![]() |
#2281 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do filtromaniaczek:)
No i znowu przychodzi A. ze swoimi dylamatami
![]() ![]() Filtromaniaczki w przewadze liczą na to, że dzięki filtrom słońce je "nie chwyci", i że im piegi nie wyjdą. Ze mną jest wprost przeciwnie, lubię moją twarz opaloną, a filtruje się ze względów naczynkowych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Basia Kwiatkowska pisało o tym na BU i w poniższym linku - pkt 14 http://www.wizaz.pl/basia_opalanie_cz9_porady.php
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
Beoneself, myślę, że jest szansa, gdyż filtry nie gwarantują stuprocentowej ochrony przed słoneczkiem. Powinnaś więc się trochę opalić, choć zajmie Ci to oczywiście więcej czasu
![]()
#2285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam A.! PS. Oj, to mleczko Biodermowe nie dla mnie, niestety ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zadomowienie
|
Dzięki Paula
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
A gdzie kupujecie kosmetyki Biodermy, ja wyłącznie w Esentii - ale już mnie wkurza to, że coraz dłużej muszę czekać na przesyłkę, ostatnio 2 tygodnie, wrrrrrrr.
Gdzie są najniższe ceny Biodermy?
#2289 |
Zadomowienie
|
Trojka, a sprawdzałaś w aptece w sieci?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zadomowienie
|
Właśnie weszłam na stronę Esentii i tak patrzę na te ceny...
![]() ![]() Porównanie, Spray Bioderma 50+: - Esentia: 56,20zł - Apteka w sieci: 39,04zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Właśnie szukam w sieci, ale kurka na murku no nie widzę nooo!
![]() Ja potrzebuję mleczko Bioderma i nigdzie nie znalazłam, w żadnej z aptek internetowych - albo źle szukam ![]()
#2292 |
Zadomowienie
|
http://www.aptekawsieci.pl/index.php?id=sklep&page=6
proszę ![]() A tak przy okazji, to używałaś już tego mleczka? Bo właśnie się nad nim zastanawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale numer 43.11zł a w Esentii 61 zeta Tak, i właśnie mi się kończy opakowanie ![]()
![]() |
#2294 |
Zadomowienie
|
No dokładnie, różnica jest niezła
![]() Może opisałabyś mi swoje wrażenia, dotyczące używania tego mleczka...Przeczytam jutro, a tymczasem dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Matuję mleczko skrobią ziemniaczaną i jest super ![]() ![]()
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Contax i jak tam spray Avene na dłuższą metę? Zapchały kuleczki atomizer?
Mam na niego ochotę, ale to co dziewczyny piszą o nim na LU nie brzmi zachęcająco. Zresztą i tak na razie nie widać go na horyzoncie, ani w necie ani w realu, ciekawe bo spray 40 jest dostępny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Kate30
spray spf 50+ w dalszym ciągu u mnie sprawuje się b.dobrze i nie zmianiłam zdania o nim. Te kuleczki w moim sprayu są miekkie i z łatwością się rozsmarowują. Nie wiem może innym trafiły się egzemplarze źle przechowywane i kulki stwardniały. Według mnie ważny jest też sposób wsmarowywania sprayu - ja robię to bardzo delikatnie i nie nacierając mocno skóry. Co do dostępności to też się dziwię, inne nowości są a jego nie ma. Na LU i w KWC pisała to sama osoba, więc krąg się zmniejszył.
#2298 |
Raczkowanie
|
Witam po Świętach wszystkie filtromaniaczki. Miałam przerwę trzydniowa i dopiero skończylam czytać posty. Tyle się tego nazbierało.
Po LRP DP zdecydowałam się na Bioderme fluid. Na lato super. Na szyję może być LPR DP albo kupię LPR lait. W aptece vena-vita jest za 48zł. Na noc stosuję Zorac. Wczoraj pierwszy raz użyłam 0,1% i wszystko w porządku. Ale tubka wystarcza mi na 1,5 miesiąca (razem z szyją). |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i bede wdzieczna za wszelkie info o tym sprayu biodermy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Rozeznanie
|
Eh wyprobowalam dzisiaj pierwszy raz filrt - mleczko Vichy spf 30+ bo tylko taką miałam probke. Iiii łoboże!! jak ja to to mam stosowac codziennie ( achyba jeszcze gorzej bedzie bo planuje cos z filtrem 50+) to ja sie chyba zalamie. Klei sie, nie da sie rozsmarowac, podkladu na to nie idzie wogole nalozyc i wogole masakra ;( Jeszcze nawalilam na niego podklad z talkiem wiec pewnie ten parsol czy parasol mi sie zdestabilizowal ale nie mam innego podkladu jak tylko z talkiem. grr chyba innych nie produkuja ;/
A nie wiecie czy w korektorach tez jest talka albo mika? I mam pytanie, jak dokladnie nazywa sie Bioderma tonujaca bo wszyscy tu o niej mowia a nie moge jej znalesc. I jest ta Bioderma tonujaca emulsja czy mleczko?? bo sproboiwalabym polaczenie jej z Max Fluide (oczywiscie probkowe na poczatek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Rozeznanie
|
Ja też właśnie skończyłam odrabiać zaległości po Wielkiejnocy
![]() ![]() I "wpadłam" po drodze do Apteki w sieci i zobacyzłąm ten nowy Iwostin Solecrin, o którym byla tu mowa niedawno... Czy ktoś juz widział, albo pisał może do nich z prośbą o składy?? Ciekawe czy będą fotostabilne... hmm. http://www.aptekawsieci.pl/index.php...war&tw_id=9434 http://www.aptekawsieci.pl/index.php...war&tw_id=9435 http://www.aptekawsieci.pl/index.php...war&tw_id=9436 Czekam z niecierpliwości na jakieś wieści ![]()
#2302 |
Raczkowanie
|
I mam pytanie, jak dokladnie nazywa sie Bioderma tonujaca bo wszyscy tu o niej mowia a nie moge jej znalesc. I jest ta Bioderma tonujaca emulsja czy mleczko?? bo sproboiwalabym polaczenie jej z Max Fluide (oczywiscie probkowe na poczatek
![]() Bioderma Photoderm Max teintee oraz bezbarwna Bioderma Photoderm Max Fluid Basia pisała kiedyś, że to bardzo dobre połączenie jedno na drugie, bez podkładu, nie trzeba czekać 10min. pomiędzy nimi. Ta koloryzująca jest bardzo ciemna i samej nie da się nałożyć dużo, ale w tym duecie - super. |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
Wymienilam sie kilkoma mailami z obsluga Apteki w Sieci i...dostaje wariacji,poniewaz chcialabym zamowic moja lososiowa Avenke,ktora maja w zestawie z woda termalna ale....przegrzebalam wszelkie opisy(ktore i tak sa ubooogie)i nie moge sie dopatrzyc tego kremu,nie mowiac juz o cenie
![]() Moze ktoras z Was mnie poratuje swoim bystrym okiem ![]() ![]()
#2304 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy to jest ten lososiowy avene?
http://www.aptekawsieci.pl/index.php...war&tw_id=4882
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Raczkowanie
|
Dzieki
![]() ![]()
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pociesze Cie,ze nie jestes odosobniona w tym ![]() Wyslalam juz kilkanascie mailii z pytaniami-to wyglada niczym teleturniej 100 pytan do....-na szczescie cierpliwie Pani Ewa odpisuje ![]() ![]() w kazdym badz razie powoli juz wiem,co-gdzie-jak ![]()
![]() |
#2310 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Nastepna sprawa, przecież to jest twój pierwszy filtr jaki użyłaś, przed tobą jeszcze długa droga, ponieważ wybór filtrów obecnie jest spory na naszym rynku i napewno znjadziej coś dla siebie. W tym wątku był wiele razy wymieniane podkłady i pudry bez talku i miki. Podkłady, które pamiętam to: Lirene - City matt IsaDora - Mouse ( w piance) a reszta jest wymieniona w tym wątku Pudry; Dr Hauschka - puder jedwabny do ciała Nu Skin - puder sypki L'oreal - Transcluide (sypki) Porządnie poszperaj w tym wątku i wszytsko znajdziesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.