|
|
#361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
|
|
|
|
|
#362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pewnie niedługo wypróbuje, w pierwszej kolejności peeleng morelowy, hmmm zapowiada się ciekawie ... a jakie ma działanie i ile go jest w sloiczku i jak cenowo stoi. Ja mam taki zielony peeleng z oriflame, jeśli któraś zamawia sobie kosmetyki to polecam , fajnie działa i ma śliczny zapach . Zobaczymy pójdę za radą bardotki Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
W dzisiejszej GW pojawił się katalog z promocjami Rossmana ważny od 27.08 do 18.09.Ceny poporostu powalają
-wybrane produkty z Garniera Czysta Cera 10,49 -mleczko Garniera 400 ml za 14,99 (na zdjęciu są czerwony do suchej skóry i żółty ujędrniający) -szampon Timotei 500 ml za 6,99 -Puder-podkład ( ) z MF Creme Puff za 19,99-Water shine fusion za 17,99 (jak się kupi to i coś jeszcze to kosmetyczka gratis) -Naomi Campbell Paradise Passion za 44,99 (nie ma podanej miary oraz jaki to jest typ wody) -Lirene peeling miodowy+ gratis mleczko do demakijażu za 11,49 -Gillet Venus 4 wkłady + żel gratis 32,99 Niestety nie mam skanera i tego nie zeskanuję
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
O KURCZĘ! Coś czuję, że zapowiadają się niezłe zakupy
![]() Czy któraś wizażanka ma możliwość zeskanowania nowej gazetki? Będziemy baaaaaaaaardzo wdzięczne
|
|
|
|
#366 |
|
Konto usunięte
|
a ja wczoraj kupiłam super lnianą, kremową poszewke na poduszkę za 8zl i swieczkę w doniczce w paseczki, jak sie wypali bedzie na kwiatek
za 6zł
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
lubie rossmanna bo wie jak zabiegać o klientów, zawsze jak jestem w Wola Parku to musze wejsc do niego i zawsze coś kupie, zaraziłam tym nawet chłopaka, zawsze coś znajdzie, a to żel do włosów a to jakis promocyjny płyn do kąpieli, teraz nowe promocje też dobrze sie zapowiadają!
|
|
|
|
#369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak pupcia niemowlaka uwielbiam go , dla mnie najlepszy jaki miałam . Aceny dokłandie nie pamiętam coś koło 4-5 zł
|
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Dla niezorientowanych napisze co aktualnie jest w promocji. Moze ktos sie skusi, a wiec tak:
-szampon+odzywka Garnier fructis 5,99 -kosmetyki Shockwaves 10,99 -szminka Maybelline fusion 17,99 -peeling miodowy+mleczko do demakijazu Eris lirene 11,49 -wszystkie Dove w fajnych cenach (np. zele po 7 zl) -duze opakowania pianek i lakierow Taft 10,99 -pianki do golenia venus po 3 cos |
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam:
-lakier do paznokci Lovely Butterfly 5ml za 1,99 (nr 89 fiolet perłowy, 135 turkusowy; ślicznie wyglądają na paznokciach) -płyn do kąpieli o zapachu jabłkowym-zielony (cudownie pachnie) Z lakierami do paznokci Lovely 7ml trzeba uważać, nieraz trafi się cudeńko, a nieraz takie g**no, że trzeba co najmniej 5 warstw kłaść (np. lakier zielony jaskrawy, nr odpadł ).Dobra też jest pianka do włosów "Professional Line" (fioletowo-różowa), przyjazna dla środowiska i wydajna ![]() To tyle z tego co pamiętam głównie preferuję w rossmannowych lakierach do paznokci
|
|
|
|
#372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję ślicznie bardotko, napewno skorzystam, ostatnio jestem spłukana , a skoro jeszcze mówish ze jest taki dobry i zapewne wydajny przy takiej ilości to musze spróbować ))
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
z isany pojawiły się w rossmanie; olejek pod prysznic (składem zbliżony do nivei) za 5.99 i pianka do depilacji za 6.99
|
|
|
|
#374 |
|
Raczkowanie
|
Z jednej strony żałuję, że w moim mieście nie ma Rossmanna, ale z drugiej, to gdyby był, to ciągle byłabym spłukana, bo cała kasa poszłaby na kosmetyki
|
#375 |
|
Raczkowanie
|
Na szczęście kilka razy w miesiącu jestem w Poznaniu, więc pierwsze miejsce, do którego idę, to rossmann
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
która mnie kusi i pewnie prędzej czy później ją wypróbuję Toż to nie majątek w końcu
|
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie kupiłam żel do mycia twarzy z firmy Rival de Loop. Super pachnie i jest bardzo wydajny. Konsystencja nie jest wodnista, tylko lekko kremowa.
|
|
|
|
#378 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy któraś z Was mogłaby coś powiedzieć o piance do oczyszczania twarzy Rival de Loop? Przepadam za piankami, a niedługo skończy mi się L'Oreala i tak się nad nią zastanawiam.
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na piankę jest dobra, ale... ja chyba pianek nie lubię.
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#382 |
|
Rozeznanie
|
Jakiś miesiąc temu z powodu braku pieniedzy kupiłam wkładki higieniczne Rossmann Panty Liners 32 szt. za 2,69 zł. Jestem z nich bardzo zadowolona.
Mam jeszcze takie pytanie czy ktoś w Rossmanie widział peeling do ciała z tej serii co krem do rąk różany w słoiczku. Ja już tyle razy go szukałam i nigdy nie znalazłam
|
#383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
peeling do ciala w słoiczku?? to jest taki? Ja kupiłam sobie peeling w słoiczku, ale do twarzy. Juz wczesniej wyczytałam o maseczkach w słoiczku i też sie zdziwiłam, że wcześniej ich nie widziałam
|
|
|
|
|
#384 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja pracuje w rossmanie już od około 4 lat i wierzcie, ze niektóre kosmetyki rossmanna sa naprawde fajne. Ja uwielbiam żel pod prysznic Isana, teraz chyba nie jest w promocji, więc jest po 3,99 - ale normalnie rewelacja. Jest i kokosik i mleko z miodem i sensitive.
A co do tego peelingu brzoskwiniowego jesli moge wam coś na ten temat doradzić to napewno nie jest dla osób o wrazliwej skórze, ani z tendencja do pękających naczynek ponieważ ten peeling jest gruboziarnisty, chyba że ktoś taki lubi. A z tych promocji jesli któras z was uzywa szampony schaumy, to teraz jest w promocji za jakieś 5,69 i drugi jest gratis do włosów farbowanych, więc się ma dwa szamponiki za ta sama cenę. |
|
|
|
#385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam zamiar kupić peeling, ale z zamiarem używania go do ciała, bo mam wrażliwą cerę i z tego tytułu zrezygnowałam z peelingów mechanicznych. Orientujesz się może jakie firmowe produkty będą teraz w promocji i jakie balsamy do ciała (ogólnie)?
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
ehh w ostatnim tygodniu wydałam majatek w Rossmannie, tyle okazji było, ze nie mogłam się powstrzymać
|
|
|
|
#387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie jak tam wpadne też się skończy wydanym majątkiem |
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
no trochę tego było i nie wiem czy wszystko pamietam, w sumie 3 razy odwiedziłam Rossmanna w przeciagu tygodnia
Kupiłam m.in: - 2 zele pod prysznic Isana- kokosowe - krem pod oczy AA Oceanic - żel do włosów - 3 pudełeczka cieni - koszyczek z promocji - maseczki do twarzy -szampon shauma - zel wyszczuplajacy Hean - żel do biustu Hean - maskare do rzęs -lakier do paznokci - krem do twarzy dr. I Eris - podgrzewacze do kominka - środki czystosci (proszki do prania itp.) |
|
|
|
#389 |
|
Raczkowanie
|
teraz jest bardzo duża promocja, ale z balsamów są prawie same brązujące i z rossmanowskich - isana mleczko i balsam.
Jednak jak dobrze poszukasz jest tak krem z bielendy na dzień do twarzy chyba ( nie jestem pewna ) ale jest w gazetce, jest taki krem brązujący i do tego jako gratis olejek do ciała brązujący z jakims brokacikiem. Do naszego sklepu przyjdzie jutro a w innych juz może być - a wszystko za 5,99 . Jak przyjdzie to mam zamiar go kupic i powiem wam czy warto. Poza tym w promocji są jeszcze balsamy i kremy do ciała z nivea Q10 i garniera ips ale te ceny promocyjne nie powalają zbytnio.aaa o tych pilingach.. nie wiem jak co prawda będzie się zachowywał jak piling do ciała, w sumie może być fajny bo na pewno będziesz go dobrze czuła, ale jak do twarzy to trzeba się zastanowić, a na pewno w przypadku wrażliwej skóry. Poza tym od soboty już się chyba skończyła na niego promocja ).
|
|
|
|
#390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

pewnie niedługo wypróbuje, w pierwszej kolejności peeleng morelowy, hmmm zapowiada się ciekawie ... a jakie ma działanie i ile go jest w sloiczku i jak cenowo stoi. Ja mam taki zielony peeleng z oriflame, jeśli któraś zamawia sobie kosmetyki to polecam , fajnie działa i ma śliczny zapach
) z MF Creme Puff za 19,99