|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman - część IV
u mnie krówek nie było wogóle
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
ja je obczailam ostatnio i wnioski nastepujace:
- kolory - super - opakowanie - katastrofa estetyczna, ale da sie przezyc. ![]() - cena - ok. 12 zł. niestety - testerow brak
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
We wszystkich rossmannach jakie odwiedziłam (chyba 3 albo 4 :d) były krówki. Ale tylko w jednym były kremy AA, muszę w końcu pojechać i kupić, jeśli będą jeszcze.
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opakowanie widziałam na fotce i rzeczywiście nie wygląda zbyt estetycznie Ile widziałaś odcieni? - bo w wątku o nowościach Annaluka pisała o 6 Było coś zbliżonego kolorystycznie do tego maczka Clinique: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/216/19702.jpg?
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2009-01-31 o 23:03 |
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
A kremow AA nie mozna kupic w aptece?
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a takiego odcienia jak pokazalas w linku ja nie widzialam, ale jak bede jeszcze raz w rossmannie to zobacze dokladnie ile tych odcieni i czy jest taki
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#847 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem wściekła na Rossmana we wrocławskiej Galerii Dominikańskiej
. Nigdy, dosłownie nigdy nie zdarzyło się żeby było tam to co właśnie zamierzam kupić. Dzisiaj ani pudru matującego Synergen, ani pudru Clearface Manhattanu ani przecenionych kosmetyczek w grochy. No, mogę jedynie powiedzieć, że były te rzeczy w krowy .Musiałam się wyżalić i oświadczam wszem i wobec, że moja noga już tam nie postanie .
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, napisalam e-maila do AA z zapytaniem czy wycofuja te kremy ze sprzedazy w Rossie czy w ogole z produkcji. Ciekawe co odpisza
|
#849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#850 |
|
Rozeznanie
|
generalnie dla aptek jest zarezerwowany dział dermokosmetyków chyba że jakiś przedstawiciel od marketów wcisnął coś do apteki mogło się przydarzyć ale generalnie apteki to przedstawiciele specjalni z dermokosmetykami. Przynajmniej w przypadku oceanica bo np jak jest ziają każdy wie.. Wniosek taki, że jeśli aa w aptece to albo oillan, teraphy, prestige albo coś do opalania
It's crazy. Dreams amaze me. Edytowane przez soko88 Czas edycji: 2009-01-31 o 23:24 |
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#852 |
|
Konto usunięte
|
przed chwilą wróciłam z R. maczków były 4 rodzaje, niestety testerów brak i wszystkie sztuki (5 czy 6) były już pomazane.
ja kolorów na dłoni nie sprawdzałam. opakowanie tandetne trochę, ale nie przeszkadzałoby mi w używaniu. odcienie całkiem przyjemne, jeśli ktoś potrzebuje bronzera. kupiłam: *krem nawilżający AA z czerwonym krzyżem za 11.99*spray Shockwaves termoochrona + podniesienie u nasady. *płyn do kąpieli Luksja Rituals Japanese Spa *podpaski Bella granatowe *wkładki Discreet różowe *leśną galaretkę-zapach do wc *grzebień
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałąm dziś nową gazetkę, dla wielbicielek Miracle Lancolme, jest w cenie 99zł / 30 ml
![]() zapach polecam,miałam kilkakrotnie
|
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy jutro dostane odpowiedz od AA... Jestem ciekawa co odpisza....
|
#856 |
|
Konto usunięte
|
zapomniałam napisać, że kupiłam też czarną kredkę do oczu Maybelline Express Khol.
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzę jutro po szkole do drugiego rossmanna, może tam będzie bielenda w promocji...? i krówkowe gadżety... może dorwę pilnik różowy
|
|
|
|
#858 |
|
Zadomowienie
|
Czy u was w rosach sa balsamy do ciala AA rozowe - malinowe ( obecnie sa na promocji )? ? ?
U mnie widzialam - biale, zielone i chyba brazowe ... Nie widzialam ich u siebie w R i dzis w Auchanie tez nie oprocz tych trzech wyzej wymienionych . Prosze o odp. Edytowane przez fossa Czas edycji: 2009-02-02 o 14:00 |
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
w gazetce jest napisane, że w promocji są 3 rodzaje, więc może akurat nie różowy...
kupiłam bielendę do biustu, ciekawe czy cokolwiek 'zrobi'
|
|
|
|
#860 |
|
Wtajemniczenie
|
Odwiedziłam dziś Rossmann i wyszłam z:
- Tutti Frutti karmel-cynamon (ma bardzo mocny, konkretny zapach - ciekawe czy nie poza dusza moich współlokatorów) - lakier jasny róż - żel pod prysznic Isana, miód ( bardzo dobrze się pieni, zapach prawie nie wyczuwalny)' Chciałam kupić coś jeszcze, ale pierwszy raz nie wiedziałam co...
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie chciałam kupić tyle, że bym się nie wypłaciła
więc szybko uciekłam
|
|
|
|
#862 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj tylko kupiłam Domol mini spray Jaśmin.
Z krówek u mnie nie widziałam tylko tarek do stóp. |
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sprawiłam sobie maczka
czy on powinien mieć lusterko w środku?
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Na zdjęciach z wątku o nowościach nie widziałam tam lusterka
![]() EDIT: Jak oceniasz nowy nabytek?
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2009-02-02 o 21:12 |
|
|
|
#865 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj kremy AA intensywna pielęgnacja widziałam w Krakowie w Galerii Krakowskiej w drogerii 'Mediqus'
|
|
|
|
#866 |
|
Konto usunięte
|
wąchałyście te nowe żele Fa? ładnie pachną.
chyba się wybiorę po ten czerwony z żurawiną. kakao też niezłe, ale ja na razie muszę odpocząć od takich klimatów. dopiero co wyrzuciłam butelkę po mydle Ziaja Masło Kakaowe. używałam go pięć miesięcy. i to wcale nie dlatego, że rzadko się myję. używałam go codziennie, wydajne to strasznie... tak więc kakaowe klimaty pod prysznicem mi się znudziły.
Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2009-02-02 o 21:16 |
|
|
|
#867 |
|
Wtajemniczenie
|
fajne te maczki, ale u mnie nie było testerów, a tak w ciemno nie będę kupować. Kupiłam : * masło tutti-frutti cynamonowo-karmelowe (tż się ucieszył )* balsam do stóp FussWohl * żel do golenia brzoskwiniowy isany * tampony facelle * wkładki do stringów bella black&white * lakier miss sporty - niby dlugotrwały, ale już zaczął odpryskiwać :/ znacie może jakiś lakier czerwony, ktory trzyma się dłużej niż jeden dzień ?* płatki oczywiście połowy rzeczy co miałam kupić zapomniałam, też tak macie ?
Edytowane przez cochonnetta Czas edycji: 2009-02-02 o 21:16 |
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz, że ładnie pachną? Ile kosztują? ![]() Co do mydła masło kakaowe - też nie mam na razie zamiaru powrócić do tego zapachu
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2009-02-02 o 21:18 |
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

Opakowanie widziałam na fotce i rzeczywiście nie wygląda zbyt estetycznie
Ile widziałaś odcieni? - bo w wątku o nowościach Annaluka pisała o 6 
. Nigdy, dosłownie nigdy nie zdarzyło się żeby było tam to co właśnie zamierzam kupić. Dzisiaj ani pudru matującego Synergen, ani pudru Clearface Manhattanu ani przecenionych kosmetyczek w grochy. No, mogę jedynie powiedzieć, że były te rzeczy w krowy 

ja kolorów na dłoni nie sprawdzałam. opakowanie tandetne trochę, ale nie przeszkadzałoby mi w używaniu. odcienie całkiem przyjemne, jeśli ktoś potrzebuje bronzera.
za 11.99
i to wcale nie dlatego, że rzadko się myję.
używałam go codziennie, wydajne to strasznie... tak więc kakaowe klimaty pod prysznicem mi się znudziły.
Ile kosztują?