawiała "oryginalne pigmenty MAC" za jakieś grosze bo podobno kupiła za dużo. Miała ich za dużo o 20 sztuk ;] Pochodziły oczywiście "Z USA po likwidacji salonu" a już po naklejkach było widać, że podróbki.
Pan Waldek napisał, że my się czepiamy, a on bierze w ciemno.

A teraz to
http://www.maxmodels.pl/forum_129085...kazyjnie_.html

Moim zdaniem świadczy o tym, że towar u tego sprzedawcy mnoże być teraz różny.. od oryginałów po okazje z USA

Yola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-03, 11:54   #1271
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/show_user.php?search=waldek-vhttp://allegro.pl/show_user.php?search=waldek-v6

Od wczoraj sie zastanawiałam czy odwiedzić ten watek bo dawno mnie tu nie było, ale zaryzykuję
Sprzedający Waldek-V6, tutaj jako wiarygodny - sama u niego swojego czasu kupowałam, lecz kilka miesięcy temu zobaczyłam w sieci jego ogłoszenie "kupię tanie kosmetyki" i mnie to zastanowiło.
Potem odpowiedział na ofertę wizażystki która wystawiała "oryginalne pigmenty MAC" za jakieś grosze bo podobno kupiła za dużo. Miała ich za dużo o 20 sztuk ;] Pochodziły oczywiście "Z USA po likwidacji salonu" a już po naklejkach było widać, że podróbki.
Pan Waldek napisał, że my się czepiamy, a on bierze w ciemno.

A teraz to
http://www.maxmodels.pl/forum_129085...kazyjnie_.html

Moim zdaniem świadczy o tym, że towar u tego sprzedawcy mnoże być teraz różny.. od oryginałów po okazje z USA
Ja brałam u niego i wody i kolorówkę i na 100% były to rzeczy oryginalne .
Nie wiem co tym sądzić... nie chce mi się wierzyć, zeby ryzykował sprzedaż podróbek... może i kupił ale czy wystawił te cienie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-03, 12:11   #1272
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Ja brałam u niego i wody i kolorówkę i na 100% były to rzeczy oryginalne .
Nie wiem co tym sądzić... nie chce mi się wierzyć, zeby ryzykował sprzedaż podróbek... może i kupił ale czy wystawił te cienie?
owszem i ja brałam od niego oryginały, ale to nie znaczy, że to nie może się zmienić. Własnie na takich opiniach, że wcześniej było 100% oryginał i każdy klient zadowolony najłatwiej wrzucić coś lewego niepostrzeżenie... Moim zdaniem warto być czujnym
Może chciał wziąć 20 podrób pigmentów do kolekcji i może teraz ogłasza się, że kupi okazyjnie tanie kosmetyki bo sam swojego towaru nie lubi No mnie się raczej w to nie chce wierzyć.. choć pewności nie mam, ale bez pewności zakupów w sieci bym nie robiła

http://www.maxmodels.pl/forum_118095...yki_kupie.html

"Poszukuje wiekszej ilosci kosmetyków Maca,Dior, Chanel,Estee Lauder"
No może ja jestem przewrażliwona, ale może warto wiedzieć

Edytowane przez Yola
Czas edycji: 2011-12-03 o 12:19
Yola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-03, 18:18   #1273
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
owszem i ja brałam od niego oryginały, ale to nie znaczy, że to nie może się zmienić. Własnie na takich opiniach, że wcześniej było 100% oryginał i każdy klient zadowolony najłatwiej wrzucić coś lewego niepostrzeżenie... Moim zdaniem warto być czujnym
Może chciał wziąć 20 podrób pigmentów do kolekcji i może teraz ogłasza się, że kupi okazyjnie tanie kosmetyki bo sam swojego towaru nie lubi No mnie się raczej w to nie chce wierzyć.. choć pewności nie mam, ale bez pewności zakupów w sieci bym nie robiła

http://www.maxmodels.pl/forum_118095...yki_kupie.html

"Poszukuje wiekszej ilosci kosmetyków Maca,Dior, Chanel,Estee Lauder"
No może ja jestem przewrażliwona, ale może warto wiedzieć
Nie nie, dobrze, że piszesz, warto wiedzieć, żeby być czujniejszym .
Chociaż jak już pisałam jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby ktoś chciał sobie psuć opinie...
Stary 2011-12-03, 23:08   #1274
WDM
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny,
wypowiedzcie się proszę, jak to jest: czy kartoniki perfum dopuszczanych do sprzedaży - np. w stacjonarnych perfumeriach - są otwierane na okoliczność sprawdzenia, czy wszystko z nimi w porządku? A np. przez małych internetowych sprzedawców już niekoniecznie i to tłumaczy częstotliwość "fabrycznych niedociągnięć"?

Twierdzi tak jeden z polecanych sprzedawców Allegrowych - wobec tego, że kartonik kupionych u niego perfum przedstawiał wewnątrz stan nie do przyjęcia (przeze mnie) i został przyjęty z powrotem za zwrotem pieniędzy.

Jest to zresztą tylko ciąg dalszy pewnej mojej przydługiej historii z Crystal Noir... Pisałam o nich pod koniec lata, mając wówczas problem z polecaną perfumerią. Towar ostatecznie reklamowałam, z powodu opakowania właśnie (przyjęto), a następnie spróbowałam szczęścia na aukcji w jednym ze sprawdzonych przez Was miejsc. Jakież było moje zdziwienie, gdy po otwarciu stan kartonika okazał się doprawdy łudząco podobny, ale jeszcze gorszy: odrapana tu i tam powierzchnia sprawiała wrażenie, jak gdyby ktoś pomalował ją ręcznie pędzelkiem od akwareli.
Kolejna reklamacja.

Stary post wywołał tu średnie echo, a i ja sprawiłam sobie inne conieco
Teraz jednak chciałabym kupić sobie prezent pod choinkę i padnie na CN.

I sama nie wiem Może w tym przypadku lepiej wydać pieniądze na stacjonarną perfumerię, bo naprawdę nie chce mi się przechodzić całego zwrotnego cyklu jeszcze jeden raz.
Ale z trudnością uwierzyłabym, że żadna z Was nie ma analogicznych doświadczeń z kartonikiem CN. Lub innym Allegrowym.
WDM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-04, 09:59   #1275
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez WDM Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,
wypowiedzcie się proszę, jak to jest: czy kartoniki perfum dopuszczanych do sprzedaży - np. w stacjonarnych perfumeriach - są otwierane na okoliczność sprawdzenia, czy wszystko z nimi w porządku? A np. przez małych internetowych sprzedawców już niekoniecznie i to tłumaczy częstotliwość "fabrycznych niedociągnięć"?

Twierdzi tak jeden z polecanych sprzedawców Allegrowych - wobec tego, że kartonik kupionych u niego perfum przedstawiał wewnątrz stan nie do przyjęcia (przeze mnie) i został przyjęty z powrotem za zwrotem pieniędzy.

Jest to zresztą tylko ciąg dalszy pewnej mojej przydługiej historii z Crystal Noir... Pisałam o nich pod koniec lata, mając wówczas problem z polecaną perfumerią. Towar ostatecznie reklamowałam, z powodu opakowania właśnie (przyjęto), a następnie spróbowałam szczęścia na aukcji w jednym ze sprawdzonych przez Was miejsc. Jakież było moje zdziwienie, gdy po otwarciu stan kartonika okazał się doprawdy łudząco podobny, ale jeszcze gorszy: odrapana tu i tam powierzchnia sprawiała wrażenie, jak gdyby ktoś pomalował ją ręcznie pędzelkiem od akwareli.
Kolejna reklamacja.

Stary post wywołał tu średnie echo, a i ja sprawiłam sobie inne conieco
Teraz jednak chciałabym kupić sobie prezent pod choinkę i padnie na CN.

I sama nie wiem Może w tym przypadku lepiej wydać pieniądze na stacjonarną perfumerię, bo naprawdę nie chce mi się przechodzić całego zwrotnego cyklu jeszcze jeden raz.
Ale z trudnością uwierzyłabym, że żadna z Was nie ma analogicznych doświadczeń z kartonikiem CN. Lub innym Allegrowym.
Ale masz pecha z tym CN Kupowalam juz kilka razy, w tym 90ml testery i nigdy nie mialam jakis zastrzezen. Wszystko bylo cacy.
Jesli moze to byc tester to moge ci napisac u kogo kupowalam swoja ostatnia flaszencje
Co do tych kartonikow. To raczej nie sa otwierane i sprawdzane czy w srodku jest to co trzeba. Kupowalam kiedys w Rossmanie jakies wode toal., opakowanie zafoliowane, otwieram w pracy, zeby sie popsikac, a tu atomizer nie dziala. No to poszlam z reklamacja i wzielam kolejna sztuke, ale juz na miejscu sprawdzilysmy z dziewczyna, ktora tam pracuje, czy atomizer psika. No i psikal. Wiec jakas feralna sztuka mi sie trafila. A wsjo zafoliowane, wiec nikt nie mogl wiedziec, ze cos nie dziala.
Podobnie mialam jak kupowalam tester Ck Be 200ml od polecanego sprzedawcy. Tam znowu rurka byla ucieta Tzn byla na dlugosc jakies 3 cm. Oczywiscie nie byly wczesniej psikane bo pierwsze psiki byly "puste", potem psikalo ok. Az w koncu przestalo psikac Odkrecam, patrze, a tu rurka ucieta Dobrze, ze mialam atomizer z rurka z innej flaszi Ck One, to sobie podmienilam. Reklamacji nie skladalam Zreszta, jak sprzedawca ma x zapachow na stanie to nie ma mozliwosci sprawdzic czy wszystko dziala
Stary 2011-12-04, 21:41   #1276
WDM
Rozeznanie

No pecha mam. Na razie myślę, że z symptomów to tyle
Więc może lepiej przyślij mi na sprzedawcę namiary Dzięki zaniu.

Choć nie wiem, czy kupię tester. Z przekory chciałabym dopiąć swego z CN typu produkt i przekonać się, że można, skoro rzecz się o kartonik rozbija.
Bo gdzieś tkwi sęk jakiś. Może nie po stronie sprzedawcy, ale że marka Versace wymaga "sprawdzenia" jakości - czy u małego sprzedawcy, czy gdziekolwiek indziej - też mi nie trafia do przekonania. O ile to ona. Podobnie z teorią o "przepakowywaniu" produktów w perfumeriach, którą sprzedawca sprzedawał.
Przecież nie jest tak, że nie można mnie zadowolić
Stary 2011-12-05, 10:32   #1277
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez WDM Pokaż wiadomość
No pecha mam. Na razie myślę, że z symptomów to tyle
Więc może lepiej przyślij mi na sprzedawcę namiary Dzięki zaniu.

Choć nie wiem, czy kupię tester. Z przekory chciałabym dopiąć swego z CN typu produkt i przekonać się, że można, skoro rzecz się o kartonik rozbija.
Bo gdzieś tkwi sęk jakiś. Może nie po stronie sprzedawcy, ale że marka Versace wymaga "sprawdzenia" jakości - czy u małego sprzedawcy, czy gdziekolwiek indziej - też mi nie trafia do przekonania. O ile to ona. Podobnie z teorią o "przepakowywaniu" produktów w perfumeriach, którą sprzedawca sprzedawał.
Przecież nie jest tak, że nie można mnie zadowolić
Wiesz co, kupowalam od kristol-perfumy, ale on ma teraz konto zawieszone Podejrzewam, ze to przez brak oplat, niz przez lewe towary. No i ja mam edt, bo jeszcze nie wiem o jaka wersje ci chodzi
Co do kartonikow, ja je w pierony wyrzucam, dlatego kupuje testery. Flaszki maja korki, gigantyczne jak kamienie
Stary 2011-12-07, 00:30   #1278
WDM
Rozeznanie

Dziękuję. A kupię EDT, bo... jakimś plusem kupna-reklamacji jest to, że porównałam z EDP... i tę pierwszą wolę...

Kartony dla mnie wielce ważne nie są (czasem używam dla ochrony), ciekawiły mnie ze względów weryfikacyjnych: podobny stan i akurat tej marki. No bo te z perfumerii idealne przecież.

P.s. Korek CN proporcje ma piękne. Zwłaszcza 30 ml, którymi już się nie interesuję. Choć grzyb atomowy czasem przypomina.
Stary 2011-12-10, 11:30   #1279
listek85
Rozeznanie

Ostrzegam przed sprzedawcą BonyA - jest w polecanych, więc kupowałam na pewniaka, ale dostałam perfumy przeterminowane o kilka lat - wyprodukowane na początku 2006 roku

Polecam za to Sprzedającego Piotrek1552 Świeżutki oryginał

listek85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-10, 11:42   #1280
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listek85 Pokaż wiadomość
Ostrzegam przed sprzedawcą BonyA - jest w polecanych, więc kupowałam na pewniaka, ale dostałam perfumy przeterminowane o kilka lat - wyprodukowane na początku 2006 roku

Polecam za to Sprzedającego Piotrek1552 Świeżutki oryginał
Mój Anglel różany też jest z 2006 r i absolutnie nie ma zmienionych nut zapachowych, wszystko z nim w porządku , mam o wiele starsze wody i też są OK, a czy Twoja woda pachnie inaczej niż powinna czy tylko tak sobie po kodzie stwierdziłaś, że jest be ?
Stary 2011-12-10, 11:59   #1281
listek85
Rozeznanie

Pierwsze to zdziwił mnie kolor- brązowy.
Wcześniej miałam próbkę zapachu i miałam wrażenie że jest inny. Miałam wrażenie, że tak jakby brakuje mu pierwszych nut No czułam różnicę. Utwierdziłam się kalkulatorem.
Aha no i taki szczegół- naklejka z boku flakonu podeszła powietrzem i zrobił się taki wielki brudny pęcherz
Heh, teraz się dowiedziałam- bo to mąż odpakowywał, że flakon był pokryty grubą warstwą kurzu- więc być może stały przez te lata na wystawie albo coś

Poza tym wiem, że zużywałabym pewnie z wiele lat, i przez następne kilka lat zastanawiałabym się czy jeszcze się nadaje czy już nie Jakby w aukcji napisał że perfumy są po terminie to ok

Też mam kilak "starych" perfum i nadal są ok.

Edytowane przez listek85
Czas edycji: 2011-12-10 o 12:15
Stary 2011-12-10, 12:14   #1282
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listek85 Pokaż wiadomość
Pierwsze to zdziwił mnie kolor- brązowy.
Wcześniej miałam próbkę zapachu i miałam wrażenie że jest inny. Miałam wrażenie, że tak jakby brakuje mu pierwszych nut No czułam różnicę. Utwierdziłam się kalkulatorem.
Aha no i taki szczegół- naklejka z boku flakonu podeszła powietrzem i zrobił się taki wielki brudny pęcherz

Poza tym wiem, że zużywałabym pewnie z wiele lat, i przez następne kilka lat zastanawiałabym się czy jeszcze się nadaje czy już nie Jakby w aukcji napisał że perfumy są po terminie to ok

Też mam kilak "starych" perfum i nadal są ok, ale jak się coś kupuje jako nowe, to jakiś taki zawód zostaje..
A, moja woda ma różowy kolor , naklejka nieważna, najważniejszy zapach, jeżeli twierdzisz, że nie pachnie jak powinnien to reklamuj. Pisałaś już do sprzedawcy?
Tej wody raczej świeższej nie dostaniesz akurat ale możesz kupić z niezmienionym kolorem.
Problem nie w tym, że one są po terminie (wiadomo, że limitowanki z minionych lat czy zapachy zapachy już nie produkowane są "po terminie"), tylko w tym, że były gdzieś nieprawidłowo przchowywane
Stary 2011-12-10, 12:19   #1283
listek85
Rozeznanie

No właśnie wszystkie te zmiany: koloru, zapachu, naklejki i gruba warstwa kurzu na flakonie wyglądają na to, że stał może przez te lata na wystawie

Pisałam, dziś odesłałam, mam nadzieję że pieniądze zwróci i kupię gdzieś indziej- różowego i pachnącego

Stary 2011-12-11, 09:45   #1284
mikasa5
Zadomowienie

Dziewczyny, a kupowałyście coś od tinga_star ?
http://allegro.pl/listing/user.php/r...d=22770152&p=1
Stary 2011-12-12, 16:53   #1285
smutna_dziewczyna
Zadomowienie

Witam. Chciałabym się dowiedzieć, co sądzicie o sprzedającym na allegro "alchemie". Kobieta sprzedaje dużo kosmetyków. Kupiłam u niej Benefit High Beam 2,5g za 33 zł (już z wysyłką), bo zarzekała się, że produkty na jej aukcjach są w 1000 % oryginalne. A co wy o tym myślicie?

http://allegro.pl/show_user.php?uid=2814731

smutna_dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-13, 11:32   #1286
harrisonka
Zadomowienie

Dziewczyny, czy kupowałyście u sprzedawcy:
DROGERIA MACIEJKA
http://allegro.pl/hugo-boss-soul-zes...973329301.html

Na pytanie czy jest to produkt oryginalny i nie tester otrzymałam odpowiedź, że "
Jest to produkt oryginalnie zapakowany".

harrisonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-14, 17:28   #1287
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Napisane przez harrisonka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy kupowałyście u sprzedawcy:
DROGERIA MACIEJKA
http://allegro.pl/hugo-boss-soul-zes...973329301.html

Na pytanie czy jest to produkt oryginalny i nie tester otrzymałam odpowiedź, że "
Jest to produkt oryginalnie zapakowany".

"oryginalnie" zapakowany to jeden z ulubionych chwytów - jeśli tak Ci sprzedawca odpisał, trzymałabym się z daleka...W końcu to perfumy mają być oryginalne, co komu po podróbie w oryginalnym pudełku.
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-14, 17:37   #1288
Asiuuuuula
Zakorzenienie

No tak, niefortunne określenie ale patrząc na aukcje ja nie widzę nic podejrzanego, wody wyglądają OK, sprzedaje też zestawy, które podrabiane nie są, do tego możliwy odbiór osobisty, ja byłabym na tak
Stary 2011-12-14, 18:33   #1289
betsy80
Raczkowanie

Witam drogie wizażanki.
Proszę o opinie o sprzedającym na allegro - perfumeria_24h

Nigdy nie kupowałam na allegro perfum ale jak dzisiaj poszłam do Douglasa i Sephory sprawdzić ile kosztują moje ulubione zapachy to złapałam się za głowę. Potrzebuję 3 nowych zapachów, więc czeka mnie większy wydatek, nie chciaabym sie naciąć...

Będę wdzięczna za odpowiedź, przekopałam wątek, znalazłam jedną wzmianke chyba...
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
betsy80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-14, 18:45   #1290
_carlajna_
Her Worshipfulness

Cytat:
Napisane przez betsy80 Pokaż wiadomość
Witam drogie wizażanki.
Proszę o opinie o sprzedającym na allegro - perfumeria_24h

Nigdy nie kupowałam na allegro perfum ale jak dzisiaj poszłam do Douglasa i Sephory sprawdzić ile kosztują moje ulubione zapachy to złapałam się za głowę. Potrzebuję 3 nowych zapachów, więc czeka mnie większy wydatek, nie chciaabym sie naciąć...

Będę wdzięczna za odpowiedź, przekopałam wątek, znalazłam jedną wzmianke chyba...
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
A w TYM wątku też "kopałaś"? - to polecany sprzedawca allegro

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości