|
|
#3001 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak się już na niego napaliłam, a tu nic z tego |
|
|
|
|
#3004 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny tylko nie mówcie mi że jutro kończy się promocja na DMM i te błyszczyki Maybellin ?
nie zdażyłam dziś wpaść do Rossmana a jutro 1... do kiedy jest promocja?
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
|
|
|
#3005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 posty wyżej
|
|
|
#3007 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
Moze sie skusze Bo jakis do torebki by sie przydal...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3009 |
|
Zadomowienie
|
sluchajcie kochane, o ktorej otwieraja Nature?
czy o 9, tak jak i rossmany? |
|
|
|
#3010 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanko - czy któraś z Was korzystała z tych kuponów na zdjęcia?? 100 zdjęć za 75 zł. Mam do zrobienia jakieś 750 zdjęć, to znaczy muszę mieć tyle kuponów na nie??
|
|
|
|
#3011 |
|
Zadomowienie
|
no dobra, to pojde na 10
![]() ide zerknac, czy maja jakis puderek lumene w promocji no i moze cos pod oczka dla hmm ponad 25latki ![]() moze cos proponujecie? Po wizycie na KWC mam niezly metlik
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3012 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3013 |
|
Konto usunięte
|
chciałabym się dowiedzieć ile w Rossmanie kosztuje szczoteczka do twarzy?
|
|
|
|
#3014 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#3015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hej hej Wiesz, ja nie wiem do konca jak to jestz Naturą u nas w Poznaniu. Jedyna Natura jaka znam jest na sw.Marcinie Nie znalazlam w niej mojego Lumene buu juz wogole wycofuja Lumene z Natury ![]() Wiec tez sprawdzilam na stronie Natury, iz jest ona na Wrocławskiej i tam sie udałam, bo myślałam ze jest druga, ale tam ni ma żadnej Natury! Chyba cośsie pomylili na stronach tego sklepu
|
|
|
|
|
#3016 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
super, że mi powiedziałaś! bo poszłabym tam dzisiaj a natury bym nie zastała a na św. Marcinie to gdzie jest? tak mniej więcej?Cytat:
|
||
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
A propos przygod w Rossmanie to u mnie w miescie jest ich calkiem sporo. Niestey nie mialam dostepu do internetu i nie mialam pojecia jakie sa promocje. Wiec zadzwonilam sobie pytajc czy czasem nie maja Light blue. I mialam fuksa bo byl, na drugi dzien jeszcze sie uchowal
Kupilam sobie, ale tez po niezlych przebojach.Spieszylam sie bardzo, a w sklepie byla tylko jedna babka, reszta w kasach. No to ja do niej zeby mi podala perfumy, a ona ze nie moze teraz - patrze sie, a ona lata za czyms dla klientki, ktora juz czesc rzeczy ma skasowanych i starsznie wybrzydza, grymasi. Stoje jak durna pod szafka z tymi perfumami, czekam, czekam... W koncu kobieta skasowala zakupy tamtej, otwiera szafke. Nagle baba przypomniala sobie, ze tez chce perfumy, ale znalezc nie moze... No i tak minelo chyba z 15 minut... Do obslugi pretensji wielkich nie mam, poza tym, ze mogliby byc milsi, ale akurat ta osoba wziela perfumy, nie dala mi ich, polozyla na swojej kasie i czekala az tamto basko zrobi swoje zakupy. Moglam za ten czas isc do innej kasy i miec to dawno z glowy. Ech... |
|
|
|
#3018 |
|
Zadomowienie
|
Natura jest kolo Pasazu Rozowego
No ja wlasnie dzisiaj sobie taka mila wycieczke sprawilam..na Wrocławska.. hmm generalnie dziekuje serdecznie serwisowi internetowemu Natury, lubie spacerki, ale moze nie w taka pogode
|
|
|
|
#3019 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tyle razy przechodziłam/przejeżdżałam obok Natury, a nigdy nie zwróciłam na nią uwagi ).A co do zakupów w Rossmanie to się chyba powieszę Kupiłam sobie żel do golenia Isana (5,99 bodajże), a potem patrze na reklame, a pianka do golenia Isana jest o prawie 3 zł tańsza!! ale jakoś to przeboleję nie wiem jak to zrobiłam, bo zawsze jak tylko widziałam jakiś nowy, ślicznie pachnący błyszczyk od razu go kupowałam (no i teraz mam ok. 15 błyszczyków zużytych do połowy )... ale teraz mi się udało |
|
|
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to na moją niekorzyść |
|
|
|
|
#3021 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do łodzianek.. Czy na Bałutach albo w bliższej ich okolicy jest jakiś rossmann albo natura? A jesli nie tam,to gdzie by był jakis najbliższy ulicy Franciszkańskiej? Wiem ze jest spis na stronie rossmanna ale ja się jeszcze ie orietuje w tych wszystkich ulicach ;/ Z góry dzieki.
|
|
|
|
#3022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu
w moim osiedlowym rossmannie chyba nie bylo promocji na te blyszczyki Maybelline. A tak sie napalilam na karmelowy
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z niemałych zakupów w rossmanie
![]() I kupiłam sobie błyszczyk wibo (wziełam ze względu na śliczny zapach i ładny kolor). W domu nakładam go na usta i takie dziwne uczucie(jakby mrowienie) no to ja czytam a tam na etykiecie że powiększa usta A zapłaciłam niec ałe 6 zł![]() Kiedys w tvn style była mowa o takich błyszczykach
|
#3026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Też oglądałam o tym, jak Ania Orłowska-Fil. opowiadała, że takie błyszczyki mają odpowiednie składniki (mięta pieprzowa ???), które powodują pieczenie ust i przez to wargi wyglądają na powiększone. Ja tak mam jak sobie je potrę mocno ręcznikiem
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma bombowy zapach, super nawilża i ładnie nabłyszcza usta kupiłam go za 4zł. i myslę, że jest porównywalny do Maybelline
|
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo bym podeszła. A co do blyszczykow Wibo - ja uwielbiam ten w tubce z refleksami - to chyba Lovely. Pieknie sie mieni w sloncu i jest gęsty, a co za tym idzie trwały. Raz w jednym Rossmannie widzialam czekoladowy i teraz jestem strasznie na siebie zła, że go wtedy nie kupilam. Teraz nigdzie tego czekoladowego nie moge znalezc
|
|
#3030 |
|
Rozeznanie
|
okropne sa blyszczyki takie w opakowaniu przypominajacym kwiatka i wydlubuje sie go palcem ble
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

No i jak juz pisalam u mnie w rossmanie nie bylo na nim promocyjnej ceny, wpadlam tam drugi raz bo mialam po drodze, pytam sie sprzedawczyni czy moze mi powiedziec w jakiej cenie jest w koncu ten blyszczyk, bo w gazetce jest tanszy. A ona na to pogardliwym tonem: " Noo, to chyba na kasie jest ta cena" Chyba
To co, ja mam wiedziec? Skutecznie zniechecila mnie do zakupu, a poza tym odezwal sie we mnie glos rozsadku na wspomnienie moich niezuwanych mazidel 
tak się już na niego napaliłam, a tu nic z tego 
Moze sie skusze

? Też oglądałam o tym, jak Ania Orłowska-Fil. opowiadała, że takie błyszczyki mają odpowiednie składniki (mięta pieprzowa