|
|
#662 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Paczka starych znajomych z rocznika 93 (cz. 1)
Cytat:
|
|
|
|
#663 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie no wierszyk genialny ![]() No ale powiem szczerze, że wiele osób, które mnie zna uważa że nei chce mieć chłopaka... Bo moje koleżanki jak ich zacznie łaskotać jakiś chłopach, albo co gorsza macać ( ) to sobie nic z tego nie robią. A ja odrazu agresja i mówie, żebys ie odemnie odpiepszył Bo mnei wkurza takiego coś...Cytat:
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
heh, nadrobiłam i też uważam, ze tutaj spokojniej, jednak nie pisze maila do modera;]
Na tamtym wątku teraz kariere robią nowicjuszki.. A ja mam od dzisiaj do soboty wolną chate, no jedynie co babcia i pies, ale wiadomo, ze babcia to tak nie bd sie wypytywała gdzie wychodze i z kim )Więc możemy u mnie bibe zrobic:P w ogóle jak tam byłam na wsi, to każdy wujek sie mine pytali czy mam chłopaka(to już było nudzące) i tak oto te ciekawsze dialogi:P wujek- a ty Monika masz chłopaka? ja- nie mam wujek- co ty taka zimna jesteś<śmiech> ~~~~~~~~ wujek- a ty monika masz chłopaka? ja- nie mam wujek- no nie kłam ja- no naprawde nie mam wujek- tak, tak jak kogoś się pytalo to mówili, że mają dziewczyny i wtedy się myślało, że ,,o, on ma dziewczyne, zapewnie kłamie" a teraz to wszyscy mówią, ze nie mają ja- (uśmiech) i potem jak wyjeżdzaliśmy wujek- ja wiem dlaczego monika ci się tak śpieszy do Wrocławia i wracasz wczesniej bo musisz się z chłopakiem zobaczyć ja- wujek, ale ja nie mam chłopaka wujek- za rok jak przyjedziesz to przywieś go ze sobą niech zobaczy jak ejst na wsi, może akurat badziej mu sie spodoba niż we wsi A ja tylu mam kandydatów na to by przywieśc, ze az trudno wybrać xDD
|
|
#666 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha, Moya, tacy wujkowie bywają irytujący
|
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
haha moya. fajny wujek
|
|
|
|
|
#669 |
|
Wtajemniczenie
|
Moya, ależ masz fajnych Wujków
Hehe.Ja mam tak z Ciociami ^^ Cóż... Bywa :P Wczoraj byłam w Chrząstawie [wsi] na grilu Z rodzicami i przyjaciółką z nad morza. Na początku było fajnie i wogóle, tylko śmiechu że hej Ale potem sobie starsze towarzystwo popiło... I to nieźle. Zachowywali się jak debile [niektórzy], a ta Pani u której byliśmy to chciała, żebym została, że ona z mężem jutro jedzie o 7.oo do pracy i będzie wolna chata. Ale nie chcialam... Ale kurcze była strasznie natrętna Potem zaczeła mi agdać o jakiś Tadziku zaa płotu, który ma 18 lat i jest abrdzo ładny ![]() A na koneic [ok. 1.oo w nocy] się obraziłam i pwoiedziałam, zę chce wracać... No to się wszyscy zmyli, razem z nami, hehe. Pogoniłam ich ^^ A dzisiaj.... myłam auto Mamie Oczywiście przy okazji, bawiłam się czym się da [wycieraczki, światła, itp].A co Wy dzisiaj robiłyście ?
|
|
|
#670 |
|
Wtajemniczenie
|
NiQuś, jedź tam znowu, by poznać Kazika zza płotu!
![]() Może rzeczywiście przystojny
|
|
|
|
|
#671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to mnie sie zawsze wujek z kuzynem pytają czy już jakiegoś lovelasa do domu sprowadzam ostatnio jak gadalam ze starszymi to temat spadl na chlopakow. I mowie im, że w nh same debile i ja z blokersem nie bd chodzic. I oni od niedzieli maja taki pomysl zeby za rok za dwa sie przeprowadzic do myslenic. a ja oczywiscie w smiech i mowie ze ja sie nigdzie nie wyprowadzam, a ci od razu ale tam jest inny typ facetow itp itd. boze czuje sie jak stara panna. jak narazie mi dobrze bez faceta jestem samowystarczalna, a jak!
|
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, to nie Kazika, to Tadzika:PP Co do moich wspaniałych wujów to jeden przyjechał ze mną (550km w jedną strone od tej wsi do mnie) i jutro wraca właśnie z moim tatą tam, przez co zostaje sama w domu z babcią do soboty<jupi>. No i oczywiscie etraz przy kolacji znów było o chłopakach i wujek do mnie a ty Monika to jesteś panna czy jeszcze nie panna?? Na co ja sie zaczełam śmiać i oczywiscie tato z amnie odpowiedział, ze jeszcze nie panna. Boże.. Ja już nie wytrzumuje z tymi chłopakami, żeby to jeszcze był jakiś w okolicy taki nrmalny co nie szuka tapety, to bym i się zakręciła koło takiego. W ogóle przypomniało mi się jak byłam na Słowacji rok temu na tych ciepłych źródłach w tatralandii. No i z kuzynkąposzliśmy tam na basen grac z jakąś nieznajomą rodzinką w siatke, no ale potem sie rozeszli i graliśmy z jkaimiś dziecmi. No ale tam jakby można było sie opierać o śniany basenu i był taki koleś. Nawet zwróciłam na niego uwage, ale myśle sobie, qrde koło 20 napenwo z dziewczyną przyjechał itd.itd. No ale potem on podchodiz do mnie i sie pyta czy moze grać. No to ja, ze tak. Oczywiscie byłam z nim w drużynie i ja jak zwykle kretynk a do potęgi entej nie zauważyłam, ze ten koleś mnie podrywał. Bo oczywiście wiesz piłka leci a ten coś gada do mnie, albo jak chce odbić to prawie na mnie skacze bym zobaczyła jaki to on wysportowany... Ale co on sie do mnie przybliżał to ja sie oddalałam. No i gadaliśmy o takich pierdołach ile mamy lat, skad jesteśmy. No to sie okazało, ze koleś 3 lata starszy, z Łodzi, a ja z Wrocławia w dodatku jeszcze pyta sie czym sie interesuje, a ja takie zdezo, no bo przeciez nie powiem, ze niczym. No i pozniej sie mnie w którym domku mieszkam(bo myślał, ze to jakiś ten z terenów na tatralandii) na to ja, że nie, tlyko pare km stąd n to ten był zawiedzony.. Ale sie też okazało, że wyjeżdzmay w ten sam dzień ze Słowacji. Tylko, ze jak powiedział, ze już musi iść wtedy to juz go więcej nie zobaczyłam... A nawet spodobał mi sie. I ja inteligentka pozniej suzkałam w katalogu publicznym na gg. Ale niestety nie znalazłam, bo oczywiscie do tych kolesi co sie odezwałam to nie byli oni. I koniec historii, sorry, ze tak zanudzam ale akurat mi sie przypomniała xDD
|
|
|
#673 |
|
Wtajemniczenie
|
Moya, wybacz Tadzikową pomyłkę
![]() Ojjj, trzeba było o tego chłopaka walczyć, jeżeli ci się spodobał Ale właściwie to on też mógłby wyjść z jakąś inicjatywą
|
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, on wyszedł własnie tylko, ze ja dupa ruska nie umiałam jakby odpowiedzieć pozytywnie...;/
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, jasne.On już zapewne o mnie zpaomniał dzień po tym;]
Jeny laksi, u was też taka brzydka pogoda, że pochmurno i zimno??
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
ale ci fajnie..;p
|
|
#679 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie jest zimno, pochmurnie i pada trochę
Jestem załamana, bo jutro miałam jechać w góry, do Zakopanego i teraz nie wiem co z tego wyniknie. Nie opłaca się przecież jechać tylko po to, żeby siedzieć w ośrodku i przez okno przyglądać się deszczowi
|
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Oj meliana.. MOże akurat do jutra się zrobi ładnie
![]() Z nudów przeglądam na wizażu przepisy w dziale ,,moje gotowanie" hehe. Naszłą mnie ochota by coś zrobić ale dla siebie tylko (bo jestem sama w domu) to bez sensu...
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to moze i ja popatrze te przepisy.. chciałabym sie nauczyc gotowac
. bo ja nic nie umiem :/ tylko nalesniki, frytki i jajecznice |
|
|
|
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
Moya, z tego działu to polecam przepis na pieguski- Choc Chip Cookies
Są pyszne, moja rodzina je uwielbia (ja też, oczywiście)
|
|
|
|
|
#683 |
|
Rozeznanie
|
O mamo, nie mówcie mi o jedzeniu, bo czuję się głodna
![]() A lenistwo nie pozwala przekroczyć progu kuchni...
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
|
|
|
|
#685 |
|
Zadomowienie
|
u mnie jest slonce ale i rowniez chmury. i jak szlam w dzinsach i krotkim rekawku po ul to mi bylo tak goraca ze uhh... ale jak slonce zajdzie to jest lepiej i jest wiatr.
|
|
|
#687 |
|
Rozeznanie
|
Ja już po ogórkowej...
![]()
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
|
|
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie niby ciepło ale słońce za chmurami :P...
i w ogóle... prognoza pogody na onecie jest zakłamana! ![]() godzinę temu patrzyłam, jak jest w krynicy morskiej, to niby tylko w sobotę deszcz,a tak to słoneczko;P a teraz patrzę i deszcz cały tydzień a w sobote burza.. miałam jechać do krynicy w poniedziałek.. jak nie bedzie pogody to nie wiem co zorbię :/:/;/ |
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie byłam na poczcie, w bibliotece i w sklepie po jakieś jedzonko. Jestem padnięta...Ale za to szczęśliwa, bo znalazłam fajne ksiażki do poczytania, a czasem mam taki talet, że całą biblioteke przeszukam i nic nie mogę znaleźć dla siebie...
Olifka, czyżby na poczte z potrzeby allegro?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

Wśrod swoich to wybuchowa, spontaniczna, "rozrywkowa", a przy tych, których mało znam, to cichutko i nieśmiało siedzę :P
) to sobie nic z tego nie robią. A ja odrazu agresja i mówie, żebys ie odemnie odpiepszył 
05.06.2015 

I to nieźle. Zachowywali się jak debile [niektórzy], a ta Pani u której byliśmy to chciała, żebym została, że ona z mężem jutro jedzie o 7.oo do pracy i będzie wolna chata. Ale nie chcialam... Ale kurcze była strasznie natrętna 

. bo ja nic nie umiem :/ tylko nalesniki, frytki i jajecznice