|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: rossman..
dzięki KIYA
|
|
|
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
Uzywała moze któraś z was kremów z Kolastyny z serii Happy Style, bo mnie kusi bardoz tylko nie ma żandnej recenzji na KWC i do tego maseczka gratis
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam dziś puder Max Factora za 19'99 zł i żel pod prysznic Isana z miodem
|
|
|
|
#424 |
|
Rozeznanie
|
Kiya
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo proszę no już mi tak nie dziękujcie
żaden problem
|
|
|
|
#426 |
|
Rozeznanie
|
No i obkupiłam się w rossmannie
mają takie promocje że jak się im oprzeć![]() Zaopatrzyłam się w balsam isana wellness aloesowy, tak przez as zachwalany za 3,99 lakier wibo z błyszczykiem za 2,99 ![]() piankę do mycia twzrzy Rival de Loop za 6,99 balsam brązujący bielenda + olejek brązujący (też bielenda) za 6,99 (dostępny jest też duet krem do twarzy brązujący + olejek) Krem do twzrzy eva narura len + krem pod oczy i na powieki z tej samej serii za 9,99 ![]() odżywka do włosów ziaja plantica V z proteinami ryżowymi za 3,89, ale to nie w promocji ![]() i świeczkę zapachową za 2,99Wypróbuję i jak juz wyrobie sobie zdanie napiszę na KWC
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam sobie dzisiaj kolejny żel pod prysznic, tym razem różany za 1,99zł.
bardzo je lubię ![]() chciałam też kupić balsam Venus + krem do rąk gratis, ale nie mieli
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Jak juz wczesniej mowilam kupilam se pianke do golenia Isana za 3 zl. Dziewczyny to cud swiata! Gillette to to co prawda nie jest, ale za te 3 zl to naprawde spoko kosmetyk. kupujcie i sie nie zastanawiajcie. Ja mam wersje brzoskwiniowa (super pachnie), ale jest jeszcze chyba z aloesem albo do skory wrazliwej czy jakos tak. jeszcze raz polecam.
|
|
|
|
#429 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj kupiłam mleczko do ciała Isana ( nie lotion tylko ten drugi
za 3,99 i zestaw Bielendy : peeling termiczny i krem przeciwzmarszczkowy który oddam mamie bo jeszcze za młoda jestem na takie specyfiki, mam nadzieje że się ucieszy
|
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
po żelu pod prysznic Isana strasznie swędziała mnie skóra,więcej go nie kupię choć tani.
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam sobie błyszczyk Wibo Glam Shine. Miałam kolor jasnofioletowy. Po 2 dniach buteleczka pękła mi przy samej zakrętce i błyszczyk wylał się. Jestem zawiedziona, bo wreszcie znalazłam swój kolor. Błyszczyk przelałam do końcówki brązowego Glazewear z Avonu i mam teraz piękny kolor. A Wibo i tak sobie kupię znowu.
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
jaki jest ten olejek rozświetlający Bielendy
|
|
|
|
#434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=9745 ja póki co tylko raz go użyłam, jak już będę wiedziała co o nim myśleć, to napiszę w recenzji ![]() Nawet jeśli nie jest jakiś super, to za tą cenę i tak warto spróbować
|
|
#436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
ja zastanawiam się nad kupnem kremu Kolastyny Happy Style jogurtowego-odżywczego + gratis maseczka żelowa. Może ktoś ma już ten kremik i może mi o nim coś więcej napisać
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Satine
|
|
#440 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... promocja nadal trwa
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny napiszcie coś o tym kremie Kolastyny
|
|
|
|
#442 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam maseczkę Rossmann oczyszczającą z glinką z Morza Martwego ( 6,29 zł)
i wczoraj nałożyłam ją na twarz. Po tym jednym nałożeniu skóra twarzy była taka mięciutka i delikatna. Troche drażnił mnie zapach maseczki - mi skojarzył się z takim tanim mydłem do mycia. Ale może tak ta glinka pachnie. Aha jeszcze kupiłam peeling do ciała Dove za 9,99 akurat promocja. wogóle to wiele produktó Dove jest w promocji. Żele pod prysznic w cenie 7,49. Szampony, odzywki i balsamy do włosów po 7,99. Jesli ktoś używa tylko produktów z tej firmy to jest okazja do zakupów.
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie tez miałam ochote na krem Kolastyny happy style ale w końcu nie kupiłam bo zero recenzji na jego temat a w dodatku nie kosztuje 7,99 tylko 10,99 wiec wolałam kupić zestaw Bielendy za ta cene bo krem na razie nie był mi potrzebny a peeling jaknajbardziej
|
|
|
|
#444 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, nie dziwcie się, że nikt nic jeszcze nie wie o tych kremach Kolastyny - w końcu to nowość.
Spójrzcie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62676737 2 x droższe niż w Rossmannie
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
ja odradzam oliwkę rossmana do demakijażu oczu, kiepsko zmywa i wacik jest taki szorstki, że oczy bolą. chciałam jeszcze spróbować toniku do demakijażu oczu z tej serii ale teraz nie wiem czy warto ryzykować
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Troche z innej beczki bo moze u Was to bedzie w Rossmannie?
Dokladnie szukam zapachu Malizia Musk Woman,u mnie jest jedynie dezodorant i roll on,a wiem ze kiedys byla tez w atomizerze ale od dawna BRAK widzialyscie ja u siebie w Rossmannach?Bede bardzo wdzieczna za info,a teraz jak na zlosc jest ale wersja meska
|
|
|
|
#447 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesli chodzi o produkty Rossmana, to stanowczo nie polecam platkow do demakijazu. KOSZMARNE. Rozdwajaja sie juz przy wyjmowaniu z opakowania.
W sobote chcialam kupic (Rossman przy Swietokrzyskiej w Wawie) peeling termiczny Bielendy, a pani powiedziala, ze go zabrali z polki
|
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do peelingu, to faktycznie dodają go do kremów (albo do twarzy albo pod oczy), ale ja w Krakowie dopiero w trzecim Rossmanie dostałam taki zestaw. Jakoś dziwnie nimi rozporządzają, bo nie wszystkie sklepy mają wszystkie promocje - tak powiedziała mi jedna z Pań pracujących w Rossmanie. Także jeśli chcesz upolować taki zestaw, to przygotuj się na dłuższą wyprawę. |
|
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
ja kupuję dla mojego dziecka pieluszki rossmana i chusteczki nawilżające, są naprawdę dobre i nie uczulają
pozdr |
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam ta oliwkę i nie narzekam. Fakt, że jest tłusta, jak to oliwka , oczy mnie nie bolą przy zmywaniu, ani nie szczypią, ogólnie fajnie zmywa każdą maskarę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

żaden problem 

widzialyscie ja u siebie w Rossmannach?Bede bardzo wdzieczna za info,a teraz jak na zlosc jest ale wersja meska