|
|
#2671 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: rossman..
Właśnie byłam w Rossmannie w poszukiwaniu peelingów Eris do twarzy (warzywny) i do ciała (melonowy). Nie mieli ani jednego, ani drugiego, więc złamałam się i wzięłam cukrowy peeling Garniera, po czym zatrzymała mnie miła pani ankieterka i namówiła do wzięcia udziału w ankiecie na temat tego peelingu. Za chęć współpracy dostałam smycz do kluczy.
![]() A poza tym nabyłam płyny do kąpieli Malwy w saszetkach, peeling do twarzy Rossmanna (zobaczymy, jaki będzie - przynajmniej jest tani), odżywkę do włosów Pantene i maseczkę peel off St. Ives.
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Drogie Wizażanki proszę o wybaczenie, że nie na temat: dankad: jaki masz piękny avatar!!!
Jednak na temat też cos dorzucę: kocham rossmanna głównie za jego serię Isana- mleczko do ciała to po prostu cudo, a i inne kosmetyki z tej linii są świetne. Zwłaszcza, gdy akurat jest na nie promocja
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
DZiweczyny jest już nowa gazetka z Rossmanna?
Niech któraś obfotografuję i wrzuci do wątku.
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2675 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#2677 | |
|
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tu masz fajną stronkę z obszerną galerią : http://wentworthmilleronline.com/ Naciesz swoje oczęta BTW: Went jest moim ulubionym aktorem (poza Kieferem Sutherlandem) od kiedy go pierwszy raz zobaczyłam w Prison Break'u Można pomarzyć... A to jest ta fotka z avatarka w całości: http://wentworthmilleronline.com/gal...lbum=87&pos=12Błaaaaaaaaagam wybaczcie mi offtopa Kochane Siostry Wizażowe Na temat: Już się nie mogę doczekać nowej gazetki Oby były ciekawe promocje Nowa gazetka pewnie ukaże się w środę?? Wnioskuję to po promocji Dove - jakiś produkt będzie tańszy od 09,08, więc pewnie od tego dnia zacznie się panowanie nowej oferty
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja tez musze jeszce skoczyc do rosmana ...mam jeszce 5 dni a Wy mnie tu straszycie o nowej gazetce i promocjach:P
A tak przy okazjii są w rossmanie zele pod prysznic Isana??grejpfrut lub melon ????i w jakich cenach Hosenko*tez kupiłam te psikacze za 1,99 i tez lece po zapas swietne sa ,mam nadzieje ze mi nie wykupili tu u mnie
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatni raz nie na temat, obiecuję i przepraszam:
dankad znam tę stronkę jak i kilka innych poświęconych Wentowi. Uwielbiam Prison Break i już nie mogę się doczekać 21 sierpnia na nową serię. Poza tym pościągałam sobie wszystkie seriale, w których Went występował gościnnie (Popular, Ghost Whisper, ER). Trzeba przyznać, że facet jest po prostu boski!!! |
|
|
|
#2682 |
|
|
O jakich psikaczach za 1.99 mówicie?
|
|
|
|
#2684 |
|
|
hmm ..to jak są te żele Isana w rossmanie?
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was ma może wkładki żelowe do butów na obcasie Fuss Wohl? To są takie odpowiedniki wkładek Party Feet Scholl'a, a że są w fajnej cenie zastanawiam się czy warto je kupić.
Dlatego bardzo proszę o opinię na w/w temat. |
|
|
|
#2686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Rozeznanie
|
Ja wczoraj zrobiłam zakupy w Rossmanie i wściekłam się strasznie po wyjściu, wziełam maszynki do golenia Isana, na półce była cena 3,49 za 5 sztuk, a baba w kasie nabiła mi 6,99
to dwa razy tyle, wrrr. A poza tym kupiłam Krem do ciała Isana, mam nadzieję że będę zadowolona. Nabyłam też lakier Miss Sporty taki beżowo-różow połyskujący. Jeszcze ie testowałam. Mały kremik Dove do torebki, pomadkę Bebe Sun i dwa Mleczka Nutrilift L"Oreala a Nutribronze dostałam gratis
|
#2688 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja mam pytanie
Czy używalyście może kuracji do włosów Swiss O'par w takich małych jednorazowych opakowaniach dostępnych w rossmanie za 1,99?? Bo skusiłam się dzisiaj na miodową, i jestem ciekawa efektów Wiem, że są jeszcze inne - pomarańczowa i marakuja (i chyba jeszcze jakieś), ale tylko miodowa była dzisiaj dostępna, bo resztę już kobietki wykupiły![]() Jesli używałyście, to napiszcie, co sądzicie, proszę Wogóle to kupiłam sobie także dezedorant perfumowany Chanson d'Eau w promocji za 19,90, ale dopiero w domu zauważyłam brak takiej białej nakładki do psikania Będę musiała wziąźć z innych perfum, bo do rossmana mam kawałek a i tak kupiłam ostatnią sztukę tych perfum....Pozdrawiam
|
#2689 |
|
Zadomowienie
|
ja z rossmana bardzo lubie zele pod prysznic Isana ,moj TZ ma zel Cirrus i bardzo fajnie pachnie a nie polecam soli do kapieli stop feee smierdzi tak ze odrazu poszla do smieci i pianki dla kobiet do golenia
|
|
#2690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny używałyście może już tej nowej golarki ISana ( z wymiennymi wkładami)?. Cena wkładów kusi 8 zł bodajże za 4 ...to nie to co gillette
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio zakupiłam w rossmanie za 13 złotych
![]() ![]() tusz do rzęs Rimmel'a. Extra Super Lash. Jestem z niego zadowolona,ale nie kupowałam w ciemno i mnie,osobie BARDZO wybrednej i wymagajacej wzgledem tuszy, bardzo podpasował
|
#2692 |
|
Wtajemniczenie
|
Postanowiłam kupić TŻ maszynkę do golenia jednorazową - gillette z trzema ostrzami - weszłam do małej drogerii, w której kosztowała ona 4,20 natomiast wilkinson 3,90 (także jednorazowa i także z trzema ostrzami), ale nic, myślęsobie mam po drodze rossmana to tam wejdę, może będzie taniej.
Wchodzę do rossmana i co widzę - opakowanie maszynek jednorazowych z potrójnym ostrzem (ale nie pamiętam których, tzn na pewno jeden z tych dwóch rodzajów które widziałam w małej drogerii) 3+1 gratis po 18zł. ![]() Uważajcie na takie 'promocje' ![]() Dla wyjaśnienia: W rosmanie 4 szt po 18 zł w tym jedna gratis niby W małej drogerii 4 sztuki po około 16 zł, różnica kolosalna jak dla mnie
Edytowane przez Daenerys Czas edycji: 2006-08-06 o 13:08 Powód: literówka |
|
|
|
#2693 |
|
|
Czy w Rossmanie można kupić płyn do higieny intymnej Lactovaginal? Jeśli tak, to w jakiej cenie?
|
|
|
|
#2694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2 tyg temu w promocji 1 + 1 za pol ceny ( a oze gratis???) okolo 15 zl |
|
|
|
|
#2695 |
|
|
no dziewczynki jest juz nowa gazetka rosmana???
|
|
|
|
#2696 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja każdego rossmana we Wrocławiu mam nie po drodze a jestem ciekawa, jakie promocje tym razem
|
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
a tak wogole mam juz nowa gazetke od kilku dni,ale nie ma jak zrobic foto.Wiec jesli was cos konkretnie interesuje to piszcie ,a ja sprawdze czy to jest.pozdrawiam
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
sylwia-zuza interesuje mnie czy jest w promocji rossmannowy zmywacz do paznokci, jakie antyperspiranty są w promocji i jakie kosmetyki kolorowe. Z góry dzięki za odpowiedź
![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

to dwa razy tyle, wrrr. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a jestem ciekawa, jakie promocje tym razem