![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rolki:)
Ja dzisiaj bylam na rolkach i zrobilam ponad 40 km. Najgorsze jest to, ze wcale sie nie zmeczylam... jak to mozliwe?? Miesni tez nie czuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Raczkowanie
|
Ćwicz powoli. Nogi ugięte w kolanach, ręce przed siebie, sylwetka pochylona do przodu - nie ma bata, nie upadniesz wtedy do tyłu.
#1473 |
Raczkowanie
|
3 tygodnie temu rozpoczęłam swój już 3ci sezon na rolkach - podoba mi się coraz bardziej, ale jeszcze dalekoooo do perfekcji... niestety nadal boję się dużych prędkości i ciągle jestem zbyt "sztywna" i spięta przez co bardzo szybko się męczę ;/
#1474 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj pojeździłam ponad godzinkę po czym przewróciłam się i załatwiłam sobie kolano ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
A jeździsz w ochraniaczach? Do tej pory miałam takie najzwyklejsze ochraniacze, aby tylko były, a ostatnio dostałam od chłopaka komplet z Rollerblade
![]() ![]() Czekamy teraz na Crossfire'y mojego faceta i razem będziemy jeździć ![]() Mam pytanie do Zico. Mojemu facetowi udało się za bardzo dobrą cenę kupić Crossfire'y s magnezową szyną. Duża jest różnica w porównaniu do aluminiowej. Ponoć tylko w wadze i w niewielkim stopniu lepiej tłumi drgania ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Raczkowanie
|
A ja dziś poszalałam 1,5 godzinki nad oceanem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie po długiej przerwie
![]() Udało mi się w końcu zmienić sprzęt, więc etap jazdy w niebieściutkich juniorskich rolkach już za mną(co za ulga;p) Tym razem duże znaczenie miał czynnik estetyczny, choć parametry również były istotne. W efekcie zdecydowałam się na czerwone Moonslide firmy Spokey ![]() Zakup dokonany pod koniec poprzedniego sezonu, ale już porządnie przetestowany, jest bardziej ok, niż się spodziewałam. Jeżdzą cichutko, więc w końcu nie słychać mnie na drugim końcu ulicy, nie czuję już paskudnych niedoskonałości asfaltu, nie obtrały ![]() Co do ceny - jak na taką jakość, bardzo przystępna - zapłaciłam za nie niecałe 200 zł! Teraz chyba jest jakaś duża promocja, bo widziałam nawet filmiki na YouTube - zresztą, wkleję linka, bo smieszny: http://www.youtube.com/watch?v=-CHoPAkQ6OE . Myślę, że za taką cenę warto spróbować. Idzie lato, czas wrócić do treningów ![]() Edytowane przez blaada Czas edycji: 2010-04-19 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie osoby na forum. Mam pytanie do ZICO czy rolki Rolki Regulowane Dziewczęce Roces Flash 3.0 , http://streamoflight.pl/pl,product,1...flash,3,0.html będą odpowiednie do nauki jazdy dla sześcioletniej dziewczynki, czy lepiej zainwestować w coś innego. Będę wdzięczna za wszelkie rady.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Przyczajenie
|
Zico, nie szukaj juz dla mnie rolek.
Musze z nich zrezygnować, czeka mnie zabieg palca i nie bedę mogła przez dłuzszy okres jeździć ![]() Dzieki za pomoc, moze jak mi wyzdrowieje palec to wstapię do Poznania ![]() Jeszcze raz dziękuję i przepraszam za zajęcie cennego czasu.
Od A do Zet, do Zet do A Ja to ja to jasne jak dwa razy dwa Proste jak drut, nigdy nie gram z nut A rymów mam w brud, które trwonię Gdy tylko stanę przy mikrofonie Od mikrofonu strony nie stronię, o nie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1485 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Wczoraj otwarłam sezon ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Przyczajenie
|
.....
Edytowane przez anulka343 Czas edycji: 2010-11-13 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Raczkowanie
|
Kauczukowe kółka....nie ufałabym tym sklepom. Ale pewnie Zico Ci doradzi dokładnie do i jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Copyraptor
|
Dziewczyny, czy w Krakowie jest jakiś sklep do którego mogę się udać i poszukać rolek? Taki zaufany, gdzie się znają na rzeczy, a nie zaproponują mi rolki "niebieskie albo czerwone"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Rozeznanie
|
polecam decathlon (nie wiem czy to tak się pisze) panowie pomagają można się przejechać w tych rolkach i jest duży wybór!
![]() |
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam i w Go Sport i Decathlonie gdzie właśnie panowie zaczynali od koloru jaki preferuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mam pytanie... "przeleciałam" kilka stron na tym wątku, ale nie znalazłam odpowiedzi na dręczące mnie pytanie ![]() Nie ma kauczukowych kółek, nie istnieją- przeczytałam tu już kilka razy. Więc jakie to są kółka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kółka są zrobione z poliuretanu ![]() ![]() przydatny link który znalazłam: http://jakkupowac.pl/artykul/80/jak-kupowac-rolki.html Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() W tym roku zamierzam rozpocząć mój rolkowy sezon ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
hikari91
Poczytaj troszke ten temat i sama zadecyduj jaki sprzęt kupić. Czasami warto dołożyć te 100zł i mieć pełną satysfakcję z jazdy. bardzo dobre rady daje Zico (jest ekspertem w Polsce w tej dziedzinie). Poczytaj też inne fora w internecie (poszukaj na dowolnej wyszukiwarce). Tych rolek raczej nie radziłabym Ci kupować. Poza tym najlepiej jest przymierzyć je w sklepie (noga "puchnie" podczas dłuższej jazdy, więc lepiej kupić troszeczkę większe - jakieś pół numeru albo i cały). Ja mam np 41 a rolki 42 i są super - ale też dużo zależy od firmy albo od modelu. Musisz mierzyć. To tyle ode mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
![]() ![]() Ładne promocje były jakiś czas temu w janmar na grodzkiej (300-ileś za Sparki), teraz mają mały wybór na stornie, ale nie wiem czy wszystko wystawione mają- http://www.janmarsport.com/ |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Konto usunięte
|
Witajcie, tak sobie pomyślałam, że to chyba jest wątek dla mnie.
Kupiłam sobie rolki na początku marca, a jeszcze na nich nie jeździłam. Mam takie głupie powody: 1.Bo nie bardzo umiem, a chciałam się nauczyć, a 2.Bo się wstydzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;18836069]Witajcie, tak sobie pomyślałam, że to chyba jest wątek dla mnie.
Kupiłam sobie rolki na początku marca, a jeszcze na nich nie jeździłam. Mam takie głupie powody: 1.Bo nie bardzo umiem, a chciałam się nauczyć, a 2.Bo się wstydzę ![]() ![]() och skad ja to znam ![]() ![]()
#1500 |
Konto usunięte
|
Ja jeździłam kiedyś jako dziecko i zawsze się przewracałam, a jak teraz też tak będzie to będzie wstyd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.