|
|
#1801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
Dzięki za cynk, wczoraj byłam ale nie zauważyłam tego .Dziś znów atak na Rossmana
|
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1803 |
|
po prostu Em :)
|
co do książeczki z promocjami - ja ją mam.
promocje sa takie: *konkurs head&shoulders (do wygrania weekend w SPA) *dowolny lakier MF nailfinity 0 12 zł mniej (za 14,99) *przy zakupie dwóch past blend-a-med complete& szczoteczka BAM medic za grosz. *przy zakupie dowolnego produktu olay tygodniowa kuracja total effects day&night w prezencie. *przy zakupie dowolnego lakieru do włosó 250ml lub pianki Wellaflex 200ml drugi taki sam produkt za 0,99. *przy zakupie dowolnej odżywki pantene pro-v szampon pantene pro-v za 0,99 (nie dotyczy serii color expressions) *przy zakupie 2 dowolnych duopaczek always, discreet lub naturella film na dvd "uwierz w miłość" w prezencie
|
|
#1804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
??mi sie wydawalo,ze we wczesniejszych postach widzialam cene 12,99 chyba juz zle widze
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Wtajemniczenie
|
ups,przepraszam,bo niezla gafa ze mnie
juz teraz wszystko rozumiem
|
|
|
|
#1806 |
|
Raczkowanie
|
moja mama była dziś koło rossmana więc ją poprosiłam o to by weszła i kupiła mi kilka kompletów plastrów opatrunkowych.i zakupiła ich oczywiście z nadmiarem ja mówiłam po 5 a ona 10 więc zapłaciła ok 30 zeta ale nie dostała żadnej ksiązeczki.
|
|
|
|
#1807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, ja o gratisy zawsze się upominam
ostatnio do Rexony dostałam zeszycik
|
|
|
|
#1809 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dzisiaj na zakupach w Rossmanie, kupowałam balsam ujędrniający Erisa i gratisa nie dostałam bo panie kasjerka powiedziała że oni nie dostali i to samo było z tuszem do rzęs Maybelline- płynu do demakijażu też nie mieli, wyszłam bez zakupów. Poszłam do następnego sklepu kupwałam tusz ale tym razem zapytałam panią czy jest płyn, pani powiedział że tak więc wziełam dwa tusze.
Jestem przy kasie płace za tusze ale pani kasjerka gratisów nie daje więc musiałam sie o nie upomnieć,(pani miała mine jak bym chciała ją okraść lub oszukać) naprawde bardzo zawiodłam sie na Rossmanie. Niestety mam wrażenie że kasjerki chcą nas po prostu oszukać.
Edytowane przez anetak Czas edycji: 2006-04-22 o 16:00 |
|
|
|
#1810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieje że tak jest jak piszesz. Tylko szkoda że mi sie to zdarza wyjątkowo często.
|
|
|
|
|
#1812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1813 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#1814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do jakiejs sumy zakupow czy jak sie kupuje tylko plastry?? |
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ktoś wie czy ten płyn dają tylko do XXLczy do Volume Express też? Bo nie dość, że u mnie w dwóch Rossmanach płynu nie było, to jeszcze panie same nie wiedziały, czy jak już będzie to będzie do każdego tuszu z promocji czy tylko do droższego, czyli XXL
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja skorzystałam z poprzedniej promocji, jezeli kupiłaś dwa produkty,albo za jakąś kwotę to można było dostać torbę. Akurat kupowałam te dwa tusze i przypadkiem wyczytałam. Przy kasie się upomniałam. Torba jak torba, mamie się przyda
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaką pojemność ma to mleczko w sprayu Johnsona, które się dostaje jako gratis do zakupu jednego produktu J&J ?
|
|
|
|
#1820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy ten spray ma jakiś konkretny zapach ? czy jest bezzapachowy czy jaki ? mogłybyście mi coś więcej o nim napisać ? bo kusi, oj kusi strasznie kupiłabym sobie żelik 400ml chyba lawendowy..tylko nie wiem czy te spraye będą jeszcze mieć... ale napiszcie o nim co wiecie
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Wtajemniczenie
|
zapach ma bardzo delikatny, nie natarczywy
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam najnowszą gazetkę z Rossmanna
![]() Jakby któraś z Was miała jakieś pytania z chęcią napiszę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do nowej ulotki, to mnie interesuje kolorówka i zapachy damskie |
|
|
|
|
#1825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj ją spod drzwi sprzątnęłam
|
|
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzięki za doinformowanie |
|
|
|
|
#1828 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A ja dziś byłam w rossmanie i kupiłam kremowy żel do mycia ciała jonsons baby(4,69) ido tego spraj za symbolicznego grosza. Mam też tą gazetke a raczej broszurke ,,rozkwitaj codziennie na wiosne" pisze co jest ciekawego w tej książeczce. za dowolny lakier nailfinity maxfaktora zapłacisz 14,99 czyli 12 zeta mniej.oferta ważna od 19,04-25-04,06 czyli do dziś kup 2 pasty blend-a-med complete 7 a otrzymasz szczoteczke bam medic za 1 grosz oferta ważna od 26,04-09,05 kup dowolny produkt olay a otrzymasz tygodniową kurację total effects day&night w prezęcie.oferta ważna od 26,04-09,05 kup dowolny lakier 250mi wellaflex lub piankę a drugi taki produkt otrzymasz za 0,99zł.pferta ważna od 10,05-23,05 kup dowolną odzywkę intensywna pantine pro-v w tubce lub słoiczku-szampon pantene pro-v otrzymasz za 0,99zł kup 2 dowolne duopaczki always,discrret lub naturella a film dvd otrzymasz w prezecie (uwierz w miłość) oferta ważna od 07,06-20,06 Wysłałam też do firmy meila z prośbą o przysyłanie mi gazetki ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi. |
||
|
|
|
#1829 |
|
Zadomowienie
|
mam
![]() wstawie za ok 1,5 h bo mi bateria siadla w aparacie ![]() zapraszam
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
#1830 |
|
Zadomowienie
|
Nie chciało mi się czekać
![]() Na szybko zrobiłam zdjęcia i akumulatorek powrócił do ładowarki ![]() Mam nadzieję, że coś widać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

.Dziś znów atak na Rossmana

??mi sie wydawalo,ze we wczesniejszych postach widzialam cene 12,99
chyba juz zle widze