![]() |
#931 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rolki:)
godzinka na roleczkach
![]() ![]()
#932 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj godzinke mam za soba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
Co do jazdy w tył - niedługo zaczynam robić filmiki instruktażowe, będą dostępne na moim blogu: www.zico-skating.com na stronie www.wrotkarstwo.pl/forum oraz na youtube. I tutaj już mi nikt tego nie skopiuję, bo filmu się nie da tak łatwo przerobić, skoro będzie on z moją fizjonomią i logówkami promotorów wrotkarstwa w Polsce. Bo takich osób w Polsce można policzyć na palcach jednej ręki. ![]()
Serdecznie pozdrawiam, Jakub "Zico" Ciesielski profesjonaliści we wrotkarstwie (jazda na rolkach): http://www.wrotkarstwo.pl Edytowane przez zico Czas edycji: 2009-04-05 o 07:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
A ja juz prawie od tygodnia jezdze sobie 12 km w 45 min. potem jeszcze 15 min na orbitreku i kilka cw. na brzuch , uda itp
Sliczna pogoda teraz jest do jazdy na rolkach, mam nadzieje , ze tak juz zostanie. Na jutro tez juz rolki sa zaplanowane. |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Rozeznanie
|
U mnie dzis roleczki niestety leżały .. Ale jutro po pracy juz zaplanowana przejazdzka
![]() Tak mi sie przypomnialo ... jak bylam wczoraj to zauwazylam, ze prawa rolka jakby mi sie wyginala kolkami na zewnatrz .. mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi ... Nie wiem, wydaje mi sie, ze noge mam dobrze usztywniona, a tak mi sie wydawalo, ze to moze byc wina tego, ze za luzna by byla, ale nie .. Tzn. moze sa i pol numeru za duze, ale zakladam grubsza skarpete, mocno sciskam i jest ok. No i w zasadzie to tylko w prawej nodze tak :| Hmm .. Macie jakiś pomysl na to? |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Raczkowanie
|
A ja sobie kupilam dzis nowe roleczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zadomowienie
|
ja rolki mam, kupione uż rok temu i strasznie chciałabym jeździć ale... nie mam równowagi. ustać jeszze ustoje, ale jakikolwiek ruch powoduje we mnie paniczny strach. i na nic asekuracja chłopaka się zdaje, bo z nią jest jeszcze gorzej. macie może jakieś rady?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Rozeznanie
|
Witam! mam pytanie do Zico, otóż kupiłam roli Rollerblade fitness 90mm/84A, ale mam problem, poniewaz nie umiem jeździc na rolkach i dopiero sie ucze i mam problem, poniewaz te rolki sa bardzo szybkie i trudno mi sie na nich nauczyc jezdzic
![]() ![]()
#939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kto Tobie je wcisnął? Oczywiście możesz zmienić kółka na mniejsze - 80mm będą ok.
![]() |
#940 |
Rozeznanie
|
Zico bardzo Ci dziękuję za odpowiedz
![]()
#941 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I sama dasz radę ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Rozeznanie
|
Bardzo dziękuje za pomoc
![]()
#943 |
Zakorzenienie
|
I to jest własnie problem - idziesz do sklepu sportowego, nie daj bosh sieciowego - i tak ci ładnie doradza, ze potem trzeba cos wymieniac albo sie ludzi zrazaja po nieudanych próbach
![]() Tak miałam jak szukałam butów snowboardowych - w sklepie sportowym zapytalam kolesia o rozmiar, a on z przerazona mina od razu powiedzial, ze sie na tym nie zna i mi nie pomoze dobrac ![]() ![]() ![]() Ja sezon oficjalnie otwierałam w sobote na Błoniach. ![]() ![]()
#944 |
Wtajemniczenie
|
Zgłaszam sie ponownie do wątku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszytskich rolkomaniaków!
![]() Nie będę oryginalna ![]() Rollerblade 08 Sugar Free Miami Combo Wmn czy K2 Athena. A może jeszcze inne...? Będę wdzięczna za wskazówki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj bylam 2 h na rolkach i swietnie sie bawilam z moim Tz
![]() arv ja polecam K2 ![]() Jedynym ich problemem jest to , ze musisz miec juz spore doswiadczenie w jezdzie bo bardzo szybko sie na nich jezdzi, i przy tym trzeba miec naprawde dobrze opanowane hamowanie ![]() Moja corka mimo ,ze ma 7 lat tez jezdzi na K2 nie pamietam nazwy, ale sa super rozowe dla niej to bylo istotne ![]() Natomiast mi zalezalo na sprawdzonym sprzecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
popieram ![]() tez mam k2 ( i nawet model athena) . Sa swietne! Wygodne, lekkie, super wygladaja, wspieraja akcje charytatywna no same + Chociaz przyznam, ze na poczatku tez mnie ich "szybkosc" przerazila ![]() Warto zainwestowac w dobre rolki ![]() u mnie dzis godzinka zaliczona ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam rolki K2 Athena (wersje z dwoma przednimi kolkami 80mm, a dwoma tylnymi 82mm), sa super wygodne, lekkie, szybkie, wspieraja walke z rakiem piersi (o ile dobrze pamietam
![]() ![]() ![]() ja nie jezdze od wczoraj bo przyjechalam do miasta rodzinnego na swieta i nie mialam jak ich zabrac ze soba ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nieeee ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() pogoda ladna, wiec i sezon rozpoczety juz tydzien temu. Od (stanowczo zbyt) dawna jezdzilam na rocesach, takich juniorskich jeszcze, w koncu zmienilam na nowe(spokey, nie do konca planowane, ale jestem zadowolona, a wymagania pewne mam ![]() ![]() ![]() ale wracajac do tematu -czas na jazde mam glownie w weekendy, norma dzienna na te dni jak na razie wynosi 16 km, ale od jutra dodajemy jeszcze 4 ![]() zabawa swietna i sporo daje, jesli chodzi o efekty wizualne. na ksztalt lydek nie narzekam, nad udami pracuje, zobaczymy, co z tego wyjdzie(polaczone z aqua aerobikiem, moze cos sie uda ![]() powodzenia wszystkim zapalencom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a co mogłybyscie polecic w granicach 200zł ?
Miałam już kilka par rolek ale przeważnie to byly takie zwykle nie firmówki ![]() Zastanawiałam się nad TEMPISH MONTANA GOLD ale sama nie wiem ![]()
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupilam w decathlonie taka, ze dwa przednie mam 80mm, dwa tylne 82mm. rewelacyjnie sie jezdzi ![]() jak wroce na studia po swietach to moze uda mi sie zrobic zdjecie i wstawic ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
Nie nawiązując do tematu kółek:
Właśnie wróciłam! Na mych nowych (od piątku!) Rollerbladach to sie zabić można -nie jestem przyzwyczajona do tak szybkiej jazdy,ale żyje i czuje się cudnie! Oh Yeah... |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Raczkowanie
|
Ja mam K2 Velocity 4.0 woman i jestem z nich bardzo zadowolona. Spędzam z nimi mnóstwo czasu i tak na prawdę bez tych 8 kółek świat byłby inny
![]() Zico, co myślisz o K2? Bo widziałam, że nie masz rolek tej firmy...
#957 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wiec sama widzisz, ze takie modele istnieja. ale zdjecie tez zrobie jak wroce ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Raczkowanie
|
Firmowe rolki, dużo modeli bardzo dobrych, lecz niestety w Polsce mógłby być inny dystrybutor. Chodzi głównie o serwis. W związku, że w rolkach moja osoba istnieje wiele lat - nie mogę sobie pozwolić na to, że jak klientom się coś stanie ze sprzętem to nie będę mieć części serwisowych... Dlatego nie mam K2
![]() ![]()
#959 |
Przyczajenie
|
Kupiłam K2. Niestety musiałam zamówić przez internet bo u mnie w sklepach straszna bieda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Przyczajenie
|
Co do czesci zamiennych - wczesniej wspomnialam, ze zmienilam rolki, ale na moich starutkich rocesach chce sprobowac jezdzic kuzynka. Problem tylko w tym, ze z mojego hamulca niewiele zostalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.