|
|
#1471 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossman - część IV
Cytat:
i w kioskach można popytać.. haha coś mi się pokręciło i zaczęłam Ci ulicami wypisywać gdzie mogą być.. nie ten watek
|
|
#1472 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki. Mam nadzieję, że gdzieś uda mi się dostać to czego szukam.
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
powiedz, skad jestes - moze bedzie wizazanka z twojego miasta, ktora bedzie mogla ci podpowiedziec, gdzie mozna kupic kosmetyki tych firm
![]() ja dzis kupilam tusz rimmel sexy curves i podkolanowki wzielam tusz intense black, ciekawe, czy rzeczywiscie ta czern jest intensywniejsza niz w normalnym black
|
#1474 |
|
Zadomowienie
|
ja kosmetyki Lumene widzialam w zwykłych małych sklepach z kosmetykami a nie żadnych sieciówkach typu ross czy natura
a kosmetyki bell, czesto w dużych centrach handlowych są rozłożone takie stoiska jak np. inglot albo własnie bell. i tylko tam widziałam ![]() lir391 i jak tam ten nowu tusz rimmela? uzywalas juz? bo mam zamiar go kupic ale nie wiem czy warto;d;d zdaj relacje;d Edytowane przez agiii Czas edycji: 2009-03-02 o 14:42 |
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu są opinie odnośnie tego tuszu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...acy-rzesy.html Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2009-03-02 o 17:17 |
|
|
|
|
#1476 |
|
Konto usunięte
|
lir391 i jak tam ten nowu tusz rimmela? uzywalas juz? bo mam zamiar go kupic ale nie wiem czy warto;d;d zdaj relacje;d[/quote]
Jak dla mnie to tusz jest do kitu. Strasznie mi posklejał rzęsy żeby je rozczesać malowałam tylko tą wypukłą końcówką szczoteczki ale i tak prawie w ogóle nic nie zrobił z rzęsami. Jak dla mnie to porażka |
|
|
|
#1477 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam dzisiaj:
- nagietkowy płyn do kąpieli Babydream - odżywkę do włosów Yung Intensywna Kuracja - maszynki do golenia Isana - płatki kosmetyczne - syrenkę - herbatę King's Crown (orientalną)
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ide do rossmanna w czwartek jednak, bo dzis mi pieniadze nie doszly.
w planach: - maczek wibo ![]() - lakier do wlosow, najlepiej sunsilk - lakier do paznokci - nawet wiem, jaki chce kolor, ale nie umiem go opisac ![]() - moze eyeliner - chusteczki nawilzane do higieny intymnej lub babydream. - herbatka king's crown [te w brazowym opakowaniu] na razie wystarczy, bo musze isc na łowy lumpeksowe a co do tuszu do rzes, to ja moge z czystym sumieniem polecic ORIFLAME WONDER. ![]() tylko sobie poczytajcie opinie na KWC fantastycznie wydluzone, pogrubione i uniesione rzesy, rozczesane!! zero sklejenia czy grudek. efekt podniesienia utrzymuje sie caly dzien. ma innowacyjna szczoteczke, ktora na poczatku moze przestraszyc ale poslugiwanie sie nia to dziecinada nawet dla tak niewprawionej reki jak moja a tak nie lubilam kosmetykow typu oriflame, avon itp.
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() Edytowane przez pani ćma Czas edycji: 2009-03-02 o 19:41 Powód: dopisek |
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny- nie rzuciły Wam się w oczy ostatnio w Rossmanie perfumi Green Tea- nie te Arden, tylko takie zwykłe- przeźroczysta butelka z zieloną zakrętką, nie kosztowały więcej niż 10 zł z tego co pamiętam.
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś:
herbata truskawkowa - ale troszkę kwaskiem smakuje ... krem do rąk isana (świetnie pachnie, i dobrze nawilża) antyperspirant Dove silky dry. Nie było u mnie palmolive pure cashmere ;/
|
|
#1482 |
|
Rozeznanie
|
W piątek kupiłam herbatę banan i wiśnia. Dobra jest, ale jednak wolę karmelową.
|
|
|
|
#1483 |
|
biegam dla Zabawy
|
Dzisiaj zakupione:
żel babyderm i herbatka karmelowa (chyba po raz setny )Zapomniałam o jakiejś odżywce do włosów -coś w stylu serum do końcówek - macie może coś takiego upatrzonego w rossmannie? |
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
kosmetyki bell w krakowie są (a przynajmniej były jakiś czas temu) w firlicie. nie wiem czy w innych miastach jest ta sieć.
|
|
|
|
#1485 |
|
Miss Pudernica
|
Ja przygarnęłam zestaw Elseve z ceramidami
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie ma w skladzie hibiskus, to on nadaje taki kwasny smak.
Cytat:
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1488 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
cały czas się zastanawiam czy iść po ten tusz Rimmel Sexy Curves czy nie.
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
napisalam tak niejasno, ale oczywiscie chodzilo mi o karmelkowa
tak to jest, jak pisze zbyt szybko wisnia-banan pilam i smakowala
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle te herbatki są bardzo udane
|
|
#1491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też się zastanawiałam, ale przypomniało mi się że bardzo podobną szczoteczkę ma tusz z Avonu- też taką zakręconą i jak go kiedys użyłam to mi się nie spodobał efekt- praktycznie żaden. Niesprawiedliwe napewno, ale jedna ocena wpłynęła na drugą i zdecydowałam się na colosala
|
|
|
#1492 |
|
biegam dla Zabawy
|
Pewnie już wszystkie odebrałyście swoje prezenty, ale jakby kogoś jeszcze interesowało: ja zarejestrowałam się do rossmana w krk , a pożniej pojechałam do domu na 3 tygodnie, dzisiaj chciałam odebrać prezent, poszłam z kodem i dowiedziałam się, że już nie ma paczek. Także widocznie jest trochę kto pierwszy ten lepszy.
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam, może będzie odżywka bez spłukiwania albo zdecyduję się na mgiełkę Jakby ktoś próbował czegoś z tej serii, proszę o opinię! Tak poza tym, to w Opolu dziś jest otwarcie nowego CH, w którym jest Rossmann Dostałam przy zakupach próbki serum Garniera pod oczy i do twarzy, odżywki Fructis, małą kosmetyczkę Dove, balona smycz z Timotei i lutowy numer "Zwierciadła"
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś balsam do włosów schaumy, olejek intensywnie pielęgnujący. zachęciły mnie recenzje w kwc i cena (3.99). ponoć działa na rozdwajające się końcówki
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawi mnie jak będzie się sprawował bo jeszcze nie używałam
|
|
#1498 |
|
Konto usunięte
|
wlasnie wrocilam z rossmana i oczywiscie skusilam sie na ten nowy tusz rimmela
![]() ciekawe jak sie sprawdzi na moich dosc wybrednych rzesach kupilam jeszcze tusz maybelline dla mojej mam, pilniczki do paznokci i zmywacz do paznokci
|
|
|
|
#1499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak, ja tez chce opinie ![]() Fajnie, lubie otwarcia kazdych sklepow
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuję się oszukana! a już myślałam, że interes życia zrobiłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

wzielam tusz intense black, ciekawe, czy rzeczywiscie ta czern jest intensywniejsza niz w normalnym black

fantastycznie wydluzone, pogrubione i uniesione rzesy, rozczesane!! zero sklejenia czy grudek. efekt podniesienia utrzymuje sie caly dzien. 

czuję się oszukana! a już myślałam, że interes życia zrobiłam