|
|
#241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
![]() W składzie ma MEK (cokolwiek to znaczy), Isopropyl Alcohol, Aqua, Ethyl Acetate, Parfum, CI 16255. |
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy u Was w Rossmanie jest spray do depilacji? Ja dzisiaj poszłam z zamiarem kupienia, a tu na półce ani sprayu, ani nawet pozostałości po karteczce z ceną, tak jakby go w ogóle nie było :-|
|
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Miała moze któraś mleczko do suchej skóry Profit w promocji butla 500 ml za 2,99 ??? Jak na pierwszy rzut oka to się opłaca w koncu to 500 ml ale do Rossmanna troche daleko i nie wiem czy oplaca się jechać. Poza tym chciałabym jeszcze szczotkę drewnianą do włosów za 1,99
|
|
|
|
#244 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a jak długo działa ten spray do depilacji nóg? Tzn chodzi mi o to, po jakim czasie włosy odrastaja? Mam zamiar go zakupic i nie wiem czy sie opłaca.
Z góry dziekuje za info
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
Tutaj w Rossmannie tych szczotek do włosów za 1,99 już dawno nie ma.
Na razie użyłam niebieskiego płynu do płukania ust i stwierdzam z przykrością, że nie bardzo mi pasuje. Będę stosowała połowę nakrętki by zmniejszyć dziwne wrażenia - jakby mdłe, ostre. No, może się przyzwyczaję. Zobaczę jaki będzie czerwony - mam nadzieję, że lepszy
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo po całej naprawdę mnie zemdliło
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
Acha, nie polecam mgiełki do ciała Rossmann Wellness&Beauty. Miałam brzoskwiniową - zapach utrzymywał się góra pół godziny
Natomiast zielona jest trwalsza, ale moim zdaniem śmierdzi co jest oczywiście rzeczą gustu (moja kuzynka uwielbia ten zapach).
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziąseł mi nie podrażnił tylko wyjątkowo źle odczułam smak przy gardle. Dlatego myślę, że mniejsza porcja będzie dobrym rozwiązaniem. A co tam - idę sprawdzić
|
|
#252 |
|
Wtajemniczenie
|
1/3 nakrętki niebieskiego płynu:
w trakcie wyczuwałam gorzki smak, trochę szczypie język, ale ogólnie jest w porządku Wielka przyjemna świeżość
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
moze to odbiega od wątku, ale co tam najwyzej zlinczujecie mnie
![]() mam nową gazetke z drogerii Natura, obowiązuje od jutra, zeskanowałam ją i możecie oglądać
|
|
|
|
#254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez jestem bardzo ciekawa, czy ktoras z Was miala to mleczko do suchej skory, bo chcialabym sobie jutro kupic,a nie wiem czy warto. Widzialam tez mleczko do ciala Isana, 3 rodzaje, za 5,99 zl. Moze wyprobowala ktoras z Was?
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio się o tym dowiedziałam przeglądając ofertę z Poznania zastanawiałam się czy targać kosmetyki do siebie skoro też mam Naturę.Na odwrocie zauważyłam,że nie ma mojej Natury na liście sklepów objętych tą promocją,więc wolałam nie ryzykować i zakupić w Poznaniu balsamiki
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie widzialam u mnie tego sprayu do depilacji, chociaz szukalam kilkakrotnie :/
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest bardzo ale to bardzo tłuste i ciężko się wchłania, ale mi o to właśnie chodziło, bo jest swietne do masazu antycelulitowemu
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do płynu do płukania ust, to kupiłam sobie ten żółty i jestem baaardzo niezadowolona - pomyślałam - pisze, ze extra strong czyli bedzie super mocny i świeżosć bedzie sie dlugo utrzymywac, a tu klaps - po pierwsze - zapach, jak go czuje, juz mnie mdli, a jak wezmę do ust to dopiero - smak jest obrzydliwy! Także nie polecam, chyba będę musiala go wyrzucic, bo rodzinka tez nie chce używać...
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz, już go miałam kupic(nie w Rossmanie, bo w moim też nie było), ale zrezygnowałam, bo mnie ekspedientka tak zabajerowała, ze kupiłam sobie zestaw Clearasil(żel z mikrogranulkami do mycia + kremik) i do tego torba sportowa gratis!! Byłam tak zszokowana ceną(tylko 18 zł) i ilością, ze bez zastanowienia wziełam ten zestaw, a teraz jeszcze mnie kusi, zeby ten krem Happy Day sobie kupic...
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
A macie moze juz nową gazetkę Rossmana bo stara obowiązuje tylko do 14 sierpnia więc juz nowa powinna być
|
|
|
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
ja mam ten niebieski płyn do płukania i jest super !! mocny odświeżający zapach i smak (?)
mi odpowiada za 2,99 ![]() używam też ok 1/3 nakrętki - całej bym nie zmieściła
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choć okulary fajne
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
A czy w polskich Rossmannach sa blyszczyki Isana? W niemieckim kupilam za 1€, niemal taki sam jak bebe a 3 razy tanszy, i nie wiem czy jest sens zaopatrzyc sie w wieksza ilosc i tachac to wszystko do Polski
|
|
|
|
#266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli wracajac do Polski bede miala ciezsza torbe niz przyjezdzajac tu
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
Ponawiam moje pytanie odnośnie nowej gazetki Rossmanna
Czy któras już ma ???
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj poszłam do Rossmana po spray do depilacji, pytam się ekspedientki, czy tylko chwilowo go nie ma, a ona na to, że już go wycofali! Czy któraś z Was wie może, dlaczego?
Przyzwyczaiłam się do używania go :-/ Kupiłam teraz krem, ale jeszcze nie zdążyłam go wypróbować... ale nie cierpię kremów :-/ |
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

Bo po całej naprawdę mnie zemdliło
Natomiast zielona jest trwalsza, ale moim zdaniem śmierdzi co jest oczywiście rzeczą gustu (moja kuzynka uwielbia ten zapach).
Dziąseł mi nie podrażnił tylko wyjątkowo źle odczułam smak przy gardle. Dlatego myślę, że mniejsza porcja będzie dobrym rozwiązaniem. A co tam - idę sprawdzić