![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rossman-praca
z Bytomia do Łodzi to ja mam jakieś 3-4h pociągiem
![]() widziałam na stronie rossmanna, że wolne jest stanowisko sprzedawca-kasjer nie daleko Bytomia (tu wszędzie łatwo dojechać ![]() Jestem hostessą kwota jest 8zł/h czasem da rade coś lepiej więc taka stawka byłaby satysfakcjonująca. Praca której szukam to ma być coś w zamian za hostessowanie bo jak pisałam ciężko mi coś znaleźć ostatnio, kwestia dorobienia, nie ciążenia mamie na głowie i pogodzenia tego ze szkołą. Dlatego raczej mi się wydaje, że nie mam szans bo wątpię by godzili się na zróżnicowane godziny, dni pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Szkoda, w każdym bądź razie dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Hej
zlozylam cv wczoraj do rossmana dzis do mnie zadzwonili i zaprosili na rozmowe jutro o 10 . Czy moze jest ktos kto jeszcze jutro wybiera sie na ul.żurawia 47 w wawce? ![]() troszke sie stresuje bo poczytalam troche forum i rozne opinie widzialam na temat rozmow kwalifikacyjnych. co prawda byly to opinie z roznych lat 2008-2007 moze ma ktos jakies informacje biezace na temat zarobków atmosfery i przede wszystkim rozmowy kwalifikacyjnej . za odpowiedz baaardzo dziekuje z gory pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
hej, a powiedz mi jak było na 1 rozmowie rekrutacyjnej?trudne były pytania? pracujesz w centrali w łodzi?
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
R 08.2013, K 09.2016 Edytowane przez vretka Czas edycji: 2011-01-27 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja też dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną.Czego się spodziewać? A czy która z was pamięta w jakim hotelu we Wrocławiu odbywa się taka rozmowa?Bo ja nie zrozumiałam jak do mnie dzwonili i teraz mam problem bo nie wiem gdzie się kierować.POMÓŻCIE... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
vretka dziękuje za odpowiedź
![]() ![]() a i zarobki też sa chyba niezłe ![]() a czy rekrutacja składa się z 3 etapów ?? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
a powiedz mi kochana, powyżej 2000 dostajesz na rękę ? jestem ciekawa czy da sie tam tyle wynegocjować skoro piszesz że sporo więcej niż 1500
![]() a tak to chyba warto tam się starać o pracę...pewnie sporo młodych ludzi tam pracuje a dostęp do internetu w pracy masz ? ![]() no mam trochę pytań, wiem wiem ale kogo spytać jak nie Ciebie skoro tam już pracujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Sandusia, wolałabym nie rozpisywać się o tym wszystkim na forum. Jeśli Ci bardzo zależy na informacjach, pisz proszę na priv.
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
up...co tu taka cisza.
Zastanawia mnie czy w sklepach jest duża rotacja. Pewnie większość pracowników to studenci, ale czy zdarzają się przypadki osób po studiach? edit; złozyłam swoją aplikację i zostaje czekać
tkwiąc w depresji!! Edytowane przez Wenila Czas edycji: 2010-05-05 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
a myślicie że do pracy w rossmanie trzeba mieć idealną cerę?
bo ja mam taką średnią, niby równa ale czasem mi się filtr na twarzy waży no i podklad, nie chce sie wyglupic ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Cześć.
Tydzień temu byłam na rozmowie i mieli sie odezwać do 7 dni. Jaka jest tendencja, po ilu dniach odezwali się do Was że jesteście przyjęte? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie przeszłam wszystkie etapy rekrutacji i zaproponowano mi pracę w nowopowstającym Rossmanie na terenie podkarpacia.
Pierwszy etap zakończył się w poniedziałek przed godziną 18:00, miałyśmy się spodziewać telefonu koło 19, brak telefonu miał być równoznaczny z brakiem zainteresowania naszą osobą... Do mnie zadzwonili kwadrans przed 19 ![]() Drugi etap odbył się we wtorek, następnie do piątku trzeba było czekać na telefon. Do mnie zadzwonili w czwartek z samego rana ![]() Jeżeli czekasz już ponad tydzień może to niestety oznaczać, że tym razem wybrali kogoś innego ![]() pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Witajcie. Jutro jestem umówiona na rozmowę kwalifikacyjną właśnie w sprawie pracy w Rossmanie... Naczytałam się dużo na temat tej firmy w internecie i muszę przyznać, że zaczynam się bać.
![]() Ubiegam się o stanowisko kasjer-sprzedawca, mam 18 lat i w tym roku skończyłam LO, a co za tym idzie nie mam żadnego doświadczenia... Myślicie, że wogóle mam szansę na pracę w Ross? Jakich pytań mogę się spodziewać na tej rozmowie i jak zrobić dobre wrażenie? (oczywiście zamierzam oczarować urokiem osobistym, ale może macie jakieś dodatkowe porady... ![]() I jeszcze jedno pytanie, jakie są zarobki na takim stanowisku? Nie chodzi o to, że mam wysokie ambicje, ale nie chcę się zbłaźnić odpowiadając na nieśmiertelne pytanie o oczekiwania finansowe. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Patrząc po pracownikach w 3 rossmanach do których chodze zdecydowanie nie musisz.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
![]() ![]() Bardzo się cieszę, bo to moje pierwsze złożone dokumenty i pierwsza rozmowa. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
nie przejmujcie się tak tymi telefonami od nich.. do mnie też mieli zadzwonić do 3 dni do godziny 17... nie zadzwonili, a okazało się że pracę dostałem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny naprawde 8 zl brutto?
wysylalam cv rok temu, puste doswiadczenie nie zadzwonili ![]() a teraz, juz dzwonili dwa razy, ale termin rozmowy mi nie pasowal, pracowalam jako kelnerka. Na kelnerstwie mialam 7 zlnetto i ponizej tej stawki nie zejde. Glownie chodzi mi o Poznan, jak to jest ze stawka? tak samo bylo z Inglotem, tak ciezko im dokladnie powiedziec ps. pracowalam jako pokojowka w ***** hotelu (8 zl netto i mega obiad)i na kasie 7,5 netto, wiec ostatnio zauwazam, ze to wyksztalcenie mozna sobie wsadzic gdzies ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
hej, ja jeszcze studiuję i interesowała mnie tylko praca dodatkowa i złożyłam aplikacje do rossman, bo słyszałam ze tam jest możliwość dostosowania grafiku do potrzeb, ale też nie dostałam odpowiedźi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Ja sie zastanawiam nad pracą w rossmanie....
i mam pytanie. Czy często przekraczają kwotę tą taką, powyżej której za kradzieże trzeba płacić z własnej wypłaty? Nie lubię dokładać do czyjegoś interesu z własnej marnej kieszeni. Można odp na priv. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Witam! Dostałam dziś telefon na rozmowę kwalifikacyjną we Wrocławiu. Zdziwiło mnie jedno, bo kazał mi przeznaczyć 1,5 h, nie rozumiem dlaczego ? Czy któraś z Was wie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna.
I jeszcze jedno,jak ktoś może niech napisze na priv ile można zarobić jako sprzedawca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
podbijam
Ja jestem juz na etapie załatwiania spraw z lekarzem i zaczynam prace od 4 pażdziernika a 15 jest otwarcie nowego sklepu gdzie bede pracować CzY mogła by mi ktoraśdziewczyna napisać ile tam sie zarabia jako kasjer sprzedawca? Duzo sie naczytałam w necie o wykorzystywaniui pracowników moze dlatego wzieli same mlode dziewczyny bez doswiadczenia zeby siedzialy na dupie i nie marudziły :/ wiem ze to duzo zalezy od kierowniczki, na rozmowie bylaona wygląda jak taka pożąna franca :/ obym sie myliła. chce isc do zaocznej szkoly czy moze mi ktorac dziewczyna na priv napisac jak to tam jest.
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie:
Ile czasu musiałyście czekać na telefon po wysłaniu CV? Ja wypełniłam formularz wczoraj i już zaczynam się denerwować, że znowu nic.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wysłałam tak z miesiąc temu i wczoraj zadzwonili.. jutro mam spotkanie..
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do mnie tez kiedyś zadzwonili z Poznania, ale mialam inna prace. Ja czekalam kilka dni na telefon. Jak wczesniej pisalam - nie zadzwonili kiedy mialam pusto w doswiadczeniu, jak wpislam wszytskie prace dorywcze, od razu telefon.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.