|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
widze ze sie swietnie rozumiemy
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
hmm za pozno wstaje
duzo juz wiadomosci tu:PP jestem ciekawa roses co bedziesz miala w paczuszce- czekam z ciecierpliwoscia na zdjecia Suknie slubna tez sie mi strasznie podoba !!! Mischoko Ty jzu lepiej nic nie kombinuj :PPP Jest Ci dobrze to sie go trzymaj a co do bucikow, to na nodze wygladaja bardzooo kobieco, ale czuje, ze sie ta szpilka zlamie pode mna... jestem ciezka a szpilka mega duza no metoda prob i bledow :P
|
#4593 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Hehe
Bo o to chodzi Ja biore tragarza i ruszam na poczte Masakra...@ mam, wszystko mnie boli a humorek mi dopisuje jak nigdy
|
|
|
|
#4594 |
|
Konto usunięte
|
Musze się wam pochwalić
Wczoraj obeszłam całe miasto (no prawie całe) w poszukiwaniu krótkich, ocieplanych, kozaczków do spodni. Znalazłam u Wojasa. Tylko cena mnie troche przeraziła bo zapłaciłam 290 zł ale co skóra to skóra. Są naprawde wygodne i najważniejsze że przy kostce nie odstaja.
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez szukam butów ale zimoywch i wiecie co szpilki szpilki i jeszcze raz szpilki nikt juz nie chodzi na slpkach nalbo na malym obasie czy jak??
|
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zartuje
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
roses No idz mi juz na ta poczte, bo zem ciekawa
a nie siedzisz i gadasz czajka buty mi sie bardzo bardzo podobaja ---anulcia ja zawsze kupuje szpilki i to moj blad kup sobie na plaskim :P hihi nie no zartuje: ja kupuje zazwyczaj jak jest jakas okazja, kupie bo np - 70%, a i tak w nich nei chodze, bo za wysokie ;/ pojde raz, 10 min sie przejde i leza, Nie moge nigdzie spotkac bucikow na malyym obcasie, w styczniu pl- a ja mam tylko wysokie buty- chyba bede musiala pozyczac od babci kozakow jak tak pojdzie , bo chce bieggac po miescie ! szukam kozakow do kolana, ale na malym obcasieku i pustki ! Mischoko wiem, przeciez zartowalam oo i masz zdrowe podejscie do zycia- najpierw zatluc jego a pozniej jego nowa Nie no ja nie chce sobie wyobrazac(ale czesto to robie) , ze moj mnie zdradzi, zostawi, zrani,,, hmm czesto o tym mysle, chcoc nie mam podstaw zeby tak myslec, no ale taka juz nmoja zryta psycha
|
|
#4598 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Wrocilam z poczty, bylo 7 osob przede mna w kolejce w tym jeden allegrowy sprzedawca z ok 20 poleconymi do wyslania - duren jeden nie wypelnil sobie w domu potwierdzenia nadania wiec wszyscy sie wkurzyli i byla burza na poczcie. W koncu otworzyli jakies boczne okienko i po polgodz oczekiwania w koncu mnie obsluzyli...jak wychodzilam to koles jeszcze wypelnial swoje druczki - masakra jakas. A ciuszki fajne, niestety kilka bluzeczek jest mega ogromniastych. Jak mi sie bedzie chcialo wieczorem to moze urzadze rewie mody i pocykam dla was foteczki
Na 15 musze jechac na uczelnie wiec teraz dam sobie spokoj ze zdjeciami
|
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty jeszcze o tym dobrze nie wiesz, ale bardzo Ci sie chce zrobic ta rewie mody czekam z niecierpliwoscia wklej wszytskie ubranka, napisz dla ciekawych informacje, ile dalas kasy za kazdy ja chetnie ogladne, bo nigdy nie slyszalam o zamawianiu z hurtowni a bluzeczki mysle, ze zejda na allegro, tam brakuje duzych coiszkow;/ ja ide sprzatac, bede z doskoku- obserowala czy jzu sie zmotywowalas i cos dodalas a dla tego Pana to porzadna zje..bka by sie przydala )
|
|
#4600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazda z nas ma takie mysli nie martw sie nawet jak nie ma powodu ![]() Cytat:
|
|
|
#4601 |
|
Moderatorka z pazurem
|
No dobra dobra juz mnie zmotywowalyscie
W sumie za duzych ciuszkow sa tylko 2-3 sztuki i 1 za mala ale to sie rozciagnie a te za duze moge dac mamie bedzie miala jako t-shirty Bo oczywiscie przymierzylam juz wszystkie Dobra ja lece na seminarium dyplomowe i powinnam wrocic do domku kolo 17
|
|
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rewelacyjne buty, uwielbiam takie! Czym są ocieplane w środku? Grube to ocieplenie? |
|
|
|
|
#4604 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Tunika czarna 24zł
Nietoperz 20zł Bolerko 16zł Bluza welurowa 22zł Bluzki na dł. rękaw Fishbone po 18zł Sweter z allegro 35zł + wysyłka Pozostałe bluzki po 10zł wysyłka 20zł Tu i owdzie nieciekawie wyszlo bo widac stanik itp ale na szybko cykalam te foteczki wiec nie bijcie
|
|
|
|
#4605 |
|
Moderatorka z pazurem
|
......
|
|
|
|
#4606 |
|
Moderatorka z pazurem
|
...........
|
|
|
|
#4607 |
|
Moderatorka z pazurem
|
.................
|
|
|
|
#4608 |
|
Moderatorka z pazurem
|
................
|
|
|
|
#4609 |
|
Zadomowienie
|
dobra, bo modowego nigdy nie czytam uważnie, z racji że modą sie nie przejmuję, ale teraz potrzebuję wiedzieć: gdzie kupiłaś te koszulki?
niektóre są rewelacyjne!
|
|
|
|
#4610 |
|
Wtajemniczenie
|
RosesAreRed normalnie modeleczka jak sie patrzy
sliczne ciuszki, niektore bym z checia ukradła
|
|
|
|
#4611 | ||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tanie jak barszcz |
||
|
|
|
#4612 |
|
Wtajemniczenie
|
RosesAreRed hihi
wlasnie widzialam juz ta stronke i przegladalam nieraz ciuszki, ale myslalam ze tam same małe sa jakie rozmiary ty zamawialas?
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
1-3-18-20-21-24-25 Swietne!!! \ oj ale duzo ciuszkow ! :O podziwiam, ze kupowalas tak nie mierzac i tp
no ale chyba trafilas z rozmarami hmm nie ejstes plus size, masz tyylko wieksze biodra i nogi figura j,Lo, beyonce i wielu innych,, ktore sa bombami seksu mmm :P
|
|
#4614 |
|
Zadomowienie
|
o mamusiu Roses dałaś czadu Kochana, nie ma co
![]() a jak jest z rozmiarami? ja na stronce żadnych rozmiarów nie widzę :/
|
#4615 |
|
Moderatorka z pazurem
|
rozmiary sa od xs do xxl, zamowienie sklada sie mailem, pisze sie nr katalogowy i rozmiar a oni odpisuja czy maja taki rozmiar a jak nie maja to pisza jakie maja i potwierdzasz jaki chcesz
Ja zamawialam l,xl i ta najwieksza koszulka to xxlJestem plus size i koniec, juz bys sie chciala agatko mnie sie stad pozbyc? Nie dam sie tak latwo Tym razem wiecej na dlugi rekaw bo jak zwykle na krotki i na ramiaczka to mam pelna szafe
|
|
|
|
#4616 |
|
Zadomowienie
|
co fakt to fakt, Ty jesteś jak połowa mnie więc te xxl to jakby na mnie normalne :/ ja noszę 48
|
#4617 |
|
Moderatorka z pazurem
|
To jaka polowa?Musialabym nosic 24
a ja nosze 44 Te xxl jest na mnie duzo za duze - przedostatnia koszulka
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle, to był mój 1000 post!!!!! i teraz jestem zadomowiona
|
|
#4619 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Jeszcze troche i obie zapuscimy korzenie
A co do zamawiania to radzilabym sie wstrzymac bo juz niewiele maja ciuszkow w naszych rozmiarach. Ja czekam na dostawe zeby cos na dlugi rekaw wylowic
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Roses poadam, mdlej, zbieram szczeke i wogole....
![]() Mam wrazenie ze ja tez bym sie w nie nie wcisneła.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

W pracy ludziom sie spodoba zapewne 5 funtow przyklejone do monitora a ja sobie obkleje laptopika znaczkami i tez bedzie cacy
widze ze sie swietnie rozumiemy 
Masakra...@ mam, wszystko mnie boli a humorek mi dopisuje jak nigdy 
czajka buty mi sie bardzo bardzo podobaja ---anulcia ja zawsze kupuje szpilki i to moj blad