|
|
#991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: rossman..
![]()
|
#992 |
|
Wtajemniczenie
|
No i koniec
.
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
Podziwiam Cię kroofk@ że Ci się chciało
|
|
|
|
#994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Promocje świetne
|
|
#995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
#996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
#997 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuję za info o perfumach. Mam jeszcze pytanie dotyczące prostownicy ceramicznej za 24,99 zł. Jak Wam się wydaje, czy warto ją kupić? 24,99 zł to nie jest majątek, ale bezsensu ją kupować skoro jest beznadziejna. Może któraś z Was ją ma??
|
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym ktoś tu już pisał,że jest OK
|
|
#999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro podejde sprawdzić i jak będzie to kupie
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
no a widzialyscie tą prostownico-karbownice za cos ok 17 zl??? Niezla cena, kusi, hehe. Ma ja ktos moze??
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
za ta cenę ZAPEWNE jest metalowa...
Hmm..ale czy to az taka roznica, metalowa czy ceramiczna, zwlaszcza jesli kupilabym ja tylko na probe, bo nigdy nie uzywałam? A czy sa w ogole ceramiczne karbownice?
|
#1003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam ta prostownice za ok 30 zl...wg mnie jest dobra....moje wloski kreca sie tylko na koncach wiec jak prostuje je<bez niczego> to trzymaja sie calkiem fajnie i sa prosciutkie ![]() prostownica jest waziutka..idealna na moje nie za dlugie wlosy.ja w kazdym razie polecam... mam nadzieje ze za bardzo nei zniszczy mi wlosow... aha czego mzoe uzywac zeby wloski byly blyszczace i ochronione od ciepla? |
|
|
|
|
#1004 |
|
Zadomowienie
|
Z ciekawości tez bym kupiła żeby potem ewentualnie kupic lepszą tyle że u nie nie ma ;/
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zła jestem:/ A mam włoski podobne jak Twoje. Właściwe to są proste, tylko na przodzie kręcą się tak fatalnie i chciałabym właśnie tylko te włoski prostować.Wkurzyłam się, ale jak na złość to zawsze mi się tak zdarza, że jak coś chcę kupic to już tego w sklepach nie ma
|
|
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm...ale ja i tak uzywalabym jej od wielkiego dzwonu-ot tak, zeby sprawdzic czy w ogole mi prostowanie pasuje... i jak cos bym kupila lepszą...
a ceramiczna czy metalowa-obie niszczą wlosy, c do tego chyba nie ma watpliwcosci...najwyzewj jedna wiecej-druga mniej i tyle! ale na sporadyczne stosowanie to chyba roznicy nie bedzie...
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, od dzisiaj są w sprzedaży londacolor emotion za 5,99 i decory za 9,99.
Nie jest to promocja tylko wyprzedaż, więc jeśli któraś z was używa tych farby to niezwlekajcie. Poza tym rozdawane sa w kasach poradniki - skarb. - tego nie ma w gazetce - |
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Skusiła się któraś z Was na jakiś zestaw kąpielowy?? Bo mnie też kuszą, ale nie wiem czy warto, nie wiem, jak pachną...
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Le Jardin Naturel - cytrusy z olejkiem z bergamotki Harmony - nie raczyli napisać z czym to się je ![]() Pure - zapach morskiej bryzy z czymś tam, nie pamiętam dokładnie, jakieś cytrusy też chyba Bathtime Bliss - biała herbata z trawą cytrynową i... znów nie pamiętam. Skleroza nie boli Sama coraz bardziej mam ochotę na zestaw Le Jardin Naturel, tylko dlaczego żel tam taki mały, a mydełka takie duże (nie lubię mydeł)? I co ja zrobię z solą, jak wanny nie mam? Chyba do stóp by była... |
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Coś ostatnio prowadzę tu debaty sama ze sobą, no ale trudno się mówi...
Może tym razem ktoś mi odpowie... Widziałyście nowe herbaty w Rossmanie? Wśród tych w czerwonych torebeczkach pojawiły się nowe, w czarnych torebeczkach i większość z nich jest w sumie czarna. Mnie najbardziej kusi czekoladowa, czyli czarna z ziarnami kakaowca i kawałkami czekolady Brzmi pysznie Jest też np. sencha brzoskwiniowa, jest chyba jakaś z wiśniami i jedna owocówka na bazie kandyzowanych owoców. Ogólnie było ich koło 10 chyba. Próbowała któraś z Was?Sama jak na razie z rossmanowskich herbat piłam tylko Śnieżną Dolinę i Zimowy Ogród i muszę przyznać, że obie są pyszne |
|
|
|
#1016 |
|
Raczkowanie
|
ja bym chcetnie pogadala z Toba....na temat kosmetykow w rossmanie...
ale nei mam chwilowow pieniedzy i wole sobie nie robic chceci na te cudenka ![]() pozdrowki |
|
|
|
#1017 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1019 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co z tego,ze ma wkladki ceramiczne , skoro prawie w ogole nie prostuje wlosow - a moje wlosy sa raczej proste niz krecone,tzn koncowki mi sie wywijaja - z moimi wlosami "prostownica" z rossmanna nic nie robila nic tez nie zdzialaly stosowane preparaty wspomagajace prostowanie - m.in. L'oreal Hot Liss. powinnam byla powstrzymac sie z zakupem,ale pomyslalam co tam, najwyzej strace 25 zl. "prostownica" z rossmanna nie ma zadnej regulacji temperatury,a po nagrzaniu plytki wcale nie sa jakos wybitnie gorace-byc moze dlatego nie dostrzeglam zadnego dzialania prostujacego. jesli macie jakies watpliwosci radze podwojnie sie zastanowic nad tym zakupem,czasami lepiej wstrzymac sie i poczekac i dolozyc do prawdziwej prostwnicy. ja wlasnie dzis nabylam profesjonalna prostownice Babyliss Wet n'Dry do [prostowania wlosow mokrych i suchych i jestem nareszcie usatysfakcjonowana ps.chetnie odsprzedam zainteresowanym wizazankom ta prostownice z rossmana-ja juz nie mam z niej zadnego uzytku...
|
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sobie kupiłam świetny błyszczyk kwiatek Wibo, wczesniej mialam cytrynowy i nie bardzo mi się podobał, tzn. wszystko ok, ale czułam choćby masło na ustach, a teraz mam o smaku gumy balonowej i jest super!
do tego preparat wybielający płytkę paznokcia tez Wibo Lovely jest całkiem w porządku, nie polecam tylko malować pazurków jak idziemy na disko, bo moje w świetle ultrafioletów odbijały sie po całym klubie Kupiłam sobie też płyn do kąpieli kokosowy Cream Bath Coconut- trochę wysusza, ale zapach uroczy ![]() No i przede wszystkim żel do ciała Wellness&Beauty pomarańczowo-miętowy - zapach obłędny, dodatkowo fajnie się pieni i jest przyjemny
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

.

Poza tym ktoś tu już pisał,że jest OK
Jutro podejde sprawdzić i jak będzie to kupie
Zła jestem:/ A mam włoski podobne jak Twoje. Właściwe to są proste, tylko na przodzie kręcą się tak fatalnie i chciałabym właśnie tylko te włoski prostować.
Brzmi pysznie