|
|
#781 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Paczka starych znajomych z rocznika 93 (cz. 1)
Łał 100 za dzień super
![]() Postaram się nie zguubic :P Mapa w rękę i zwiedzamy . ![]() Idę śpac, o 7 pobudka jutro . Dobranoc
|
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
*
|
|
#783 |
|
Rozeznanie
|
o. pojawiam się i znikam
![]() dziękuję moya Ale w sumie dobrze, że się tak rozwinął...
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
To co tam lasensje powiecie;>>??
qrde jutrzejszy dzień zapowiada się cały w domu. JA TAK NIE CHCE!!
|
|
#786 |
|
Zadomowienie
|
ja jutro idę do fryzjera i najprawdopodobnie jadę na zakupy, a dokładnie szukać spodenek
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie osttanio kupiłam dzinsy w cubusie
![]() Musze ejszcze jakieś buty wynaleźć. Tak sie zastanawiam nad saszkami^^
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam zamiar kupić jakieś saszki
![]() Ja teraz jestem wykończona, a później jadę sobie z kumpelą do miasta, na jakieś zakupy i lody czy pizze, wypożyczymy filmy na DVD, a potem prosto z miasta ona do mnie wpada i oglądamy te filmy A poza tym mam nadzieję, że da mi więcej niż 50
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
to sklej taśma. Wtedy przyjmą
![]() a ja dziisja chyba cały dzien w domu. Chociaz za godizne mam przychodiz z pracy to może coś z nią porobie...
|
|
#791 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daaawno BO ja na tamtym wątku nei wyrabiałam i dałam sobie spokój ![]() Haha, też takz awsze robie, gdy sprzątam xDD Nio, w necie ![]() Cytat:
Łał, wszyscy mnei chcą :P Hehe.Ooo... To jak będziesz szła zanieść fotki do agencji to ja idę z Tobą ![]() U mnie w gim jest dziewczyna, która jest modelką, hostessą i fotomodelką Jak patrzyłam na jej zdjęcia na nk.pl to myślałam, ze puste dziewcze z niej... A jak ją poznałam to naprawde spoko laska ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki bardzo ![]() Ja zbytnio nie chce się w to wciagać [fotomodeling], ale muszę trochę kasy zarobić Niestety... Poza tym u mnie w rodzinie ejst taki zwyczaj, że rodzice chzrestni robią prezent swoim chrzesniakom na gwiazdke Cytat:
Hehe ![]() ![]() Ja też przestałam się udzielać na tamtym wątku... Cytat:
Ja też tak kiedyś zrobiłam, bo Mama wyprała mi dyche ![]() A ja, że jestem próbomaniaczką, to po powrocie z wakacji [3 tyg] miałam 3 zwiza w skrzynce i 20 kopert I jednego awiza już nie było, bo odesłali do nadawcy ![]() edit. dostalam meila od jednej firmy, ze sa mna zainteresowani i chca sie umowic na spotkanie ha !
Edytowane przez NiColQa14 Czas edycji: 2008-08-26 o 18:41 |
|||||
|
|
|
|
#792 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ah.! miło mi miło ![]() Niquś ja też ostatnio w próbkomaniactwo się wciągnęlam ![]() Dzisiaj w skrzynce 6 kopert naraz![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio byłam na zakupach i kupiłam sobie spodnie w Housie A u fryzjera byłam dziś Zapuszczałam włosy więc podcięłam tylko końcówki i wycieniowałam porządnie A no i grzywka na ukos tylko podcięta po też zapuszczam
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
||
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
ale co bedziesz robila?
|
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie??
![]() Ja też bym chciała gdzieś pracować... xD Ale nie wiem co i jak, gdzie załatwić i w ogóle.. ![]() I jak już to bym chciała taką pracę na weekendy ![]() ![]() Zresztą.. większość prac jest od 16 lat... Taki jeden koleś z mojego miasta ma właśnie 16 i jest na stażu w Gazecie Wyborczej... jako fotograf.. I pracował też (nie wiem czy jeszcze pracuje) w Empiku.. tzn. jak były jakieś spotkania z muzykami, pisarzami, to on robił zdjęcia.. ![]() Ale to trzeba wiedzieć, gdzie szukać... Ja tam nie wiem czy dla mnei by się jakaś praca znalazła.. :< |
|
|
|
|
#795 |
|
Konto usunięte
|
A ja cala i zdrowa wróciłam ze Szczecina
![]() Fajne to Galaxy,a jakie wielkie! o.O Padam umieram. Jechałam wcześniejszym pociągiem i wstałam o 4.30 |
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, Niqus, podaj mi maila tej firmy. Weź mnie na spotkanie:PPP
|
|
#797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
] znalazłam ofertę Że hostesy, modelki i takie tam sra ta ta ta, początkujące, wysłać meila ze zdjęciami [sylwetka i portret] i CV. No to wysłałam. a oni mi odp, że po wstępnej akceptacji, czy jakoś tak są moją osobą zainteresowani i chcieliby nawiazać ze mną współpracę. A ponieważ jest to do katalogu bielozny i piżdżam [haha ], to mam im wysłać zdjęcia w bieliźnie [o ja... stare playboye xDD haha ] i piżdżamie ![]() No odezwała się jeszcze jedna babka, ze chciałaby się umówić na spotkanie, ale jestem niepełnotlania i mam przyjść z mamą i tatą. podala nr tel i poprosiła o kontakt. zadzwonilam i umowilam sie 1 wrzesnia o godz 17 ![]() moge Ci podac to z ta bielizna hehe. bo nie znam meila do tej babki ale moge sie zapytac na spotkaniu
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Przestan, mam rozstępy, wiec z ta bielizną nie wypali:PP
No chyba żbey ubrali mnie w pidżame na zime;];] No to do babki mi podasz
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Nicolqa, a twoi rodzice jak zareagowali na to, że chcesz pracować jako fotomodelka??
|
|
|
|
|
#800 |
|
Zadomowienie
|
Niquś w takim razie jak będziesz sławną, rozchwytywaną przez wszystkie agencje osobą i gwiazdą tego katalogu czy czego tam to ja pierwsza chcę autograf
![]() Aleee wam dziewczyny dobrze Piękne jesteście i mieszkacie w dużych miastach gdzie nie problem o jakieś agencje. A u mnie wiocha jakich mało a do większego miasta (czyt. Kraków) mam niemały kawałek Achhh.! no może kiedyś z moim kalecznym tańcem, śpiewem i zaintersowaniem muzyką uda mi się gdzieś wybić (co jest prawdopodobne jak trafienie 6 w totolotka ).No ale marzenia zawsze warto mieć
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaa.... Ja w szczególności jestem tak piekna, ze każda agencja marzy o mnie xDDD^^
Qrde.. ale sie nudze...;/
|
|
#802 |
|
Wtajemniczenie
|
no widzisz Nikuś
zycze sukcesów zawodowych
|
|
|
|
|
#803 |
|
Rozeznanie
|
Crazy_kitty- gdzie Ty mieszkasz? Bo ja też mieszkam na wsi pod Krakowem
może to gdzieś niedaleko mnie?! U mnie też nie ma żadnej pracy za bardzo- dopiero jakby co to w Krakowie, ale tam nie będę kilka razy w tyg dojeżdżaćWczoraj zrobiłam małą bibkę z kumpelą i dziś nie mogę żyć, a nie się ruszać z powodu niewyspania i obżarstwa A dzisiaj znowu szykuje sie o 15.00 biba urodzinowa u jednej z najbliższych kumpeli- nie wiem jak to przeżyję- ale wiem, że będzie z***biście Jak znowu będę na następny dzień taka zczołgana, to mama zacznie podejrzewać, że coś jest ze mną nie tak![]()
|
|
#804 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chce iśc w sobote na jakaś impreze ;p może gdzies się wyciągnie całą ekipe i fajnie spedzimy czas ;p
|
|
|
|
|
#805 |
|
Rozeznanie
|
Na dzisiejszej imprezie nie będzie dużo osób, ale i tak będzie wystrzałowo, bo z nami <ma być też ognisko- oby domu kumpeli nie spalić
>
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
no to fajnie kika masz. ja mialam isc jutro na impreze.. dosyc duzą ale okazało sie ze nie wypali bo rodzice takiej dziewczyny jednak zostają w domu..
|
|
|
|
|
#807 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja ? Sławna ? Nie No coś Ty ![]() wiesz co Ci powiem ? Nawet nie myślałam, że będę fotomodelką, hostessą czy coś takiego... Po pierwsze nie mam figury, po drugie nie jestem za ładna. Ale się uparłam, bo musze trochę kasy zarobić ![]() Tobie też się uda ! ![]() Jakich tam sukcesów zawodowych ? Hehe. Ale i tak dzięki ![]() Cytat:
Widze, że nieźle balujesz Udanej drugiej imprezy
|
|
|
|
#809 |
|
Konto usunięte
|
Zagląda któraś na wątek nr 3 naszego rocznika?
Ja się boję,bo pewnie kilkadziesiąt stron przybyło.. o.O Kurcze. Zaczyna się chyba szara jesień... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

Ale w sumie dobrze, że się tak rozwinął...

05.06.2015 
ale moge sie zapytac na spotkaniu
).
>