|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
|
|
|
|
|
#2882 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
za chwilę mam zamiar wybrać się po gazetkę i spokojnie pooglądać jak nie będzie klientów
|
|
|
#2883 |
|
Zadomowienie
|
I stalo sie...nawiedzilam rossmana
Nastawialam sie zwlaszcza na blyszczyk shiny licious i mamKupilam jeszcze szampon i odzywke schauma a dostalam maseczke gliss kur do wlosow brazowych Wyjatkowo przypadla mi do gustu ta gazetka. Szkoda tylko ze teraz jest, kiedy u mnie bieda Chcialabym jeszcze podklad AA (na szczescie czesto sa w promocji), balsam venus z balsamem w piance - ten na szczescie nie jest drogi
|
#2884 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja też mam chrapkę na tą maseczkę, ale jako blondynka brązowej nie chcę |
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogłam się powstrzymać, no niestety. Mam ten wiśniowy, jest naprawdę fajny, także jak będziesz miała przypływ gotówki, to polecam Ma słodziutki smak, daje delikatny czerwony połysk ustom, w ogóle się nie lepi i w ogóle jest cudny
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mysle ze najlepiej zapytac przy zakupach
|
|
#2890 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#2891 |
|
Raczkowanie
|
A możecie mi powiedzieć ile pojemności mają zapachy damskie? Wiem, że Splendor ma 75ml a Nu 30ml, a co z resztą bo nie widać...;/?
|
|
|
|
#2892 | |
|
|
Cytat:
![]() * Indian Summer Red 20 ml * EA Sunflowers 50 ml * EA Provocative 30 ml * EA Red 50 ml * Hugo Boss Deep Red 50 ml * EA Beauty 50 ml * Marc'o Polo 15 ml * Versace Red Jeans 75 ml
|
|
|
#2894 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Zadomowienie
|
Ja przed chwilą wróciłam z Rossmanna. Kupiłam krem Perfecta do cery naczynkowej za 10,99 i szminkę Miss Sporty - blady róż,ale połyskujący :/
Myślałam że kupie jakieś 2 produkty Gliss Kur'a bo maseczka gratis ale w końcu się rozmysliłam
|
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a promocja obejmuje też produkty Schaumy w tym moją ulubioną serię kokosową ![]() pozatym mam chrapkę na Splendora oraz 400ml balsam Nivei
|
|
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też czekałam na promocję i kupiłam za 19zł. w rossmanie i jestem bardzo zadowolona, bo błyszczyk jest świetny...do Maybelline też mnie nie ciagnie tymbardziej, ze zamówiłam sobie teraz metaliczny z avonu
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
u nas sa maseczki tylko do wlosow suchych i farbowanych. Sa a dokladniej byly, bo skonczyly sie o 16....buuuuu
|
#2899 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję emememsik
![]() A nie wiecie może czy w Rossmannie są testery tych zapachów? Bo część z nich już raczej nie spotka się w Empiku czy w Sephorze...? |
|
|
|
#2900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
mozna poprosić jakąś ekspedientkę, żeby pokazała na paseczku jak pachną
byłam w rossmannie, wahałam się czy kupić karmelowy czy truskawkowy. i padło na truskawkę (bonbon fraise strawberry whizz 803) narazie mi się podoba ale karmelowy nadal kusi ![]() Lilithin, przepraszam Cię bardzo, ale nie sprawdziłam ceny ten maskary spieszylam się i wylecialo mi z glowy ![]()
|
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Truskawka ma transparentny kolor czy jakieś drobinki? Bo nie pamiętam
|
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, i dlatego mnie kusił karmelowy ale bałam się, że po jakimś czasie zapach zacznie wydawać mi się mdły, poza tym mam jeszcze trochę podobnego ale cos mi się zdaje ze karmel jednak ze mną wygra ![]() owszem, truskawkowy ma drobinki, nadaje leciutki, perłowy kolor... dodaję zdjęcie ust nim pomalowanych i samego błyszczyka ![]() aha, błyszczyk jest trochę jaśniejszy niż na zdjęciu. |
|
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
karmelowy moim zdaniem nie jest mdły, ale na pewno słodki i smakowity truskaweczka bardzo mi się podoba, mój wiśniowy też ma podobne, maleńkie drobinki, ale nadają taki ciepły, złoty blask, bo u Ciebie chyba są bardziej srebrne? Ale wygląda prześlicznie. Jak tylko skończe swoje różowe zbiory to pewnie kupię ![]() rzyrafka karmelkowy jest bosssski
|
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
owszem, drobinki są srebrne, ale nie az tak bardzo jak na zdjęciu wyszły, sa raczej niewidoczne. ja nie powiedzialam, ze jest mdly, tylko ze po jakims czasie moze zaczac meczyc, bo jest dosc intensywny i moze sprawiac takie wrazenie. ale gdy go pierwszy raz powachalam wydawal mi się po prostu cudny i dlatego mysę, czy go nie kupić.
|
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Twój wygląda naprawdę ślicznie, taki delikatny. Karmelowy na dokładnie taki odcień na ustach, jakiego szukałam W sumie w opakowaniu karmelek jest bardziej intensywny, niż po nałożeniu, przynajmniej ja mam takie odczucia. Ale ja jestem wielbicielką wszelkich słodkich i jedzeniowych zapachów, także moją opinią nie można się aż tak kierowac, chyba że ktoś ma podobne upodobania Mnie spodobała się wczoraj jeszcze malinka i sugar plum.
|
|
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak zachwalacie te błyszczyki,że chyba zaraz pójdę do Rossmana po karmelowy
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesli masz cyfrowke moglabys zrobic zdjecie ust pomalowanych tym Twoim? jesli to nie problem oczywiscie, jesli tak, to zapomnij o tym w ogole mam błyszczyk podobny kolorem do karmelu, wiec cykne zdjęcie, bo efekt jest podobny (kolezanka malowala sie testerem i tak mi sie wydaje). daję zdjęcie z dalszej odległości. karmel jest chyba trochę ciemniejszy niz ten moj stary blyszczyk
|
|
|
|
|
#2910 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym prosić o skan aktualnej ulotki... dziewczyny, jeśli któraś z Was ma taką możliwość - wklejcie zdjęcia
Z góry dzięki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

za chwilę mam zamiar wybrać się po gazetkę i spokojnie pooglądać jak nie będzie klientów

Chcialabym jeszcze podklad AA (na szczescie czesto sa w promocji), balsam venus z balsamem w piance
Bo ja też mam chrapkę na tą maseczkę, ale jako blondynka brązowej nie chcę

spieszylam się i wylecialo mi z glowy
owszem, drobinki są srebrne, ale nie az tak bardzo jak na zdjęciu wyszły, sa raczej niewidoczne.