![]() |
#691 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
Uwaga, uwaga- wreszcie obiecane zdjęcia-Wrzucam moje zdjęcia kompeltu bluzku koszulowej z krótkim rękawem i bezrękawnikiem. do tego nosze korale albo cieniutki czerwony pasek pod biustem
![]() ![]() potem dorzuce jeszcze ze studniówki jakieś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Raczkowanie
|
Moje studniówkowe zdjęcia
![]() Nie ma ich wiele, ale są z różnych perspektyw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Ol! - wstęciuchu! gdzie żeś taką super bluzkę dorwała!!!
![]() gastone - nic się nie stało ![]() ![]() anulciak85 - poczytałaś nasze wcześniejsze wypowiedzi? o dostępności ciuchów było już nie raz, o spodniach też ![]() Co do tych wklejonych rad, to nie ze wszystkim się zgadzam ![]()
#695 |
Zakorzenienie
|
Ol! widzę, że jednak zdecydowałaś się na czarne rajstopy
![]() wszystko fajne ![]() ![]()
#696 |
Raczkowanie
|
Ol, ślicznie wyglądałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Raczkowanie
|
tą pasiastą? w H&M w zeszłym roku
![]() ale tylko dlatego, że 2 inne pary jaśniejszych podarły mi się i te czarne znalazłam w szafie w ostatniej chwili ![]() dziekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki juz niedlugo Walentynki. Oto propozycje na romantyczny wieczor.Pierwsza i ostatnia sukienka mnie zabily!
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Raczkowanie
|
Postanowiłam wkleić zdjęcie mojej sukienki. Sorki, że tak babcię i znajomych zamazałam, ale nie mam doświadczenia w dziedzinie obróbki zdjęć a wolę bez ich zgody ich nie umieszczać na wizażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
zielony stworek
|
Kobitki pięknie wyglądacie
![]() Ja przed maturą miałam jeszcze duże 38,ale wtedy to i tak byłam największa ![]() Ol! skąd ta tunika? |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Raczkowanie
|
Znalazłam wreszcie coś dla siebie
![]() ![]() Otóż od kilku dni obserwowałam ubiory tej aktorki Nikki Blonsky i jestem pewna że pod każdym z tych ubiorów ma jakiś gorset lub pas wyszczuplający. i tak sobie pomyślałam by też sobie coś takiego kupić. Idę na wesele w marcu i mam już spódniczkę ale zastanawiam sie nad bluzka. Muszę przyznać ze ładnie wysmukla. Pomóżcie mi coś znaleźć |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Raczkowanie
|
i jeszcze kilka
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Raczkowanie
|
oczywiście na tym zdjęciu ona jest z tyłu spięta w rzeczywistości jest szersza. Sięga mi akurat w sam raz za kolana, z tyłu ma rozporek. świetny materiał
![]() edit: poprawiłam obrazek bo jakiś mały był http://img129.imageshack.us/img129/4332/99999zj5.gif Edytowane przez Agnieszq Czas edycji: 2008-02-10 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi się podoba, właśnie takie lubię, tzn taka długość i krój, jak zobaczę jakąś ciekawą bluzkę to dam Ci znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Raczkowanie
|
A jeśli chodzi o te gorsety znalazłam coś takiego. Mi bardziej zależy żeby wyszczuplić brzuch i biodra
ten jest fajny ale nie wiem czy nie za krótki http://img115.imageshack.us/img115/6900/przegladyo3.gif a ten jest jeszcze lepszy ale przeraza mnie myśl ze przy każdym załatwianiu swoich potrzeb muszę sie prawie cała rozbierać :/ http://img517.imageshack.us/img517/6715/80163525zc5.jpg a wogóle miała któraś z was coś takiego ? |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Raczkowanie
|
O tym pierwszym któraś z Wizażanek jużchyba pisała
![]() Sama myślałam żeby taki kupićna studniówke, ale potrzebowałam bez pleców niestety A ten drugi sama mam w domu.. Ale chyba jest za duży bo w zasadzie jakieś wielkiej różnicy nie widać i mi się ciągle zsuwa... |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zadomowienie
|
Witam
Kiedyś miałam coś takiego jak gorset,,,Ja osobiście nie umiem w czym takim chodzić wkurza mnie .cisnie i czuje się jak w pancerzu. Ol! to dobrze,że twoja studniówka się udała. Chadzidza na zdjęciu wyszłaś bardzo dobrze ![]() Gastone słodkie te walentynkowe propozycje,to miłe święto,,Ja niestety będe w tym dniu do nocy w pracy,być może przeniosę je na sobotę.Planuje z TZ pojsc na lejdis... ups..sorry znowu plotkuje,,a tu ma być o modzie |
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mama ma już kilka i je uwielbia ![]() po dobraniu odpowiedniego rozmiaru ma same zalety: jest wygodny, zaraz się o nim zapomina, jest prawie niewidoczny pod bluzką (ale wszystko zależy od bluzki), robi talię osy ![]()
![]() |
#710 |
Zadomowienie
|
Daria ,,może faktycznie Ja za ciasny jakiś kupiłam,bo w swoim czułam się jakbym miała zemdleć...masz wyprobowaniego sprzedawce na All??
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no i teraz druga kwestia na wesele idę w marcu wiec może być jeszcze chłodno wiec do tego rajstopy nie będzie tego za dużo ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
aaa dzięki dziewczyny za wątek..pzejrzałam od deski do deskii i jestem zauroczona...przyznam że chętnie "zdarłabym" parenascie ciuszków z modelek
![]() ![]() ![]() uwielbiam Dorote Wellman za jej ..całokształt") poczucie humoru, dystans i ogólnie no czyli za całokształt ![]() a dziewczynom modelkom gratuluje odwagi nie wiem czy sama zdecydowałabym sie pozować"<zwłaszcza w bieliźnie o zgrozo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
ta sukienka ślubna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zadomowienie
|
witam back wszystkie
![]() i stawiam pytanie sobie i wam ...ile tunik to za dużo?........hmmm...ostat nio jakby mnożą się u mnei w szafie......postaram się zrobić parę fotek jutro i tu wstawić swoich ciuszków a może i siebie w nich ![]() świetne fotki.... ![]() ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zamawiałam już 4 razy i bardzo szybko wysyłają. Teraz jak mi napisali, że 15go stycznia mają dostawę to 16go już miałam paczkę
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
melduję się na wątku! że też go wcześniej nie odkryłam, aj...
Alithia, dla mnie nigdy za dużo tunik, zawsze ich wypatruje i mam na ich punkcie obsesję, bo sprawiają, że się lepiej czuję w swoim ciele ![]() ![]() Ol, na studniówce wyglądałaś przepięknie!! Szkoda, że ja na swojej, wyglądałam tak okropnie, że nawet nie chcę patrzeć na zdjęcia :P
#717 |
Zadomowienie
|
Daria dziękuje za namiary zaraz sobie zerknę na All.
Miłego tygodnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
zielony stworek
|
W kappahl tuniki z linii standardowej czy większej
![]() Pytam,bo u mnie linia xxl to mocno uboga jest-dosłownie kilka wieszaków i nic tam nie da się wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
u mnie też w sumie. a tą tunikę którą mam z KappAhla, kupiłam na promocji, normalnej linii, rozmiar 44/46, bo fajna rozciagliwa
![]() niektóre rzeczy w KappAhlu są fajne, ale niektóre to eh.. nie dość że niefajny, nieprzyjemny w dotyku materiał, to wzory czasem babcine za bardzo. ale da się coś wypatrzeć ![]()
#720 |
Zadomowienie
|
z KappAhla mam rozmiar 44/46 z normalnej rozmiarówki dwie tuniki.
z C&A jedna ala szmijzerkę. a nie przepraszam i jeszcze jedną elegancką ![]() a cherokee jedną i 2 lub 3 z ciuchexu ![]() i to wszystko tuniki ![]() teraz uciekam a jak wrócę to pozałączam fotki ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.