rossman.. - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-04-21, 09:06   #1801
Kaisandra
Wtajemniczenie

Dot.: rossman..

Cytat:
Napisane przez dore
aktualnie w rossmanie jest fajna promocja na kosmetyki dzieciecie johnson&johnson.
kupujac dowolny produkt johnsons baby softwash (zele pod prysznic i plyny do kapieli z oliwka) gratis otrzymuje sie w kasie mleczko softlotion w sprayu. fajna oferta bo najtanszy zel do mycia kosztuje 5,99/400ml. i jeszcze gratisik w formie mleczka do ciala po ktorym skora jest mieciutka (wiem bo mam!).
dzisiaj kupilam 2 zele do mycia i dostalam 2 mleczka w sprayu i zaplacilam za to 12zl. do wyboru jest kilka zeli pod prysznic (o zapachu lawendy, z oliwka, bez oliwki, odswiezajacy, klasyczny).
to taka krotka informacja, moze sie przyda komus:P

Dzięki za cynk, wczoraj byłam ale nie zauważyłam tego .Dziś znów atak na Rossmana
Kaisandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-21, 09:16   #1802
wiolafrytka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lir391
A ja juz kupilam te plyny do demakijazu Bielendy
słuchajcie ta promocja z bielenda jest fajna ale jest tez iny tanszy bo 2,99 za mleczko do makijazu i to 250ml i kusi mnie to. Poradzcie co lepsze
wiolafrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-21, 12:18   #1803
emememsik
po prostu Em :)

co do książeczki z promocjami - ja ją mam.
promocje sa takie:
*konkurs head&shoulders (do wygrania weekend w SPA)
*dowolny lakier MF nailfinity 0 12 zł mniej (za 14,99)
*przy zakupie dwóch past blend-a-med complete& szczoteczka BAM medic za grosz.
*przy zakupie dowolnego produktu olay tygodniowa kuracja total effects day&night w prezencie.
*przy zakupie dowolnego lakieru do włosó 250ml lub pianki Wellaflex 200ml drugi taki sam produkt za 0,99.
*przy zakupie dowolnej odżywki pantene pro-v szampon pantene pro-v za 0,99 (nie dotyczy serii color expressions)
*przy zakupie 2 dowolnych duopaczek always, discreet lub naturella film na dvd "uwierz w miłość" w prezencie
Stary 2006-04-21, 12:19   #1804
aluniaa007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiolafrytka
słuchajcie ta promocja z bielenda jest fajna ale jest tez iny tanszy bo 2,99 za mleczko do makijazu i to 250ml i kusi mnie to. Poradzcie co lepsze
2,99 ??mi sie wydawalo,ze we wczesniejszych postach widzialam cene 12,99 chyba juz zle widze
Stary 2006-04-21, 12:21   #1805
aluniaa007
Wtajemniczenie

ups,przepraszam,bo niezla gafa ze mnie juz teraz wszystko rozumiem
Stary 2006-04-21, 21:21   #1806
anax2
Raczkowanie

GG do anax2

moja mama była dziś koło rossmana więc ją poprosiłam o to by weszła i kupiła mi kilka kompletów plastrów opatrunkowych.i zakupiła ich oczywiście z nadmiarem ja mówiłam po 5 a ona 10 więc zapłaciła ok 30 zeta ale nie dostała żadnej ksiązeczki.
anax2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-21, 22:08   #1807
Elwinga
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anax2
moja mama była dziś koło rossmana więc ją poprosiłam o to by weszła i kupiła mi kilka kompletów plastrów opatrunkowych.i zakupiła ich oczywiście z nadmiarem ja mówiłam po 5 a ona 10 więc zapłaciła ok 30 zeta ale nie dostała żadnej ksiązeczki.
Ja musiałam kasjerkę poprosić, bo sama z siebie nie pamiętała. Ale myślę, że te dziewczyny naprawdę mogą nie pamiętać. Właściwie to w każdej gazetce jest przynajmniej jeden gratis, weź tu spamiętaj, do czego albo za co...
Elwinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-22, 11:11   #1808
smerfeta01
Zakorzenienie

no właśnie, ja o gratisy zawsze się upominam ostatnio do Rexony dostałam zeszycik
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-22, 14:25   #1809
anetak
Wtajemniczenie

Byłam dzisiaj na zakupach w Rossmanie, kupowałam balsam ujędrniający Erisa i gratisa nie dostałam bo panie kasjerka powiedziała że oni nie dostali i to samo było z tuszem do rzęs Maybelline- płynu do demakijażu też nie mieli, wyszłam bez zakupów. Poszłam do następnego sklepu kupwałam tusz ale tym razem zapytałam panią czy jest płyn, pani powiedział że tak więc wziełam dwa tusze.
Jestem przy kasie płace za tusze ale pani kasjerka gratisów nie daje więc musiałam sie o nie upomnieć,(pani miała mine jak bym chciała ją okraść lub oszukać) naprawde bardzo zawiodłam sie na Rossmanie. Niestety mam wrażenie że kasjerki chcą nas po prostu oszukać.

Edytowane przez anetak
Czas edycji: 2006-04-22 o 16:00
anetak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-22, 15:15   #1810
Elwinga
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anetak
Byłam dzisiaj na zakupach w Rossmanie, kupowałam balsam ujędrniający Erisa i gratisa nie dostałam bo panie kasjerka powiedziała że oni nie dostali i to samo było z tuszem do rzęs Maybelline- płynu do demakijażu też nie mieli, wyszłam bez zakupów. Poszłam do następnego sklepu kupwałam tusz ale tym razem zapytałam panią czy jest płyn, pani powiedział że tak więc wziełam dwa tusze.
Jestem przy kasie płace za tusze ale pani kasjerka gratisów nie daje więc musiałam sie o nie upomnieć,(pani miała mine jak bym chciała ją okraść lub oszukać) naprawde bardzo zawiodłam sie na Rossmanie. Niestety mam wrażenie że kasjerki chcą nas po postu oszukać.
Wiesz, pamiętam, że kiedyś czytałam tu na Wizażu wypowiedź dziewczyny, która pracowała w Rossmannie i skarżyła się, że naprawdę czasem nie dowożą im tych gratisów lub bardzo mało i że muszą się potem tłumaczyć przed klientami, którzy ich oczywiście podejrzewają o zagarnianie tych dodatków.
Elwinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-22, 15:59   #1811
anetak
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elwinga
Wiesz, pamiętam, że kiedyś czytałam tu na Wizażu wypowiedź dziewczyny, która pracowała w Rossmannie i skarżyła się, że naprawdę czasem nie dowożą im tych gratisów lub bardzo mało i że muszą się potem tłumaczyć przed klientami, którzy ich oczywiście podejrzewają o zagarnianie tych dodatków.

Mam nadzieje że tak jest jak piszesz. Tylko szkoda że mi sie to zdarza wyjątkowo często.
anetak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-22, 16:19   #1812
wiolafrytka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anax2
a o jaka ksiażeczke chodzi??i co w niej jest :P aaaaaaaaaa i co trzeba zrobic zeby ja dostac?
Stary 2006-04-22, 16:47   #1813
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
a o jaka ksiażeczke chodzi??i co w niej jest :P aaaaaaaaaa i co trzeba zrobic zeby ja dostac?
wszystko jest napisane wyżej.
Stary 2006-04-22, 17:16   #1814
wiolafrytka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emememsik
wszystko jest napisane wyżej.
tak? a gdzie? bo na razie widze tylko co sie znajduje w tej ksiazeczcee i dalej nie wiem jak ja dostac?
Do jakiejs sumy zakupow czy jak sie kupuje tylko plastry??
Stary 2006-04-22, 17:30   #1815
lir391
Zakorzenienie

Cytat:
tak? a gdzie? bo na razie widze tylko co sie znajduje w tej ksiazeczcee i dalej nie wiem jak ja dostac?
Do jakiejs sumy zakupow czy jak sie kupuje tylko plastry??
Hehe Podobno mozna ją dostać, jak zrobi sie zakupy powyzej 20 zl

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

lir391 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-22, 19:48   #1816
wiolafrytka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lir391
Hehe Podobno mozna ją dostać, jak zrobi sie zakupy powyzej 20 zl
dziekuje Ci bardzo za odpowiedz.
Stary 2006-04-22, 19:55   #1817
MagJa
Zakorzenienie

A czy ktoś wie czy ten płyn dają tylko do XXLczy do Volume Express też? Bo nie dość, że u mnie w dwóch Rossmanach płynu nie było, to jeszcze panie same nie wiedziały, czy jak już będzie to będzie do każdego tuszu z promocji czy tylko do droższego, czyli XXL Ma ktoś sprawdzone informacje?
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-23, 01:29   #1818
_Ya
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MagJa
A czy ktoś wie czy ten płyn dają tylko do XXLczy do Volume Express też? Bo nie dość, że u mnie w dwóch Rossmanach płynu nie było, to jeszcze panie same nie wiedziały, czy jak już będzie to będzie do każdego tuszu z promocji czy tylko do droższego, czyli XXL Ma ktoś sprawdzone informacje?
Do obu
Ja skorzystałam z poprzedniej promocji, jezeli kupiłaś dwa produkty,albo za jakąś kwotę to można było dostać torbę. Akurat kupowałam te dwa tusze i przypadkiem wyczytałam. Przy kasie się upomniałam. Torba jak torba, mamie się przyda
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
_Ya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-23, 08:58   #1819
smerfeta01
Zakorzenienie

Dziewczyny jaką pojemność ma to mleczko w sprayu Johnsona, które się dostaje jako gratis do zakupu jednego produktu J&J ?
Stary 2006-04-23, 10:10   #1820
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01
Dziewczyny jaką pojemność ma to mleczko w sprayu Johnsona, które się dostaje jako gratis do zakupu jednego produktu J&J ?
200 ML
Stary 2006-04-23, 11:30   #1821
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaisandra
200 ML
o to dużo a czy ten spray ma jakiś konkretny zapach ? czy jest bezzapachowy czy jaki ? mogłybyście mi coś więcej o nim napisać ? bo kusi, oj kusi strasznie kupiłabym sobie żelik 400ml chyba lawendowy..tylko nie wiem czy te spraye będą jeszcze mieć... ale napiszcie o nim co wiecie
Stary 2006-04-23, 20:24   #1822
Kaisandra
Wtajemniczenie

zapach ma bardzo delikatny, nie natarczywy
Stary 2006-04-25, 10:32   #1823
Kasiulka__
Zakorzenienie

Dziewczyny mam najnowszą gazetkę z Rossmanna 26.04.-7.05. 2006

Jakby któraś z Was miała jakieś pytania z chęcią napiszę
Kasiulka__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-25, 11:14   #1824
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka__

To już nowa wychodzi?? Dopiero niedawno poprzednia zaczęła obowiązywać przecież... Właśnie - do kiedy jest ta poprzednia?, bo moja ulotka się gdzieś zawieruszyła, a na fotce z wątku nie moge dojrzeć

A co do nowej ulotki, to mnie interesuje kolorówka i zapachy damskie
Stary 2006-04-25, 11:22   #1825
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MagJa
To już nowa wychodzi?? Dopiero niedawno poprzednia zaczęła obowiązywać przecież... Właśnie - do kiedy jest ta poprzednia?, bo moja ulotka się gdzieś zawieruszyła, a na fotce z wątku nie moge dojrzeć
kroofk@ napisała nad załączonymi zdjęciami i ja też pisałam do kiedy. Do 28 kwietnia.

konfitura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-25, 11:27   #1826
lullaby22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa
To już nowa wychodzi??
Ano wychodzi
Wczoraj ją spod drzwi sprzątnęłam
lullaby22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-25, 11:30   #1827
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konfitura
kroofk@ napisała nad załączonymi zdjęciami i ja też pisałam do kiedy. Do 28 kwietnia.
To ja chyba jakoś wybiórczo patrzyłam, bo tylko na fotkę
Ale dzięki za doinformowanie
Stary 2006-04-25, 12:58   #1828
anax2
Raczkowanie

GG do anax2

Cytat:
Cytat:

Dawaj kochaniutka dawaj,wszystkie informacje są mile widziane

A ja dziś byłam w rossmanie i kupiłam kremowy żel do mycia ciała jonsons baby(4,69) ido tego spraj za symbolicznego grosza.
Mam też tą gazetke a raczej broszurke ,,rozkwitaj codziennie na wiosne"

pisze co jest ciekawego w tej książeczce.
za dowolny lakier nailfinity maxfaktora zapłacisz 14,99 czyli 12 zeta mniej.oferta ważna od 19,04-25-04,06 czyli do dziś
kup 2 pasty blend-a-med complete 7 a otrzymasz szczoteczke bam medic za 1 grosz oferta ważna od 26,04-09,05
kup dowolny produkt olay a otrzymasz tygodniową kurację total effects day&night w prezęcie.oferta ważna od 26,04-09,05
kup dowolny lakier 250mi wellaflex lub piankę a drugi taki produkt otrzymasz za 0,99zł.pferta ważna od 10,05-23,05
kup dowolną odzywkę intensywna pantine pro-v w tubce lub słoiczku-szampon pantene pro-v otrzymasz za 0,99zł
kup 2 dowolne duopaczki always,discrret lub naturella a film dvd otrzymasz w prezecie (uwierz w miłość) oferta ważna od 07,06-20,06

Wysłałam też do firmy meila z prośbą o przysyłanie mi gazetki ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi.
anax2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-25, 13:54   #1829
_Ya
Zadomowienie

mam
wstawie za ok 1,5 h bo mi bateria siadla w aparacie
zapraszam
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
Stary 2006-04-25, 14:16   #1830
_Ya
Zadomowienie

Nie chciało mi się czekać
Na szybko zrobiłam zdjęcia i akumulatorek powrócił do ładowarki
Mam nadzieję, że coś widać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości