![]() |
#2401 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do filtromaniaczek:)
Cytat:
![]() Tu jest mapka z lokalizacjami: http://www.superpharm.pl/index.php?act=show_kontakt O jest tu opis promocji: http://www.superpharm.pl/Foldery/Fol...6-12-17-01.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz o zamieszaniu z łososiem - dzwoniłam na infolinię Avene - panie powiedziały, że wg ich wiedzy każdy 50+ krem powinien być łososiowy - kiedyś był biały, ale zmieniono kolor i teraz dostępny jest tylko jako łosoś. Panie nie mają pojęcia skąd w Polsce wzięły się bezbarwne próbki podające się za łososia ![]() Panie twierdzą, że śmiało można kupować pełnowymiarowe opakowania kremu 50+ - nie ma ich zdaniem opcji, żeby okazały się niebarwione. Próbki dywersantki szybko zostaną prześledzone - poinformowałam też panie, że próbki te znajdują się także w nowych zestawach. To tyle wieści z frontu. Krem łososiowy z małą wodą to zestawy ubiegłoroczne - obecnie krem nie występuje w zestawach - tylko solo. Mam też ulotkę nową Biodermy a w niej nowy spray 40 (400ml), niestety bez żadnych znaczących informacji - ale jest rzeczywiście w nowej, pomarańczowej szacie graficznej (choć na półce w moich aptekach póki co go nie ma - jest w AwS). I jeszcze o owej bezbarwnej próbce kremu 50+, którą mam od rana na paszczy - zachowuje się świetnie, podobnie do łososia, ślicznie trzyma tonującą, buziol wygląda tak jak rano - ze dwa razy odcisnęłam absorbentką strefę T. Podobnie jak przy łososiu prawie nie musiałam się pudrować. No to tyle - póki co. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Kochane !!!
Bioderme tonującą kupiłam w aptece w Plazie w Krakowie i zapłaciłam za nią 48 zł. Świeżutka dostawa, podobno zaraz po świętach dostały. Ja uwlebiam Biodermę tonującą na lato, ma śliczny kolorek i nadaje skórze taki piękny zdrowy blask. Zużyłam już chyba 3 tubki W zimie stosuje też Biodermę 100, ale w mleczku pod podkład. Ah i jeszcze w tej aptece dostałam mnóstwo próbek nawet samoopalacza LRP (4 saszetki). Super będę tam kupować./ Buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Raczkowanie
|
Tak a propos wypowiedzi Oliczki : powiedzcie dziewczyny, gdzie w Krakowie dostanę próbki filtrów?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Raczkowanie
|
W okolicach rynku próbki dostałam na ulicy Gertrudy (na przeciwko Wawelu) tam udało mi się swego czasu dostac duuużo próbek i Biodermy i Avene, na ulicy Karmelickiej też.
Buziak |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#2408 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a znacie jakis w miarę dobry i niedrogi filr? Dopiero w LO jestem, więc na jakies drogie kremiki nie mogę sobie pozwolić.
![]() Starałam się przejrzec cały wątek, nic nie znalazłam...no ale znając mnie pewnie coś pominęłam...bo tutaj tyyyle tego wszystkiego jest ![]() Baaardzo Was proszę....poradźcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
Kate, kupiłam dziś zestaw mleczko spf50+ wraz z próbkami, w tym z kremem spf 50 (łososiowym) no i ten krem wcale nie jest łososiowy tylko biały
![]()
#2410 |
Zakorzenienie
|
Uf, mam nadzieję, że sprawa z Avene się wyjaśni i nasz łosoś nie zniknie z półek
![]() ![]() ![]() Swoją drogą, mojemu tacie by się filtry przydały, ma duuużo przebarwień na twarzy. Takie ciemniejsze od skóry regularne i nieregularne zresztą też - plamy. Na przebarwienia to kwasy, tak? Czy coś pomieszałam? I ze stosowaniem przez mężczyzn jest tak samo jak z kobietami? Chyba się zagalopowałam, to nie ten wątek, ale tu wiele dziewczyn stosuje coś na przebarwienia, to może jednak... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
Beoneself, na przebarwienia można jak najbardziej stosować kwasy
![]() ![]() Pozdrawiam ciepło
#2412 |
Zakorzenienie
|
No właśnie biały Chocolatko - a powinien być łososiowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Kate, czyli coś się nie zgadza
![]()
#2414 |
Zakorzenienie
|
Ja też.
Jest już zgłoszenie Crumb tonującej avenki: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=8 a3c146c4a1ba6b8bd67a5696d abba10&cmd=details&itemid =13929 |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
Neshi, ja też Cię witam
![]() Muszę zgodzić się z Alchemiczką ![]() ![]() Pozdrawiam ciepło ![]()
#2417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2418 |
Raczkowanie
|
dziękuje bardzo za odpowiedż
![]() No cóż wychodzi na to, że jednak będę musiała dłożyc trochę kaski i zakupić tak jak mówici..coś lepszego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
ehh przeleciałam kilka aptek w Toruniu i wszystkie czekają na dostawy Avene, nawet SuperPharm. Moze wiecie czy już gdzieś w Toruniu mają nowe produkty Avene, oczywiście przeciwsłoneczne
![]() a mam takie pytanie bo już sie pogubiłam, co mniej sie lepi mleczko 50+ (100ml) czy mleczko z dzieciaczkiem, chodzi o produkty Avene? świecić sie mogę ale bielości i lepkości nie zniose ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co to sa te godziny hurtowe? kiedy to jest? baaardzo mnie zainteresowals! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może też być dzień cen hurtowych. Pozdrawiam wiosennie ![]()
![]() |
#2422 |
Wtajemniczenie
|
a skąd mam wiedzieć,kiedyakurat jesttaki dzień? i czy wszystkie euroapteki mają w tym samym czasie te same promocje? ehh, avenka mnie kusi, i kusi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 |
Rozeznanie
|
Witajcie Wizażanki!
Filtry stosuję tylko latem podczas opalnia. Zainteresowałam się tematem filtrów, ponieważ mam cerę naczynkową a jak wiadomo słońce bardzo pogarsza ich stan. Postanowiłam rozpocząć moją przygodę z filtrami. Nie wiem czy będę stosować filtry przez cały rok ale na pewno przez całe lato. Jeszcze nie wiem jaki filtr wybiorę, ponieważ muszę poszukać odpowiedniego do mojego typu cery, a także takiego, który nie będzie kolidował z moim podładem i pudrem. Muszę jeszcze dużo poczytać zanim pójdę do apteki po mój wymarzony filtr. Pozdrawiam
#2425 |
Raczkowanie
|
Wczoraj zamowilamw aptece w sieci zestaw łososiowej avenki (jako dodatek jest woda termalna). Dzis przerazona doniesieniami, ze krem byc moze jest biały a nie łososiowy zadzwonilam do apteki gotowa zmienić zamówienie. Pani zapewniła mnie , ze jest to krem ze starej dostawy i na pewno łososiowy. Zarazem sprawdziła tegoroczne próbki i kremu 50+ i sama nie mogła uwierzyć- bez koloru i z trójglicerydami. Mnie jednak zapewniła, ze na opakowaniu , ktore ma mi wysłać jest wszystko po staremu.
Mój plan na teogroczną wiosnę to mleczko 50+ i na to avenka łososiowa - może wtedy uda mi się nałożyć przepisową ilość. Teraz kończe avenkę 60 tę starą i nie daję rady nałożyć 1,8.Ale ogólnie jestem z niej zadowolona, pięknie nawilża, wygładza, ładnie na niej rozprowadza się niewielka ilość City matt, po to aby koloru trochę dać, na to ciut vipery rozświetlającej i jest ok. Mam jednak nadzieję że z tą lżejszą avenką będzie jeszcze lepiej. Moja nadzieja sięga również tego, że w końcu przestanę używać podkładu. Buzia jest już nieżle wygładzona i nawilzona, żadnych pryszczy nawet przy okazji okresu. Od miesiąca codziennie ystheal i jest naprawde ok.No to się wypisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Raczkowanie
|
![]()
No cóż, rzeczywiście chyba masz racje i nie przemyślałam zakupu. Na razie jednak i tak podkładu musze troche mieć, wię bedzie na łososiową. Mnie ona naprawde jakoa tak ogólnie przykrywa, mam o wile bardziej zakryte niewielkie niedoskonałości niż pod samycm city matt.Tylko z ta przepisowa ilością nie bardzo bylo. Filtry tak szybko sie zuzywają, ze nastepna będzie tonująca, akurat na wakacje. Za sugestie i pomysły wielkie dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Dzisiaj zakupilam Avenke lososiowa za 43 zl, jest ona z nowej dostawy, i faktycznie jesli w skladzie sa IRON OXIDES to jest to ta lososiowa, bezbarwna tego nie zawiera, a dodatkowo posiada trojglicerydy, sprawdzilam to. Takze Avenka lososiowa istnieje nadal hurra. Pozdrawiam Was serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka, gdzie dorwałaś łososiową za 43 zł?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.