|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Paczka starych znajomych z rocznika 93 (cz. 1)
właśnie chyba oglądają
ja też oglądam kibicuje tu naszym, szczególnie Borucowi GOOOOOOOOL ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, to chyba niquś ze 150zł zarabiasz. A ztego ile wydajesz na materiały?? Bo chce zobaczyc ile na czysto zostaje;>??
Ostatnio sobie myślałam czy by się nie nauczyc i nie robić kolezankom itd. Ale narazie wzorki, dopiero później tipsy. W ogóle skad sie nauczyłaś robic tipsy;>??
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
Nie no nie wierze
Goooooool haha osz to sie porobiło...
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
|
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
omg nie bylo mnie dzien i tyle czytania
![]() a ja do szkoły muszę chodzić choć same zastepstwa ;/ bo jescze mi zmienia zach na dobry i nici z paska ;/ kuźwa mam problem. moja bliska koleżanka z klasy chce się przenieść do niem. ;/ to zalezy czy jej rodzice sie zgodza ja przeniesc. a boje sie ze zgodza juz nie mam nadzieji ze zostanie. omg co ja bez niej zrobie...
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przecież tak lubisz niemiecki.. |
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
ooo
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu ja z tobą bd zdawać:PP xDD
Moja koleznaka dzisiaj wpadła na pomysł, ze ze mną napsize egzamin do lo, to wteyd dostaniemy sie do jakiegoś dobrego lo. Bo niech ja uzysma 40 pkt i ona to akurat 80 jak znalazł i idziemy prawie gdzie chcemy. Ja wątpie w moje 75 pkt do lo gdzie chce isc.. ale nie wyrobie gdy sie tam nie dostane...
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
a ja się nie dostane pewnie do tego lo gdzie chce isc i do tej klasy. bo jestem tuman. no coz...
|
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
No, ja muszę mieć sporo punktów żeby dostać się tam gdzie chcę Oo
A potem to nie wyrobię tak czy siak z nauką, ale wolę do porządnego liceum... Sędzia kalosz... :/
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Ja spadam laseczki, byebye;*
|
|
#281 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szczerze ? Chyba nic mi nie zostaje na czysto... No może troche. Bo zawsze się coś znajduje do kupienia, albo żel, albo brokat, a to się tipsy kończą lub klej, lub mam za mało cleanera, oliwki itp... Choć na feriach troche zarobiłam... Ale siedziałam cały tydzień codziennie i robiłam tipsy po 2-3 osobą hehehe. Na wakacje też się pełno osób ze mną umawia teraz. Więc to tak różnie... Zarobek praktycznie mam wtedy, gdy jest wolne od sQl ![]() Ja pierw też wzorki robiłam Potem tipsy, w grudniu.Nio to tak w skrócie opowiem: Ja maaaaasakrycznie pazurki obgryzałam. Normlanie moja płytka była aż taka pofałdowana... I za chiny nie mogłam oduczyć się obgryzać. Plaster ? zjadałam go. Te różne lakiery i dziwactwa ? Potem mi juz nie przeszkadzały, że są gorzkie. Tato mnie był po łapach jak miałam je w buzi ? to też już potem olewałam, hehe I tak szukałam na necie, szukałam co mam zrobić... I właśnie na tym forum dziewczynki mi poleciły tipsy żelowe No i poszłam do mamy znajomej kosmetyczki do salonu, żeby mi zrobiła przed wyjazdem do Włoch. O jesu... Ile ja się naryczałam i nabłagałam rodziców na te tipsy !! ![]() Hehehe. Ale się zgodzili. I P. Ula [kosmetyczka] jak robiła te tipsy to mi tłumaczyła co i jak... I strasznie mnie to zaciekawiło Czytałam o tym na forach... Str internetowych... Itp. Aż po pół roku pod choinke dostałam zestaw Moje początku to była jedna wielka makabra i apokalipsa ! Dopiero od ok. lutego - marca wychodzą mi one nawet, nawet Bo wcześniej to szkoda gadać... Ale dzięki temu nauczyłam się cieprliwości i precyzji w tym co robię, hihi ! ![]() ![]() Cytat:
Dla mnie to głuota jechać do innego kraju... Po jaką cholere opuszczać kraj ? naszą kochaną Polske ? Np. Gdyby rodzice Podolskiego nie wyjechali z Polski, może gral by on u nas w drużynie i byśmy wygrali z Niemcami, hehe ![]() ![]() Chociaż to troche wina Polski... Bo on chciał u nas grać, ale "myśmy" go nie chcieli i Niemcy go zgarneli... Nie martw się Kasiu ![]() ![]() ![]() O m g !! Jutro piątek 13 !! ![]() A ja mam na 7 do sQl.. I rade pedagigiczną, skrócone lekcje ![]() ![]() Ide lulać, bo rodzice gonią ;/;/;/ Dobranoc dziewczęta ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#282 |
|
Rozeznanie
|
Branoc, moya
![]() ![]() Też za chwilkę swoją drogą zmykam...
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
|
|
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym, żeby teraz polacy pojechali do domciu i podziękowali. Niech sobie Chorwacja sama gra z tym sędzią!!!!
|
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę, to może ten mój primer coś nie teeen
Bo straasznie piecze mnie, ogień pod paznokciem ![]() A moja siostra miała płytkę CD kupioną na allegro i tam pewna pani tłumaczyła pomalutku co i jak ![]() Tak, to było perfidne z tym sędzią i to bodajże w tej ostatniej minucie meczu...
|
|
|
|
#285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
yyy tzn nie. źle się wyraziłam, ona chce się przenieść do KLASY niem. fakt ta sama szkola itp, ale ja nie wytrzymam bez niej. juz stracilam nadzieje ze zostanie bo u mnie w klasie jest tak, żę trzymam z dwiema dziewczynami z nią i jeszcze z inną. i jeżeli ona sie przenieise to zostanę z ta inną. I jeżeli którąś z nas dwóch zachoruje to druga bedzie samotna albo bedzie musiala 'trzymac' z taka gr naszych bylych bliskich kolezanek. ale i tak jestem zalamana, ze sie przeniesie wiem blachy pewnie dla Was powód do zmartwień, ale jednak dzisiaj nie zasnę
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Niquś to może w wakacje udam sie do ciebie i zrobisz mi tipsy ale takie krótkie, bo jak bd za bardzo wystawać to ja nic w domu nie zrobie xDD Tak pozatym to skąd bierzesz klientów, bo ja np jak jestem konsultantką w ori to nie mam pojęcia gdzie suzkać chętnych, bo to już jest tak rozpowszechnione, że albo kogoś nie interesuje albo ma juz sowją konsultantkę.
Tak pozatym to laski wstawać, wstawać! Już po 9. Nie wiem co mi się stało nale ja już o 8 poleciałam do łazienki umyłam włoski, ponakłądałam na nie jakieś maseczki, zresztą na siebie tez i tak z godizne siedziałam w łazience. I teraz odrazu weszłam na neta i pisze;]
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już wstałam :d właśnie też lecę umyć włosy itp. ![]() u was też taka brzydka pogoda ? u mnie pada ciągle ale trochę deszczu się przyda bo było tak sucho, że masakra.Nicolqa - ja te z obgryzam paznokcie, znaczy już nie, ale mam straszną płytkę teraz chciałabym tipsy, ale takie nie długie, ale nie znam nikogo kto by mógłby mi zrobić, a u kosmetyczki to drogie trochę ![]() a co dopiero robić marzenie moje ;p ale za dużo roboty z tym, a poza tym nie umiem robić żadnych wzorków i mi się ręka trzęsie :P
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2008-06-13 o 11:17 |
|
|
|
|
|
#288 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj znowu jestem 'chora'
![]() ![]() Podobno dziś dzień sportu jest <nawet nie wiedziałam> no i tym bardziej sie ciszę, że nie poszłam. Już od 4 lat nie chodzę na dzień sportu .Co do wymarzonego LO to chyba u mnie nie będzie aż takiego problemu bo jestem laureatką konkursu przedmiotowego z niemca i mogę sobie wybrać jaką chcę szkołę średnią w małopolsce A do jakiej klasy się dziewczynki wybieracie? Ja chyba do biol- chemu bo tam idzie większość mojej popapranej klasy <jaaa- jak przyjdzie co do czego to chyba sie nie będę mogła z nimi zostać, mam strasznie fajna klasę >
|
|
#289 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hihi ![]() Taka droga pantoflowa... Zrobiłam raz koleżace, ona przyprowadziła inną, ta inną następną i tak się niesie... Moja Mama też czasem mówi, że robie tipsy i robie nawet osobom w twojej Mamy wieku ![]() A ja miałam dzisiaj na 7.... M a s a k r a t o t a l n a ! ! ! ! ![]() Ale lekcje trwały po 30 minut, bo rada pedagogiczna. I skończyłam lekcje o 12 ![]() Cytat:
![]() A skąd jesteś ? Bo znam dziewczyny z innych miast, które też super robią i nei drogo Kurcze... szkoda, że nie jesteś z Wrocka.. ![]() Ja bym Cię przyganeła ! ![]() Hihihi.Cytat:
Trzeba się brać za nauke i probować Hihi. Wole konkurs niż ten durny egazamin... ^^A koleżanka mi dzisiaj zrobiła super dziare na ręce Dodaje fotek I pokaże Wam przy okazji tipsy, które robiłam wczoraj
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() śliczne te tipsy też takie CHCĘ ![]() ![]() boskie na prawdę
|
|
|
|
#291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aż chyba za miesiąc jak bede szla na wesele to sobie zrobie, tylko że u kosmetyczki i troche krótsze xd bo z takimi to ja bym nie mogła funkcjonować xd
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
Te wyszły Ci prześlicznie
Takie dokładne i precyzyjne. Tylko obawiam się, że z takimi właśnie nie można za bardzo funkcjonować
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem baardzo zadowolona
kupiłam sobie niebieską mini (z materiału, nie dżinsową;P) w H&M za 29,90.. ![]() i japonki w New Yorkerze za 22,90... ![]() no normalnie nie wierzę.. xD tak tanio ostatnio się w tych firmowych sklepach zrobiło.. :P przecież u mnie na rynku to są podobne ceny jak tam.. xD |
|
|
|
|
#294 |
|
Rozeznanie
|
Łaaa, jestem wagarowiczki moje
![]() ![]() Bo kuzynkę farbowałam i mi jakoś zleciało. Pomyśleć, że już mam wakacjeee... Ach ^^
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
a ja teraz grałam sobie w simsyXdd czekając na załadowanie gry zrobiłam sobie fotke bd mogły zobaczyc jak wyglądam naprawde bez prostownicy ;];]
Cienie pod oczmai mam, bo sie nie wyspałam... Najpierw pies o 4 w nocy 2 razy a potem o 7 rano brat bym wstawała i przed 8 tato bym wstawała do skzoły. A zapomniał, że wczoraj mu mówiłam że nie ide... Jezu i tak wstałam o 8 bo nie nie potrafiłam usnąc znów... Dbra oto ta fotka. Trochę rozmazana i wygląda jakbym nie miała bluzki,a le włosy bzasłoniły ramiączka...
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
moya.. i ty niby masz 15 lat ?
wyglądasz na jakieś 17.. :P zazdroszczę..^^a cienie pod oczami to ja mam zawsze, niezależnie od tego czy się wyśpię, czy nie.. xD |
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
No ie wiem czy tak fajnie, szybciej bd po mnie widac jak sie starzeje:P W ogóle jakoś blado wyszłam...
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
aaa tam, ślicznie
![]() worki to ja też mam na codzień, tylko staram się je zakopać pod korektorem ![]() jejj, jak ja bym chciała mieć takie loczki... a tu praktycznie proste jak druty
|
|
|
|
#299 |
|
Wtajemniczenie
|
Moya, ale ty ładna jesteś!
A ja dzisiaj przez 4 godziny zbierałam truskawki. Zarobiłam jakieś 12 złotych... Teraz mnie wszystkooo boli
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Ta ładna... Co do włosów to weź się wymień bo ja własnie chce proste jak drut. Chcicąłm sobie zrobić prostowanie chemiczne ale to mi dużo nie da..;/
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

Wszyscy mecz oglądają ?

Goooooool

juz nie mam nadzieji ze zostanie. omg co ja bez niej zrobie...

05.06.2015 

.
też takie CHCĘ