![]() |
#751 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rolki:)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj mialam jazde wyczynowa - slalom gigant pomiedzy tlumem kibicow Wisly wracajacym z meczu z Barca. i o dziwo nikt we mnie nie wlazl ani ja w nikogo nie wjechalam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam zamair znowu się wybrać na Błonia w sobote - mam tylko nadzieję, ze nie bedzie lało... ![]()
![]() |
#754 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
lain - nie wiem, kurczę, wydaje mi się, że jak wyjdę na rolki do parku to ludzie się będą gapić i nabijać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
Nie ma co się ludźmi przejmować
![]() W Szczecinie zobaczyć kogokolwiek na rolkach to rzadkość. Jak mnie ludzie widzą to się trochę dziwią ale raczej pozytywnie... Jakiś czas temu kupiłam rolki również mojej pięcioletniej córce. Nie minął tydzień a mała śmigała nie gorzej od mamy. Pomysł podpatrzyła nasza sąsiadka i teraz jej córka jeździ razem z moją. Zdarza mi się również, że podchodzą mamy i pytają czy trudno się nauczyć jeździć na rolkach bo też chętnie by spróbowały a wcześniej nie miały odwagi.... Wniosek: patrzą się dziwnie - może na początku ale rezultat jest taki, że niejedna osoba pozazdrości i też pójdzie Twoim śladem ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
Jeśli tylko jutro nie będzie lało to może się przemogę i wyjdę na rolki...
A może nawet pojadę sobie na działkę, gdzie zawsze chodziłam na piechotę ![]() Chyba dam radę^^ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 |
Zadomowienie
|
dlugo szukalam watku o rolkach i znalazlam
![]() ![]() trza go troche odkopac, bo cos cichutko tutaj ![]() ![]()
![]() |
#759 |
Raczkowanie
|
jak u Was z pogodą? Jeździcie jeszcze na rollkach? Bo u mnie od tygodnia, akurat jak wróciłam z wczasów i mogłabym pojeździć to pogoda masakryczna, zimno, szaro, buro, wieje i na dodatek teraz jeszcze deszcz, więc.. pojechane
![]()
#760 |
Zakorzenienie
|
jezdzilam jeszcze w zeszlym tygodniu, ale w tym to raczej nie przejdzie ze wzgledu na deszcz. no i juz niestety liscie spadaja z drzew, co rolkom nie sprzyja. chyba czas przesiasc sie na rower, a rolki zaniesc na serwis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim!
Poczytałam różne fora i... Zwariowałam na stare lata (30+) i w niedzielę kupiłam swoje pierwsze w życiu rolki ![]() ![]() Wszystkie koleżanki pytały mnie, zaskoczone - czy chcę się odchudzać (a mam 160cm/43kg) i były naprawdę ciężko zdziwione, jak okazywało się, że chcę jeździć dla przyjemności ![]() ![]() Obejrzałam się, co? Na koniec sezonu... Na szczęście na razie nie pada, jest zimno, ale... najwyżej szalik, rękawiczki i jadę ![]() Trochę się wstydzę iść na boisko przed blok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do wieku co ty 30-stka na rolkach u nas to caaałkiem normalne całe rodziny śmigają ,ja widuje nawet strarsze osoby i jakoś nikt sie temu nie dziwi naprawde od najmłodszego do najstarszego i powiem ci że kobiety i faceci tacy starsi to smigaja lepiej od tych młodych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wcześniej trenowałam taniec towarzyski, więc byłam baaaardo przywyczajona do ruchu, potem... bardzo absorbująca praca-studia-dom-spać i tak minęło dobrych kilka lat. I ostatnio odkryłam (niefajnie...), że siedząc na tyłku zrobiłam się "zasiedziała", nic mi się nie chciało, kondycja zerowa ![]() ![]() W naszym Białymstoku niestety nie ma za bardzo miejsca na jazdę - chyba że nieliczne trasy rowerowe i trochę w parku... ![]() Ale to nic, będę twarda, coś znajdę ![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem pewna, że sąsiadki (niestety takie typowe zasiedziałe "Matki-Polki", a młodsze ode mnie po kilka lat...) będą miały o czym plotkować ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Ej no nie przesadzajmy - moj tata ma 64 lata i chce kupic rolki
![]() Ja dawno nie jeździłam ![]() ![]() ![]() ![]() Zwlaszcza ze ja jezdze wieczorami, a wtedy to juz jest taka lodówa, że uuuuch ![]()
#765 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sie nie przejmuj i smigaj ![]() Hm... ja tez juz od kilku dni nie jezdze ![]() ale podobno ma sie trochu ocieplic, wiec (mimo wszystko) zaopatrze sie w jakies geterki i bede jeszcze meczyc moje ukochane roleczki ! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Wtajemniczenie
|
amanda-1a nie przejmuj sie tymi sąsiadkami jeżeli się będą podśmiechiwały to świadczy jedynie o ich zacofaniu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Raczkowanie
|
Ja jeżdże kilka razy w tygodniu. Przeważnie z psem na rolkach
![]() ![]() ![]() Nie zauważyłam jeszcze żeby ludzie się dziwnie patrzyli - a jeżdżę po parkach, miasteczkach... raczej wyzwala to u nich uśmiech ![]() sport jak każdy inny ![]() szkoda, że zaczyna się robić już zła pogoda.. deszcz, niedługo śnieg spadnie ![]()
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to raczej nie dotyczy ciebie, chyba ze tez jezdzisz w zaludnionych miejscach. ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Raczkowanie
|
Nie, wybieram miejsca w których jest mało osób
![]() Nie żebym jakoś z tym psem pędziła, czasem sobie powoli jeździmy - ona biegnie przy mojej nodze a ja... podziwiam krajobrazy ![]()
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo na bloniach nie dosc ze sa tlumy, to jeszcze jak psy sie zaczynaja platac pod nogami, to bywa nie za ciekawie ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
BAN stały
|
ja też od niedawna zaczęłam jeździć, trochę mi nie wychodzi -chyba coś nie tak jest z moją równowagą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Raczkowanie
|
Też mam zamiar kupic rolki. W wakacje mi sie nie udalo, bo nie mialam kasy ale teraz zaczynam studia i w zwiazku z tym zaczelam pracowac, no i zamiarzam sobie po pierwszej wyplacie kupic rolki
![]() ![]() Jak bylam mala to smigalam na rolkach i to UWIELBIALAM. Teraz biegam i mysle ze swietnie by bylo zamienic bieganie na rolki, bo to za***isty sport ![]() Jest moze ktoras z was z Gliwic? Bo zastanawiam sie gdzie w Gliwicach mozna kupic porzadne rolki, oprocz decathlonu? Pozdrawiam wszystkich rolkarzy na forum ![]()
#773 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() z zaciekawieniem przeczytałam ten temat od deski do deski. Zawsze chciałam jeździć na rolkach - ale albo nie było pieniędzy albo odwagi. Ostatnio pomyślałam, że fajnie by było śmigać na rolkach. Poczytałam wszystkie wskazówki i prawdę mówiąc nie miałam ochoty wydawać na pierwsze rolki po 500 zł. Zwłaszcza że nie wiem, czy ten sport mi się spodoba. Jednak okazało się że mój mąż ma takie stare rolki. Ale skarpetka 42, rozmiar buta 46 - i osiem lat leżały i się kurzyły. Miałam plan, że nauczę się w nich utrzymywać równowagę a dopiero później pojedziemy do sklepu sportowego dobrać odpowiednie i spróbować w nich pojeździć. Jednak podczas powrotu do domu postanowiliśmy wstąpić do go sportu. Obsługa tam jest ... hmmm... lepiej nie mówić. Nikt się nami nie zainteresował, nie zapytał czy w czymś doradzić. Dobrze że coś tam już wiedziałam dzięki temu forum. I kupiłam sobie rolki! Trudno - teraz to już muszę jeździć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
![]()
czesc ekspertem to ja nie jestem sama jezdze od niedawna ale slyszalam k2 to tez dobra marka sama mam rolerblade wing 6 mysle ze dasz sobie rade powodzenia zycze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Przyczajenie
|
Ej dziewczyny, da sie jeżdzic naprawde na wszystkich rolkach bbyle tylko kólka mialy
![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze uda mi sie trafic na cos fajnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Rozumiem, że nie miałaś innych rolek, ale ja osobiście nie polecam nikomu jazdy w rolkach o 7-8 numerów za dużych. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i owszem da sie jezdzic na wszystkich rolkach, byle mialy kolka. Ale komfort jazdy w rolkach dobrze dobranych i porzadniejszych jest o niebo lepszy! Wiec polecam zainwestowac ciut wiecej i miec naprawde fun :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba ze ktos chce sobie zeby powybijac. lub poskrecac kostki itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Przyczajenie
|
Właśnie inwestuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.