rossman.. - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-08-25, 14:42   #361
bardotka_a
Wtajemniczenie

Dot.: rossman..

Cytat:
Napisane przez Mroofcia
ja miałam kiedyś taki balsam kokosowy z pomką, był fajny konsystencja jak nivea(jednak z przyzwyczajenia pozostałam przy tym drugim) i lakiery do paznokci lovely sa całkiem fajne duzo kolorow, kosztuje ok 2-3 zł a niczym nie różnia sie od tych za 10, ale generalnie preferuje inglota zarówno lakiery jak i cienie, kupiłam kiedys tez jakis balsam do opalania ale raz go uzyłam-kicha. jestem ciekawa jak działaja produkty z tych rossmanowych słoiczkoof. a lubie rossmana bo maja fajne ceny i spory wybór

Z serii w słoikach polecam Ci krem do rąk różany i peeling morelowy Są rewelacyjne
bardotka_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-26, 09:34   #362
Mroofcia
Rozeznanie

Wink Dot.: rossman..

Cytat:
Napisane przez bardotka_a
Z serii w słoikach polecam Ci krem do rąk różany i peeling morelowy Są rewelacyjne
Dzięki bardotko pewnie niedługo wypróbuje, w pierwszej kolejności peeleng morelowy, hmmm zapowiada się ciekawie ... a jakie ma działanie i ile go jest w sloiczku i jak cenowo stoi. Ja mam taki zielony peeleng z oriflame, jeśli któraś zamawia sobie kosmetyki to polecam , fajnie działa i ma śliczny zapach. Zobaczymy pójdę za radą bardotki Pozdrawiam
Stary 2005-08-26, 10:30   #363
cyn@monk@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mroofcia
ja miałam kiedyś taki balsam kokosowy z pomką, był fajny konsystencja jak nivea
A pamiętasz może co to był za balsam ten kokosowy???Jakiej firmy i ile kosztował?
cyn@monk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 11:47   #364
natii4
Zakorzenienie

W dzisiejszej GW pojawił się katalog z promocjami Rossmana ważny od 27.08 do 18.09.Ceny poporostu powalają 32 strony promocji Z tego co mi się rzuciło w oczy to:
-wybrane produkty z Garniera Czysta Cera 10,49
-mleczko Garniera 400 ml za 14,99 (na zdjęciu są czerwony do suchej skóry i żółty ujędrniający)
-szampon Timotei 500 ml za 6,99
-Puder-podkład () z MF Creme Puff za 19,99
-Water shine fusion za 17,99 (jak się kupi to i coś jeszcze to kosmetyczka gratis)
-Naomi Campbell Paradise Passion za 44,99 (nie ma podanej miary oraz jaki to jest typ wody)
-Lirene peeling miodowy+ gratis mleczko do demakijażu za 11,49
-Gillet Venus 4 wkłady + żel gratis 32,99

Niestety nie mam skanera i tego nie zeskanuję

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 12:03   #365
beoneself
Zakorzenienie

O KURCZĘ! Coś czuję, że zapowiadają się niezłe zakupy
Czy któraś wizażanka ma możliwość zeskanowania nowej gazetki? Będziemy baaaaaaaaardzo wdzięczne
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 12:12   #366
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usunięte

a ja wczoraj kupiłam super lnianą, kremową poszewke na poduszkę za 8zl i swieczkę w doniczce w paseczki, jak sie wypali bedzie na kwiatek za 6zł
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 12:27   #367
Kiya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beoneself
O KURCZĘ! Coś czuję, że zapowiadają się niezłe zakupy
Czy któraś wizażanka ma możliwość zeskanowania nowej gazetki? Będziemy baaaaaaaaardzo wdzięczne
ja bede mogła ale dopiro w poniedziałek wieczorem
Kiya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 13:06   #368
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

lubie rossmanna bo wie jak zabiegać o klientów, zawsze jak jestem w Wola Parku to musze wejsc do niego i zawsze coś kupie, zaraziłam tym nawet chłopaka, zawsze coś znajdzie, a to żel do włosów a to jakis promocyjny płyn do kąpieli, teraz nowe promocje też dobrze sie zapowiadają!
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 14:00   #369
bardotka_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mroofcia
Dzięki bardotko pewnie niedługo wypróbuje, w pierwszej kolejności peeleng morelowy, hmmm zapowiada się ciekawie ... a jakie ma działanie i ile go jest w sloiczku i jak cenowo stoi. Ja mam taki zielony peeleng z oriflame, jeśli któraś zamawia sobie kosmetyki to polecam , fajnie działa i ma śliczny zapach. Zobaczymy pójdę za radą bardotki Pozdrawiam
Ten peeling ma pojemność 100 ml skóra jest po nim bardzo ładnie wygładzona
Jak pupcia niemowlaka uwielbiam go , dla mnie najlepszy jaki miałam . Aceny dokłandie nie pamiętam coś koło 4-5 zł
Stary 2005-08-27, 14:12   #370
trynosz
Zakorzenienie

Dla niezorientowanych napisze co aktualnie jest w promocji. Moze ktos sie skusi, a wiec tak:
-szampon+odzywka Garnier fructis 5,99
-kosmetyki Shockwaves 10,99
-szminka Maybelline fusion 17,99
-peeling miodowy+mleczko do demakijazu Eris lirene 11,49
-wszystkie Dove w fajnych cenach (np. zele po 7 zl)
-duze opakowania pianek i lakierow Taft 10,99
-pianki do golenia venus po 3 cos
trynosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 15:12   #371
skimos
Zakorzenienie

Smile Dot.: rossman..

Polecam:
-lakier do paznokci Lovely Butterfly 5ml za 1,99 (nr 89 fiolet perłowy, 135 turkusowy; ślicznie wyglądają na paznokciach)
-płyn do kąpieli o zapachu jabłkowym-zielony (cudownie pachnie)
Z lakierami do paznokci Lovely 7ml trzeba uważać, nieraz trafi się cudeńko, a nieraz takie g**no, że trzeba co najmniej 5 warstw kłaść (np. lakier zielony jaskrawy, nr odpadł ).
Dobra też jest pianka do włosów "Professional Line" (fioletowo-różowa), przyjazna dla środowiska i wydajna
To tyle z tego co pamiętam głównie preferuję w rossmannowych lakierach do paznokci
skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 16:22   #372
Mroofcia
Rozeznanie

Talking Dot.: rossman..

Cytat:
Napisane przez bardotka_a
Ten peeling ma pojemność 100 ml skóra jest po nim bardzo ładnie wygładzona
Jak pupcia niemowlaka uwielbiam go , dla mnie najlepszy jaki miałam . Aceny dokłandie nie pamiętam coś koło 4-5 zł

Dziękuję ślicznie bardotko, napewno skorzystam, ostatnio jestem spłukana , a skoro jeszcze mówish ze jest taki dobry i zapewne wydajny przy takiej ilości to musze spróbować ))
Stary 2005-08-27, 18:06   #373
shachownica
Zakorzenienie

z isany pojawiły się w rossmanie; olejek pod prysznic (składem zbliżony do nivei) za 5.99 i pianka do depilacji za 6.99

twory i potwory

shachownica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 21:24   #374
witch-17
Raczkowanie

Z jednej strony żałuję, że w moim mieście nie ma Rossmanna, ale z drugiej, to gdyby był, to ciągle byłabym spłukana, bo cała kasa poszłaby na kosmetyki
Stary 2005-08-27, 21:26   #375
witch-17
Raczkowanie

Na szczęście kilka razy w miesiącu jestem w Poznaniu, więc pierwsze miejsce, do którego idę, to rossmann
Stary 2005-08-27, 21:58   #376
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shachownica
z isany pojawiły się w rossmanie; olejek pod prysznic (składem zbliżony do nivei) za 5.99 i pianka do depilacji za 6.99
I jeszcze pianka (3,99zł) i żel do golenia (chyba 6,99zł czy coś koło tego). Jest nawet wersja brzoskwiniowa która mnie kusi i pewnie prędzej czy później ją wypróbuję Toż to nie majątek w końcu
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 23:48   #377
WioletaM
Zakorzenienie

A ja sobie kupiłam żel do mycia twarzy z firmy Rival de Loop. Super pachnie i jest bardzo wydajny. Konsystencja nie jest wodnista, tylko lekko kremowa.
WioletaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 23:57   #378
konfitura
Wtajemniczenie

A czy któraś z Was mogłaby coś powiedzieć o piance do oczyszczania twarzy Rival de Loop? Przepadam za piankami, a niedługo skończy mi się L'Oreala i tak się nad nią zastanawiam.

konfitura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-28, 01:12   #379
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konfitura
A czy któraś z Was mogłaby coś powiedzieć o piance do oczyszczania twarzy Rival de Loop? Przepadam za piankami, a niedługo skończy mi się L'Oreala i tak się nad nią zastanawiam.
Jest na KWC - sama ją tam zgłaszałam Jak na piankę jest dobra, ale... ja chyba pianek nie lubię.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-28, 09:22   #380
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WioletaM
A ja sobie kupiłam żel do mycia twarzy z firmy Rival de Loop. Super pachnie i jest bardzo wydajny. Konsystencja nie jest wodnista, tylko lekko kremowa.
Nie wiem jak długo go używasz,ale ja na początku byłam zachwycona,a po jakimś czasie zauważyłam wzmożone wydzielanie sebum i przez to moja skóra to było sporo różnych wyprysków,które nie miały szans być z innego źródła niż ten żel

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-28, 11:34   #381
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MagJa
Jest na KWC - sama ją tam zgłaszałam Jak na piankę jest dobra, ale... ja chyba pianek nie lubię.
Ojej, super, dzięki Zaraz poczytam.

Stary 2005-08-28, 18:26   #382
agnieszka26a
Rozeznanie

Red face Dot.: rossman..

Jakiś miesiąc temu z powodu braku pieniedzy kupiłam wkładki higieniczne Rossmann Panty Liners 32 szt. za 2,69 zł. Jestem z nich bardzo zadowolona.

Mam jeszcze takie pytanie czy ktoś w Rossmanie widział peeling do ciała z tej serii co krem do rąk różany w słoiczku. Ja już tyle razy go szukałam i nigdy nie znalazłam
Stary 2005-08-28, 18:57   #383
cyn@monk@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka26a
Jakiś miesiąc temu z powodu braku pieniedzy kupiłam wkładki higieniczne Rossmann Panty Liners 32 szt. za 2,69 zł. Jestem z nich bardzo zadowolona.

Mam jeszcze takie pytanie czy ktoś w Rossmanie widział peeling do ciała z tej serii co krem do rąk różany w słoiczku. Ja już tyle razy go szukałam i nigdy nie znalazłam

peeling do ciala w słoiczku?? to jest taki? Ja kupiłam sobie peeling w słoiczku, ale do twarzy. Juz wczesniej wyczytałam o maseczkach w słoiczku i też sie zdziwiłam, że wcześniej ich nie widziałam
cyn@monk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-28, 19:09   #384
lalunda
Raczkowanie

Dziewczyny ja pracuje w rossmanie już od około 4 lat i wierzcie, ze niektóre kosmetyki rossmanna sa naprawde fajne. Ja uwielbiam żel pod prysznic Isana, teraz chyba nie jest w promocji, więc jest po 3,99 - ale normalnie rewelacja. Jest i kokosik i mleko z miodem i sensitive.
A co do tego peelingu brzoskwiniowego jesli moge wam coś na ten temat doradzić to napewno nie jest dla osób o wrazliwej skórze, ani z tendencja do pękających naczynek ponieważ ten peeling jest gruboziarnisty, chyba że ktoś taki lubi.
A z tych promocji jesli któras z was uzywa szampony schaumy, to teraz jest w promocji za jakieś 5,69 i drugi jest gratis do włosów farbowanych, więc się ma dwa szamponiki za ta sama cenę.
lalunda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-28, 19:18   #385
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lalunda
Dziewczyny ja pracuje w rossmanie już od około 4 lat i wierzcie, ze niektóre kosmetyki rossmanna sa naprawde fajne. Ja uwielbiam żel pod prysznic Isana, teraz chyba nie jest w promocji, więc jest po 3,99 - ale normalnie rewelacja. Jest i kokosik i mleko z miodem i sensitive.
A co do tego peelingu brzoskwiniowego jesli moge wam coś na ten temat doradzić to napewno nie jest dla osób o wrazliwej skórze, ani z tendencja do pękających naczynek ponieważ ten peeling jest gruboziarnisty, chyba że ktoś taki lubi.
A z tych promocji jesli któras z was uzywa szampony schaumy, to teraz jest w promocji za jakieś 5,69 i drugi jest gratis do włosów farbowanych, więc się ma dwa szamponiki za ta sama cenę.
Cieszę się, że zabrałaś głos Chyba teraz nie będziesz miała spokoju jako ekspertka
Mam zamiar kupić peeling, ale z zamiarem używania go do ciała, bo mam wrażliwą cerę i z tego tytułu zrezygnowałam z peelingów mechanicznych.

Orientujesz się może jakie firmowe produkty będą teraz w promocji i jakie balsamy do ciała (ogólnie)?

Stary 2005-08-28, 19:20   #386
agatka-a
Zakorzenienie

ehh w ostatnim tygodniu wydałam majatek w Rossmannie, tyle okazji było, ze nie mogłam się powstrzymać
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-29, 11:05   #387
bardotka_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatka-a
ehh w ostatnim tygodniu wydałam majatek w Rossmannie, tyle okazji było, ze nie mogłam się powstrzymać
Agatka na co czekasz napisz co fajnego kupilaś Pewnie jak tam wpadne też się skończy wydanym majątkiem
Stary 2005-08-29, 14:37   #388
agatka-a
Zakorzenienie

no trochę tego było i nie wiem czy wszystko pamietam, w sumie 3 razy odwiedziłam Rossmanna w przeciagu tygodnia
Kupiłam m.in:
- 2 zele pod prysznic Isana- kokosowe
- krem pod oczy AA Oceanic
- żel do włosów
- 3 pudełeczka cieni
- koszyczek z promocji
- maseczki do twarzy
-szampon shauma
- zel wyszczuplajacy Hean
- żel do biustu Hean
- maskare do rzęs
-lakier do paznokci
- krem do twarzy dr. I Eris
- podgrzewacze do kominka
- środki czystosci (proszki do prania itp.)
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-29, 14:54   #389
lalunda
Raczkowanie

teraz jest bardzo duża promocja, ale z balsamów są prawie same brązujące i z rossmanowskich - isana mleczko i balsam.
Jednak jak dobrze poszukasz jest tak krem z bielendy na dzień do twarzy chyba ( nie jestem pewna ) ale jest w gazetce, jest taki krem brązujący i do tego jako gratis olejek do ciała brązujący z jakims brokacikiem. Do naszego sklepu przyjdzie jutro a w innych juz może być - a wszystko za 5,99 . Jak przyjdzie to mam zamiar go kupic i powiem wam czy warto. Poza tym w promocji są jeszcze balsamy i kremy do ciała z nivea Q10 i garniera ips ale te ceny promocyjne nie powalają zbytnio.
aaa o tych pilingach.. nie wiem jak co prawda będzie się zachowywał jak piling do ciała, w sumie może być fajny bo na pewno będziesz go dobrze czuła, ale jak do twarzy to trzeba się zastanowić, a na pewno w przypadku wrażliwej skóry. Poza tym od soboty już się chyba skończyła na niego promocja ).
lalunda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-29, 14:58   #390
bardotka_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lalunda
teraz jest bardzo duża promocja, ale z balsamów są prawie same brązujące i z rossmanowskich - isana mleczko i balsam.
Jednak jak dobrze poszukasz jest tak krem z bielendy na dzień do twarzy chyba ( nie jestem pewna ) ale jest w gazetce, jest taki krem brązujący i do tego jako gratis olejek do ciała brązujący z jakims brokacikiem. Do naszego sklepu przyjdzie jutro a w innych juz może być - a wszystko za 5,99 . Jak przyjdzie to mam zamiar go kupic i powiem wam czy warto. Poza tym w promocji są jeszcze balsamy i kremy do ciała z nivea Q10 i garniera ips ale te ceny promocyjne nie powalają zbytnio.
aaa o tych pilingach.. nie wiem jak co prawda będzie się zachowywał jak piling do ciała, w sumie może być fajny bo na pewno będziesz go dobrze czuła, ale jak do twarzy to trzeba się zastanowić, a na pewno w przypadku wrażliwej skóry. Poza tym od soboty już się chyba skończyła na niego promocja ).
Ja mam wrażliwą cere i dla mnie jest dobry , ale faktycznie drobinki są dość duże.Ja uwielbiam takie pilingi które czuć , właśnie znów sobie go zrobiłam i mam gładziutką buźke
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości