|
|
#6391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rossman..
a 30stka w sprayu dla dzieci nie jest stabilna??
|
#6392 |
|
Zadomowienie
|
a 30 sa w rossmanach?ktos mi mowil ze wycofali... hm...
|
|
|
|
#6393 |
|
Zakorzenienie
|
było tu już pisane ale powtórze - nie ma w sprzedaży 30 i nie bedzie (ktoś pisał do rossmanna w tej sprawie i odpowiedzielei ze jest wycofany)
|
#6394 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Niedługo jade nad morze i potrzebuje dobry balsam do opalania. Zainteresował mnie krem do opalania Sun Ozon z filtrem 6. Czy widizicie jakąs różnice między Sun Ozon a np. Kolastyna, Soraya??
Zastanawiam się również co lepiej redukuje cellulitis serum z Erisa, czy roll-on z Garniera? Przeczytałam wszystkie opinie na KWC i nadal nie potrafię się zdecydować Może wy mi doradzicie?
|
|
|
|
#6395 |
|
Zadomowienie
|
hm.... kochana nic ci w 100% nie zredukuje celulitu.... mozesz go tylko spłycic.... no i odpowiednia dieta, sport(basen jest swietny!)... ja z erisa mialam zel pod prysznic i mam jeszcze peeling...wg mnie ta seria jest super chociaz uzylam tylko 2 produktow... ale zamierzam kupic pozostale
|
|
|
|
#6396 |
|
Zadomowienie
|
Byłam w rossmanie o 11 i wiecie co, połowy rzeczy z promocji nie było już lub też nie były w promocji <wow> Wyszłam wkurzona..
|
|
#6397 |
|
Zadomowienie
|
a byla oliwka hipp w promo?? ej sorry ale w gazetce jest to co oni sobie robia....:/
|
|
|
|
#6398 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co.... widzialam calsam do opalania SPF 30 (a nawet 45) z Soray ..... nawet tutaj są: http://www.s☠☠☠☠☠☠☠☠☠/product.php?group=body&id=462
czy ta 30 jest stabilna.?? |
|
|
|
#6399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze, że wczoraj tu zajrzałam i dowiedziałam się o promocji ![]() Byłam dzisiaj po południu w Rossmannie i zrobiłam zakupy narazie za 32 zł. Za pare dni jadę po jakąś odżywkę do włosów i krem do stóp ![]() I wszystko co w gazetce objęte jest promocją, było w rossmannie ![]() I muszę sprawdzić jak się sprawuje krem z Kolastyny na cellulit, bo kupiłam w ślepo. |
|
|
|
|
#6400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Widzewie też widziałam, ale w środku tygodnia. Natomiast Galeria jest pewna, bo byłam tam parę godzin temu. |
|
|
|
|
#6401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jutro muszę sie wybrać -mam nadzieję, że jeszcze będzie. a za ile jest ten sunozon?
|
|
|
|
|
#6402 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam dziś zakupy w rossmannie , między innymi zakupiłam zieloną herbatę Tetley z imbirem i ginko - polecam, pyszności
|
|
|
|
#6403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#6404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#6406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roznica pewnie w cenie.. Na temat innych nie umiem sie wypowiedziec, chociaz zdaje sie, ze kazde nie sa stabilne. |
|
|
|
|
#6408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W żółtej. Myślałam, że to ten jest poszukiwany.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#6410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak też sądziłam, ze chodzi o ten żółty ale zawsze lepiej się upewnić
|
|
#6411 |
|
|
czy ktoś przypadkiem wie ile kosztują balsamy do ciała Isany bez promocji? (bo chyba nie ma teraz promocji akurat na nie).
edit: a jednak jest promocja
|
|
|
|
#6412 | |
|
|
Cytat:
Im większy filtr, tym trudniej się opalamy, a mi zależy na ładnej opaleniźnie, ponieważ na wczasy jezdze raz na cztery lata i nie chciałabym wrócić blada! |
|
|
|
|
#6413 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja tak z innej beczki co z tych kosmetyków do opalania pacnie najbardziej kokosowo??
Wydaje mi sie ,ze Garnier ..widziałam był oststnio w promocji cos koło 17 zł Czy inne tez tak pachna??
|
|
|
|
#6414 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam z rossmana...skorzystałam z promocji i kupiłam balsam wyszczuplająco- antycellulitowy Soraya za 9,90 zł...Wogóle wszystkie balsamy Soraya są po 9,90...
|
|
#6415 |
|
Zadomowienie
|
wrocilam z rossmana
ale sie wkurzylam...poszlam do jednego i chcialam kupic lakier RdL i zmywacz isana bo mialy byc w promo! oczywiscie nie bylo wiec poszlam do drugiego rossmana i tam juz bylo wszystko co mialo byc... ja nie wiem co sie dzieje z tymi rossmanami:/kupilam sobie: RdL lakier taki ładniutki blady róż zmywacz isana do paznokci oliwke hipp ![]() ale zapach mi sie nie podobapeeling z daxa ten z bambusem w saszetce zachwalany wiec musze sprobowacpuszek do pudru i to chyba wszystko a wydalam chyba ponad 20 zl:O ![]() ![]() ![]() ![]() ej dziewczyny bylam w rossmanie i tam malowalam sie blyszczykiem loreal glam shine ale nie pamietam czy to byl ten Natural Glow... ale byl piekny!! chyba nr 204 czy cos w tym rodzaju, piekne bladorozowe usta, takie jakie chcialam, blyszczące (ale drobin chyba nie bylo) ale zapomnialam popatrzec na cene.... wiec nie wiem.... moze ktoras z was ostatnio kupila ten blyszczyk w rossmanie? bo w gazetce promo jest jakis blyszczyk loreala po 15zl ale nie wiem czy to ten. |
|
|
|
#6416 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaraz skocze do rossmanna - po drodze wracajac z uczelni.
Chce kupić wodę Aqua Vital (mam nadzieje ze jeszcze bedzie )Wpadło wam coś ciekawego w oko z oferty na do widzenia?
|
#6417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego opalania to mam mieszane odczucia - też sie opalisz, ale proces opalania bedzie dłuższy (ostatnio opalałam sie na spf18 kolastyny i opaliłam sie w ciagu godziny - to ze Kolastyna nie jest strabilna to juz inna historia ) ale też opalenizna będzie trwalszaw tamtym roku twarz mi sie opaliła przy spf 60 LRP (opalanie jednorazowe)przepraszam ze post pod postem ale myslałam ze ktos coś naskrobie w między czasie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#6418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może źle patrzyłam ![]() A tak w ogóle kupiłam sobie spray do stóp Uroda, maszynki do golenia i herbatkę Teeken (czy jak to sie tam pisze) o różnych smakach |
|
|
|
|
#6419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6420 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam kupić tylko wodę Aqua Vital a wyszłam z:
- wodą AV - hydro-żelem Olay - tabletkami Melisen (coś nie moge spać ostatnio...) i dostałam gratis - wafelka Prince Polo kokosowego spytałam z jakej to okazji, a babko odpowiedziałą że dostali wiec rozdają - hehe smieszne to, zwłaszcza że gratisów którzy sami obiecują nie rozdają :haha:
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

- ja mam 20 ale chyba jest coś wyżej (a może nie)
Może wy mi doradzicie?

(opalanie jednorazowe)