|
|
#1471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Paczka starych znajomych z rocznika 93 (cz. 1)
Normalna znajomość- wg mnie chodziło mu po prostu o spotkania i rozmowy w realu.
Nie bój się, tylko może sama wyjdź z inicjatywą spotkania? Skąd wiesz, czy "w rzeczywistości" nie będziesz się z nim jeszcze lepiej dogadywała niż przez gg? ![]() Po prostu spróbuj! |
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja sie z nim spotkalam juz 2 razy.
i to bylo w wakacje a od tamtego czasu nic. no i hmm jak byly tematy do rozmowy to spoko bylo, ale ja jeszcze sie tak stresowalam i w ogole, ze nie gadalam z nim tak na pelnym luzie. |
|
|
|
|
#1473 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale teraz znasz go już dużo lepiej, to może będzie inaczej?
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Rozeznanie
|
Wrociłam już z zakupów
Nabyłam tak: * bluzeczkę z Trolla taka czarną i rękawem do łokci i z kolorowymi literami z przodu ![]() *bluzeczką Bershka zielona z poszerzanymi rękawami na samym dole, ze stójką ![]() *sweterek Orsay czarny kardigan z guziczkami okrągłymi, z kokardką i z racji tego, że mam kartę klubową dostałam rabat na 10 zł na następne zakupy
-Co dzisiaj robimy? -To co zwykle: spróbujemy opanować świat! ![]() Edytowane przez OOO Kika OOO Czas edycji: 2008-11-10 o 17:56 |
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam właśnie z rynku.
Koleżanka musiała sie spotkać też z kandydatem na chłopaka^^ No i byliśmy też w kinie na Bondzie... I kupiłam mamie prezent na imieniny- bluzke
|
|
#1476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeszcze go nie widziałam a już się ślinię na myśl o takim cudzie Wklej zdjęcia, koniecznie!
|
|
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie, wklej fotki
|
|
|
#1480 |
|
Rozeznanie
|
Skoro chceta fotki to dostanieta, tylko muszę zrobić. Będą za jakieś 10 min
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
ok, czekam:PP
|
|
#1482 |
|
Rozeznanie
|
Tak więc dołączam:
1.Sweterek trochę się zdeformował na zdjęciu, bo nie jest mistrzem fotografii ![]() 2. Bluzka w rzeczywistości nie jest tuniką, tylko tutaj wyszła na dłuższą w porównaniu z rękawkami do łokci. 3.Kolor to zwyczajna zieleń, a nie taka wyblakła. Zdjęcia były robione na pomarańczowej pościeli, także kolory nie są całkiem identyczne.
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
ładne
![]() Jakie plany na dziisaj macie;>?? w końcu to ostatni dzień już weekendu;((
|
|
#1484 |
|
Rozeznanie
|
Ja idę sobie zaraz na pólko a potem poczytam sobie coś do konkursu przedmiotowego z bio <17 już piszę
>A wieczorem mam zamiar obejrzeć 2 filmy, które z miesiąc temu pożyczyłam od koleżanki i do dziś jej nie oddałam. Pasowałoby gdzieś wyjść, ale jak na razie nie ma gdzie. Może w trakcie się nasunie jakaś propozycja
|
|
#1486 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżeli chodzi mu o spotkanie, to się z nim spotkaj!
Kika, jaka cena sweterka z kokardką? Śliczny jest!
|
|
|
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
trzymamy kciuki
![]() A ja dzisiaj mam w planach hmm...pouczyć się ale pewnie mi to nie wyjdzie ![]() Kika moja przyjaciółka idzie na biologie a ja się wybieram na j.polski a przeczytałam dopiero 3 książki (na 5)...yhhh
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
|
|
|
|
#1489 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję ![]() Ja się właśnie pouczyłam do biologii. A teraz rozwiążę sobie jakiś teścik z poprzednich lat i ponownie się załamię, że nic nie umiem. ![]() ![]() ![]()
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj dostałam miesiaczki i tak mnei starsznie bolał brzuch, ze nawet uleżeć nie mogłam.. no ale jakos sprobowalam sie przespać z godiznke, wstalam i znów to samo.. wziełam kolejne tabletki i gorącą kąpiel i an szczescie przeszło
![]() Zaraz idę się uczyć na historie... Niesttey przez te bóle musiałąm zrezygnować ze spotkanka..;/ I bd siedzieć cąły dzień w hajcie, chyba, ze dgzieś wieczorem wyskocze.
|
|
#1491 |
|
Rozeznanie
|
Ojojoj- biedna
Że też 'ta upragniona chwila' zawsze przyłazi, kiedy jest najmniej potrzebnaJa dalej się uczę na biologię
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przepraszam, że znów was bd zadręczać, ale musicie mi pomóc...
Moja kuzynka na imprezie w swoim liceum poznała chłopaka rok starszego, z którym gadłą potem na gg(ona pierwsza do niego napisała) i wczoraj gdy bylyśmy w rynku spotkała się z nim, ja też przy tym byłam. Ona w ogóle jest w nim chyba na zabój zakochana i w ogóle, wszysto się teraz toczy wokół niego. Przyznam szczerze, chociaż to bd wredne może, ale nie jest zbyt ładna... No ale wiadomo, nie wszystko się toczy w okół wyglądu itd. No i jak wróciliśmy wczoraj to zaprosiłam tego kolesia do znajomych na nk. On wchodził na mój profil kilka razy do dzisiejszego popołudnia. No i siedze na gg i widze, ze jaki ś nieznjaomy przesyła wiadomosc o treści ,, ". ja- ,,kim jestes?" no i się okazało, że to ten michał. Zaczął pisac od mnie co tam u mnie słuchać i w ogóle, że nie wyglądam na 3 gim tlyko na jego rówieśniczkę. Podsumowując ,,na ładną licealistkę ". Zaczął się etz pytac gdzie zamierzam sic- ja ze do 9 a on, zę zaprasza do 8 i tratata. I kolejny tekst ,,MIło, ze mnei zaprosiłaś na nk " Ja coś tam, ze spoko. I później czy mógłby napisać do mnie wieczorem, a ja coś tam nie odpowiedzialam na to i ten jak sie żegnał to znów ,a bd mógł..tratatata". No to ja napisałam, ze ok.I nie wiem co robić, bo kuzynce napisalam (bo sie pytałą co do mnie pisał), ze dziękował za zaproszenie i że nie wyglądam na gim(nie wpsomniałam o tym jak to okrelsił, ze ladna licealistka)... Dla mnie on jest spoko. Ma bardzo fjany charakter itd. Ale nie chcę tego robić mojej kuzynce... Wprawdzie mogłabym się jej odwdzięczyć za to, co zrobilas 2 lata temu, ze się lizała z moim chłopakiem, z którym wtedy chodizlam.. ale taka chamska nie bd. I co najgorsze, to jej rodzice już tez wiedza wszyskto o Michale, bo się pochwaliła... No ale skoro on jej nie chce... Paranoja...
|
|
#1493 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem nie powinnaś go unikać, ale narzucać się też nie. Może na razie bądź sobą. Po prostu sytuacja się sama rozwinie. Jeśli okaże się, że on jest zainteresowany tylko Twoją kuzynką, no to będziecie tylko kumplami. Aleeee... jeśli jemu zacznie zależeć na bliższej znajomości z Tobą
<szczególnie, że to jak piszesz fajny koleś> no to możesz zacząć z nim kręcić trochę A co do kuzynki, to w razie zainteresowania Tobą, możesz jej wytłumaczyć, że to nie Ty pierwsza do niego zarywałaś tylko on zrobił pierwsze kroki. A poza tym nie chcę być wredna, ale skoro ona sie tak kiedyś zachowała, to ja bym się teraz aż tak nie przejmowała jej uczuciami
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie.
Tez tak zrobie. już postanowione, po wieczornej rozmowie- jak napsize to wszystko już bd- mam nadzieje- jasne ![]() idę się uczyć historii..
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
także wiecie...
Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2009-02-20 o 14:36 |
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
oki
))
|
|
#1498 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sie 3 dzień już nie spotakałam z moim TŻ. ;( tęęsknie.
mieliśmy się na 100% dziś spotakć ale jego brat przyleciał z krety (nikt nie wiedział że pryleci, taką niespodziane zrobił) no i nie chciałam mu przeszkadzać itp. ajj.. |
|
|
|
|
#1500 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro to juz MUSZE!! ;p
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

i z racji tego, że mam kartę klubową dostałam rabat na 10 zł na następne zakupy

Że też 'ta upragniona chwila' zawsze przyłazi, kiedy jest najmniej potrzebna