![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 1994
hyhy ^^ Dzięki dziewuchy ^^
Tia . Piersi rosną do 23 r. życia bodajże ![]() Ostatnio to ja byłam w ostatnim tygodniu nauki, bodajże w czwartek przed zakończeniem roku na Opowieści z Narii Książe Kaspin.. średni ![]() ![]() A można jeszcze o cos zapytac .? Ohom . ^^ Tak . Tylko zebyście nie pomyślały że jakąś daltonistką jestem czy coś .. ![]() 1 fotka. kupiłam za namową koleżanki. Taka z krótkim na zamek w trl . ;/ Zaszłam do domu i coraz mniej mi sie podoba . o.O To tak. Czarna bluzka pod spód może być ? Ano i pewnie proste bokserki .. bez wzorków żadnych ? znów trza na zakupy bo pustych nie mam. ![]() 2 fotka. Żeby na górze nie było ani szarego ani zielonego (w rzeczywistości to ona ma inny kolor, bardziej zielony .. ale nie tak bardzo. w sumie to zależy jakie światło. wszędzie inaczej ![]() ![]() 3 fotka czerwony nie pasuje. biały za prosty. ciemne kolory za ciemne. ![]() mam w paseczki różowo, pomarańczowo, biało, żółto, czerwoną bokserkę. Pasuje no nie ? ;D 4. Wyszłybyście w takich dresikach gdziekolwiek byle nie na bieganie itp. / ![]() ![]() ![]() 5. no już nie ciuchy. te meble nie są za staroświeckie powiecmy z beżowymi, białymi, kapuczinowymi (no kawa taka xD) dodatkami ;> 6. Trochę ciemniejsze . Ale tylko trochę ![]() ![]() ![]() ![]() No a co tam u Was ? Jak wakacje mijaja ? ;] Pewnie do szkoły się już szykujecie ![]() ![]()
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
![]()
1) Według mnie czarna bluzka będzie dobrze wyglądała. Ja do takiej bluzy (mam białą) noszę zwykle czarne bluzki pod spód i jeansy - niebieskie (te zwykłe) lub szare. A jak chcesz ją teraz nosić jak jest ciepło to bokserki będą wyglądały bardzo dobrze, ale sama nie wiem czy jak byś sobie nałożyła z jakimiś wzorami to by nie pasowało...
![]() 2) Do tej spódnicy bardzo dobrze będą wyglądały buty na koturnach jakiegoś zielonkawego koloru (sama mam takie i noszę do takich spódnic). Bluzka - beżowa albo jakiegoś brzoskwiniowego koloru? Ale to też zależy jak chcesz być ubrana - czy na pastelowo (tak jak napisałam wyżej) czy na bardziej kolorowo. Jak na kolorowo to bluzka jakiegokolwiek koloru (z tych jaśniejszych) + muszą być tego samego koloru buty. To chyba będzie fajnie wyglądało, a te buty to najlepiej na obcasach albo też koturnach. ![]() 3) Chodziło ci o BOKSERKĘ czy o BLUZKĘ? ![]() ![]() 4) Mam prawie identyczne dresy, tylko, że niebieskie. Kupiłam sobie niedawno w NY i jeszcze nie założyłam. Po prostu też nie wiem do czego mogłabym to założyć. ![]() ![]() 5) Meble mi się podobają. Zamierzasz takie kupić? Bo ja mam dla ciebie troszkę inny pomysł. Nie wiem czy będa ci się podobały, ale są przynajmniej kolorowe. Zamieszczam w załączniku. ![]() 6) No nie wiem czy to mahoń, za bardzo to się na tym nie znam. A ci samej się ten kolor podoba? Bo tak to trudno ocenić, nie za bardzo wiem jak to wygląda. ![]() 7) Szkoła - na razie kupiłam prawie wszystkie podręczniki i naklejki na nie do podpisania. I zeszyt z Maślaną. Na razie tyle. ![]() Meble.JPG - Trzeba otworzyć w nowym oknie. ![]()
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " Edytowane przez Kimie Czas edycji: 2008-07-15 o 17:43 Powód: Dołanczam załącznik |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ogó,nie rzecz biorąc zielony kolorek jest troszkę bardziej żywy i najbardziej zbliżony do fotki pierwszej albo do moich zielonych rurek, tak cyz owak w czarnej tej bluzie z krotkim jest prawie identyczny kolor stworka w kapturze ^^ a i bluzka w paski wygląda lepiej na mnie w całości ale że jestem gruba to nie dam siebie całej . a no i nie patrzeć na moje sexistowskie krótkie spodenki szare z motylkiem ^^
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Bluza i spódniczka są OK, do bluzy czerwony, żółty, zielony, w sumie to takie kolory jak na tym deseniu, co w środku jest. Do spódnicy to każdy kolor moim zdaniem pasuje. Buty też. Szczerze mówiąc to tych Twoich problemów z ciuchami totalnie nie rozumiem, przecież do tych ubrać można założyć wszystko... a co do butów to nawet trampki pasują do takiej spódniczki. A ten dres i spodenki mi się nie podobają... Dobre są na plażę czy coś,a le tak wyjść na miasto, no nie wiem... Ale to zależy od Twojego indywidualnego gustu... (do spodenek, jak dla mnie, biały, beżowy, żółty, pomarańczowy)
Najlepiej to wskocz do pierwszego lepszego sklepiku z tanimi ciuchami i poszukaj czegoś co pasuje do tych ubrań, tak na oko. |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki, wracam już do Was
![]() ![]() Uprzedzając Wasze pytania, to powiem, że jest juz lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wy tu o Żarach i Żaganiu, że tam czysto, pięknie i zielono. A ja Wam powiem: ja mam tak cały czas, bo mieszkam na pięknym i wspaniałym zadupiu, gdzie ludzie są zarąbiści (tylko "sprowadzani" są chamami ![]() ![]() ![]() Co do figury, to powiem tak - kiedyś, jak mała byłam, to byłam taka pulchniutka jak pączek ![]() ![]() ![]() Co do pokoju - ja narazie mam pokój z bratem starszym o 2 lata - masakra ![]() ![]() Co do deszczu i burzy - dziewczyny, mnie nikt nie pobije. W sobotę jak lało jak z cebra, ja wyszłam na dwór i przez całą ulewę mokłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wakacje mijają w zawrotnym tempie, jest nudno i monotonnie, ale jednak jest fajnie bo mogę długo w nocy siedzieć i późno wstawać (kocham ![]() ![]() Kimie, słońce, nie martw się, małe jest piękne ![]() Olasia99: ooj biedna, współczuję tej głupiej klasy ![]() ![]() ![]() Keichi: Linkini - moja miłość ![]() Chromonikielnia: odstające tyłeczki są cooooool ![]() ![]() JKYAFD: pewnie że urosną! Rosną do 21 roku życia, więc jeszcze mają czas ![]() ![]() Noo, nadrobiłam. Ale tego dużo... masakra ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
Edytowane przez Monika1994 Czas edycji: 2008-07-17 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Monika, napisz coś o tej swojej klasie... Moja tez mi się nie podoba...
Heh, a ja postanowiłam schudnąć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I mam pytanie. Nosicie gorsety? ![]() ![]() ![]() ![]() W końcu kupiłam sobie spodnie-nie-rurki, co prawda nie są czarne, tylko grafitowe, ale ważne, że na mnie pasują ![]() ![]() I to by było na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Ja ogladam mode na sukces.
Ach, ten nick, ta Brooke, ta Macy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
Moda na sukces, bleeeeee
![]() ![]() ![]() Co do tej mojej klasy. Było nas w I klasie 25-ciu. 2 miejscowości połączone. Ja osobiście nie znałam nikogo z tej drugiej miejscowości, jak już to z widzenia albo z opowiadań. Na początku porobiły się obozy: nasza miejscowość - tamta miejscowość. Z dziewczynami się w niedługim czasie poznałam (4 dziewczyny) a do poznawania chłopaków mnie jakoś nie ciąnęło (6 chłopaków). Może dlatego że wtedy jeszcze taka flirciara nie byłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chromonikielnio, wiesz że niezdrowo jest nie jeść śniadania?? ![]() ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
Edytowane przez Monika1994 Czas edycji: 2008-07-17 o 23:35 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
ta . dojkładnie .
człowike powieniien jeść minimum.3 posiłki dziennie . Najlepiej żeby było ich więcej ale jakby zawartości w nim miej. Czyli lepije jedno big śniadanie rozłożyć na 2 a nawet 3 mniejsze ![]() ![]() dobra. to mój wykład . nie będę si ę na razie za bardzo udzielać. mam wewnętrzną deprechę .
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Oooj Olciu, teraz Ty...
![]() ![]() ![]() ![]() Dokładnie jak powiedziałaś, lepiej kilka mniejszych porcji co 3 godziny (dziennie nawet 5 posiłków) niż 2 wielkie ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() </3 . ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
Ej, dziewczyny, przecież pisałam, że nie mam czasu na śniadanie!
![]() ![]() ![]() Hmmm... Moja klasa to jest takie dno, że masakra. U nas jest lepiej, bo są ludzie nie z dwóch, tylko z 6 miejscowości ![]() ![]() W mojej klasie był tez chłopak, którego zachowanie było wręcz skandaliczne. Teraz pójdzie do ochotniczego hufca, więc będzie spokój, ale była z nim tragedia. Dokuczał nauczycielom, wyzywał wszystkich w klasie... Oprócz niego odchodzą od nas dwie inne osoby i dochodzi chyba jedna, która będzie powtarzać 2 kl. Osoba, która zachowuje się równie skandalicznie jak ten, co odchodzi. No i nie wiem, jak to będzie. Dodatkowo ten rok szkolny będzie dla mnie marny, bo mój kochany opuścił w czerwcu mury naszego gimnazjum i gdyby nie Dominika, to byłabym tam zupełnie sama... Ale się napisałam^^ A zdjęcia gorsetu wkleję, wkleję ![]() Więc macie powyżej przedstawione takie małe "story of maj lajf" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
Heh Chromonikielnia jak to było "story of maj lajf" to Ty moich opowieści chyba nie czytałaś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olu, wiem jaki to ból... Już 2 razy miałam taaaaaakiego doła przez jednego chłopaka... Narazie nie chce Ci się żyć, ale musisz być twarda i wytrzymać to jakoś, potem to przejdzie... Tylko nie siedź sama w 4 ścianach, bo oszalejesz, uwierz mi. Wyjdź do ludzi, będzie Ci lepiej ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
Ło matko, to przecież pół Polski
![]() To zadzwoń do niej przez Skype albo poprostu na komórkę, przez telefon też się da wygadać... ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Monika masz racje trzeba brać życie za nogi.
![]() ![]() ![]() ![]() Oluś trzymaj się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chromonikielnia u mnie też z tym śniadaniem cienko, bo również na nogach jestem koło 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o moją klasę to może zacznę od tego jaką miałam w podstawówce. W klasach 4-6 byłam gospodarzem i miałam naprawdę super klasę. Byliśmy mega zgrani jeżeli chodziło o jakieś przedstawiania i konkursy. Klasa "De" zawsze wygrywała. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziiki ![]()
"Na naszej planecie żyje pięć miliardów ludzi, tymczasem człowiek zakochuje się w jakiejś jednej osobie i nie wiadomo dlaczego, nie chce jej zmieniać na żadną inną....." #Zawsze bądź oryginalną wersją siebie, a nie tanią podróbką kogoś innego. { ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Julciu moja droga, to jest prze zaje....y chłopak, mogłabym gadać i gadać i gadać i i tak nie powiem wszystkiego o nim
![]() ![]() Ja wstaję koło 11 a obiad jem o 17, bo u nas teraz tak się rodzinka wyrabia i o 5 dopiero jemy ![]() ![]() ![]() ![]() aha. JULKA WAL ŚMIAŁO Z TYM WĄTKIEM MIŁOSNYM, zrobim sobiem takie grupowe "laf stori" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
Oluś słoneczko jeśli chcesz się wygadać i Ci to pomoże w jakimkolwiek stopniu to mów, mów, nie zepsujesz atmosfery
![]() Dobre laf stori nie jest złe, ja też mogłabym zasunąć smętnym laf stori 'z życia mego nieszczęsnego wzięte', ale nie chcę i nie będę tego robić ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
zakochałam się dokładnie 3.09 w najgorszym chlopaku w klasie (nie zdał już dwa razy bo nie chodzi do szkoły a teraz idzie do ohp to już w ogóle go nie zobaczę
![]() ![]() ![]() ![]() potem po tygodniu do mnie : co bym zrobiła gdyby X zaprosił mnie na piwo ![]() ![]() no i jakos poszło. Ja, Y oraz Z i ten kolega (V) no i oczywiście "mój" X spotyjkaliśmy sie itp. X wczesnie mnie o chodzenie w rl poprosił pod koniec września ale ja go nie znałam tak dobrze .. odmówiłam ale potem spowrotem przyszłam do naszego miejsca w ten sam dzien jakoś zaczęliśmy gadac on o sobie i takie tam a potem on mnie odprowadził do domu i jakby nie wiem czmeu ale dałam mu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sry za błędy ale pisałam to po prostu ;(((((((((((
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
niewiele z tego wszystkiego zrozumiałam, ale co Ci powiem to Ci powiem, że za cholerę nie wierzyłabym żadnemu facetowi, co widać, że jest niepoukładany, ma w dupie szkołę, a na dodatek kibluje... no cóż, że tak powiem, Twój wybór
![]() ![]() Za to mój chłopak też może nie jest najporządniejszym, na jakiego mogłam trafić, ale jest wbrew pozorom bardzo delikatny, a ja beksa i tak sobie czasem musimy we dwoje poEMOwać ![]() ![]() ![]() ![]() Olasia, dlaczego piszesz na żółto? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
Aaj to naprawdę typowo filmowe laf stori...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chromonikielnio, na żółto dlatego że wtedy nie jest tak całkiem publicznie, tak bardziej osobiście się pisze, rozumiesz... Tak jak by tylko do wybranych osób, a nie do wszystkich naokoło którzy tu sobie wejdą i czytają ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
faktycznie nie można było mnie zrozumieć he he . Na żólto bo to tkaie .. ehm . ;:P
ale on nie chciał tego zrobić chociaz ja myślałam że mu tylko ot o chodziło. to ten kolega tak nawymyśał a potem do mnie powiedział zębym była z nim to ja szybciej zapomne o X a on o innej ![]() ![]() przynajmniej mam nadzieję ze nawymyslał ![]() A z tym chodzeniem to tka na prawdę tylkoraz chodizliś,my ze sobą ![]() ![]() no ja sie rpzecież nie zgodizłam bo go za krótko znałam ![]() ![]() i on nie jest w cale taki że tego . ;/ no bo on jest wrażliwy i w ogóle .. ![]() ![]() a wyszło jak wyszło ![]() ![]() podstawówkę on skończył ze mu jednej oceny do paska zabrakło ![]() a potem to no akt chrztu podrobił i sobie 'pracował' jakby bo od 16 lat mozna a on dodał sobie 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ale mięśnie to miaaał ![]() ![]()
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Hehee to niezły numer z niego
![]() ![]() ![]() Ajajaaaj dzisiaj idę na festyn, ale się wybawię... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki, mam propozycje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na kom mam tkaie wyrąbiste zdjęcie. ale do se k300i mi cos usb nie dziala. msuze se irde do kompa kupic :P bo mam takie fajne dosc ;> i nie widać mojej brzydot ;dd
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie, ja też nie radzę Ci dalej w to brnąć, jeśli chłopak się zmieni to daj mu szansę, ale też miej do niego dystans. Chociaż nie wiem, czy ja zdecydowałabym się na Twoim miejscu wejść po raz kolejny do tej samej rzeki. Każdy może się zmienić... Ja bym zgłupiała na Twoim miejscu, wiesz
![]() Mam na imię Agata, Agatka, jak wam lepiej ![]() ![]() Olasia, napewno nie jesteś taka brzydka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Ja już zgłupiałam .
![]() Probuję poprawić sobie humor. Pojechałam nareszcie SAMA na wyprzedaże . Skosiłam tylko bluzkę z 49 na 14 zł . I wsio . o.O A jechałam sama ! :/ to z kol. było juz lepiej .. haha . byłam ostatnio i zobaczyłyśmy spodnie po przecenie z 139 na 39 i jak wbiegłyśmy do sklepu to one leżały i dalej zoibaczyłyśmy jeszcze inną parę spodni (też szarych :P ) i jak się do nich dopadłyśmy to buhahah . cały sklep na ans a sie okazało ze to te same co widziałyśmy na początku ![]() A teraz to jechałam i zamiast w 21 to w 20 wsiadłam . xD I zajechałam znowu gdzieś za daleko . ;/ W kompletny środek osiedla jakiegos .. ;O nieznanego mi ![]() Maizy ?? Kimie ?? łe ar ju ;>>
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
O jejku jej, po festynie
![]() ![]() Agatko, jakie masz ładne imię... ![]() ![]() ![]() Olka, napewno nie jesteś brzydka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reszta lasek, no baaaaaby, gdzieśta są?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mów jak bylo ![]() Maizy była dzisiaj na wizażu i sie nie odezwała . ![]() ej a Kimie to tez Ola .? ![]() ![]() edit: było kilka dostęopnych a żadna się nie odezwała ![]() ![]() ![]() opuszczacie mnie .? ![]() aż sobie z nudów francuski na nogach zrobiłam . ![]()
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2008-07-21 o 12:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
Ja się nie upiłam, wypiłam pare łyków piwa tylko
![]() Na początku to łaziłam tam tylko z tym moim Matim i jego trzema kolegami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I taki miałam festyn, bardzo się nie ubawiłam, ale było fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimie też jest Ola ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.