|
|
#61 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Rossman - część IV
na mnie Black Diamond są mega trwałe.
wczoraj byłam w zadymionym pubie przez dobre 5 godzin, a jak wróciłam do domu to nadal czułam ten zapach na skórze. |
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie w Rossmannie jest promocja na te herbatki, są po jakieś 2.99.
Zastanawiałam się nad tymi owocami leśnymi, i w końcu ich i tak nie wzięłam...ale jeśli są pyszne to jutro się po nie wybiorę.
Tak, to ja. Edytowane przez biala Czas edycji: 2008-12-18 o 17:59 |
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
to pewnie zalezy od skóry, bo na mnie np. c-thru wszystkie bez wyjątku bardzo krótko pachną
![]() a herbatki polecam, są pycha . Mam ochotę spróbować, karmelowej, niestety nigdzie nie mogę jej dopaść
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis bylam w rossie. W sumie powachac Black Diamonts ale nie bylo testera
![]() Ale upatrzylam tanie perfumy, slodkie ![]() A propo bizuteri: dzis sie przyjrzalam i naprawde troche tego jest
|
#65 |
|
Gang Iren
|
A ja w Rossmanie najczęściej kupuję smakołyki dla moje go kota-takie kiełbaski i mleko kocie.Mrruu
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, orientujecie się czy w rossmanie są obecnie dostępne emulsje z filtrem, konkretnie chodzi mi o lirene 50?
Byłam dzisiaj i niestety nie znalazłam, ale może w innch ![]() Mogłam zrobić sobie zapas latem, ale jak zwykle zapomniałam i teraz zastanawiam się gdzie to kupie
|
|
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201707171013 Czas edycji: 2008-12-18 o 20:54 |
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
tez chcialam sobie cos kupic, ale co? blyszczyki mam, cienie mam, tusze mam, pudry mam, balsamy mam, szampony mam
![]() Teraz mi sie przypomnialo, ze nie mam bezowego cienia do powiek ![]() I perfum jakis takich
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Produkty z Joanny o zapachu kawowym, waniliowym i truskawkowym są przynajmniej u mnie w Super Pharmie - teraz dodatkowo jest promocja na koktajle do kąpieli i masła do ciała więc naprawdę warto się skusić, zwłaszcza że cena ich jest naprawdę zachęcająca
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
jak dla mnie C-THRU są dosyć trwałe i idealnie pasują jako zapach "na codzień"
wybrałam Pearl Garden, bo mam podobne do Black Diamonds i na razie mam potrzebę czegoś lekkiego chociaż powiem szczerze że mimo wszystko chętnie bym przygarnęła Ruby no i Black Diamonds ale na razie nie mam pieniędzy na takie szaleństwa :P
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super się rozprowadza, fajnie nawilża, zapach słodki,ale ciut chemiczny - białej czekolady nie czuję, ale zapach mi się podoba ![]() też się czaję na te kremy joanny - czekolada - mniaaaaaaam i jeszcze na błyszczyk z tej serii, ale jeszcze nie widziałam ich
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
no proszę, już czwarta częśc
ja ostatnio często zaglądam do rossmanna, wpadłam w prezentowy szał tak na marginesie, to bardzo podobają mi się torebki na prezenty z rossa - ładne, solidnie wykonane i bardzo tanie Cytat:
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Kupialam C-tru Pearl Garden dla mamy na prezent
... No dobra i dla mamy i dla mnie |
|
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
dziewczyny, znajdę w rossmannie szczeteczkę do czyszczenia języka? bo nigdzie nie mogę znaleźć..
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyda mi się bo jutro wybieram się do Poznania , w moim mieście super pharm nie ma niestety![]() ktoś pytał o herbatkę karmelową-ładnie pachnie ale smakuje nieciekawie,trochę jak zwykła herbata. Ja szukałam świątecznego zapachu Ambi Pur..o zapachu właśnie świąteczno-karmelkowym(przynajmniej karmelki są na opakowaniu) niestety nie było za to dorwałam inny-o zapachu świątecznych ciasteczek, jeszcze nie wypróbowałam ale już nie mogę się doczekać bo uwielbiam takie jadalne zapachy
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj zaszłam do siebie po masełko i koktajl do kąpieli o zapachu wanilii (truskawka jest dla mnie zbyt chemiczna, a za zapachem kawy w kosmetykach nie przepadam ), ale ostatecznie zrezygnowałam ze względu na straszną kolejkę. Ale mam zamiar kupić przy najbliższej zbliżającej się okazji ![]() Niestety u siebie w Super Pharm nie widziałam kremów do rąk ani błyszczyków do ust z tej serii Ktoś może wie coś na ten temat?A o jakie odświeżacze Ambi Pur chodzi, bo brzmi bardzo zachęcająco, ale ja ich niestety nie kojarzę
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
Słuchajcie dziewczyny..
poszłam dziś do rossmanna po perfumy versace blue jeans. pani mi je wyjela z gablotki jak podalam nazwe <bylam zdecydowana na nie> patrze puszka jak tamta wiec szybko poszłam do kasy..po godzinie sprawdziłam i nazwa była versus a nie versace..wróciłam się i pani powiedziała że są to oryginalne perfumy versace tylko pod zmieniona nazwą bo versace ją zminiło.. zapewniała , że jest to produkt w 100% versace i w 100% oryginalny a nie odpowiednik..uwierzyłam i sobie poszłam..ale tak mnie to nurtuje... wiecie coś na ten temat? zostałam wykiwana czy tak faktycznie jest? no i wszystkie perfumy w gablotce versace blue jeans byly jako versus blue jeans..bez zmiany szaty graficznej .. chyba nawet te kobiece i dzieciece... pomoże ktoś? Edytowane przez soko88 Czas edycji: 2008-12-19 o 18:41 Powód: literówka.. |
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() moim zdaniem to absolutne, perfidne oszustwo!
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
już poszukałam.. okazuję sie ze jest to masówka versace..czyli produkt oryginalny faktycznie zmieniają nazwę..ale po co nie wiem..to stwarza niepotrzebne zamieszanie..
|
|
|
|
#81 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny tak się zastanawiam na co wydać 40 zł w R. Macie jakieś propozycje? Bo dostałam, żeby dołożyć sobie coś do prezentu
.
|
|
|
|
#82 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nawet niekoniecznie musisz dokładać bo są teraz taaaakie promocje![]() ja bym sobie kupiła np jakiś dodatkowy podkład - mino że mam i teoretycznie jest mi niepotrzebny
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z kolorówki zastanawiam się jedynie nad korektorem mineralnym z L'oreala, ale nie wiem czy warto. Z perfum to C-thru i zestaw różowy Adidasa za 30 i do tego masełko Farmony lub Bielendy. Chyba zobaczę na miejscu
|
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
haha ja bym sobie waxa kupila
tak mi na myśl przyszło..
|
|
|
|
#85 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj kupiłam dla mamy zestaw tych kulek musujących do kąpieli,któraś z was może ich używała?
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, szukam na KWC recenzji tej maseczki i nie mogę nigdzie znaleźc
pomóżcie, proszę - czy ona w ogole jest w KWC?
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam wczoraj w Rossmannie, bo postanowiłam kupić, jeśli się uda samoopalacz w sprayu, o którym wspominałyście kilka postów wzwyż, ale nie dostałam.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22538 Będę go jeszcze szukać, tylko podpowiedzcie mi, bo teraz nie jest sezon i jest bałagan - on powinien być wśród balsamów do ciała, prawda? I też chciałam się skusić na Collosala, bo cena dobra, ale został wczoraj już tylko jeden - brązowy... |
|
|
|
#90 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
róż, cienie albo tusz.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

. Mam ochotę spróbować, karmelowej, niestety nigdzie nie mogę jej dopaść 

...