Moda "plus size" - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-24, 20:46   #4711
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Ja kupuje zwykle torebki david jonesa albo vera bags Niektore sa tak niezle ze wygladaja jak skorka
Co tak tu dzisiaj cicho dziewczyny?

david jones to fakt, świetne są te torebki ciężko je zdobyć ale warto

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 21:27   #4712
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
david jones to fakt, świetne są te torebki ciężko je zdobyć ale warto
Sporo ich jest na allegro ale ceny zawyzone, czasami uda sie gdzies na miescie przypadkiem cos znalezc,ale jak szukam zeby kupic to nie znajduje Jest kolo mnie sklepik z torebkami david jonesa ale ceny sa jeszcze bardziej wywindowane niz na allegro
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 21:31   #4713
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Sporo ich jest na allegro ale ceny zawyzone, czasami uda sie gdzies na miescie przypadkiem cos znalezc,ale jak szukam zeby kupic to nie znajduje Jest kolo mnie sklepik z torebkami david jonesa ale ceny sa jeszcze bardziej wywindowane niz na allegro
no tak tak na allegro owszem, ale właśnie te ceny... znalazłam w Katowicach taki sklep gdzie bywają te torebki ale ceny to 130 zł ok... w sumie jak komuś zależy to zawsze można tyle wydać :P no i czasami warto

Stary 2008-10-24, 22:02   #4714
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

No ja wlasnie tez mam tu taki sklep ale jak mam wydac 130 za jedna to juz wole zamowic z allegro.
A slyszalyscie cos o firmie mizensa? Znalazlam na etorebka fajne wzory ale nie wiem jak z jakoscia
ceny 69zl, 79zł i ostatnia 139zł, dwie pierwsze z ekoskorki rozm mieszczacy A4, ostatnia nie miesci A4 ale jest sliczna i ze skory naturalnej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 69.jpg (15,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 79.jpg (18,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 139.jpg (15,1 KB, 4 załadowań)
Stary 2008-10-24, 22:54   #4715
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja wlasnie tez mam tu taki sklep ale jak mam wydac 130 za jedna to juz wole zamowic z allegro.
A slyszalyscie cos o firmie mizensa? Znalazlam na etorebka fajne wzory ale nie wiem jak z jakoscia
ceny 69zl, 79zł i ostatnia 139zł, dwie pierwsze z ekoskorki rozm mieszczacy A4, ostatnia nie miesci A4 ale jest sliczna i ze skory naturalnej
Roses ja kupiłam chyba już 2 tygodnie temu torebkę z tej strony, właśnie szara mizensa. Torebka przyszła ekspresowo, świetnie zapakowana i bardzo dobrej jakości jak na sztuczną skórę. Jestem bardzo zadowolona Kupowałam jeszcze za 79zł ale było takie zainteresowanie tymi torebkami że podwyższyli cenę o 10zł :/
To ta: http://www.etorebka.pl/s03.php?f=0065 w rzeczywistości nie jest na szczęście tak jasna

A tak poza tym to piękne zakupy poczyniłyście szczególnie urzekł mnie biustonosz Faficzkowej, też chcę
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 23:50   #4716
201607060918
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Ups, dlugo mnie nie bylo
Cytat:
widze, ze tematy wagi ej no ja waze 90! tez bym chciala 80 :PPPPPPPPPPPP
mam nadzieje, ze jak polece na miesiac do Pl to na dichach zaszaleje, polaze z kolezANKAMI I cos spadnie haha :PP no ale sa moje urodziny wtedy tez no i pewnie bedzie torcik, pewnie bedzie serniczek hmmm... wiec chyba jednak nie spadnie
robie w sobote wymianke moich kkosmetykow wartych ponad 400 zl i mam nadzieje, ze mnie Panienka nie ,,wycycka,, :P macie jakies doswiadczenia z tym :P?? ja musze pierwsza paczke wyslac, pozniej ona ma mi odeslac hmm bawilyscie sie w takie cos ?? a u mnie tak leje ze :O

edit-- o szok, ale euro leci w gore i funt

Agatka ja robie od niedawna wymianki i na razie nie miałam problemów z wizażankami Zauważyłam że wymieniłaś sie z mucia18, mam racje? Nie musisz sie obawiać. Dziewczyna jest wporządku. Wysłała mi kosmetyki dobrze zapakowane od razu jak dostała moje. Także luzzzz blusss ..
201607060918 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 00:23   #4717
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Roses ja kupiłam chyba już 2 tygodnie temu torebkę z tej strony, właśnie szara mizensa. Torebka przyszła ekspresowo, świetnie zapakowana i bardzo dobrej jakości jak na sztuczną skórę. Jestem bardzo zadowolona Kupowałam jeszcze za 79zł ale było takie zainteresowanie tymi torebkami że podwyższyli cenę o 10zł :/
To ta: http://www.etorebka.pl/s03.php?f=0065 w rzeczywistości nie jest na szczęście tak jasna

A tak poza tym to piękne zakupy poczyniłyście szczególnie urzekł mnie biustonosz Faficzkowej, też chcę
Ładniusia ta twoja torebka No to chyba mam kolejny zakup na glowie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-25, 08:40   #4718
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość

śliczna ta Twoja torebka... tak sobie myślę że szara by mi się też przydała kurcze na tą jesień to tyle zakupów cholercia

dziękuję za staniczek cały czas mam wyrzuty że wydałam tyle kasy, ale cóż na razie fajnie się nosi! zobaczymy jak dalej hihi

Cytat:
niestety nie znam tej firmy, a może nie zwróciłam uwagi na nazwę ale faktycznie ładne!!

Stary 2008-10-25, 08:40   #4719
sylwiawszafie
Raczkowanie

mnie dzisiaj czekaja trudne zakupy :/ musze kupic ubranie na hm...jakby to nazwac? no na taki przedswiateczny weekendowy wyjazd firmowy - bedzie tam min. impreza na ktorej obowiazkowo stroje wieczorowe, no wiecie panowie garnitury, panie sukienki wieczorowe i co ja mam teraz wymyslic ? tak sobie pomyslalam ze na poczatek ewentualnie moge ubrac jakas kiecke a pozniej przebrac sie w jakies eleganckie spodnie i moze jakas fajna tuniczke?
w kazdym razie stroj musi byc tak dobrany zeby nie dodawal kilogramow i zeby boczki nie wystawaly moze ktos cos doradzi?
Stary 2008-10-25, 08:47   #4720
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwiawszafie Pokaż wiadomość
mnie dzisiaj czekaja trudne zakupy :/ musze kupic ubranie na hm...jakby to nazwac? no na taki przedswiateczny weekendowy wyjazd firmowy - bedzie tam min. impreza na ktorej obowiazkowo stroje wieczorowe, no wiecie panowie garnitury, panie sukienki wieczorowe i co ja mam teraz wymyslic ? tak sobie pomyslalam ze na poczatek ewentualnie moge ubrac jakas kiecke a pozniej przebrac sie w jakies eleganckie spodnie i moze jakas fajna tuniczke?
w kazdym razie stroj musi byc tak dobrany zeby nie dodawal kilogramow i zeby boczki nie wystawaly moze ktos cos doradzi?

hmmm a źle się czujesz w spódnicach?
bo jeśli to niby taka impreza ale nie jakiś tam ogromny BAL to może ubrałabyś spódnicę rozkloszowaną nawet taką szeroką żeby się fajnie kręciła np czarną do tego jakaś bluzeczka innego koloru która będzie miała jakiś fajny dekolcik, a na górę czarny żakiet zapinany na 1 guzik, to podkreśli talię... nie wiem jaką masz figurę ale może to będzie fajnie wyglądało! aha no i jakieś eleganckie dodatki, mała torebka, jakieś kolczyki, bransolety no i obcasik obowiązkowo!

Stary 2008-10-25, 11:25   #4721
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Wink Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez czaaajka Pokaż wiadomość

Agatka ja robie od niedawna wymianki i na razie nie miałam problemów z wizażankami Zauważyłam że wymieniłaś sie z mucia18, mam racje? Nie musisz sie obawiać. Dziewczyna jest wporządku. Wysłała mi kosmetyki dobrze zapakowane od razu jak dostała moje. Także luzzzz blusss ..

hej- tak z mucia18wszytsko bylo ustalane na gg, duzo rzeczy spoza listy AALE JEStem dobrej myslidzis jej wysylam kosmetyki nie rozpisuje sie dziewczynki, bo wlasnie wychodze na zakupy i poczte
wroce to wsyztsko nadrobie
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 13:26   #4722
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Faficzkowa gratuluje 7 AAA i podoba mi sie twoj sposob na Sylwie Ładnie "brzmi" ten stroj tylko zalezy jaka Sylwia ma figurke
Agatko a co to znowu za zakupy? Napisalas tylko ze zakupy a ja tu sie siedze i glowie na co ta Agatka bedzie polowac

Edytowane przez RosesAreRed
Czas edycji: 2008-10-25 o 14:09
Stary 2008-10-25, 13:44   #4723
sylwiawszafie
Raczkowanie

Arrow Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
hmmm a źle się czujesz w spódnicach?
bo jeśli to niby taka impreza ale nie jakiś tam ogromny BAL to może ubrałabyś spódnicę rozkloszowaną nawet taką szeroką żeby się fajnie kręciła np czarną do tego jakaś bluzeczka innego koloru która będzie miała jakiś fajny dekolcik, a na górę czarny żakiet zapinany na 1 guzik, to podkreśli talię... nie wiem jaką masz figurę ale może to będzie fajnie wyglądało! aha no i jakieś eleganckie dodatki, mała torebka, jakieś kolczyki, bransolety no i obcasik obowiązkowo!
no tak wiem ze od szpilek/obcasow sie nie uchronie rzecz w tym wlasnie ze to raczej taki Bal- firmowa tradycja, tak wiec zastanawiam sie raczej nad jakas suknia na poczatek, niestety nie mam pojecia jaki kroj i fason bylby dla mnie najlepszy mam duze piersi no..duze ale pasujace do calej sylwetki -D ), widoczne wciecie w talii, no i znajdzie sie tez troche brzuszka - no i wspomne jeszcze o moim najwiekszym
koszmarze WIELKIE, OGROMNE lydki :/ no i tak wogle to mam 21 lat i byloby super gdybym nie wygladala na starsza pania
gdyby ktos mial jakis pomysl to super
Stary 2008-10-25, 14:19   #4724
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

wielkie ogromne lyski to my wszystkie tu mamy Ja lubie takie kiecunie jak widac na foto - to moj ostatni nabytek jesli chodzi o kiecki Lubie takie odcinane pod biustem ale nie wiem czy taki dekolt dobrze by wygladal przy duzym biuscie. Ja nosze C wiec u mnie jest ok
Znalazlam zdjecie kiecuni w ktorej kazdy super wyglada 3 zdjecie kiecunia po prawej - tez mam taka kupiona w Wallis jakies 2 czy 3 lata temu - moim zdaniem jest bomba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01505.jpg (33,4 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01506.jpg (45,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z4841555X.jpg (20,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z4841590X.jpg (22,5 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez RosesAreRed
Czas edycji: 2008-10-25 o 14:28 Powód: dodanie fotki nr3
Stary 2008-10-25, 17:45   #4725
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
wielkie ogromne lyski to my wszystkie tu mamy
Ja nie mam Ale nie mam też talii więc wychodzę na zero

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-25, 17:51   #4726
adrijah
Zakorzenienie

ja talię mam, ale co z tego

Mama mi właśnie przyniosła gazetę z reklamą i kazała szukać w necie książki Gok Wana Jak dobrze wyglądać nago co w niej może być? same porady jak się ubierać, jak myślicie? hm..
Stary 2008-10-25, 18:23   #4727
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Zapewne tak, w koncu w tym programie pokazuja jak sie ubierac a jak sie nie ubierac no i jak sie rozbierac
Stary 2008-10-25, 19:13   #4728
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Naszczescie za duzo nie namazgralyscie :PP Roses sliczna sukienka!!! musisz sie kiedys w niej zaprezentowac !!! no ale mialam taka blyuzke i nie wyglada za dobvrze z duzymi piersiami bo skraca szyje i piersi wygladaja na opadajace moze tylko u mnie :PP, ale mialam takie wrazenie ja noszac Wybierz cos z dekoltem w serek Pomyslu na sukienke Ci nie zapodam, bo ich nie nosze : A wiec- kupilam ladne kozaki do polowy lyski ze 160 euro na 20 euro- czarne skorkowe, jeansyy hmm;/ marchewki lee- do wlasnie tych butkow No i w sumie zestaw kosmetykow kubiusia puchatka(komus na prezent chyba), bluzke ladne i majtusie A deszcz tak tnie, ze ;OOOOOOOOOOOOOOOOO !!!! aaa i kupilam jeszcze buty w gory ale na prezent dla mamy
Stary 2008-10-25, 19:17   #4729
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Wiem Agatko - ten dekolcik przy duzych piersiach sie nie sprawdza. A ty kochana czemu jeszcze zdjec nie wrzucilas?
Stary 2008-10-25, 20:12   #4730
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Smile Dot.: Moda "plus size"

No juz- bateria sie ladowala
1)buty- prezent chyba dla mamy
2)bluzeczka zielona z wyszywanym dekoltem
3)jeansy lee
4)majtochy z koronki ck
5) i wreszcie zakup dnia- kozaczki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 (6).jpg (63,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 001.jpg (70,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 003.jpg (63,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 005.jpg (77,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 007.jpg (53,0 KB, 26 załadowań)
Stary 2008-10-25, 20:17   #4731
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Wink Dot.: Moda "plus size"

aa i bedzie post pod postem, bo nie moge dodac jeszcze jednego zdjecia- zapomnialam o kubusiiowym zestawie wiem, ze to nie watek kosmetyczny, ale kubus tez lubial sobie zjesc takze jak nasz ziom :PP

No i w tym tyg sie wyczyscilam calkowicie z kasy takze bede wasze zakupki podziwac przez caly tydzien :PP
aa i piersionek dopiero bede miala nie w ten, tylko nastepny czwartek a buuu
co porabiacie??
u mnie nic w tv, nie wiem co ze soba zrobic :PP
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 009.jpg (53,3 KB, 32 załadowań)
Stary 2008-10-25, 20:25   #4732
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
3)jeansy lee
4)majtochy z koronki ck
Wszystko mi sie podoba z wyjatkiem bucikow gorskich ale one nie sa do podobania sie Mam bluzeczke w podobnym stylu do twojej zielonej tylko twoja bardziej figlarna i juz sie do niej slinie A moja wyglada tak jak widac w zalaczniku. Przy okazji prezentuje efekt proszka vanish do prania dywanow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01512.jpg (37,3 KB, 21 załadowań)
Stary 2008-10-25, 20:32   #4733
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Hihi robilam zdjecia w miejscu gdzie zawsze sie maluje wiec czasami cos tam sie wylejje :PP
Twoja bluzka ladniejsza, bo uwielbiam czarne i koronkowe a moja ma odsloniete ramiona co mi sie nie podoba, no ale byla w promocji hmm to wzielam. Buty gorskie dobra rzecz :PP moja mama zapalona ,,alpinistka,, wiec jej sie przydadza mi sie pdoobaja butki bardzo no i musze gdzies na allegro wwcisnac moje botki prezentowane na zdjeciach ze spodnica, bo sa sliczne- nowe- tlyko probowane w domu no i kupilam te, wiec w tamtych chyba chodzila nie bede mam nadzieje, ze ktos ma noge rozm 40, no i jak pojade w styczniu do pl to wezme sweoje ciuszki, porobimy jakies wymianki
a w sklepach szał swiateczny !!! wszedzie juz swiecidelka, ozdobki, choinki ! szok ;O
Stary 2008-10-25, 20:39   #4734
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Ta moja bluzka jest brazowa Ja nosze rozmiar 40, jakich budkow chcesz sie pozbyc?
Stary 2008-10-25, 20:51   #4735
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Botkow za kostke, robilam pare stron wczesniej zdjecia w nich w spodnicy i mowilyscie, ze mi skracaja nogi :PP, nie moge zrobic zdjecia, bo sie laduja baterie w styczniu wezme wszytskie ciuszki do Polski i sie z kims pozamieniam lub na allegro, bo nnie chce zeby nowe rzeczy lezaly w szafie Minus butow- duuuzy obcas.
Stary 2008-10-25, 21:02   #4736
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Ładniusia ta twoja torebka No to chyba mam kolejny zakup na glowie
Cytat:
śliczna ta Twoja torebka... tak sobie myślę że szara by mi się też przydała kurcze na tą jesień to tyle zakupów cholercia
Dziękuję zrobiłam zdjęcie ale muszę poczekać jak TŻ mi odeśle, za diabła nie mogę zmniejszyć zdjęć

Cytat:
Znalazlam zdjecie kiecuni w ktorej kazdy super wyglada 3 zdjecie kiecunia po prawej - tez mam taka kupiona w Wallis jakies 2 czy 3 lata temu - moim zdaniem jest bomba
Czarne kiecki świetne

Cytat:
3)jeansy lee
4)majtochy z koronki ck
Agatko bardzo fajn zakupy
Stary 2008-10-25, 21:14   #4737
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Botkow za kostke, robilam pare stron wczesniej zdjecia w nich w spodnicy i mowilyscie, ze mi skracaja nogi :PP, nie moge zrobic zdjecia, bo sie laduja baterie w styczniu wezme wszytskie ciuszki do Polski i sie z kims pozamieniam lub na allegro, bo nnie chce zeby nowe rzeczy lezaly w szafie Minus butow- duuuzy obcas.
A jak duzy ten obcas?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-25, 22:09   #4738
MrsVargas
Wtajemniczenie

Oto torebka na żywca i inne zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0994.jpg (37,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0990.jpg (64,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0992.jpg (59,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0976.jpg (36,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0971.jpg (33,1 KB, 9 załadowań)
Stary 2008-10-26, 00:09   #4739
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Ładna ta torebka, ale ja chyba nie chcę szarej
Ho ho ho a jakiez ja tu widze figlarne majciochy
Stary 2008-10-26, 09:13   #4740
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Faficzkowa gratuluje 7 AAA i podoba mi sie twoj sposob na Sylwie Ładnie "brzmi" ten stroj tylko zalezy jaka Sylwia ma figurke
Agatko a co to znowu za zakupy? Napisalas tylko ze zakupy a ja tu sie siedze i glowie na co ta Agatka bedzie polowac
oh dziękuję dziękuję, tylko ta 7 to już po raz drogi i mam nadzieję że tak zostanie

śliczne zakupy zrobiłaś, uwielbiam taki dekolty jak w tej pomarańczowej bluzce!

Cytat:
3)jeansy lee
4)majtochy z koronki ck
te kozaczki boskie!!

ja w nocy byłam na sortowaniu ciuchów w secondhandzie kuzynki więc przekopałam całe 650 kg ciuchów i oczywiście perełki były porwałam różową spódnicę na przyszłe lato i bluzeczkę takiego nietoperka i białą ze stójką... jak wypiorę dodam zdjęcia

miłej niedzieli

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości