![]() |
#61 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Najbardziej gorący romans jaki czytałyscie
tak Ewa,dokładnie tak.Mari to jej siostra(sypiała z kim popadnie,by wszyscy ją lubili),ona nazywała się Karine
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Moja szanowna psiapsióła, której nie widziałam od pół roku (!!! i nie mogę nic od niej pożyczyć
![]() No, namiętności tam sporo ![]() ![]() ![]() Już prawie nic nie pamiętam, zwłaszcza z tych bardziej współczesnych części, które wypadają nieco blado w porównaniu z resztą ![]() Jeśli się nie mylę ![]() ![]() Wracając do wątku głównego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W tym samym nurcie ![]() ![]() Ach, no proszę ![]() ![]() ![]() A tak serio- powtórzę część tytułów, ale polecam: "Wichrowe Wzgórza", "Dziwne losy Jane Eyre", "Młyn nad Flossą" (ponure uch), "Przeminęło z wiatrem" i lżejsze, ale dobre na urlop książki Catherine Cookson (nie wiem tylko, czy te najciekawsze wydano po polsku). A jeśli ktoś lubi powieści typu "płaszcz i szpada", troszkę naftalinkowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Saga o Ludziach Lodu wiaze sie z calym moim okresem dorastania; zaczelam ja czytac odkad zaczela sie pojawiac w kioskach ruchu, mialam chyba jakies 13-14 lat. Uwielbialam te ksiazki, nie moglam sie doczekac nastepnych czesci ( wychodzil jeden tom na miesiac). Jak dla mnie ksiazki te byly przesiakniete erotyka i zwazywszy na moj mlody wiek wowczas stanowily dla mnie pierwszy kontakt z taka seksualnoscia
![]() ![]() ![]() Chyba odwiedze biblioteke i znowu sie w nich zatopie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Ja polecam mój ostatnio przeczytany romans z historią w tle "Katarzyna" Juliette Benzoni, to dla zaczęty:
"Katarzyna Legoix, to bohaterka jednej z najbardziej poczytnych powieści francuskich, któej akcja rozpoczyna się 27 kwienia 1413 roku. Lud Paryża atakuje pałac Saint-Pol. Trzynastoletnia dziewczyna dostrzega na mgnienie oka twarz młodzieńca, wiedzionego przez żądny krwi tłum na spotkanie z katem... Od tej chwili jej losy zostają nierozerwalnie spelcione z historą Francji. Piękna Katatrzyna, pragnąca tylko szczęścia i miłości, zostaje uwikłana w sieć dramatycznych intyg, opisanych z maestrią godną Aleksandra Dumasa." Dodam jeszcze, że jeśli chodzi o Dumasa to pochłonęłam wszystkie jego książki jakie tylko były mi dostępne, uwielbiam książki, które mają coż z historii (nie koniecznie w 100% prawidzie), przygody i romansu. Wolę Dumasa ojca np. Hrabia Monte Christo, Trzej muszkieterowie itd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Kiedyś czytałam z jeden tom, a był chyba nawet o niej serial w telewizji. Miała mnóstwo kochanków, jeśli mnie pamięć nie myli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
W sumie to nie tak dużo, raptem dwóch (w tym jeden był księciem), ale wielu chciało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Więc pewnie dlatego mi się wydawało że mnóstwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Kurczę,idę w poniedziałek do biblioteki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Hm, osobiście polecić mogę "Piąta fala pożądania" Moniki Nowickiej - lektura niebagatelna, i mogę zapewnić wiele ciekawych doznań
![]() Tutaj znajduje się wersja do pobrania: http :// org-epost. com/book19783562. php Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
spam
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2013-05-29 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Słuchajcie, mam problem, a widziałam, że książek o romansach trochę przeczytałyście
![]() Czytałam jakiś czas temu książkę, której tytułu nie pamiętam kompletnie. Książka opowiada historię małżeństwa, którego córka wyjeżdża (bodajże na studia), a do ich domu przyjeżdża stary przyjaciel męża, z którym nie miał bardzo długo kontaktu (pokłócili się w przeszłości o coś? i nie przyjechał nawet na ich ślub). Pamiętam też, że właśnie ta żona ma siostry i razem z nimi przygotowuje imprezę dla rodziców (jakąś rocznicową). Jedna z sióstr jest młoda i nie stroni od przygodowego sexu. Tej najmłodszej siostrze spodobał się gość siostry i szwagra. Żona (której imienia nie pamiętam) po jakimś czasie daje się ponieść emocjom i działa z tym przyjacielem, a potem mąż namawia ją na trójkąt. Zna ktoś może tę książkę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
![]()
Zapraszam do poczytania...
http://prozniazycia.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Jeśli lubicie romanse zapraszam na stronę http://filmy-dla-kobiet.pl/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Ja mam słabość głównie do polskich pisarzy. Lubię czytać o polskich dziewczynach i ich perypetiach. Może dlatego, że "wychowałam" się na książka o takowej fabule.
Jeśli lubicie romanse, a w tym przypadku książki ze scenami, przy opisach których zaruminicie się być może nie raz (nie mnie oceniać z jakiego powodu ![]() "Trzy dziewczyny, trzy randki, trzy łóżka" - Ewa Rajter." uups załączył mi się link do bloga... No cóż nie chciałam robić tutaj reklamy, ale skoro tak się już stało to - na nim znajdziecie recenzję ![]()
http://networkerka.blogspot.com/ Edytowane przez networkerka Czas edycji: 2016-01-05 o 00:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.