|
|
#4981 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
?Cytat:
|
||
|
|
|
#4982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dove w małych opakowaniach można kupić bez problemu. |
|
|
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
totally o ile sie nie mysle to jesteś z białegostoku......Poszuka j w małych sklepikach, drogeriach osiedlowych tam przeważnie są takie małe opakowania, wiem bo niedawno u siebie kupowałam dla mamy
|
|
|
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
To jest to serum z Wibo
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14789
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiam dziś w Rossmanie dla TŻ:
- balsam po goleniu Nivea Sensitive - maszynki do golenia Gilette Blue II Plus 5+2 gratis - myjkę do ciała ![]() a dla siebie: - krem do rąk i paznokci Kamil - zupke Knorra diabolo pomidoro
|
|
|
|
#4988 |
|
Konto usunięte
|
wczorajsze minizakupy: farba Garniera 100% [dla mnie] i wosk Wella Shock Waves [dla mamy]
|
|
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
i jak użyłaś może juz?
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
nie, jeszcze nie, ale mam zamiar po kapieli ją użyć - napisze jutro jak wrażenia. Kupilam tą bo innej nie było
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
będe czekać na recenzje z zabiegu maseczkowego
|
|
#4993 |
|
Rozeznanie
|
Ja uwielbiałam herbatkę "sniezna dolina" ale pewnie to była limitowana seria i juz jej nigdzie w Rossmanach nie widze.Chciałąm sobie kupic jakąs inna ale tam jest ich tak duzo ze ostatnio 10 min stałam i czytałam ich opisy w koncu na zadna sie nie zdecydowałam. Moze macie jakas ulubiona i godna polecenia?
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam wczoraj maseczkę
ma ładny delikatny zapach - połączenie ryżu bambusa i zeń-zenia dało ciekawy efekt. Dobrze się rozprowadza - równą warstwą (nie tworzą sie takie gołe placki i skupiska maseczki jak przy niektórych maseczkach). Szkoda ze zapach szybko ucieka - zeby go intensywniej czuć nałozyłam więcej maseczki na okolice nosa Maseczka jednak troche za słabo nawilzyła bo czułam sciągnięcie lekkie, ale może to dlateg ze trzymałam ją krócej niż 15min a może też nałozyłam za mało... Jutro zrobię drugie podejście, ale i tak uważam ze jest godna wypróowania.
|
#4995 |
|
Rozeznanie
|
A ja na wczorajszych zakupach upolowałam tylko odzywke do włosów z Sunsilk. Miałam chec na te kremy z Garniera za 9.90, ale oczywiście w sobote rano w jednym Rossmannie zastałam jedno pudełeczko tego na noc, w dodatku troche nadwyręzone to pudełeczko, a w drugim puste półeczki... Ehhh....
|
|
|
|
#4996 |
|
Wtajemniczenie
|
ktora gazetka z tej strony którą jedna z Wizazanek zamieściła jest akturalna? 05? U mnie w rossmanie w ogóle nie ma gazetek =(
|
#4997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rolki sa sprawdzane, i jest sprawdzany system kasowy, w kazdej chwili w system kasy moze wejsc informatyk i sprawdzic co w tej chwili robi, i co nabija kasjerka. A co do gratisow kiedys byla akcja z gliss kurami. Kup 2 a dostaniesz maseczke wartosci ok 15, 20 zl. I co sie dzialo. Przyszla pani (ktora sama ma drogerie) i kupila 40!!!!!!! produktow i dostala 20 maseczek -czyli wszystkie gratisy jakie byly na sklepie - a pozniej tylko trzeba bylo sluchac od innych gdzie sa te obiecane gratisy, przecie to nie nasza wina ze niektorzy ludzie tak robia. a ta pani miala niezly zarobek bo wszystkie te maseczki sprzedala za ok10 zl. A czesto jest tak ze na sklep przychodza tylko 3 gratisy. jest tez inna sprawa nikt nie ma pamieci absolutnej- te promocje i gratisy bardzo czast o sie zmieniaja i ciezko zapamietac co jest teraz w promocji , jaki jest gratis , jaki ten produkt ma sklad i czy ta karma dla psa jest smaczna!!!! I jesli wiesz ze cos ma byc z gratisem to przypomnij kasjerce! Co do sciagniecia produktu z polki i dania go jako gratis nie wierze- tez dyscyplinarka.... Jest jeszcze jedna forma gratisow- te sa bezposrednio dodawane do produktu przez producenta- i czesto producent tego nie robi.
|
|
#5003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że bardzo dobrze się orientujesz. Za wykrycie tego typu zachowania są zawsze zwolnienia dyscyplinarne i ta oczywista zasada dotyczy każdego sklepu. Nie pracowałam w Rossmanie, ale innym dużym sklepie z mnóstwem wewnętrznych kontroli, ale co z tego produkty im i tak ginęły, bo osoby nieuczciwe zrażają się wszędzie. Nie wiem czy możesz ręczyć za wszystkim pracowników tak dużej ogólnopolskiej sieci i jesteś pewna że wszystkie ubytki powodują klienci... Akurat o wydawaniu gratisów w moim Rossmanie ma złe zdanie, ponieważ jeszcze nie zdażyło się bym dostała produkt bez przypominania o promocji. Jasne, ludzkie jest zapomnieć o jakiejś ofercie szczególnie gdy ulotki często się zmieniają, ale jeśli na kilkanaście zakupów, ani razu pani kasjerki nie pamiętały to jest to dla mnie co najmniej dziwne. Jak producent nawali i nie przywiezie gratisów, czy też dają na promocję trwającą powyżej tygodnia trzy sztuki produktów to źle świadczy tylko i wyłącznie o Rossmanie i nie obarczam za to odpowiedzialnością kasjerek, czy ochrony. Edit: Co do rolek z kas- przecież one są sprawdzane wyrywkowo. Czy w Rossmanie pracuje sztab ludzi czytających każdą pozycje z rolki? |
|
|
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
wszytskie gratisy sa od producentow
ciesze sie bardzo ze to rozumiesz ![]() co do rolek -Kierownik ma taki obowiazek, ale glownie sprawdza to system informatyczny
|
#5005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem u rodziny w Berlinie. Przypadkiem wpadla mi w rece tutejsza gazetka z Rossmanna, z takim skutkiem, ze nigdy juz chyba nie kupie nic w Polsce, bo tutaj wszystko jest o wiele tansze niz u nas. Oto przyklady:
- pasta do zebow Colgate 75ml 0.49€ (Niecale 2 zl!) - zel do golenia Wilkinson 1.49€ (ok.6 zl) - perfumy Life by Esprit 30ml 8.99€ (ok.35 zl) Jutro wychodzi nowa gazetka, cos czuje ze z przyjemnoscia sie z nia zapoznam. |
|
|
|
#5007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5008 |
|
Rozeznanie
|
Wiem wiem w Niemczech wszytsko jest tansze, np.
- zel pod prysznic Palmolive 0,99 czeli niecale 4 zl - to samo plyn lenor 0,50 l - balsamy Nivea czy Garnier 400 ml - 2,99 czyli 12 zl |
|
|
|
#5009 |
|
Zakorzenienie
|
podatki, akcyzy itp. niestety
|
#5010 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

Super jest, nie trzeba go zmywac tylko wnika w paznokcie.