![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do filtromaniaczek:)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Raczkowanie
|
Mnie SVR 100 uczulił bardzo. SVR 50 była super, ale jej nie nałoży się 2ml. Zamówiłam w aptece w sieci Bioderme fluid. Próbka okazała się super. Mam też Biodermę koloryzująca, ale uzywałam tylko 1 raz na zwykłą, jak mi przyślą z apteki fluid, to będzie to mój stały duet.
Koloryzująca jest jednak trochę kryjącą, to informacja dla Lolitki 123. |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak na marginesie - mleczko jest o niebo fajniejsze niż emulsja Avene. Nie tylko dwa razy większe, ale i ładniej się wchłania i nie mam takiego lustra zamiast twarzy ![]()
![]() |
#2345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiec popedze w najblizszym czasie do plejady na zakupy ![]()
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Gdzieś już to pisałam, ale powtórzę dla leniwców, którym nie będzie się chciało przekopywać 59 stron wątku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
mina - koniecznie!
![]() A u mnie dziś pękło 2 opakowanie mleczka 50+, (wcześniej jedno 40) i już wiem, że bez niego ani rusz. Polubiłam się z nim bardzo, choć również innym preparatom Avene nie mam nic do zarzucenia - mleczko wygrywa swą królewską objętością. O jutro zaczynam eksperymenty ze sprayem 50+- zdobyłam pełnowymiarowe opakowanie (po wcześniejszym miłym epizodzie z próbką). Na półce czeka jednak nowe opakowanie mleczka - ot tak na wszelki wypadek. Widzę w apecewsieci spray 40 (200ml) za świetną cenę 75zł. Niestety 50 jeszcze niet. A swoją drogą to kupowałam ostatnio dla mamy krem odżywczy Avene z wit.C w aptece w Plejadzie (Bytom) za 99zł - cena w AwS - 66zł. Nic nie pobije ichnich cen. |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Raczkowanie
|
Mam jeszcze pytanie: czy lososiowa avenka jest w jakichs zestawach teraz?
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Widziałam dzisiaj w aptece (Poznań) spray spf50+ Avenki w cenie 70 zł. Będę dzisiaj jeszcze w dwóch innych dużych aptekach i zobaczę czy też tam są i w jakich cenach.
Pozdrawiam ![]()
#2351 |
Raczkowanie
|
W vena-vita spray jest za 71,50zł. Zamówicie 2 i juz jest bez kosztów przesyłki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() eh skomplikowane to wszystko, czytam i czytam i sie połapać nie moge. heh ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
No to po kolei
![]() - właśnie spróbowałam nałożyć łososiową Avene na mleczko 40, zgadzam się, świetny duet. Biel została zniwelowana, i już się wogóle nie lepi ![]() - Dziewczyny, co do próbek filtrów, to mam u siebie: SVR 100B i Biodermę 50+ creme. Jak coś chcecie, to odzywać się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zrobiłam w bytomskiej plejadzie zakupy (min spray 50+ i łososiową avenekę) i dostałam masę próbek wg własnego wyboru - nareszcie.
Łososiowej w zestawach brak, ale co tam, ważne że nowości na półeczce! Ekonomiczna kombinacja mleczek z łososiem i tonującą jest świetna!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Raczkowanie
|
Ajaj kusicielki przebrzydle!kusicie na tego lososia ,oj zbankrutuje przez Was
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zadomowienie
|
drogie filtromianiaczki
![]() jeśli któraś z Was testowała już nowy kremik Anthelios Aqua-Lait bardzo prosze o opinie .. najbardziej interesuje mnie porównanie z Antheliosem spf 60 DP - czy jest równie lekkie ..czy dobrze się wchłania.. i który kremik uważacie za lepszy ![]() a przy okazji interesuje mnie też nowy koloryzujący Avene spf 50.. jaki jest ten kolorek..jaka konsystencja? wątpię czy uda mi się zdobyć próbeczki..a chciałabym znaleźć jakieś zastępstwo dla mojego ANtheliosa DP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Wtajemniczenie
|
Polazłam dzisiaj do apteki - oczywiście WCALE nie po filtry... No i wyszłam z zestawem Avene...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale tak w ogóle to się chciałam zapytać, czy ktoś używał avenowski SPRAY 40 Z DZIECIACZKIEM? Dla dzieci, rzecz jasna... Nawet go chciałam kupić, ale drogi był, chyba 84 zł za 200 ml. Sprayu 50+ nie było. obca, no widzisz, jednak są próbki kremu tonującego... |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Erato - spray z dzieciakiem 40 jest w aptecewsieci w dobrej cenie.
Łososiowy musi być łososiowy - bez okularów, biały nie jest na bank ![]() W medialisie plejada bytom - jest dostępny spray 50+ (za to 40 nie ma), i próbki też jak najbardziej. Spray 50+ drogi - zapłaciłam 71 z czymś - ta buteleczka taka mała, skromna - jutro premiera. |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie czeka do odbioru w aptece, ale jak się umawiałam to jeszcze nie mieli wyliczonych cen, i tak się zastanawiam ile kaski szykować. Ale i tak wyjdzie dużo taniej niż poprzednia. Poza tym kobitka w aptece powiedziała, że na całe avenowskie zamówienie dostali tylko jeden spray SPF 50+. Puderek - miodzio, zbierma kaskę na jedwabny i rozświetlający.
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
Contax - właśnie wyżej napisałam 71zł z groszem
![]() Cieszę się, że puder ci się spodobał - nie dziwisz się już czemu tak w kółko go chwalę prawda? ![]() A jak Avenka tonująca - miałaś okazję przetestować? |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czekam na relacje ze sprayowania! Chociaż jakoś jestem dziwnie spokojna, że będziesz zachwycona... Bo Ty jesteś znaną avenemaniaczką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Kate30
Ja od początku przypuszczałam, że będę musiała go kupić, tylko łudziłam się, że może jednak nie będzie taki fajny. Zupełnie ma inną "konsystencję" niż pudry sypkie marek tzw. selektywnych, które do tej pory miałam. Co do tonującej, to też jestem zadowolona. Nałożyłam ją na emulsję i tylko zapaćkałam co nieco korektorem, na to Hauschka i w drogę. Dzisiaj miałam okazję sprawdzić jak się wszystko razem sprawuje w ekstremalnych warunkach. Po pewnym czasie filterek dał o sobie znać blaskiem, ale i tak buziaczek ładnie wyglądał w słoneczku.
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Ano racja Erato - ciężko będzie Avene wyprodukować filtr, który mi się nie spodoba
![]() Contax - co masz na myśli - inną konsystencję - jestem ciekawa twoich wrażeń. Obca - o Aqua Lait wyżej pisała Joasia (przypomniało mi się). |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Aptece w Sieci jest w zestawie z woda termalna ![]() a apteka internetowa Savima bedzie miala ja w przyszlym tygodniu z miniproduktami-jednak nie wiem jaka bedzie cena ![]()
![]() |
#2369 |
Rozeznanie
|
W Savimie już są dostępne zestawy Avene, ale chyba drożej niż w aptece w sieci:
http://www.savima.pl/?subcat=34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale lososiowa Avenka w zestawie bedzie w przyszlym tygodniu a glownie o ten krem chodzilo Minie,zreszta mnie tez ![]() Ceny jestem ciekawa poniewaz AwS oferuje go z woda termalna za 48zl z groszami a jak bedzie w Savimie?tymbardzie,ze trzeba doliczyc koszt przesylki. W kazdym razie bylam tez u siebie w aptece gdzie okazalo,ze zestawy maja byc na dniach i....najbardziej interesuja mnie ceny-czy bedzie oplacalo zamawiac przez net czy nie? Bo akurat jak kupowalam sam krem to lepiej wyszlam kupujac w aptece stacjonarnej niz zamawiajac z AwS,zglupiec mozna-slowo daje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.