|
|
#241 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Paczka starych znajomych z rocznika 93 (cz. 1)
Cytat:
![]() ![]() :rot fl:![]() ![]() ![]() Buhahahahha no nie mogę !Ja też tak zawsze krzyczę, w szczególności jak już długo jedziemy ![]() Przypomniało mi się jak byłam w Mirabilandii [jedne z najwiekszych w europie wesole maisteczko] we Włoszech to poszlyśmy do domu stachów... hehehe. ise gadamy normalnie ob nic nas nie straszyło... a tu nagle taki facet wyskakuje z nozem i cos sie drze a potem zaczyna nas dusic a my wszystkie w pisk.. a moja koleżanka to aż wyszła z tego wagoniku ze strachu a potem to juz specjalnie jezdzilismy i darlysmy sie do niego "fuck of !" albo "fuck you !" ![]() ![]() Cytat:
![]() ja pamiętam jak na wesele kupiłam sobie szpilki... Mama mnie namówiła.. o jezu ! cały dzień w nich chodziłam, aby jako tako to wyglądało ![]() Te te ! ładnie to tak koleżanke namawiać na wagary ?
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
cicho ! :P Ty też jutro nie idź ;P Jutro wszystkie się tu zbieramy
[żart ;p]
|
|
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak się zastanawiałam... Gdzie się podziewa Moya
![]() I na gadu ma opis, że będzie w czwartek, bo się uczy.... No to będzie miała do nadrabiania Czytania, a czytania... Hihi.
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znowuu ponarzekam, jak to wy duzo piszeciee..
![]() co do uczących się jazdy samochodem, aa nienawidze ich ![]() zawsze mówię, że ja tak nie będę jeżździć ![]()
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
hmmm...pod koniec roku nauka..podejrzane
dobrze Niquś że mamy informatorkę (czyli Ciebie) i wiemy co dzieje się z Moyą![]() A wie ktoś gdzie się zapodziała Krylcia oszz matko jak ja jej dawno nie widziałam na wizażu
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
|
|
|
|
#246 |
|
Konto usunięte
|
[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;7848641]Czytam i czytam i tak się zastanawiam, czy mogłabym dołączyć do tego wątku też
)[/quote]Sorry, nie będę przeszkadzać. )
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() uuh, jutro muszę o 6.30 wstać, bo do szkoły na 7.10.. Z chęcią bym nie poszła na 3 pierwsze lekcje (infa, infa, matma).. no ale ostatnio się kłóciłam z babką od infy, żeby mi postawiła 5 na koniec a nie 4.. no normalnie taką szopkę odstawiłam, że hej! Zaczęłam na nią krzyczeć, że co ona myśli, że nic nie robimy cały rok,ze na 80 lekcji informatyki z 20 odpada bo święta, czyli na 60 lekcji tylko 5 coś robilismy a reszta to róbta co chceta. więc za co ona chce te oceny wystawić, za granie w mario i siedzenie w internecie... i że jak już coś robilismy to w paincie rysowalismy i jak chce to jej pokaze gdzie jest gumka a gdzie pędzel ![]() haha i postawiła mi 5.. :P:P także jutro muszę się w szkole pojawić, żeby nie było.. bo jeszcze mi zmieni z powrotem na 4.. xD
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam takiego nauczyciela co ani jednej lekcji wolnej nie zrobił ![]()
|
|
|
|
|
|
#249 |
|
BAN stały
|
[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;7852596]Sorry, nie będę przeszkadzać.
)[/QUOTE]no co Ty, jasne ze sie mozesz przylaczyc! oczywiscie ze nie przeszkadzasz, ja tak uwazam i mysle ze reszta kobitek tyż :P yeahh, wie cmoge nie isc jutro do szkoly Asia , ale ty fajoskie pazurki robisz! z bloga wg mnie najladniejsze sa ostatnie ![]()
|
|
|
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
|
Wróóóciłam...
![]() Ale od razu spać idę, jutro będę nadrabiać po szkole. Branoc
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
|
|
|
|
#251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To mnie rozbawiło ![]() ![]() A ja mam 6 z infy... Ale to dlatego, że udzielam się przy pomocy na stronei internetowej sQl i chodze na kurs CKP [o Boże ! jutro znow czwartek i kurs... ;/]dziękuję clamness cieszę się, że się podoba ![]() Jak by coś... Polecam się na przyszłość, gdyby ktoś chciał pazury Hihi ![]() Dobra... Ja mykam do sQl Muszę dzisiaj iść [apropo wczoraj nie byłam a dokładnie to tylko na 2 niemeickich, bo musialam kartkowke napisac, a potem do domu poszlam, bo chora a we wtorek tylko na chemii, a potem do doooomku ! a w poniedzialek bylam caly bozy dzien xDD ale i tak mamy do 11.2o ^^ Bo mój Tato się do niej przejdzie i nagada ... BO z jakiej racji baletnice mają mieć 6, a osobka, która ćwiczyła akrobatyke i taniec nowoczesny z elementami baletu 3 ?? Co prawda od roku już nie ćwiczę, bo nie mogę [kolano... ], ale mogę jej jeszcze pokazać przejście szpagat, gwiazde, itp...Wr... Wkurzylam sie
|
|
|
|
#252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
weź się z nią kłóć bo za nic Ci ta 3 nie wychodzi, musisz mieć 4 ![]() i ja uważam w 100% że szkoła jest niesprawiedliwa, na koniec roku się o tym przekonałam.
|
|
|
|
#253 |
|
Rozeznanie
|
No i znowu sie rozpisałyście, że aż całego przeczytać nie mogę. Dzisiaj jestem 'chora' i nie poszłam do szkoły
![]() ![]() I jutro też bd. Jak na razie to się nudzę jak nie wiem, bo nikogo ze znajomych na gg nie ma.
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj byłam w szkole, ale za to jutro się tam nie wybieram ^^
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
A ja byłam dzisiaj w szkole i jutro też się wybieram
![]() planuje od poniedziałku sobie troche luzu zrobić xd |
|
|
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
To ja w poniedziałek planuje powrócić.
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Od poniedziałku w szkole nic ciekawego nie będzie znaczy teraz tez nie jest xD jeszcze tylko jutro konferencja i spokój xD
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, wszystko przeczytane:P
Nie było mnie bo dzisiaj poprawiałam 3 przedmioty i stwierdziałam, że muszę sie wziasc po raz 1 w tym roku za nauke xDD A więc z techniki mam 6 , a matmy 3 i z geografi 4![]() Pozatym ejstem cholernie ale to naprawde wkurzona na babke od niemca. Postawiła mi 4!! a miałam miec 6 no co najwyżej 5. Chodziłąm jej na konkursy, reprezentowałam sql ale dostałam 4 tak smao jak inne laski co nic nie robiły... zła, zła, zła...
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomniałam niqsia ile ty bierzesz za pazurki;>?? Strasznie mi się podobają:PP
Poztaym fajny avek, to ty na nim;>??
|
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
Jestem, ale chyba nie będę nadrabiać od razu tych 6 stron czy iluś...
Może kiedyś xD Zdałam dziś matmę na 5! I jestem baardzo z siebie zadowolona, o.Jutro chyba idę, ale zwalniam się ze szkoły z jednej lub dwóch godzin. Za to w poniedziałek, wtorek, środę i czwartek wolne chyba robię. (jak to pięknie się czytaaa... )Co do pazurków to mi siostra czasem w domku robi (tylko Niquś mam pytanie: czy gdy dajesz primer'a, to Twoje klientki też tak syczą? )No
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
|
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
To nie mogłaś jej zbesztać, że Ci nie dała tego co obiecywała!? Hamska jakaś ta Twoja nauczycielka.
|
|
#262 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No strasznie niesprawiedliwa ;/ Ale dała mi 4 ! Kłóciłam się Ale mój Tato powiedział, że i tak zrobi jej awanture ![]() Cytat:
Ja mam 6 z informatyki i muzyki A techniki nie miałam w 1 i 2 klasie.A matmy nienawidze... Ani fizyki... Ale mam 3, na szczęście ![]() No co za małpa z tej babki od niemca ! To tak jak moja od wf !! Bidulka.. Bardzo Ci to średnią psuje ?Cytat:
![]() Tia... To ja A cio ? ![]() Cytat:
A ile ma lat ? Skończyła kurs ? BO ja to samouk jestem ! Hihi.Nie.. Nic nie mówią, tylko pytają "A po co to?" Albo jak robie Krzywą C, to też po co to robie... Że bez tego lepiej będzie wyglądać, a na kańcu "ooo ! lepiej z ta .. jak to tam bylo ? krzywa c?" hehehe ![]() Ale straaasznie mi marudzą jak kłade żel nabłyszczający, tzn gadają że śmierdzi... Hm.. bo śmierdzi, ale ciii ![]() ![]() Apropo klientek, to zaraz będę miała dwie A w poniedziałek jedna. I w czwartek dwie. I sobie musze zrobić w czwartek... Takie dłuuuuugaśne i błyszczące... Aby wkurzyć nauczycieli Hahahah Oczywiście potem je ściagne, bo bym normalnie funkcjonowac nie potrafiła Ejjj.. Dziewczęta, ale dajcie mi jakiś komentarz na blogu... Ploshe
|
|
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
Ja sobie w przyszłym tygodniu zrobię czarne paznokietki
Nie żebym była emo czy coś, ale tak żeby właśnie nauczycieli wkurzyć. W drugiego dnia już się umawiamy, ze sobie większość dziewczyn pomaluje paznokcie na przemian żółty z zielonym Ale będzie kicha.![]() ![]()
|
|
#264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() też musimy coś z klasą wymyślić żeby nie stracić tytułu najgorszej klasy w szkole
|
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
A dziewczyny z Wrocka jaka dzisiaj u Was pogoda?
![]() Niedługo się wybieram w tamte okolice i dobrze wiedzieć
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
|
|
|
|
#266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Lat ma 20 i też samoukiem jest ![]() Bo ja mam taki problem, że ten primer bardzo piecze gdy tą płytke odtłuszcza i nie wiem co robić... Dosłownie pali Oo Ciebie też? A jak da się go za mało, to po bokach tipsy się zapowietrzają, gdy żel się nie trzyma płytki nieodtłuszczonej... ![]()
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
No szczerze powiedziawszy to zielonego pojęcia nie mam o co chodzi z tymi tipsami w ogóle...
Chciałam sobie na wakacjach zrobić tylko moja mama jest do tego baaardzo pesymistycznie nastawiona![]() (chociaż sama ma
|
|
|
|
#268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może takową płytkę masz i dlatego mama odradza?
|
|
|
|
|
#269 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wolę naturalność i żadnych tipsów sobie nie przyklejam
![]() Przeważnie paznokcie maluje bezbarwnym lakierem I to mi wystarcza.
|
|
|
|
|
#270 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Słoneczko świeci i wiaterek wiał... ![]() Cytat:
I to bardzo... ![]() A wiesz, że ja przez pewien czas nie używałam primera, bo mi się skończył i byłol wszystko git ? Tak normalnie.. Jak z primerem, choć go nie było Hehe.A u mnie przed chwilką były dwie dziewczyny na tipsach Zarobiłam sobie 35 zł, bo od jednej 20, a od drugiej 15, bo ciągle mi klientki przyprowadza, hihihi ![]() ![]() ![]() A gdzie się podziewacie ? Wszyscy mecz oglądają ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

fu**you itd . albo jezyk albo udaje ze uprawiam sex z kimś ;p ogólnie jak jade gdziekolwiek to sa jaja ;p a najlepiej to jak byłam na koloniach i z dziewczynami sie bawiłyśmy w whores 

05.06.2015 

Czytania, a czytania... 
oszz matko jak ja jej dawno nie widziałam na wizażu

Ale to dlatego, że udzielam się przy pomocy na stronei internetowej sQl i chodze na kurs CKP [o Boże ! jutro znow czwartek i kurs... ;/]
], ale mogę jej jeszcze pokazać przejście szpagat, gwiazde, itp...

(chociaż sama ma