Ulubiona reklama i ta znienawidzona :-) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-06-16, 19:30   #31
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Dot.: Ulubiona reklama i ta znienawidzona :-)

Ostatnio lubię: Mumio i animowaną- sosu z "cebuliją" Ze starszych- takie grupowe- a la włoska prowincja- z babciami albo dziadkami, którzy zawsze coś kombinują

Nie lubię: rudego afro z liściem, głodnego wariata wgryzającego się w tort na tyłku kobitki (okropnie wrzeszczącej ), Raffaello z baletnicą...

eee tam, prawie nic mi się nie podoba ogólnie panuje zalew reklam bezmyślnych, naciąganych (motyw tak się ma do towaru jak... do ), nuuuudnych (happy rodzinka z jogurtami ), ogłupiających (chociażby te panie od wybielaczy albo ostatnio- Grażyna Wolszczak "wszystkie na Wspólnej ją czytamy"...)
Stary 2005-06-16, 19:36   #32
bemolka
Zakorzenienie

obecnie najlepsze mooim zdaniem reklamy sa z kabaretem "mumio" no i oczywiście jeszcze ten biedny zarazek z kibelka i rozpaczliwe wołanie "trochę smrodku hihi....jaa nie chce się stąd wynooosic". boska po prostu.
i złapałam sie ostatnoio na nuceniu piosenki z kawy: "on ma charakter tak ognisty niczym strumien lawy, przyspiesza bicie serca.."
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-16, 19:37   #33
Ami
Zakorzenienie

Jeszcze ta reklama oliwki Jonsona z dziećmi. Bardzo sympatyczna. W ogóle lubię reklamy z maluchami.
Ami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-16, 19:46   #34
Lovisa
Zakorzenienie

Talking Dot.: Ulubiona reklama i ta znienawidzona :-)

O rany, poszłam się zdrzemnąć, wracam, a u tyle odpowiedzi w moim poście, hihihi
Lovisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-16, 19:51   #35
Beauty1984
Zakorzenienie

GG do Beauty1984

A mi się bardzo podobała lecąca w okolicach dnia matki reklama Mc.Donalda pokazująca kobiety w ciąży. Ładna
Stary 2005-06-16, 19:55   #36
KatarzynaJ
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bemolka
i złapałam sie ostatnoio na nuceniu piosenki z kawy: "on ma charakter tak ognisty niczym strumien lawy, przyspiesza bicie serca.."
o to ja też ostatnio to nucę, mało powiedziane, wręcz śpiewam nawet z tym akcentem
KatarzynaJ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-16, 20:03   #37
margitta
Zakorzenienie

uwielbiam reklamy samochodów te z serii zazdrość i.t.d. są super lubię też zarazka Domestosa.

Poza tym reklam nie znoszę, a na niektóre reaguję wręcz agresywnie - szczególenie EFEKT AXE czy reklama Simplusa bleeeee
margitta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-06-16, 20:11   #38
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KatarzynaJ
o to ja też ostatnio to nucę, mało powiedziane, wręcz śpiewam nawet z tym akcentem
Rany ja tego niecierpie!!!!!!!! Piosneko idz sobie ode mnie!! A kysz!!

Moja ukochana reklamówka to wspomniana juz przez któras z Was rekalam Lacosta meskiego z tym facetem
Fajne jeszcze byly kiedys reklamowki Peugeota (chyba) - jedna jak urywki jakiegos filmu, inna jak samochodziki jezdza na baterle albo na kluczyk a on nie
Evka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-16, 20:33   #39
sitc
Rozeznanie

1. Nie cierpie idiotycznych reklam proszków do prania, gdzie dopierają idealnie noszone przez tydzień non-stop skarpety, reklam Vanisha itp.
2. Równie nieznosze reklamy Nałęczowianki- najpierw panna średniej urody wierzga na ławce, potem jej kucyk budzi u mnie skojarzenia z końskim ogonem, a skojarzenie tego co koń ma pod ogonem z wodą mineralną jakoś nie zachęca do jej picia.
3. No i nie znosze wielu, wielu innych.
4. Lubie reklamę pizzy Knora właśnie przez tą piosenkę, zabawna jest też ta włoskiego sosu, z cebuliją
sitc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-16, 20:37   #40
Lovisa
Zakorzenienie

Wink Dot.: Ulubiona reklama i ta znienawidzona :-)

Cytat:
Napisane przez Ines1985
Buuu... sciagnelo sie, ale jest jakis błąd i sie nie otwiera
Nie, to nie jest błąd. Plik jest w zipie. Trzeba go rozpakowac: winzip --> extract here
Stary 2005-06-16, 20:39   #41
ooolllkkkaaa
Raczkowanie

Beauty mi tez bardzo podobala sie ta reklama Mc. Donalda z okazji Dnia Matki... Byla sliczna i naprawde wzruszajaca. Poplakalam sie jak ja zobaczylam. A oprocz tego to uwielbiam wszystkie reklamy Plusa . Naprawde im sie udaly . Lubie tez reklame sunsilka z potworkami, reklame naleczowianki z ruszajacymi sie paluszkami, reklame fanty- za samo koncowe haslo- pij ta fanta, badz bamboocha - nie wiem czemu ale mnie to rozbraja ...
Za to nie cierpie reklam srodkow czyszczacych, pioracych, zmiekczajacych itd. Nie lubie tez reklam past do zebow i lekow- sa jakies takie tepe i bez wyrazu.
ooolllkkkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-06-16, 20:45   #42
shachownica
Zakorzenienie

trącę o banał ale oczywiście 'mumio' w plusie i jeszcze psy z rozwianym 'włosem' pedigree pal a okropny jest tarzan-kusznierewicz w taktaku i reklamy whiskasa takie jakieś bez pomysłu jak te proszki do prania, można by pomyśleć że właścicele kotów to jakieś głupki niedrozwinięte( a to nieprawda oczwyiście )
shachownica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-16, 20:54   #43
shedir
Rozeznanie

Ja osobiście lubie śmieszne reklamy np. Plusa z kopytkie, czy dywanikami, albo TAk Taka z Wojewódzkim i Figurskim, dobry jest też "mały głód" i reklama Pepsi z piłkarzami. Uwielbiam reklamę Hugo Bossa "INTENSE "
Nie znoszę reklam proszków, płynów do mycia naczyń, szamponów.
Pozdrawiam
shedir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-16, 20:56   #44
baska25
Raczkowanie

Post Dot.: Ulubiona reklama i ta znienawidzona :-)

Ja lubie reklame mentosa z owcami na kosiarkach, i ta muzyka.Czasem się śmieje,że to ja jade i wszyscy uciekają przede mna .A nienawidze reklam z proszkami i inną chemią oraz WSZYSTKIE PLUSA!!!!
Stary 2005-06-16, 20:57   #45
bluestar
Raczkowanie

Uwielbiam te ostatnie reklamy pedigree z psiakami, w gazetach też były super, pizza knorra jest też niezła, piosenkę śpiewam non-stop, no i wspomniany facet lacosta mniam!

bluestar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-16, 21:03   #46
sitc
Rozeznanie

O zapomniałam ! Bamboocha jest mocna
sitc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-16, 21:12   #47
Beauty1984
Zakorzenienie

GG do Beauty1984

Cytat:
Napisane przez baska25
Ja lubie reklame mentosa z owcami na kosiarkach, i ta muzyka.Czasem się śmieje,że to ja jade i wszyscy uciekają przede mna .A nienawidze reklam z proszkami i inną chemią oraz WSZYSTKIE PLUSA!!!!
Ja z tej reklamy strasznie się śmiałam jak tylko się pojawiła . Fajna muzyczka itd. Ale teraz czuję przesyt.

Lubię te różne stworzonka z reklam jak np. z reklamy 'Metoda na głoda' tego Głoda właśnie. Słodki taki.
Wkrętek ten co pod paznokieć właził też był niczego sobie .
Stary 2005-06-16, 21:13   #48
Madzia007
Zadomowienie

Lubie reklamy axe :P Tele 2 ten co worek lata po autostradzie, fanta bamboocha Poza tym nienawidze wszystkich reklam tele 2, proszków do prania tradycyjnie, calgonitu w którym "nie zdąża zaprowadzić Maćka do szkoły", aha no i "mały głód" to też przegięcie, reklamy plusa z tym np "Van Goghiem". Aha fajna jest jeszcze z tymi kanapkami które mówią że keczup na nie leci i czują sie przy nim bogatsze :P
Madzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-16, 21:25   #49
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Nie, to nie jest błąd. Plik jest w zipie. Trzeba go rozpakowac: winzip --> extract here
Ale ja to wiem . Jednak po sciagniecu w ogole tego nie moge otworzyc. Pojawia sie jakis komunikat ze nie moze otworzyc tego pliku i zebym se go sciagnela jeszcze raz... No i tak sciagalam juz z 5 razy

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-06-16, 21:28   #50
Nikolinka
Raczkowanie

Wink Dot.: Ulubiona reklama i ta znienawidzona :-)

ostatnio moja znienawidzona reklama to ta jakiejs pasty do zebow, gdzie taka blondynka mowi, jakie to kupowanie past jest skomplikowane.. bez komentarza a i jeszcze nie lubie tej nowej sprite'a z kolesiem, ktorego ciezarowka przejezdza.
bardzo lubie reklame kamery, z taka fajna muzyka w tle, reklamy coca coli, szczegolnie te starsze, kinder bueno, freeq, kopytko aa i efekt axe z odpadajacymi guzikami
Nikolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-16, 21:28   #51
Myszołapka
Zakorzenienie

Dla mnie najlepszymi sa oczywiście reklamy Plusa - kopytko wypowiadane z odpowiednim akcentem stało się już przysłowiem w mojej szkole A ja sama chodzę po domu i ćwiczę plus usiem Jednak reklama na psychę oddziaływuje w sposób poważny Fajna jest też Bamboocha, reklama Nutelli i pizzy Knorr. A muzyczkę sciągnełam i ten plik jest chyba jakimś fake'em bo wyskakuje błąd mimo, że otwieram Total Commanderem.

Nie lubię za to wszelkiej maści reklam typu Vanish, czy płyny do naczyń. Reakcja alergiczna murowana
Stary 2005-06-16, 21:30   #52
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines1985
Ale ja to wiem . Jednak po sciagniecu w ogole tego nie moge otworzyc. Pojawia sie jakis komunikat ze nie moze otworzyc tego pliku i zebym se go sciagnela jeszcze raz... No i tak sciagalam juz z 5 razy
Hmm, no to dziwne. To może poproś kogoś żeby Ci ściągnął i wysłał mailem Ja i moja koleżanka zawsze sobie wysyłamy mp3, jak mamy cos ciekawego
Stary 2005-06-16, 21:48   #53
201606201122
Konto usunięte

bardzo ładna była kiedyś reklama perfum chanel z dziewczyną w czerwonym płaszczyku
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-06-16, 21:48   #54
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beauty1984
A mi się bardzo podobała lecąca w okolicach dnia matki reklama Mc.Donalda pokazująca kobiety w ciąży. Ładna
Tak faktycznie ona bardzo fajna była Chyba pieluszki Huggies też mialy specjalana reklame na Dzien Matki? Tez fajna. jeszcze mi sie reklama Ikei podoba wie ktoś moze jaka muzyczka na niej idzie?
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-16, 22:06   #55
natuska17
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beauty1984
O tak, widziałam tylko raz, ale mnie urzekła.

Lubię reklamy Plusa - śmieszą mnie za każdym razem, a to dziwne, bo nie przepadam za kaberatami. Nie lubię natomiast reklam Telekomunikacji - tej babki (Krystyna Czubówna?), która tłumaczy jakie to wszystko w tej Tepsie łatwe i szybkie do załatwienia

natuska17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-16, 22:08   #56
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natuska17
O tak, widziałam tylko raz, ale mnie urzekła.

Lubię reklamy Plusa - śmieszą mnie za każdym razem, a to dziwne, bo nie przepadam za kaberatami. Nie lubię natomiast reklam Telekomunikacji - tej babki (Krystyna Czubówna?), która tłumaczy jakie to wszystko w tej Tepsie łatwe i szybkie do załatwienia
No, Krysia pojechała po bandzie, wolałam ją w Panoramie
Stary 2005-06-16, 22:09   #57
natuska17
Zakorzenienie

Aaaa, no i jak mogłam zapomnieć o jakże wkurzającym Zygmusiu Hajzerze - dawnym prowadzącym słynnego programu "Idź na całość" i testowanych przez niego, w domach zwykłych śmiertelników, specyfików do prania :| Brrrrrr

Stary 2005-06-16, 22:12   #58
natuska17
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
No, Krysia pojechała po bandzie, wolałam ją w Panoramie
Ach, a żeby to wszystko w tej Tepsie rzeczywiście takie proste do załatwienia było, prócz zmian planów taryfowych. Dobrze, że już tam nie jestem. A w Panoramie rzeczywiście wypadała lepiej.

Stary 2005-06-16, 22:12   #59
Lovisa
Zakorzenienie

Hehehe, to mnie się od razu przypomniał Pazura w reklamie kleju do glazury ["...Atlas - klej do glazury - nie tylko dla Pazury" <--- hę ?!]
Stary 2005-06-16, 22:24   #60
natuska17
Zakorzenienie

A weeź, czasami to aż się wierzyć nie chce, do wymyślenia jakich głupot ludzie są zdolni

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości