|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossman - część IV
o muszę wypróbować tą gąbkę...
Za niedługo Rossmann stanie się moim drugim domem
Tak, to ja. Edytowane przez biala Czas edycji: 2008-12-16 o 19:10 |
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Ja trochę żałuję,że w mojej mieścinie jest tylko taki mały "rossmanek" tz.wielu rzeczy nie ma,wielu półek z kolorówką ale jakby taki był,to też bym chyba w nim zamieszkała...
|
|
|
|
#33 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
||
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Wraca motyw syrenki
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
A ja sie wylamie a co mi tak, mi sie to C-tru wcale a wcale nie podoba.Przecietny zapach.
A W ciemno kupowac nie radze Dolaczam sie za to do fanek Halloween chociaz mam go juz tak dlugo ze zdarzyl mi sie znudzic ![]() Czaje sie na Kylie Mingue Sweet Darling ale nie widac go na promocji.Zapach jest boski :O (chociaz dla niektorych zalatuje tandeta ).I jeszcze bym chciala na promocji herbe Tetly wanila&peach za 4zl. Edytowane przez fossa Czas edycji: 2008-12-16 o 15:07 |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis w napadzie bardzo zlego humoru (ech, ta praca
) kupilam sobie krem dla dzieci Liliputz o zapachu truskawkowym, krem do twarzy matujacy Loreal (to akurat planowany zakup, stary krem sie konczyl) i dwie maseczki w saszetkach - "gruszkowa" Daxa i "kawior i trufle".
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie rossmanowiczki w kolejnej części
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
ja teraz jestem bez kasy a tak mi sie spodobał ten c-thru ze fajnie byłoby go sobie psiknąć na sylwestra
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak to się stało, ze ja Rossmaniaczka dopiero przy czwartej części zauważyłam ten wątek
. Przyłączam sie
|
#40 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Promocja trwa do 24 o ile sie nie myle ![]() Cytat:
Chyba ze sie abrdziej rozejrze... Tzn. byly jakeis gumki, ale nie widzialam tam zadnej bizuteri...Cytat:
I sa fajne
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nigdzie biżuterii nie widziałam tylko właśnie w Rossmannie na dworcu w Poznaniu-kolczyki,bransoletki, wisiorki,pierścionki...ta kie w stylu H&M mi się bardzo podobają są jeszcze kolczyki do nosa,pępka.... bardzo dużo tej biżuterii....
|
|
#42 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a u mnie w miescie nie ma niestety i nie wiem od czego to zalezy chociaz bizuteria ogolnie jakosci sredniej, ale kolczyki niektore fajne
|
|
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
ja wreszcie obejrzałam sobie dzisiaj osławioną syrenke
ale nie w rossmanie tylko w zwykłym markecie i faktycznie musi drapać na pewno ją kupie .
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
ale mnie zaciekawila ta syrenka,wstyd przyznac ale wczesniej o niej nic nie slyszalam
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
też zakupiłam wczoraj tego zachwalanego gąbczaka i faktycznie niezły z niego masakrator. sadło brzuszno-tylne wymasowałam tą delikatniejszą stroną bo bałam się, że zedrę skórę do krwii. za to tą mocniejszą wymasowałam pięty.
a w ogóle uwagę mą zwróciła inna gąbka calypso - do peelingu taka żółta. używał ktoś? testowałam też c-thru black diamond. zapach nie dla mnie ale muszę przyznać, że trwały. |
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
heh, tez kupiłam dzisiaj syrenkę;d ostatnia była;p i jeszcze rosmanowe maseczki jedna z aloesem i druga z oliwą z oliwek, zobaczymy
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj wpadłam do Rossmana po drosze z uczelni na szybkie zakupy: mydło w płynie i pastę do układania włosów Loreala. Niestety nie widziałam u mnie Syreny, ale muszę sprawdzić jeszcze w innych
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
ja w piatek ide do rossa powowachac C-thru
i mzoe zakupic
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj kupiłam C-thru Pearl Garden
myślałam nad Black Diamonds, ale kto wie... może jeszcze jutro czy pojutrze zaszaleję... :P
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam Black Diamond..na początku strasznie śmierdział ale po chwili miał piękny zapach...
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam Black diamond, aczkolwiek myślałam nad Pearl garden. Za to jestem zadowolona z promocji dezodorantów Nike, kupiłam dwa nowe. Bardzo mi odpowiadają.
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczynki
Podczytywałam 3 część wątku - toż to kopalnia wiedzy ![]() ![]() ![]() ![]() Fanką syrenki jestem od paru lat - moja mama ją wyczaiła kiedyś w PiP i od tamtej pory jesteśmy jej wierne ![]() Dzięki Wam zakupiłam ostatnio: - oliwkę Hipp - jest boooooooooooooooooooooska - krówkowe masełko bielendy - jedno z wielu, bo jestem uzależniona od mazideł i całkiem mi się podoba - zapas Puru z balsamem - na wątku dowiedziałam się, że tani jak barszcz, a to jedyny który mi rąk nie wysusza polowałam na Mossino ale wykupili paskudy (a byłam drugiego dnia powprowadzeniu gazetki) Jutro sie wybieram pojakąś pomadkę myślę o shine delux astora, może wy polecicie coś niezbyt kryjącego, z delikatnymi drobinkami i o przyjemnym smaku i zapachu? wymagająca jestem
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
co do C-thru to niektóre zapachy mi też bardzo się podobają ale niestety na mnie są strasznie nietrwałe
a szkoda bo Amethyst ubóstwiam![]() wczoraj za to kupiłam Elizabeth Arden- 5th Avenue, 15 ml w promocji za 20zł ale zapach mnie jak narazie nie zachwyca chociaż czasem mam tak, że najpierw perfumy mi się tak średnio podobają a po pewnym czasie zaczynam je lubić ![]() a swoją drogą to te 15ml zniknęły w piorunującym tempie. pamiętam że byłam w rossmanie pierwszego dnia promocji na nie i już ich nie było ale jak widać dołożyli. przy okazji kupiłam też wczoraj odżywkę Ziaja Plantica, masło bursztynowe, dezydorant w kulce (rexona była w promocji) i pare innych rzeczy
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie w mieszkaniu oprocz mnie, mieszkaja 2 dziewczyny i kazda z nas kupila c-thru w promocji
![]() ja - jak juz pisalam - Black Diamond, G. - Pearl Garden, K. - Emerald
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie to szukam jakiegoś kremu do rąk właśnie o słodkim, jadalnym zapachu -wanilia,czekolada itp. wiem,że Joanna ma takie kremy ale w Rossmannie nie ma a w Naturze ich nie widziałam.
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem jak z innymi zapachami z tej serii. są podobnie trwałe? |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Black Diamond są całkiem trwałe.
Mam jeszcze Pearl Garden, które też są trwałe, tylko bardziej słodkie i Emerald, ale te są najmniej trwałe, albo po prostu mają mniej intensywny zapach. Edytowane przez mourie Czas edycji: 2008-12-18 o 15:07 |
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
będąc dziś w R. grzechem byłoby wyjść z pustym koszykiem- kupiłam pastę Blend-a-med 3d white i herbatkę King's Crown Rooibostee owoce leśne i wanilia
- herbatka jest pyszna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

).
) kupilam sobie krem dla dzieci Liliputz o zapachu truskawkowym, krem do twarzy matujacy Loreal (to akurat planowany zakup, stary krem sie konczyl) i dwie maseczki w saszetkach - "gruszkowa" Daxa i "kawior i trufle".

. Przyłączam sie
Chyba ze sie abrdziej rozejrze... Tzn. byly jakeis gumki, ale nie widzialam tam zadnej bizuteri...