![]() |
#1981 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rolki:)
tak czytam, czytam, czytam... i chyba kupię sobie rolki, gdyż ostatni raz je miałam na nogach hm... z 10 lat temu
![]()
#1982 |
Wtajemniczenie
|
Jeeeee! Mam moje rolki! Dziś pan kurier przywiózł, przed chwilą właściwie. Doskonale mi się w nich jeździ....po kuchni i salonie
![]() ![]() ![]() Niech tylko ta pogoda się w końcu ogarnie, bo mam dziś pierwszy dzień urlopu! Tak nie może być! A jeśli chodzi o inne sporty to np. ja i pumas jesteśmy snowboardzistki! ![]() edit: korzystając z chwilowej przerwy w deszczu wypróbowałam rolki na podwórku - ku radości zebranych tam mamy, cioci, babci i kuzynki! ![]() ![]() ![]()
...:::bez planów życie - to cały mój plan:::... byłam kiedyś "aparatką"! https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1168 Edytowane przez madzieeek Czas edycji: 2011-07-04 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zadomowienie
|
no to gratuluje zakupu
![]() ![]() snowboard <3 ojjjjj jakbym chciała ![]() ![]() ![]() a tak to teraz rolki i co drugi dzień ćwiczenia na brzuch, czyli 300 brzuszków ![]() ![]() w tym że jeśli ktoś ma tłuszczyk (tak jak np mój Tż) to bieganie bieganie jeszcze raz bieganie i szybko schudł, bez trzymania jakieś dietki w miesiac 6kg ![]() jedyny minus to ból stawów, wiec juz codziennie nie biega ![]() ogólnie widze ze jest mega szał na dbanie o siebie i uprawianie jakiegokolwiek sportu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Ja też uskuteczniam deseczkę w zimie.
Co do biegania, to od dawna mam taki plan marszobiegów, ale nie mogę się zebrać. Nigdy nie lubiłam biegać, przyznaję. ![]() Moje rolki w bagaznikuuuuuuuuu ![]() ![]()
#1985 |
Zakorzenienie
|
Te rolki to chyba jednak nie dla mnie. Zaliczyłam drugi upadek, stluklam rekę, skończyło się na SORze.
#1986 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() orisha - a Ciebie na wątek snowboardzistek zapraszam - patrząc za okno to zima za pasem i zaraz będziemy śmigać ![]() ...a ja póki co na rolkach nadal po podwórku (duże mam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1987 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() temat skonsumowałam, ale i tak nadal jestem w kropce ![]() nie mam możliwości przymierzyć rolek, bo moje miasto okazało się zabitą gwoździami dziurą... ![]() ![]() proszę zatem doradźcie ![]() ![]() ![]() będę jeździć tylko rekreacyjnie z córką i obok biegającym psem. Trasę mam fajną - około 12 km pięknego asfaltu w lesie, mało uczęszczanego. Czytam i czytam i czytam moje opcje to: Rollerblade Spark 80 W http://esklep.intersport.pl/pl/produ...ade-spark-80-w Rollerblade Spark SC 80 Alu W http://esklep.intersport.pl/pl/product/65789/lyzworolki-rollerblade-spark-sc-80-alu-w K2 Freedom W http://esklep.intersport.pl/pl/produ...edom-w-4025821 ale jestem otwarta na inne propozycje ... aha i mam jeszcze jedną prośbę - to już chyba typowo do dziewczyn mam rozmiar stopy niecałe 26 cm, jeśli któraś ma podobną długość czy możecie mi podać rozmiar łyżworolki jaką macie przy tej długości nogi ? Sprawdzałam w tablach i powinnam kupić chyba w przypadku Rollerblade 41, a w K2 - 40,5 z góry dziękuje za pomoc |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1990 |
Zadomowienie
|
hehehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inkazg rolki w w rozm.40 beda dla ciebie dobre, napewno sie troszke rozbije wkładka no i but, dopaduje sie do twojej stopy i bedzie git, lepiej wziać 0,5 cm mniej (tak się mi wydaje) pozdrawiam ![]() <ide robić brzuszki> ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj odważyłam się "wyjść do ludzi" - znaczy wyjechać na osiedle! To było coś
![]() ![]() ![]() Zmachałam sie że ho, ho! Ale jest fajnie! Tylko chyba jednak muszę się w jakieś ochraniacze zaopatrzyć, bo asfalt to jednak nie śnieg i wizja sponiewierania się po nieco ostrej nawierzchni jakoś mi nie pozwala rozwinąć skrzydeł... ![]() Tak czy inaczej jest git, rolki się sprawdzają, a teraz lecę się wyżalić na wątek o aparatach ortodontycznych, bo coś mi szczena dzisiaj daje popalić... ![]() A jutro na Błonia! Jupi! ![]()
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
czesc! Nie mam czasu was poczytac. wiem, ze jednej z was obiecalam spisac model moich rolek - rowniez wybacz, ale naprawde na wizazu bywam tylko przez 30 min MOZE dziennie, a rolek nie dotknelam od 2 tyg. chyba. wkrotce wroce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Zadomowienie
|
Ja też się dziś mam zamiar wybrać na Błonia
![]() ![]()
![]() |
#1994 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
czytałam gdzieś, że powinny być o pół numeru większe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Rozeznanie
|
Kocham rolki! Może dzisiaj się wybiorę na nowy odcinek promenady
![]()
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
Ja się tez chyba przeproszę z moimi, skoro się lepsza pogoda robi
![]() Takie dwie godzinki jazdy... ![]() ![]()
#1997 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny... powiem wam ze rolki od dłuższego czasu mnie kusiły... i kupilam
![]() ![]() Problem mam taki że za cholere nie potrafie zahamować! ostatnio poszłam na cytadele i stwierdziłam ze juz nigdy wiecej, bo tam jest pełno górek i podczas zjazdu pędze jak szalona na oślep :p Wam się udaje wyhamowac tym hamulcem?
#1998 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1999 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() btw. kojarzę Cię z forum o wrotkarstwie Zico ![]() ![]()
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj może się wybiorę, pogoda całkiem całkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny,
Przejrzałam ten wątek i nie wpadło mi w oko poruszenie podobnego tematu, ale jeśli się powtórzę to przepraszam. Mam pewien problem z rolkami, kupiłam je jakiś miesiąc temu i jeżdżąc w nich pierwszy raz trochę mnie obtarły (po wewnętrznej stronie stopy), ale pierwszy raz to wiadomo, noga musi się przyzwyczaić itd. Jednak teraz, kiedy już mi się wszystko zagoiło i jeździ mi się coraz lepiej, jedna rolka dalej mnie obciera po wewnętrznej stronie stopy. Wydaje mi się, że może to przez to, że mam za słabo zawiązane rolki i noga w środku, w bucie 'chodzi', ale jak zwiążę rolki mocniej to cierpną mi nogi. Czy mogłybyście mi coś poradzić? Z góry dziękuję za odpowiedź ![]() Edytowane przez ec3ecf67ca645da9bcfb4d4b64140b93ac2efc56_5e41ee94bdeb6 Czas edycji: 2011-07-10 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Jeździłam z kumpelą w piątek w parku na Prokocimiu (to krakowianki będą może wiedzieć gdzie). Jasna cholera, jaką mega glebę zaliczyłam, to aż niewiarygodne, że jestem w jednym kawałku!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2003 |
Zakorzenienie
|
A myślałam, ze tylko ja mam problem z hamowaniem. Jednak to nie jest takie proste.
Korci mnie, zeby iśc pojeździć, ale łapka nadal boli. Dostałam skieroanie na rehabilitację. Jakbym miala się jeszcze nią podeprzeć to mogłoby to się źle skończyć.
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
Madzia Ty wariatko!!!!!!!!!!!!!!!! uważaj na siebie!!
Ja dzisiaj idę nad Wisłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj coś chłodno, jesli nie bedzie padac to moze byloby dobrze sie ruszyc na blonia...
![]() ![]()
#2006 |
Zadomowienie
|
inkazg- no chodziło mi o większe
![]() ![]() ![]() madzia nie szalej :P!! p.s. dzisiaj piękna pogoda na rolki nei za gorąco nie za zimno - w sam raz!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj nad Wisłą, ojezdziłam sie, było czadowo, lekki wiaterek, super pogoda, idealna doslownie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zacytowalam Twoj post, bo wczoraj kupilam sobie wlasnie te pierwsze roleczki, Rollerblade Spark 80 W. Są cudowne wg mnie. W sklepie doradzał mi bardzo miły Pan, widać było, że się na tym zna, zmierzył mi stopę i dał rolki idealnie pasujące. Takie właśnie powinny być, idealnie dopasowane, a nie za duże czy za małe. Pocieszcie mnie błagam ![]() jestem taka zdołowana... To moje pierwsze w życiu rolki, zawsze marzyłam, zeby je miec, ale nigdy nie bylo ani warunkow ani funduszy, ale w koncu sie doczekalam. Mam 25 lat. Nigdy nie jezdzilam nawet na lyzwach. Jest mi tak ciezko sie nauczyc jezdzic na tych rolkach. Niby stoję, ale baaardzo niepewnie. A jak już jadę, to strasznie się boję. Wywróciłam się już kilka razy, na szczęście mam komplet ochraniaczy i kask, dzieci patrza na mnie jak na jakies ufo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie się nauczysz! To naprawde nic trudnego, choc początki w każdym sporcie są trudne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego można się nauczyć tylko trzeba ćwiczyć i się nie poddawać
![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.