|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Paczka starych znajomych z rocznika 93 (cz. 1)
fillette, może mi się myli ale chyba pomyliłaś wątki
)Z tego co pamiętam to pisałaś na roczniku 93 a nie na paczce znajomych z niego )Nie obraź się tylko, ze ci zwracam uwagę:PP
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
na poczatku watku sie tutaj czasciej udzielalam - tyle ze ze starego konta..a, zapomnialam napisac ze to pisze calmness tyle zze ma nowe konto;P
skoro mam tu nie pisac, to ok..
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
nie no fillette moya zapomniala po prostu..
nie róbmy fochów w koncu to paczka starych znajomych niech tutaj bedzie przyjaźnie
|
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
nie no ja sie nie czuje urazona czy cos zeby nie bylo
|
|
#935 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie wiedziałam ,że to Twój nowy nick
Oliffka ma rację- ma tu być przyjaźnie![]() PS- ja swój plecaczek właśnie teraz wyprałam- a teraz trwam sobie w takiej prawie agonii słuchając Evanescence- My Immortal- kocham tę piosenkę
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
oj sorry... po rpostu nie wiedziałam, ze to twój nowy nick, albo może zpaomniałam. Przepraszam..
![]() J właśnie skonczylam porzadkowac w szafce z książkami i juz sobie popodpisywałam zeszyty, który do jakeigo przedmoitu
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#938 |
|
Konto usunięte
|
Łoo
Kolejka ludzi kupującyvh zeszyty na ostatnią chwilę ![]() Ja niedawno podpisałam zeszyty, a teraz stękam,bo brzuch boli
|
|
|
|
|
#940 |
|
Konto usunięte
|
Ja się nie stresuję,bo nie mam czym .
![]() Booli,bo się 'te dni' zbliżają...
|
|
|
|
|
#942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale u mnie w szkole to nawet kółka teatralnego nie ma ![]() Ja też dzisiaj kupiłam zeszyty Ale nie wszystkie, bo mi się prawie żadne nie podobały Chodziłam sobie dzisiaj po lumpeksach i nic nie znalazłam Nie licząc spódnicy i swetra dla mamy... Ale ja chciałam coś dla siebie
|
|
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
meliana nastepnym razem cos znajdziesz
![]() ja bym nie chciala 'teatru'!! no sorry przeciez nie kazdy chce to robic i np. ktos jest wstydliwy. i co wtedy? to głupota! |
|
|
|
|
#944 |
|
Rozeznanie
|
Ja będę miała 'te dni' w przyszłym tygodniu
Po prostu już się nie mogę doczekać![]() Ja zeszyty kupiłam już wcześniej, ale tez była straszna kolejka i zamieszanie. Nie była w ogóle wyboru, więc mam 2 beznadziejne zeszyty z formułą 1 i chyba z 3 z koniami na łące
|
|
#945 |
|
Konto usunięte
|
Ja w Sano kupowalam juz daawno i mam bardzo ładne
|
|
|
|
|
#946 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym chciała zajęcia z Teatru, ale oczywiście nieobowiązkowe! Bo faktycznie, zmuszanie ludzi do czegoś czego nie lubią jest bez sensu.
U mnie w klasie chyba tylko ja bym się z czegoś takiego cieszyła ;D |
|
|
|
|
#947 |
|
Wtajemniczenie
|
no ale my niby jestesmy klasa dziełań twórczych-humanistyczna... więc powinniśmy się nei wstydzić. niby oczywiście
![]() echh... jestem taka zla... ale o to, ze beda dodatkowe min.[!!] 4 godzin w tyg :/ A co dzisiaj robiłyście ? ![]() Ja pierw sprzątałam całe mieszkanie, a potem poszłam na spotkanie z tą babką w sprawie agencji [ale filmowej :P]. No i ona powiedziała, że chcieliby nawiązać wspołpracę ale [i tu mi się nie spodobało ] trzeba stworzyć portfolio. Jeśli nie mam zdjęć to trzeba zrobić sesje... A ponieważ sesje kosztują nawet 700 zł [30 zdjęć], to oni robią taką sesje, za 190 zł [80 zdjęć] No i podpisanie umowy na rok 60 zł... W przypadku, gdy w ciągu roku nie dostanie się żadnej porpozycji zagrania lub statystowania gdzieś, podpisuję umowię na następny rok, ale za darmo. Babka mówiła, że dzień statystowania w jakiś programie, filmie itp kosztuje ok. 100 zł, a np. teraz jakaś dziewczyna od nich zagra w serialu [11 odc] i "wyciągnie" ponad 290 tysięcy...A pamiętacie reklamie z taką blondynką "Do czech ? Do czech to ja mam za darmo ! " ? Ona właśnie od nich była I dostała za tą relamę 10 tysięcy. No i mówiła, że gdy się gdzieś dostane, a filmuja w innym mieście agencja zwraca mi kasę za pobyt, dojazd i wyżywienie.No ale jednak trzeba pierw wydać te 250 zł... rodzice powiedzieli, że dadzą ok. 50 zł, a resztę mam se sama uzbierać. narazie mam swoich 70 zł, plus rodziców 50 zł, jest to 120 zł... Brakuje 130 zł :/ siostra mi powiedziała, że pozyczy 50 zł, no to i tak brakuje dalej 80 zł... I tak kółko się zamyka i to chyba nie ma sensu... ![]() No i dzisiaj przyszła do mnie przyjaciółka Aż mi się smutno zrobiło jak gadała o swoim chłopaku W sensie, że ja nie mam chłopaka...
|
|
|
#948 |
|
Wtajemniczenie
|
Nicoola, nie martw sie ;* uzbierasz te 80 zł.
ja wróciłam załamana od fryzjera ;( |
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh... Mi też smutno... z tego pwoodu, no ale co poradzić. ja cos czuję, ze Paweł jets mi pisany xDDDD
Tylko musze się z tym dziadygą spotkac..;/ No ale teraz bd miała rok abstynencji i za rok pojde sobie do 9, dgzie on chdoiz i bd good. Tylko problem w tym, ze u nieog w klasie(bo patrzylam na nk) sa ładne laski..;/
|
|
#950 |
|
Wtajemniczenie
|
moze i sa ładne ale głupie ;p juz to wiem! a ty jestes sliczna i madra ;*
|
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
no wiadomo xDD^^
On czeka na mnie:PPPP Ja to poprostu czuje xDD Nie no ale nie załamujmy się z powodu menów. w ogole tekst dzisiejszy mojego nowo poznanego kolegi do mnie na gg; ,,ej to chodz do nas do lo. Zauwazyłam dziisaj że tlyko z 5 dziewczyn jest ładnych w skzole a ty bd kolejną "a moja odpowiedz ,, a chłopacy ładni sa??"
|
|
#952 |
|
Konto usunięte
|
Mi kiedys tez się smutno robilo,jak kumpele rozmawiały o chłopakach.. Ja zawsze przy tym temacie milczę,bo po prostu nigdy kogos takiego nie mialam i się nie zanosi.
Ale nie rozpaczam z tego powodu,dobrze mi z tym. ![]() Ja dzisiaj posiedzialam z kumpelą z ławki szkolnej trochę u mnie w domu,potem ogladałam głupoty w tv i bylam na spacerze |
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najgorsze gdy taka brzydka i tepa laska ma chłopaka... I jeszcze gada takie farmazony...
|
|
|
#954 |
|
Wtajemniczenie
|
nom
ale czasami kolesie wolą takie głupie bo je olewają etc a im to pasuje
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Ważne by była łatwa...
|
|
#956 |
|
Konto usunięte
|
No dokładnie.
Każda łatwa szybko kogoś znajdzie.. Trzeba iśc spac niedlugo dziewczynki ![]() Zastanawiam się,czy ubrac jutro taką bluzko - sukienkę do szkoły.. Zaraz będą dziwne miny zapewne,jak zalożę coś innego niż wszyscy. Taka jest moja szkoła.;/ |
|
|
|
|
#958 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a do jakiego LO ten nowy poznany kolega chodzi ? ![]() Cytat:
Ale dodam, że ten chłopak z którym jest to ja prawie z nim byłam, więc może dlatego...a na dodatek on jej na urodziny kupil piercionek, taki sliczny ![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() a Pan Piotr jak zwykle pisze Codziennie wieczorem... Przyznam, że najbardziej mnie rozwaliła sytuacja, jakieś pare dni temu jak mi napisał o 2 w nocy "Śpisz?" haha a pech chcial , ze nie chciałam ![]() edit. achh... wogole dzisiaj podchodzi do mnie jakas babka w szkole [podobno nowa nauczycielka od muzyki] i prosi zebym jej cos zaspiewala, najlepiej Ani dabrowskiej... a ja taki zonk i pytam sie jej po co mi to. a one ze moje struny glosowe przypominaja jej ani dabrowskiej. hehehe <lol2>
|
|
|
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
Calmness???
a gdzieś Ty się ostatnio podziewała![]() Ja to normalnie schize mam... Jutro będe w domu gdzieś tak dopiero koło 17
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
|
|
|
|
#960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A właściwie calmess [przepraszam, ze po starym nicku, ale ten juz znam na pamiec ], dlaczego masz nowy profil ? ![]() Ja jutro kończę o 13.20, ale mam na 7 A na środę będę nianią 3 letniego [mojego kuzyna] dziecka na pare godzin ![]() A teraz idę lulać, bo już 23.24 ![]() dobranoc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Słodkich koszmarkow xdd
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

)

niech tutaj bedzie przyjaźnie
Oliffka ma rację- ma tu być przyjaźnie

No i podpisanie umowy na rok 60 zł... W przypadku, gdy w ciągu roku nie dostanie się żadnej porpozycji zagrania lub statystowania gdzieś, podpisuję umowię na następny rok, ale za darmo. Babka mówiła, że dzień statystowania w jakiś programie, filmie itp kosztuje ok. 100 zł, a np. teraz jakaś dziewczyna od nich zagra w serialu [11 odc] i "wyciągnie" ponad 290 tysięcy...
05.06.2015

A na środę będę nianią 3 letniego [mojego kuzyna] dziecka na pare godzin