|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rossman..
joasiu
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam cały wątek
Wczoraj zakupiłam tak zachwalany różany krem do rąk i rzeczywiście jest super, nie mogę się z nim rozstać Miesiąc temu kupiłam utwardzacz do paznokci Lovely i muszę przyznać że jest nawet fajny Do tej pory go mam w takim stanie, w jakim go kupiłam. Dość długo trzymają się na nim wszelkie ozdoby do paznokci. Mam też odżywkę z jedwabiem z tej samej serii no ale ta już nie jest tak fajna . Myślałam jeszcze nad serum do paznokci z wit. C no ale jutro będę miała odżywkę niebieską z avon![]() Zaraziłyście mnie tym Rossmanem |
|
|
|
#1323 |
|
Wtajemniczenie
|
Kuszą mnie perfumki oj kuszą
Czy w Rosmanach są testery droższych zapachów?
|
#1324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma ...i dlatego takie ceny atrakcyjne są , ale to nie żaden problem, można gdzie indziej ''wąchnąć''
|
|
|
|
|
#1325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze wiedzieć bo bym się wybrała "nieprzygotowana" do zakupów A tak najpierw udam się na "wąchanie" Czy wiecie jak długo ważna będzie ta gazetka
|
|
#1326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam ogromną prośbę czy jakaś dobra duszyczka wizażowa wypisałaby mi nazwy damskich perfum
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma to jak polowanie na promocje
|
|
|
#1329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też hehe
|
|
|
|
|
#1330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dałam sobie na wstrzymanie z NU, promocja na pewno jeszcze wróci za 2-3-4 miesiace. Kupiłam dzisiaj krem do mycia twarzy St. Ives do cery suchej i normalnej, a poza tym z "dobrej ceny na do widzenia": - cień do oczu Rival de Loop 11 moon za 2,99 - antyperspiranty w kulce i w sztyfcie (dla mamy, siostry i zapas dla mnie) za 2,99 Warto się było przejść
|
|
#1331 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=konfitura]U mnie w Rossmannie jeden flakonik każdych perfum jest otworzony i gotowy do poniuchania (łącznie z Sun Moon Stars
Dałam sobie na wstrzymanie z NU, promocja na pewno jeszcze wróci za 2-3-4 miesiace. fajnie masz, u mnie nie ma , A jak się spytam czy można powąchać -NIE , nie ma testerów itd..eh moja mama kupiła Nu, a ja czekam na promocje Champs-Elysées bo przegapiłam ostatnio
|
|
|
|
#1332 |
|
Raczkowanie
|
witajcie.Byłam wczoraj w rossmanie.Niestety nie było gazetek.Jakoś nic nie wypatrzyłam ciekawego.Kupiłam paste do zebów,płatki kosmetyczne,tabletkę do kompieli i pułeczkę wiszacą na zabawki z materiału.
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam mamie kupić jakiś zapach-najpierw byłam w Rossmanie, a potem w Sephorze i możecie wierzyć lub nie,ale na niektóre zapachy jest różnica ok.40 zł na korzyść Sephory-w Sephorze zapachy są taniej
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zaraz ide na łowy do rossmana, pozaznaczalam juz w gazetce co chce kupic, chociaz znajac moje szczescie wiekszosci rzeczy juz nie bedzie Dla mnie naj najlepsiejsza w rossmanie jest kawa maccofee... mnie moge bez niej zyc Ciekawe czy beda jeszcze te termometry elektroniczne, bo to w sumie koncowka tego katalogu, to pewnie juz sie rzucili wszyscy
|
|
|
|
#1335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziwne, a jakie to perfumy? Te co ja kupowałam w Rossmanie to drastyczna wręcz różnica na nie korzyść Sephory
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Raczkowanie
|
A ma ktoś może juz nową gazetkę z Natury?Jest tam coś ciekawego?
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A moze ktoś ma nowa gazetkę z Super Pharm ???
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam preparat do usuwania skórek (Lovely)jest siwetny a cena smiesznie mała
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1340 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam gazetkę z NATURY i jest tam bardzo dużo promocji walentynkowych. Niestety skanow nie moge zamiescic bo nie mam aparatu
|
|
|
|
#1342 |
|
Zadomowienie
|
Gazetka z natury 10.02 - 27.02. 2006
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w Naturze do gazetki dołączony był dodatek specjalny z promocjami od 10-14.02 i od 15-27.02 - muszę powiedzieć żę te promocję są rewelacyjne
|
|
|
|
#1344 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Zadomowienie
|
odkad jestem na wizazu regularnie zagladam do rossmana. zarazilyscie mnie ta mania i choc mojemu uszczuplanemu portfelowi sie to nie podoba, to mi wrecz przeciwnie
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*Przy zakupie musu do ciała Dermika Variete (cena od 15,70-19.50)-płatki mydlane w kształcie róży w prezencie *Przy zakupie dowolnych produktów z serri Dove na kwotę 20 zł-krem intensywnie nawilżający 30 ml w prezencie *14 luty-10% rabatu na produkty z serduszkiem *przy zakupie dowolnych produktów na kwotę 20 zł - breloczek z serduszkiem w prezencie *zestawy Taft-lakier+pianka - 14,99 *przy zakupie produktów Nivea Visage na kwotę min. 15 zł maseczka nawilżająca w prezencie( a za min.30 zł-chusteczki oczyszczające w prezencie) *balsam do ciała Neutrogena 300 ml+ kosmetyczka - 17,99 *świeca zapachowa Brise -7,99 *Bielenda zestaw Róża i Jedwab oraz Brązujący(krem+tonik) 12,99 *Bielenda Beauty Milk - krem do twarzy+mleko w proszku do kąpieli - 18,99 *zestaw Nivea - balsam do ciała +dezodorant - 21,99 15-27.02 *AA fruit kiss błyszczyki-6,49 *Lirene podkład City Matt - 15,79 *pomadka Bebe-4,99 *rimmel recover podkład-24,99 to takie najfajniejsze promocje wg mnie
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1348 |
|
Joanna d'Moder
|
dziękuję.Dobrze,że mam daleko do Natury,więc ominie mnie bankructwo
.Pytanie do wrocławianek,gdzie w centrum jest dobrze zaopatrzona ta drogeria.Byłam kiedyś w Rynku,w Feniksie,ale tam jakoś ubogo
|
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Z Naturam sprawa wygląda tak,że we wszystkich są inne promocje.Nie ma tak jak w Rossmannie jednej promocji obowiązującej w całym kraju
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

Miesiąc temu kupiłam utwardzacz do paznokci Lovely i muszę przyznać że jest nawet fajny
. Myślałam jeszcze nad serum do paznokci z wit. C no ale jutro będę miała odżywkę niebieską z avon
Czy w Rosmanach są testery droższych zapachów?
...i dlatego takie ceny atrakcyjne są
Mam ogromną prośbę czy jakaś dobra duszyczka wizażowa wypisałaby mi nazwy damskich perfum