|
|
#6451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: rossman..
Dziewczyny a jaka jest ta woda różana Rossmanna??ona działa jak tonik?
|
|
#6452 |
|
Zakorzenienie
|
|
#6453 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam wczoraj
![]() Herbate zielona z opuncją Teekanne przepyszna -4.49zł oliwka do ciała Babydream-4.99-mam nadzieje nawilży moje suche ciało ![]() żel pod prysznic Isana summer fruit-przepysznie pachnie -2.29 |
|
|
|
#6454 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko odnośnie gazetki promo15. Nie wiecie, czy te kolorowe talerze za 1,49 zł ze strony 3 są plastikowe czy normane?
|
|
|
|
#6455 |
|
Zakorzenienie
|
kochanie przeciez pisze, ze z melaminy
|
#6456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6457 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie zastanawia jak sa duze-na dzialeczke bym sobie kupila
|
#6458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6459 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie to plastik
nie mozna go wkladac do mikrofali i raczej jak upadnie to jest do wyrzucenia, bo najczesciej peka......mam fajny talerzyk z melaminy i ciesze sie nim juz z 10 lat
|
#6460 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis nabyłam w Rossmannie:
podkład City Matt,bo nie mogę się doczekać promocji DDM ![]() żel po prysznic Isana Summer fruit (słodko pachnie),kokosowego oczywiście nie było już :p Do tego pianka do golenia brzoskwiniowa,bo nie mogłam się zdecydować na żade krem
|
|
|
|
#6461 |
|
Rozeznanie
|
Mnie z promo15 zainteresował tonik nivea visage young bo mój obecny tonik sie kończy oraz pianka oczyszczająca rival de loop.
Zaś z promo16 interesuje mnie bardzo nowy błyszczyk wibo widzę że to tańsza wersja maybelline
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#6462 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dziś poszłam do rossmnna na wielkie zakupy....a wyszłam tylko z 3 paczkami tic-taców melonowych
pyszne są miałyście może tą maszynkę wilkinsona? jakies opinie?
|
|
|
|
#6463 |
|
Zadomowienie
|
tą z trzema ostrzami?
Ja mam je, są spoko, nie zacinam sie nimi, jak na razie to chyba najlepsze jakie miałam łatwo sie je trzyma i wystarczają na bardzo długo.
|
#6464 |
|
Zadomowienie
|
fajnie że są już dwie kolejne gazetki
NA pewno zrobię większe zakupy, po wypłacie sobie zaszaleję, czuję wielki niedobór wszystkich kosmetyków... Ale mi ciągle jest mało... |
|
|
|
#6465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#6466 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#6467 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
|
|
|
|
#6468 |
|
Wtajemniczenie
|
Same fajne promocje się szykują
![]() Już zbieram kasę :P |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#6470 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, 16 jest dopiero od 14 lipca, a 15 od 5 lipca. Chyba
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
#6471 |
|
Wtajemniczenie
|
A to szkoda, bo już mnie nie będzie ![]() Czyli nadal obowiązuje ta co była od 16.06., tak? |
|
|
|
#6472 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawilam sobie zel Isany Czerwone jagody i jogurt
boski zapach a tak poza tym to przyziemne zakupy z serii najplilniej potrzebnych.
|
#6473 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sloncee, aż do 5 lipca obowiązuje ta 14.
Ja też skusiłam się na letnią edycję żelu i jestem zachwycona Był ostatni na półce i tak wołał do mnie "weeeź mnieee, weeeź mnieeee" aż nie mogłam się powstrzymać, zwłaszcza że wydatek 3 zł... Drugi wzięłam morski, ale na razie stoi nieużywany. I szykuję się na ten nowy błyszczyk Wibo.
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
#6474 |
|
Zakorzenienie
|
Ja 5 lipca lece do Rossmanna po:
- zestaw Hipp szampon i oliwka za 12.99 - maseczki Dermiki w saszetkach 3,29 uwielbiam je na razie przetestowałam trzy, więc trzeba sprawdzić pozostałe - tonik Ziaji 3,99 - Calcium C cola za 3,99 I chyba tyle ![]() Z gazetki nr 16 będę czekała na: - błyszczyk Wibo night fever lip gloss (3,99) rzeczywiście bardzi podobny do Mybelline ![]() - mgiełkę do wlosów Dove (8,49) - maseczki Efektimy do twarzy (1,99) mam arbuzowa, ale jeszcze nie używałam, za nim bedzie ta promocja powinnam wiedziec czy mi pasuje czy nie ![]() Same potrzebne rzeczy ![]() Wiecie może co to za mgiełka do ciała Vital za 8,99 w gazetce nr 16 (cytrynowa i jeszcze jakaś )
|
|
|
|
#6475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6476 |
|
Zakorzenienie
|
z promo15 spodobalo mi sie sporo rzeczy, natomiast z promo16 prawie nic (na szczescie
|
#6477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie robią Ci się takie kropki po goleniu nią jak po zwykłej? i nie zacinasz się? zastanawiam się, czy jest między nią, a zwykłymi taka wielka różnica...
|
|
|
|
|
#6478 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co kropki mi się robią, ale jaszcze nie miałam maszynki, po której mi sie krostki nie robiły
Ale jest ich znacznie mniej i jak "delikatniej" ogolę to jest ich niewiele.Nie zacinam się nią i powiem tak: jak mam jakieś tańsze maszynki to mi starczają na góra 3 golenia, a ta praktycznie jest nie do zdarcia. Wydaje mi sie, że i tak taniej wychodzi jak się takie kupi. Sa paczki 3+3 za ok. 15-17 zł, a czasami nawet 13.
|
#6479 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6480 |
|
Zakorzenienie
|
5th Avenue 75ml. za 69.90zł.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

Jak tak, to jutro idę na większe zakupy
boski zapach
)