|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Paczka starych znajomych z rocznika 93 (cz. 1)
Oj ja chyba rzadko będę odwiedzać ten wątek, bo tak dużo piszecie na tym i na tamtym, że nie chce mi się nawet nadrabiać, a przecież nie będę się wtrącać i zmieniać tematu, bo nie czytałam porpzednich stron.. :P
|
|
|
|
|
#962 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tym bardziej,ze teraz mam kupę nauki od samego poczatku...co miesiąc czekaja mnie testy z 10 przedmiotow... Więc baj do usłyszenia ![]() Photobloga będe odwiedzac
|
|
|
|
|
|
#963 |
|
Rozeznanie
|
Ja na tamten już wcale nie wchodzę, bo tak dużo tam piszą
![]() A co do mojej szkoły, to ja dzisiaj byłam jako jedyna z klasy w takich spodenkach do kolan, a tak to reszta była w długich jeansach Przecież jak oni się w tym nie upiekli Ale jutro już nie będę sie wyróżniać i też pójdę w tych jeansach![]() Dzi8siaj tez mieliśmy apel na korytarzu i dyrektor oczywiście musiał mnie przy całej szkole wymienić jako jedyną laureatkę z naszego rocznika Cala szkoła zaczęła sie na mnie gapić, a ja chciałam sie stać niewidoczna
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak to szybko ?
Może ostatnie dwa dni... Ale wątpie, aby teraz też tak było...Nie uciekaj nam ! ![]() edit. Ooo.. Kika jak to laureatkę ? A co zrobiłaś ? Jakiś duuuży konkurs ? ![]() A myśmy mieli dzisiaj na 7, pierwsza miala byc geografia iii... babka nie było :/ z ang tez nie bylo... na dwoch polskich zaposalismy juz 6 stron w zeszycie ! O_o na religi Pani nam dała luz, bo powiedziała, że wystąpił błąd w planie lekcji i nie mamy mieć z nią. A na matmie, nowa Pani nam tłumaczyła co i jak i jakie ma "zasady" NAwet spoko babka
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby zwycięstwo w konku jakimś to nie powód do wstydu a do dumy no ale.... Na zakończeniu roku musiałam wyjść na środek jak odbierałam pasek i jeszcze mowili o konkursie w jakim wygrałam... ojj wszyscy się na mnie gapili a ja nie wiedziałam czy też patrzeć na ludzi czy wbić wzrok w podłogę ![]() A teraz podobno co miesiąc w każdy ostatni piątek miesiąca mamy mieć takie apele..dzięki temu w te piątki jedna lekcja będzie przepadać bo to podczas lekcji jest ![]()
|
|
|
|
|
|
#966 |
|
Rozeznanie
|
Jestem laureatką wojewódzkiego konkursu przedmiotowego z j. niemieckiego i mogę sobie wybrać liceum jakie chce w całej Polsce
A co do końca roku to ja musiałam wychodzić nie dość, że po pasek to jeszcze jako jedyna dostałam nagrodę <słownik> za ten właśnie konkurs i jeszcze parę innych- i fotograf <kumpel z równoległej klasy>robił zdjęcia tylko mnie
|
|
#967 |
|
Wtajemniczenie
|
oo jacie, Kika
taka zdolniacha z Ciebie ale to dobrze, fajnie sie masz, mozesz oleć te testy itp ;p
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
no, fajnie masz... zazdroszcze
))To ja dzisiaj ide do tablicy na matmie i nagle połowa klasy zaczela sie smiac, ja sobie mysle ocb, myslalam, ze mam plame moze na tyłku, bo wczoraj okreus dostałam, no ale to by było nie realnexDD No i wracam do ławki pytam sie koleżanki o co im chodzi, ze sie smieją a ta ,,no bo jesteś śmieszna". Genialnie.
|
|
#969 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj Kika... Ja też bym tak chciała :P Nie marudz
![]() Hehe. No to niezle moya ![]() A ja mam kartkowke w czwartek z histori...
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
qrwa... le sie wkurzyłam... Napisałam tego esa do Pawła i dupa, dupa, dupa..;/;/
Rycze...
|
|
#972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie lubię chodzić do tablicy bo wtedy nauczyciel zawsze patrzy na mnie i mówi do mnie jak stoję przy tej tablicy, więc klasa sobie gada szeptem.. a jak ktoś zachiczocze to zaraz myślę, że to o mnie ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Chdozilo im o to, ze się smieznie zachowuje... bo jakeis tam teksty zawsze gadam...
Mialam sie z nim spotkać by dał mi jedna skiazke do sql, no to napisalm mu teraz esa czy mnie pamieta jeszcze i czy ma tą ksiazke. A ten ,,no pamietam..." i cos tam, ze mu potrzeba jest ta ksiazka jednak...;/ Więc po raz ostatni w życiu widzialam go an zkaonczenie roku szkolnego... miło...;/
|
|
#975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh, debile... racja.
Tylko ja jestem jakas tępa i musze sie tym pasożytem interesowac;/
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zawsze sobie móiwe FACECI TO DEBILE ale nic nie dziala ... jak mi sie przypomni uśmiech mojego TŻ a nie odpisuje mi to też rycze :P . lepiej się wypłakac niż dusic to w sobie.
|
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
ta, jak ja sobie przypomnę spojrzenie Pawła to mnie az ciarki przechodzą i robi mi sie smutno.... Płaczę często wieczorem przed snem, niestety...
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
moya
nie przejmuj się będzie dobrzeJa też ostatnio przeżywałam, bo pewien kolega (yhh baaardzo przystojny ) wykazywał mną spore zainteresowanie itd. na ognisko do znajomych mnie zaprosił i wszystko pięknie ładnie. Nagle przestał się odzywać i się okazało że znalał sobie dziewczyne ...no ale cóż w sumie nic mi nie obiecywał ale przecież wyraźnie dawał nadzieję... Ale w końcu nie ma co się dziwić, oni mają whiskas zamiast mózgu ![]() Nie no ale dzisiaj to wkurzona na maxa jestem... na jutro mam już zadanie z majcy i fizyki, a na czwartek jakaś tam interpretacja obrazu żenada...
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
taaa, Ci debile... Tak smao jak byłam we Włoszech koles jeden ciągle się na mnie lampił, az moja kumpela sie z tego śmiała i jak była dyskoteka to ciągle tańczył koło mnie i mnie obmacywał... No i ja myślałam, ze coś do mnie ma, no ale chyba wyszło na to, ze nic.;/ A koles chyba nie obmacuje na dyskotece bez powodu i tez lapi sie tak, ze to co poniektórzy zauważają i się śmieją. Np siedze na chodniku ten stanął dgzies i koleznaka do mnie, bo akurat na niego nie patrzylam ,,ale sie zagapił na ciebie". Albo stoi przedemną, odwraca łeb w moją stronę i sie na mnie patrzy a gdy spojrze na niego to sie uśmiecha...
No ale to się nazywa kretynizm chłopacki...
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
ejjJ!!
Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2009-02-16 o 22:33 |
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
nie panikuj, zaraz wejde na jego fbl to przeglądne dokładnie
)
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Wrr.. jestem trochę wściekła..
![]() Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2009-02-16 o 22:33 |
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, przeczytalam i mysle, ze to jakas laska co dlai jej pseudonim Olej. Niekoniecznie ty
)Ja uważam, ze własnie ma za dużo kolezaneczek.. bo wiadomo ładny jest to i laksi chcą sie z nim przyjaxnić...
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sylwia moze, ta jego przyjaciolka jes to niego zazrdoszna wlasnie, i wcale sie nie chce z nim tlyko przyaznic...niewiem czy dobrze zrozumialam, wywnioskowalam to czytajac ostatni twoj post ![]() Dziewczyny, skasowali mi stare konto, bo na wymiance raz przypadkiem napisalam z konta mojej siostry (zapomnialam ze to ona byla wtedy zalogowana) i uznali ze mam podwoje konto ..aale truudno :P
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
ale jak to nie o mnie? Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2009-02-16 o 22:33 |
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie... Musisz byc pewna czy to o tobie...
Fillette wlasnie zeby sie tlyko gapił to wiadomo, ale na dyskotece ciage za mna łaził, bo ja zmieniałam miejsca tanczenia i jeszcze czasem łapał mnie od tyłu w pasie i tak tanczylismy albo (ale wtedy bilam go po łapach) złaził swoimi rękami w dół i macał mnie po udach...
|
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
No to sie rozpisałyście
Faceci to naprawdę- masakra- nie wypowiadam się na ten temat Tylko sobie nadzieję niepotrzebna zawsze robię. A jak przeczytam jakąś książkę o miłości z happy endem to od razu mi się tak łyso robi, że ja nikogo nie interesuje i w ogóle...
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, przestań... Własnie w ksiazkach zawsze musza być takie przypadki, których w życiu nie ma... A wiadomo, ze ztego powodu książka ciekawsza... I tlyko nam marzenia wzbogacaja...
|
|
|
#990 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie teraz wysłała mi jedna dziewczyna książkę e-mailem i nie wiem co mam zrobić, bo ja wolałabym przeczytać ją tak na papierze, czyli wydrukować, ale na to strasznie dużo kartek i tuszu zejdzie- to ma 311 stron A4. Na razie wydrukowałam do 135 i to już jest bardzo dużo- kartki mi sie skończyły mimo, że drukuje na 2 stronach i tusz już miga.
Co Wy byście zrobiły- opłaca się drukować dalej czy po prostu przeczytać ją na kompie?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

Przecież jak oni się w tym nie upiekli
Ale jutro już nie będę sie wyróżniać i też pójdę w tych jeansach

Jakiś duuuży konkurs ?
05.06.2015 

nie przejmuj się będzie dobrze
(yhh baaardzo przystojny
na jutro mam już zadanie z majcy i fizyki, a na czwartek jakaś tam interpretacja obrazu
żenada...