|
|
#1201 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
![]() co do twojej bluzeczki śliczna jednak ten typ rękawka uwydatnia szerokie ramiona sama wiem bo tez mam podobna, ale ogólnie leży bardzo ładnie kryje brzuszek ![]() z paskiem natomiast wogole mi sie nie podoba |
|
|
|
|
#1202 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje Drogie, gorąco namawiam Was do noszenia sukienek!
Chilanes - bardzo mi się podoba ta czarna, luźna bluzka, w wersji bez paska! Baaardzo ładnie ;];];] Przy okazji - naprawdę nie dałabym Ci rozmiaru 48, musisz być dobrze zbudowana, skoro nie widać!
|
#1203 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Ponura - pocieszaj, pocieszaj
dobrze Ci idzie A rozmiar, niestety jak najbardziej 48 ;/Ooo a moje noszenie topów na białą koszulę ma także powiązanie z problemem margaretka02 Koszula leciutko rozsuwa się na biuście chwilami i do pracy nie wypadałoby mi jej ubrać, a tak nie ma problemu To jedyna koszula, która na biuście w miarę wyglądała ;/
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
A ja juz niewiem w co sie ubierac tyle wszedzie fajnych ciuchow pokazujecie swoich az mnie serce sciska....
|
|
|
|
#1206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze..chilanes ja tez mam 48 ale nie wygladam tak proporcjonalnie..a chcialabym.Wczoraj moj TZ zrobil mi zdjecia.zalamalam sie.blee Co do bialej koszuli to ja czasem kupuje meskie, klasyczne i ozdabiam je wedlug uznania.Mozna poszalec!Polecam jesli nie mozecie dostmac damskiej koszuliw swoim rozmiarze.Zestaw z zolta koszulka jak najberdziej.Koszule zestawiam podobnie, a najczesciej dodajac czarny topik i czerwone lub zielone korale. Dziewczyny fajnie ze wrzucacie swoje zdjecia, ja moze niedlugo zdobede sie na odwage i puszcze pare swoich. Ale pytanie gdzie zdjcia fantastycznych kraglych babek z katalogow ktore podnosza na duchu?Wrzucajcie cos!!! aa i co do rajstopek, to ja juz kiedys pytalam was ale nikt min ie odpowiedzial.Mam tezn sam problem ze zjezdzaniem z pupy i skakaniem na zabke kiedy je trzeba poprawic, wiec powiedzcie czy istnieja takie rajstopki idealne?Ktore nie zjada, nie tra w uda swoimi klinami?Jesli znacie takie prosze o nazwe firmy!!Potrzeuje duze mysle 5 bo nigdy w 4 nie wchodzilam.I jeszcze jedno.Czy ktoras z was probowala ponczoch samonosnych? Czy przy naszych udach nie zwijaja sie? poradzccie!!! Edytowane przez gastone Czas edycji: 2008-03-31 o 16:17 |
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podpisuje się pod prośbę gastone - jak ktoś zna nazwy firm produkujących duże, najlepiej właśnie 5 rozmiar, rajstopki to mówcie ![]() i przy okazji, widzę że są przynajmniej 3 osoby tutaj które noszą 48 ja też. chociaż to różnie - zależy od sklepu, materiały, kroju i części garderoby.. mam np. jeansy daaaaaaawno temu kupione w New Yorkerze (kiedy jeszcze potrafiłam coś tam dla siebie znaleźć), rozmiar 44, które chyba rosną ze mną i które uwieeelbiam :P A np.wczoraj przymierzałam jeansy rozmiar 48 i 50 i nie mogłam w nie wejść
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wymiarowa? Proporcjonalna? hahaha dobre
Proszę się uprzejmie ze mnie nie nabijać, a o zdjęcia to i ja proszę, bo mało ich ostatnio ![]() Co do pończoch, to te nr 5 są trochę przy małe, trzymają się, ale tylko trochę nad kolanem i nie sa za wygodne, jak dla mnie. Teraz kupiłam nr 6, czekam na dostawę, sprawdzę i przekażę spostrzeżenia
|
|
|
|
#1209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i niestety za małe. w moim przypadku wystarczyło by by nogawka była troszkę dłuższa, szersze uda powodują to ze mimo iż rajstopy sa na wzrost do 178cm to i tak tracą w objetosci. |
|
|
|
|
#1210 |
|
Wtajemniczenie
|
soorka ze cos wykopuje z dawna juz ale no błagam jak ty jestes pulchna na tych fotkach wygladasz na przecietna słodka dziewczyne
Denerwuje mnie juz ten rozmair 34 u mnie w szkole tylko ja jestem gruba wrrr !!!
|
|
|
|
#1211 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pokusiłam się kiedyś o pończochy, wszystko było w porządku do czasu kiedy zrobiło się gorąco, poocierałam sobie uda o koronki bolało jak cholera, ale nie spadały
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pończochy samonośne noszę regularnie - latem oczywiście
![]() ![]() Są wygodniejsze i niesamowicie seksowne ![]() ![]() ![]() Spadać nie spadają - a jeżeli załży się tak, żeby koronki były na równej wysokości, to chyba nie obetrą - ale to już wydaje mi się każda musi sama sprawdzić. Pozdrawiam!
|
#1213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
)
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazlam w sklepie cos takiego...Podoba sie Wam?? Tylko bez tych bialych naszyc...
|
#1215 |
|
Przyczajenie
|
witajcie dziewczynki, mam dwa patenty odnośnie rajstop
1. na zsuwające się z brzuszka rajstopy zakładam drugie majtki najczęściej z gatunku czarodziejskie tzn te modelujące. wszystko trzyma się na miejscu i nie zjeżdża. wcale grubiej nie wyglądam! 2. lata całe moją zmorą w lecie było obcieranie w udach. gorąco, pocę się , moje potężne uda pocierają o siebie boli jak diabli nim dojdę do domu mam dwie krwawe rany a później dwa tygodnie noszę wyłącznie spodnie póki się nie zagoi. teraz kupuję najtańsze rajstopy obcinam je tuż nad kolanem (noszę wyłącznie długie spódnice) i wkładam odnośnie dzinsów w lecie: moim zdaniem to masochizm. latem nosze spodnie z lnu z szerokimi nogawkami do tego rewelacyjnie wyglądać będą tuniczki, druga sprawa, że rekordowo szybko przecieram je w udach. dlatego jedne spodnie=jeden sezon |
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
wszelak mam dokładnie tak samo z lnianymi spodniami
uwielbiam je nosić latem, ale bardzo szybko się przecierają na udach a na poobcierane uda prawie znalazłam rozwiązanie - kupiłam cieniutkie legginsy kupiłam je z myślą o długiej, czerwonej spódnicy, dlatego też są czerwone. Jeszcze ich nie nosiłam, jak się zrobi zdecydowanie cieplej to sprawdzę, ale TŻ mnie chyba przegryzie
|
#1217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez gastone Czas edycji: 2008-04-01 o 14:25 |
|
|
|
|
#1218 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Raczkowanie
|
a to moje dwa ostatnie zakupki,pamietacie tunika w duze wzory z Quelle i azurek kupiony na ebayu.Ostatnie to koszula meska ze zwyklym podkoszulkiem.
|
|
|
|
#1220 |
|
Przyczajenie
|
hej! hej! bylam niedawno we wrocławiu w Magnolia Park. i tam otworzli sklep Uli Popken ( czy jakoś tak ;-P) Modna od rozmiaru 42... pomyślałam, że Wam napisze ;-P
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
gastone świetna ta bluzka z Quelle włąsnei podobnej szukałam
no ale nic nie znalazłam ten ażurek też ładnie się komponuje z zielonym kolorkiem ładnie a ja dziś zamiast bluzek i innej odzieży to sobie 3 parę butów w CTO kupiłam haha butów ci u mnie dostatek póki co basta!!!! tzreba sie rozejrzeć ide szukać a nóż wideleć coś wynajde chyba będzie trzeba zrobić rajd po lumpkach ale jak ja nie mam cierpliwosci bedzie trzeba sie przemeczyć by znaleźć coś polować tzreba na spódnice bo mimo tego że nie pzrepadam za nimi to już nie chcę się pocić przez spodnie |
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak byłam młodsza, to ubierałam pod spód krótkie getry, ale mimo wszystko one są trochę grube i czasem było za ciepło. następnym razem na pewno wypróbuję rajstopy! świetny pomysł, zwłaszcza, ze do tego celu mogą służyć nawet jakieś rajstopy poprzecierane na stopach czy z oczkiem ![]() a ja wklejam zdjecia ![]() jak wam się podoba mój strój wielkanocny, z różowymi rajstopami? ![]() czarną bluzkę wyszperałam w ciuszkach za 12 zł kupiłam w ciemno, bez przymierzania ![]() granatową bluzko-tunikę kupiłam dziś. chyba przekonam się do używanych ciuchów, nigdy nie miałam do nich cierpliwości po prostu, przeglądać tego wszystkiego, ale znalazłam 3 fajne małe lumpeksy w 99% z odzieżą angielską (=głównie duże rozmiary, głównie firmy takie tak Dorothy Perkins, którą bardzo lubię i inne). bluzeczka jest właśnie z Dorothy perkins, rozmiar 46 (18), cena 25 zł dwa zdjęcia, bo coś nie umiałam jej dobrze uchwycić, ale ma takie fajne ażurowe wykończenia ![]() Resize of DSCN9572.JPG Resize of DSCN9653_1.jpg Resize of DSCN9666_1.jpg Resize of DSCN9667_1.jpg
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pulchnosci to moja mama zawsze mi to powtarza. ![]() Kilka moich wiosennych mega kolorwych ![]() 1.sobota 2.poniedzialek 3.dzisiaj, jutro ma sie pogoda zepsuc. Gastone bardzo ladnie wygladasz w pierwszej tunice i w tym bialo czerwonym komplecie ten azurkowy sweterek do mnie nie przemawia, kojarzy mi sie z serwetkami ![]() Limonatka super polaczenie sukienki z tymi rajstopami Bluzki tez ladne, szczegolnie ta granatowa
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
co do tych obcinanych rajstop, to mis ię one rolują do góry
U mnie to nie działa, już wolę mieć cale ;/Co do tego, gdzie dostępne są pończochy nr 6, to na All za 10 zł Mają różne den i kolor Rajstopy też są, czasem w sklepie też można trafić nr 6 z rajstop, najczęściej tych zwykłych, ale mi tam to nie przeszkadza Rajstopy noszę 4, a najzwyklejsze jakoś najwygodniejsze są.Limonatka ta Twoja druga bluzka jest podobna krojem do mojej tuniki
|
|
|
|
#1226 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam i mają fajne rzeczy, tylko jest jedno ale:tam są naprawdę drogie ubrania ![]() Cytat:
Bardzo ładna tunika |
||||
|
|
|
#1227 |
|
Przyczajenie
|
co do tych obcinanych rajstop, to mis ię one rolują do góry U mnie to nie działa, już wolę mieć cale ;/
mnie rolują się tylko te które obcinłam wyżej, tj. w okolicy pół uda. robiłam tak na początku aby mi nie wylazły spod spódnicy. te obcięte nad kolanem zatrzymują się w najszczuplejszej części uda i nie wędrują do góry. sprawdzone! ale spódniczka musi być z tych dłuższych . jest jeden minus wędrują oczka do góry, więc zakładam je 2-3 razy i ciacham następne. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
Limonatka, wygladasz naprawde super w tym kompleciku z rozowymi rajstopami. Dodaje lekkosci i dziewczecy urok. Po tym jak ostatnio przekonalam sie do spodnic, tak moze i przekonanam sie do sukienek na co dzien, a nie tylko na wesela
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
ja też bym chciała na co dzień chodzić w sukienkach, ale strasznie ciężko jest mi coś znaleźć właśnie przez m.in. duży biust, bo jak sukienka jest zapinana, to nawet jak dobra, to ja się nie zapnę
|
#1230 |
|
Przyczajenie
|
tak tak Limonatako ,rożowe rajstopki rządza!!! bardzo uroczo!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

dobrze Ci idzie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ten ażurek też ładnie się komponuje z zielonym kolorkiem ładnie
a nóż wideleć coś wynajde