|
|
#391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: rossman..
Nie lubię ostrych peelingów do twarzy, ale do ciała jak najbardziej, więc na pewno kupię.
Dzięki za info o balsamach Chyba wybiorę się dzisiaj do Rossmanna, ostatecznie jutro
|
#392 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, balsam J&J brązujący i jakiegos sunsilka, mam nadzieje ze na tym lista sie skończy... :roll eyes:
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Tez dzisiaj odwiedzilam Rossmanna i akurat obchodzil urodziny. Nie wiem jak bylo w waszych miastach, ale u mnie za kazdy zakup dostawalo sie probke kremu Nivea albo szamponu Garnier Frucits. Obkupilam sie jak zwykle: pomadki, blyszczyki, peeling... Czego tam nie bylo
Aha zachwalalyscie zele pod prysznic Isana, wiec kiedy zobaczylam na polce pianke do golenia o zapachu brzoskwiniowym tej firmy za 3 zl to nie moglam jej nie kupic. narazie jejnie uzywalam, ale jak tylko wyprobuje to sie wam pochwale napewno .
|
|
|
|
#394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W którym Rossmanie znalazłaś tą maseczke morelową w słoiczku??Bo ja obeszłam kilka Rossmanów we Wrocku i nie mogę dalej ich znaleźć
|
|
|
|
|
#395 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj kupilam kolejny tonik do twarzy z pomarancza, krem do raczej z roza, vanilkowy zel pod prynic i balsam do ciala
. uwielbiam te kosmetyki
|
#396 |
|
Wtajemniczenie
|
Tutaj nie było żadnych prezentów
Promocji co niemiara! Miałam chęć kupić zestaw Bielenda Botox: krem pod oczy (lub do twarzy) + maseczka gratis za 10 zł, ale doszłam do wniosku, że za młoda jestem. Były też fajne zestawy Kolastyny: różne kremy + maseczka nawilżająca gratis również za 10 zł. Później prawie się zdecydowałam na ostatni (!) zestaw Bielendy: krem do twarzy brązujący + olejek do ciała brązująco-rozświetlający za 7 zł, ale doszłam do wniosku, że pewnie leżałby na półce, bo nie przepadam za oliwkami, a kremów mam zapas. Ostatecznie tak się zakręciłam, że miałam dość (i mój TŻ również, bo stał koło mnie i przebierał ze zniecierpliwienia nogami) i kupiłam lustro chromowane za 20 zł + separator gratis. Zawsze miałam na nie chrapkę, ale kosztowało 35 zł, więc tylko przechodziłam obok ![]() Co mnie zaciekawiło: balsam AA antycellulitowy (nowość) - opakowanie takie jak tych malinowych i kakaowych, ale sam balsam w zielonym kolorze, świeży owocowy zapach i to za 8 zł z groszami! W końcu przemówiłam sobie do rozumu, że mam dwie całe tuby kremu-żelu ujędrniającego Dove i się uspokoiłam. Oj dawno tak się nie zakręciłam w Rossmannie jak dzisiaj
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A krakowskie Wizażanki informuję, że jest i czwarty Rossman w Krakowie - na Sławkowskiej (od strony Plant bardziej) |
|
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz mam zakaz wchodzenia do tego sklepu! a co do prezentów, to bedąc w piatek wieczorem na dworcu w Poznaniu zaszłam do Rossmanna i za kupno szamponu Shauma (a weszłam właśnie po szampon, tyle ze innej firmy ) dostałam małe lustereczko
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właściwie kupiłabym, ale nie chcę maseczki rozgrzewającej, a tylko taka była jako gratis Czasami mam problem z naczynkami i nie chciałabym sobie zaszkodzić.Nic to, na pewno jeszcze będą "pyszne promocje" - jak ja to mam w zwyczaju mówić do mojego TŻ ![]() Agatko, jeśli plastikowe srebrne to też je mam - dostałam na urodziny Rossmanna 2 lata temu i służy mi dzielnie do dziś
|
|
#400 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, wszystko przez mojego faceta, który zawsze mnie pośpiesza, a byłam w Magdalence, ale nie wiem czy tam jest ta maseczka:/, kupiłam balsam J&J, ale tez jakos myślalam ze bedzie mniej kosztował. Wzięlam ulotke, jest duuużo promocji;d;d;d Jak znajdziesz ta maseczke to powiedz w którym miejscu dostałas, bo mi sie juz w najblizyszym czasie pewnie nie bedzie chcialo podejsc, a niei wiedziałam nawet że sa takie problemy z dostaniem jej...
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak normalnie sam krem kosztuje te 10zł, więc maseczkę zawsze można opylić na Targowisku na przykład
|
|
|
|
|
#402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na maseczce widniało, że jest termiczna, a zatem musi być rozgrzewająca, chociaż nie wczytywałam się, bo ruch był jak na targu ![]() I jeszcze jedno - normalna cena tego kremu pod oczy to 13 zł - przynajmniej taka była informacja
|
|
#403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
konfitura - To ta maseczka, nie? http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=6980
A właściwie peeling
|
|
|
|
#405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko, że teraz żałuję, że nie kupiłam, chętnie bym wypróbowałam po takich dobrych recenzjach. Jak znowu powiem Michałowi, że chcę do Rossmanna to mnie udusi
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra Roosmanomaniaczki chcecie nowy katalog?
|
|
|
|
#407 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
dobra tylko trochę to potrwa tym razem ma aż 32 strony
|
|
|
|
#409 |
|
Rozeznanie
|
czekamy czekamy
nie martw się=)
|
|
#410 |
|
Rozeznanie
|
zaczynacie mnie zachecać do tego rossmana ale jakos sie wybrac ni moge.. szczegolnie ze mam kosmetykow wiecej niz nie jedna z was.. (moje motko: zawsze można kupić coś nowszego
)
|
#411 |
|
Rozeznanie
|
no kochana dajesz dajesz z tym katalogiem=)
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
katalog urodzinowy,proszę o cierpliwośc do jutra napewno sie tu pojawi
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
zeskanowałam Wam strony z kosmetykami bo chyba to was najbardziej interesuje...
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
...
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
dalej
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnie
|
|
|
|
#420 |
|
Wtajemniczenie
|
KIYA jesteś niezastąpiona
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

, balsam J&J brązujący i jakiegos sunsilka, mam nadzieje ze na tym lista sie skończy...
:roll eyes:

Właściwie kupiłabym, ale nie chcę maseczki rozgrzewającej, a tylko taka była jako gratis
Czasami mam problem z naczynkami i nie chciałabym sobie zaszkodzić.