|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
moze slepa jestem, a moze ich po prostu w lodzi nie ma
|
|
|
|
|
#632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mialam kiedys podobny produkt przywieziony z Niemiec i mialam nadzieje ze te platki mu dorównaja bo wygoda duza. Jednak są za cienkie, prawie sobie palec przez nie do oka wkladałam Nie udawało mi sie zmyc oka 1 takim płatkiem, do tego zawsze nakladałam go na wacik bo samym nie dało rady. Dobrze zmywały, są obficie nasączone płynem i nie podrazniały, za takie pieniadze mozna zaryzykowac ale mi chodziło o to zeby znalesc jakis substytut płatkow. Zakupu nie załuje ale go nie powtórze
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam w Rossmanie ba;sam do włosów. Kosztuje 3,99 i ma 500 ml. Nie pamiętam jak się nazywał, ale wiem, że miał zieloną nakterke. To był balsam do włosów suchych (i może zniszczonych??
). Może któraś z was go używała, bo nie wiem czy go kupić.
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
A może któraś wypróbowała taki tani (chyba 3zł) rossmannowy specyfik do włosów kręconych (nie pamiętam czy to fluid czy żel)??
|
|
|
|
#635 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
kupiłam płatki do demakijazu Rival de loop w promocji 3,99.Nie polecam zakupu .Moze dobrze zmywaja makijaz ale jeden płatek nie wystarczy do demakijazu trzeba uzyc conajmniej 4 płatków Płatki nasączone są jakimś płynem po którym czułam się jagbym wysmarowała się wazeliną. byłam tłusta jak diabli i musiałam się scierać suchą chusteczką.Nie podrazniały oczu.
Kupiłam tez żel do włosów kreconych Effex Curly 2,99zeta według mnie nie widzę większego efektu skręcenia włosów jak po zwykłym żelu. |
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#637 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Cytat:
|
|
|
|
|
#638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#640 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie-co Wizażanka, to inne zdanie
na pewno zależy czym malujemy oczka, bo u mnie na co dzień z samym tylko tuszem-świetnie sobie radzą, a że natłuszczają skórę wokół oczu na noc-dla mnie to duża zaleta
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
polecam samoopalacz "sun ozon" (czy coś takiego...) - też rossmana, fajny kolorek daje (taki beżowo-brązowy, żadnej żółci i pomaranczy), poza tym nie wysusza, schodzi równo, cena ok. 10zł (nie pamietam dokladnie...), skóra jest po nim taka mięciutka
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. |
|
|
|
#642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za takie pieniadze naprawde nie ma sie czego obawiac ( zwłaszcza ze ten plyn jest delikatny) najwyzej Wam sie nie spodoba |
|
|
|
|
#643 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
tak zachwalałyście żel pod prysznic insana że postanowiłam go kupić.I miałyście racje,jest super,ma piękny zapach.jak się nim myje to mam wrazenie że siedzę w malibu
poprostu miodzio.
|
|
|
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
Zajrzałam dzisiaj do Rossmana i kupiłam m.in. tak zachwalany przez was różany krem do rąk - rewelacja, nie pachnie intensywnie, wygładza i nawilża ręce, szybko sie wchłania - rewelacja
Gdyby nie ten wątek nawet nie zwróciłabym na niego uwagi.Kupiłam tez kokosowy żel pod prysznic Isana - pachnie jak Bounty juz nie mogę się doczekać kiedy go użyję i zestaw Astor w kolorze fioletowym. Z ostatniego nabytku jestem średnio zadowolona. Eyeliner jest wspaniały, śliczny opalizujący fiolet, porządnie sie trzyma. Natomiast tusz jest do d... Po nałożeniu jednej warstwy nawet nie widać że mam cokolwiek na rzęsach, po dwóch rzęsy sa podkręcone, po trzech robią się owadzie nóżki, bleh. Kolor widać dopiero jak przytkne nos do lustra
|
|
|
|
#645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam trochę dyrastyczny skrót myślowy
To maseczka z solą z Morza Martwego Rival de Loop w saszetce. Ma intensywnie nawilżać skórę
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w Rossmanie są kremy i żele pod oczy Flos Lek? Jeśli tak, to po ile?
Ile teraz kosztuje pianka do mycia twarzy Rival de loop? |
|
|
|
#648 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ostatnio kupiłam szampon niwelujący żółtawy odcień włosów, za niecałe 6 zł-nawet widać efekty
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Nie orientuje się któraś z Was od kiedy jest nowa promocja w Rossmannie?
I nie ma może podkładu Maybelline DMM w promocji ? Do rossmanna mam niestety daleko
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba mi sie,ze te platki sa szorstkie ale nie podrazniaja oczu,no fakt,ze moglybyc troszke wieksze ale mi dwa na caly demakijaz oczy starca-poza tym cena 3,99 to naprawde niewiele,po demakijazy musze zmyc twarz-to jedyny minus Ja osobiscie bardzo polubilam serie pielegnacyjna Rivial de Loop Maja bardzo ladne opakowania,moja siostra nie mogla uwierzyc,ze kosztuja grosze fajny zapach-hitem dla mnie jest pianka do mycia twarzy z trawka cytrynowa krem na dzien z wygodnym atomizerem-mocno nawilza a nie jest tlusty-w sam raz pod podklad od dluzszego czasu bylam wierna fanka Vichy-w lazience stala cala seria-po dluzszym stosowaniu(ponad 3 lata)cera nie reagowala dobrze na te kosmetyki-zmienilam na serie Rivial de Loop i widze poprawe(choc vichy i tak kocham najmocniej na swiecie )z czystym sercem polecam,cena na pewno zaskoczy a jakosc niczego sobie |
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za pianke zapłaciłam niecałe 7 zł ale w promocji,normalnie kosztuje chyba 12 zł |
|
|
|
|
#653 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
dziewczyny macie nową gazetkę,jak tak to może byście wkleiły
|
|
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
nabylam niedawno zel kremowy isana za 2,49 miodowo -mleczny jest naprawde swietny!!
|
|
|
|
#655 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Dowiedziałam się, że nowa gazetka w środę
Poniedziałek i wtorek bez żadnych promocji niestety.
|
|
|
|
#657 |
|
Wtajemniczenie
|
Potwierdzam, że rossmannowski krem różany do rąk jest fajniutki
Zapach z początku dość intesywny szybko przechodzi w subtelny Dla mnie to odkrycie na dłuższy czas (znaczy się - będę kupowała)
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba, że jest taki... nie narzucający się ?
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

moze slepa jestem, a moze ich po prostu w lodzi nie ma

Po nałożeniu jednej warstwy nawet nie widać że mam cokolwiek na rzęsach, po dwóch rzęsy sa podkręcone, po trzech robią się owadzie nóżki, bleh. Kolor widać dopiero jak przytkne nos do lustra