|
|
#3721 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
W ogóle, to bardzo ladnie Ci z włosami tak zaczesanymi do góry ![]() Grzeczna dziewczynka
|
|
|
|
|
#3722 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje xD
|
#3723 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Oto butki, w rzeczywistosci nie sa az tak czerwone, zdjecia wyszly ciemne wiec je troche wyostrzylam
Mysle ze najlepiej tego typu fotki robic w dziennym swietle |
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kozaczki sa prze prze SWIETNE BARDZO MI Sie podoba kroj, ladny czubek i fajne paski mmm,,
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Wczorajszy i dzisiejszy
|
|
#3726 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() swietna bluzeczka na 1 zdjeciu - figlarny dekolcik , w sukienusi tez ladnie wygladasz. Kurcze ja jakos nie mam odwagi wskoczyc w kiecke, czuje sie wtedy jak balon no i te moje nogi...
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Wtajemniczenie
|
synesthesia fajne zestawy ale usmiechaj sie troszke do tych zdjec
RosesAreRed butki przesliczne ![]() i ja kilka swoich dodam mam tyle tych zdjec ze z checia sie podziele i poczuje sie jak modelka na wybiegu <hahaha> ![]() ![]()
|
|
|
|
#3728 |
|
Raczkowanie
|
RosesAreRed przecudne te Twoje kozaki
Ach ja jeszcze jestem przed zakupami typu kozaki i im bliżej do nich tym mi gorzej bo jeszcze nigdy nic nie wlazło na moje łydy...Synesthesia ta Twoja spódnica-miodzio a butki mam takie same tyle,że czerwone;p
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Synesthesia masz nosa do ciuchow
![]() RosesAreRed butki miodzio
|
|
|
|
#3730 |
|
Rozeznanie
|
Kasiamniam-na dwóch ostatnich fotkach wyszłas przecudnie
co nie znaczy,że na poprzednich zle,tylko te wpadły mi w oko.Masz odważny styl...czemu ja naleze do niesmialuchow w kwestii ciuchow
|
|
|
|
#3731 | ||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Na 5 fotce masz przecudowna fryzurke bosko w niej wygladasz. A co to za uroczy przystojniaczek na 4 fotce?![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#3732 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiumniam na przedostatniej fotce wyglądasz P-R-Z-E-P-I-Ę-K-N-I-E
![]() ![]() Uważam, że ciemny kolor włosów pasuje do Ciebie o wiele bardziej, a że pasuje też do kolorwych ciuchów to będę Cię namawiać, żebyś do niego wróciłaKasiu wróc do ciemnych włosów!!! Modowo: przedwczoraj spędziłam 4 godziny w Arkadii Kupiłam sobie... Pasek Cienki, z HMa w panterkę Fajny jest, ale kurczę, 4 godziny i pasek ? I w ogóle wizaż mi ostatnio muli potwornie ![]() I przeziębiłam się
|
#3733 | |
|
Wtajemniczenie
|
madelaine_16 dziekuje
choc szczerze to tak naprawde w glebi duszy jestem bardzo skryta i niesmiala osobka ale na zewnatrz jak widac nie niewiem z czego to wynika :PCytat:
![]() ![]() ja juz tyle metamorfoz przechodzilam odnosnie fryzur ze na palcach nie policzyłabym ta fryzure mialam jakies pol roku temu! a ten uroczy mezczyzna to mój narzeczony hehe ![]() Ponura przemysle twoja propozycje hihi choc wszyscy mi mowia ze ten kolor mnie postarza, a to zdjecie pewnie tylko tak fajnie wyszlo hehe choc ja to zmieniam kolor wlosow jak przyslowiowe rekawiczki to pomysle pomysle ![]() ![]() i pasek w panterke brzmi intrygujaco gdyz ja ostatnio mam chrapke na panterke pokazz!!! mi tez muli wizaz i to strasznie!!!!!!!!!!!!! p.s tak wogole to ten kolor wlosow ktory mam na tej fotce to czarny, ten sam ktory jest na ponizej fotce, ktory juz chyba nie wyglada juz tak fajnie ;/ |
|
|
|
|
#3734 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Przymierzyłam ok 20 ciuszkow i z miejsca polowe chcialam kupic, tylko budzet mam za maly ostatnio bo te jesienne zakupy sa dosc kosztowne a od poczatku wrzesnia wydalam juz spooooro Mi tez wizaz muli Ale sie nie poddajemy ![]() Zdrowiej szybciutko kochana, szkoda czasu na chorowanie |
|
|
|
|
#3735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak ide na zakupy zawsze musze tam wstapic ale rzeczywiscie te ciuchy sa drogie, trzeba czekac na przeceny hehe
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3736 | |
|
Rozeznanie
|
Świetnie wyglądasz, szczególnie w tym drugim zestawie. A ta bluzka z pierwszego to dokladnei mój styl, taki romentyczno-wiktoriański. Acha i też mam zagarek na łańcuszku
![]() Cytat:
![]() A co do ciemnych koloru, to może rzeczywiście wyglądasz poważniej, ale zarazem bardzo kobieco i elegancko. Ja ostatnio wybrałam się na zakupy (ubraniowe) i wróciłam do domu z.....książkami i dwoma kompletami pościeli w tym jedna satynowa i nie mogłam się jej oprzeć
|
|
|
#3737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
choc wyjscie z czarnego trwalo ponad pol roku do platynowego blondu ale wole sama zrobic niz potem byc zla ze mi cos spieprzyła fryzjerka na glowie(bo niestety kiedys wychodzilam za kazdym razem niezadowolona) i teraz od kilku lat sama zmieniam jak chce i zawsze jak cos to mi nie wyjdzie to mam co najwyzej do siebie samej pretensje no ale koniec offtopu hehe ja dzisiaj kupilam sobie z przeceny komplecik do spania koszulke i stringi moj Tż jest zachwycony :P mi tez czasami sie tak zdarza ze zamiast wrocic z ciuszkiem wracam z czyms czego wogole nie mialam w planach ah my kobiety...
|
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a fotki suuuper ale ja jestem za blondem jednak Synesthesia - drugi zestaw suuuuper xD lubię spódnicę choć rzadko chadzam To kilka moich fotek jeszcze niektore za czasow gdy grubsza byłam. Na jednej fotka z braciakiem xD tez ma długie włosy.
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a, i na dwóch zdjęciach miałaś świetnie wyeksponowany biuścik - powinnaś to robić częściej
|
|
#3740 | ||||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio częściej robię zakupy przez internet i po raz kolejny utwierdziłam się w przekonaniu że sklepy mają niezłą marżę![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ojjj...jak ja lubię zaskakiwać TŻ nową figlarną bielizną
|
||||
|
|
|
#3741 |
|
Rozeznanie
|
Tak..jakby co to obłożę się książkami i zawinę w pościel
![]() Tak, figlarna bielizna to jest coś moge nabywać bez obaw, że mój Pan Mąż zarzuci mi rozrzutność
|
|
#3742 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
hehe, prawda że oryginalny strój?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
dawno mnie tu nie było, czas nadrobić zaległości.Witam wszystkie Nowe Koleżanki ![]() Limonatko super płaszcz i kozaki, bardzo ładnie wyglądasz aa...i drugi stanik piękny Dorka super zestaw, wcale nie wyglądasz na plus size ![]() Agatko piękna figura, szczególnie zazdroszczę takich zgrabnych nóg RosesAreRed śliczne kozaki, jak ja bym chciała znaleźć takie w które wcisnę swoją łydkę ![]() Już więcej nie pamiętam co chciałam napisać a z pewnością chciałam dużo więcej ![]() Ja nic właściwie nie kupiłam, jedynie kolczyki i pierścionek Planuję jutro po pracy, obym tylko ten plan zrealizowała
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsze zdjęcie wrzucam, bo mnie najzwyczajniej w świecie "rozwaliło"
reszta jeśli się powtarza, to krzyczcie
|
|
|
|
#3745 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chce ten ostatni gorset!!!!!!!!!!!!!!! jest boski najsliczniejszy jaki widzialam masz jakas stronke adrijah do tego??
CHCE GO MIEC!!!!!
|
|
|
|
#3746 |
|
Moderatorka z pazurem
|
hehe, niezla ta pierwsza fotka
Co do gorsetu - dla mnie za bardzo cukierkowy. Za to zestawik ze zdjecia nr 4 jest jak dla mnie boski ![]() Wrzucam fotki ciuszkow w jakich ostatnio sie lubuje Etniczne tuniczki, rowniez afrykanskie, delikatne sukienusie - mam b.podobna do tej z 1 zdjecia tylko moja jest w kolorze kosci sloniowej i ma brazowy pas. Gdyby ktos gdzies widzial ciuszki tego typu to dajcie znac Chetnie zbankrutuje
|
|
|
|
#3747 |
|
Moderatorka z pazurem
|
znalazlam jeszcze takie ciuszki - jesli cos juz bylo to przepraszam
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
kasia nie mam
znalazłam sam obrazek w googlach
|
|
|
|
#3749 |
|
Raczkowanie
|
A ja muszę się poskarzyć! Może nie jestem jaaakaś gruba,może inaczej ... Nie czuję się AŻ tak gruba... Ale dostaję DOŁA jak idę na zakupyy i co sklep to słyszę "przykro mi nie mamy takiego rozmiaru" albo lepszą wersje (dla NAS) "SKOŃCZYŁY SIĘ"Spodnie mam 40 i z tym właśnie mam problem!zadko kiedy mozna znaleść coś fajnego ,kobiecego i MODNEGO w tych rozmiarach ...A jak tak to już dla dorosłych i dojrzałych kobiet
Ja mam dopiero 21 lat i chciałabym się ubierać modnie i w moim stylu ... A tu nie ma jak ... I boleje nad tym ... Macie może jakieś sklepy gdzie mozna kupic fajne ciuchy z rozmiarami na plusowate babeczki Bo zadko można zauwarzyć duże rozmiary w sklepach-jakby to był obciach!!
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() RosesAreRed - skąd ta 5 bluzka z postu nr 3746??? Boska jest ![]() synthee - znamy to wszystkie z autopsji ![]() Ostatnio będąc w pewnym sklepie kazano mi iść na zaplecze, bo TAKIE rozmiary, to tylko w magazynie trzymają.... Poczułam się, jak jakiś wielbłąd! Oburzona powiedziałam co myślę i wyszłam ![]() kasiamniam- w czarnych włoskach wyglądasz bosko szczególnie na tej 1szej foteczce fryzura mi się spodobała
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

tyle ciuszkow do kupienia

BARDZO MI Sie podoba kroj, ladny czubek i fajne paski
, w sukienusi tez ladnie wygladasz. Kurcze ja jakos nie mam odwagi wskoczyc w kiecke, czuje sie wtedy jak balon no i te moje nogi... 

Kupiłam sobie... Pasek
choc szczerze to tak naprawde w glebi duszy jestem bardzo skryta i niesmiala osobka ale na zewnatrz jak widac nie