![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rolki:)
Cytat:
mmmm Chorwacja tam jest cudnie byłam ![]() ![]()
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Super, że jeździsz - nie zabijesz się - ugięte nogi w kolanach, nie przechylać się do tyłu i będzie bez upadków itp. itd. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Ja co do rolek to popelnilam najwiekszy swoj blad chyba.
Kupilam sobie rolki, uradowana ze sobie pojezdze, ze bedzie to dla mnie zabawa, niestety przecenilam swoje mozliwosci. Mialam je raz na nogach, i wiecej ich juz nie zaloze. Po upadku przed tirem lek jest tak duzy ze panicznie boje sie je zalozyc. Rolki raz jezdzone, tyle kasy za nie dalam i teraz nie ma komu na nich jezdzic i kupca brak ![]() Moje 250 zloty poszlo na straty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Itrusta to Ty tak odrazu odwazyłas się na ulice wyjechać
![]() przykro mi ![]() ja jeszcze a ni raz nie zaliczyłam gleby ![]() ale konicznie musze zmienic rolki bo nie czuje komfortu jazdy i jak widze ze inni nie musza sie wysilac zeby jechac to mnie po prostu ![]() ale mał juz obiecał więc czekam ![]()
#185 |
Zadomowienie
|
A wiesz to jest naprawde dluga historia ktorej efektem jest paniczny lek przed czymkolwiek ruchomym na nogach...
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Ja jestem w trakcie nauki
![]() ![]()
W samotności dryfuję coraz rzadziej wieje wiatr... z trudem doganiam fale, której kształt zamykam w dłoniach ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 21.08 oficjalne zapuszczanie włosów |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Ajjj,czaję się na jakieś porządne rolki od dwóch lat...i przez to zpaomniałam,że mam stare w domu - jeszcze z komunii
![]() Mam pytanie do osób obeznanych w temacie rolek - jest jakaś 'najlepsza' firma którą polecicie?I jak kupywać rolki dokładnie na swój rozmiar,czy może o rozmiar większe? ![]() Proszę o odpowiedź i dzięki z góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W Polsce wyśmienity serwis, rolki dopieszczone w detalach, bardzo dobrze trzymają stopy, są wygodne no i super wyglądają - u kobietek w większości bardzo ważne ![]() Rozmiar - nogi obydwie najlepiej mierzyć w cm, podawać dłuższy wymiar stopy (różnią się długością) i kupować ciut dłuższe - luz w palcach musi być, ale pięta musi być stabilna. Rollerblade jeszcze produkuje damskie - cholewki są ciut niższe na wysokości łydki - właśnie dla kobiet, które mają je niżej osadzone, jak i pięta jest smuklejsza. Chętnie zaproponowałbym swój sklep, ale nie będę robić kryptoreklamy - zresztą wybór gdzie kto kupi zależy już od kupującego. Mogę tylko dodać, że w tym temacie siedzę już grubo ponad 13 lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Dzięki bardzo
![]() Pytałam o rozmiar,bo wydaje mi się,że moje pierwsze rolki były dla trzech rozmiarów(z jakąśtam regulacją) i miały strasznie głośne,badziewne kółka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
A ja też się musze pochwalic !
Wreszcie kupiłam rolki, gotówka spadła mi z nieba ![]() I niech nikt mi nie mówi, ze cena nie ma znaczenia. Jak byłam mała miałam najzwyklejsze rolki za 80 zł- nic dziwnego, że w nich nie jeździłam, noga poobcierana, nie oddychała, cała przepocona. W sklepie mierzyłam wszystkie mozliwe rodzaje i na każdych robiłam rundkę wokół sklepu ![]() ![]() ![]() ![]()
#191 |
Zadomowienie
|
Wypłynął mi w panelu użytkownika ten wątek, wyciągnęłam rolki z szafy, na wszelki wypadek przykręciłam (z powrotem
![]() ![]() Dziewczyny, piszecie, że was gdzieś coś obciera w kostce/łydce, a ja z tym nie mam problemu (w końcu to Rollerblady ![]() ![]() P.S. Maggie, moje pierwsze rolki to chyba nawet pułapu 80zł nie osiągały ![]() ![]() ![]() ![]()
#192 |
Zadomowienie
|
Zico - nie wiem, czy prędko tu zajrzysz, ale co tam
![]() ![]()
#193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Swego czasu jeszcze Tecnica robiła super rolki dla dzieci. K2 - jeszcze nie sprawdzałem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Dzięki, tak myślałam, że taka firma raczej nie sprzedawałaby bubli, no ale skoro nadarzyła się okazja pomęczyć trochę fachowca, to czemu nie
![]()
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
samigam na rolkach jak tylko mam wolna chwilke
upadki sie zdarzaja ale co tam siniaki znikaja i szaleje dalej nawet dzis wyslkocze na rolki aby rozruszac nogi ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej ja tak zrobiłam... Chociaż również zadecydowała tu cena... Najodpowiedniejsze dla mnie okazały się K2, ale niestety były zdecydowanie poza moim zasięgiem cenowym. Kupiłam rolki firmy Fila i jestem zadowolona (jeżdżę niecały rok ![]()
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Co możecie powiedzieć o tych rolkach?zależy mi na rolkach których nie słychać podczas jazdy, ale nie bardzo sie znam co i jak dlatego Was pytam
![]() http://sklep.intersport.pl/projector...uct=1175005101 |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
A które rolki słychać podczas jazdy?
![]() Moje słychać, bo mają źle przykręcone jedno kółeczko, ale to żaden problem. Zawsze można dokręcić ![]()
#200 |
Raczkowanie
|
miałam kiedyś rolki chyba z plastikowymi kółkami i było je słychać
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
Witam was
![]() podeszwa Coolmax korpus High Tech łożyska ABEC3/7 poliretanowe kółka bardzo was prosze o odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
Znalazłam jeszcze jednąofertę na allegro. To link : http://www.allegro.pl/item216132440_...atent_usa.html napiszcie mi co sadzicie i ktore wedlug was sa lepsze :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie chcemy wydawać wielkich pieniędzy bo nie wiadomo jak to będzie z jazdą ale znowu badziewia na pierwszy raz też nie kupimy... Takie mam do ciebie pytanie Velvet Acid Kitty czy jesteś z tych rolek zadowolona i jakbyś mogła napisac gdzie za ile i jaki model znalazł sie w Twoim posiadaniu?... ![]()
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Sławka2 : kupiłam je w Decathlonie przy Zakopiance. Było to rok temu i kosztowały ok. 350zł. Zdaje się były przecenione. Z tego co ostatnio się dowiedziałam, to tam ceny niektórych rolek są zawyżane
![]() Ogólnie to szukaj promocji, czasem można 100zł zaoszczędzić ![]() Aha, i jeszcze jedno... Tak, jestem zadowolona... Co prawda trochę mi się nogi pocą..;( Ale może to sprawa indywidualna, a może to dotyczy wszystkich rolek... Nie wiem, ale tylko taki znajduję mankament.
#206 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, ostatnio właśnie myślałam o rozpoczęciu przygody z rolkami. Niedawno czytalam gdzieś, że są takie ładne, kobiece.
Polecacie Rollerblade - weszlam na stronę i czytam: Rolki przeznaczone dla osób, które cenią sobie nie tylko wygodę i przyjemność z jazdy, ale także chcą modnie wyglądać i wyróżniać się wśród innych rolkarzy. Myślę: coś dla mnie! Widzę śliczne Sugar Free Miami. Patrzę na cenę: 699,95 ![]() Znacie może modele innych, tańszych marek, które są takie "kobiece" (czytaj: ładne)?
#207 |
Wtajemniczenie
|
Rolki powinny kosztować ok. 400zł... Jeśli kosztują więcej to dopłacasz za markę. Tak gdzieś czytałam.
Agata - przejdź się do jakiegoś większego sklepu sportowego i poszperaj... Może będą jakieś przeceny Rollerblade'ów. Moja znajoma kupiła za ok. 370 przecenione z ponad 500zł. Zresztą od wyglądu rolek liczy się wygoda, komfort jazdy... A w zasadzie i tak wszystkie wyglądają podobnie...
#208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Albo przymierz w sklepie te rolki, które Ci się podobają, dobierz rozmiar i kup taniej na Allegro - rollerblady chodzą po około 400zł ![]()
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
A swoją drogą polecam rolki K2 dla kobiet. Rok temu mnie na nie było stać, cena ok. 600zł... Ale może staniały?
![]()
#210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w sobote wybieram sie na zakupy i poszperam tu i tam A ten sklep na Limanowskiego to nawet mi sie kojarzy bo kiedyś coś tam kupowałam ![]() Dzięki!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.