Moda "plus size" - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-07, 21:44   #1291
synesthesia
Zakorzenienie

Dot.: Moda "plus size"

Pobieżnie obejrzałam fotki - naprawdę fajnie się ubierasz!
Gdzie kupujesz ciuszki?

Ja niestety głównie lumpeksy, czasem bazarek (dzinsy, kurtki), czasem jakaś sieciówka lub hipermarket (buty, dodatki)... Kupowałabym na allegro ale niestety kasy nie mam, może jak znajde prace
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 22:08   #1292
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość
Pobieżnie obejrzałam fotki - naprawdę fajnie się ubierasz!
Gdzie kupujesz ciuszki?

Ja niestety głównie lumpeksy, czasem bazarek (dzinsy, kurtki), czasem jakaś sieciówka lub hipermarket (buty, dodatki)... Kupowałabym na allegro ale niestety kasy nie mam, może jak znajde prace
Duzo ich jest co nie?
Dziekuje Hmm, to roznie.Nie mam jednego sklepu w ktorym sie zaopatrzam, ale tak oogolem to Terranova, H&M, Cubus. Czasami allegro ale zrobilam sie bardzo skapa na przesylke
http://www.allegro.pl/item336849561_...ozmiar_42.html ostatnio taka zamowilam
Czasami jak widze jakie cudenka dziewczyny wynajduja w lumpeksach to az zal ze ja tak nie umiem szukac
No fakt, z kasa to najgorszy problem.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 11:21   #1293
gastone
Raczkowanie

Ot kilka fotek Cloe.
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 11:45   #1294
marthinisa
Rozeznanie

Pomijajac to ile wazy Cloe to trzeba przyznac ze ze jest niezwykle atrakcyjna i sexowna i ma piekna na twarz.

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 13:37   #1295
Madi85
Raczkowanie

A co do sexowności i piękna ma waga na miłość boską albo wymiary...

Edytowane przez Madi85
Czas edycji: 2008-04-09 o 07:17
Madi85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 14:36   #1296
synesthesia
Zakorzenienie

Oleczka, no cóż, rzadko się wbijam w cokolwiek w sklepach typu H&M czy coś. Tez działu plus sieze pewnie byłyby dobre ale cena odstrasza... jedyne bluzki jakie mam z H&M kupiłam w lumpeksach, heh...
Stary 2008-04-08, 14:57   #1297
gastone
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madi85 Pokaż wiadomość
A co do sexowności i piękna ma waga na miłość posbą albo wymiary...
kurcze czytam i czytam i nie rozumiem????

Edytowane przez gastone
Czas edycji: 2008-04-09 o 14:34

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-08, 14:58   #1298
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Oleczka, no cóż, rzadko się wbijam w cokolwiek w sklepach typu H&M czy coś. Tez działu plus sieze pewnie byłyby dobre ale cena odstrasza... jedyne bluzki jakie mam z H&M kupiłam w lumpeksach, heh...
Hm. A na allegro nic nie znajdujesz? Wpisz np. jakies angielskie marki, atmosphere, top shop, new look. Moze one maja wieksze rozmiary niz te z h&m
Stary 2008-04-08, 15:40   #1299
marthinisa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madi85 Pokaż wiadomość
A co do sexowności i piękna ma waga na miłość posbą albo wymiary...
Mozesz jasniej?

Przez moja wypowiedz chcialam zauwazyc ze Cloe bylaby rowniez piekna gdyby wazyla mniej, bo jest generalnie atrakcyjna kobieta, a szum wokol jej osoby zwiazany jest z jej waga, czy raczej nadwaga.

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 15:48   #1300
synesthesia
Zakorzenienie

Oleczka - allegro nawet nie przeglądam, bo bym sobie tylko smaka narobiła bo po pierwsze nie mam kasy a po drugie konta na allegro ani konta w banku. A przez brata niewygodnie kupować. Eh. Ja chce pracowac

Na szczescie sa jeszcze lumpeksy... tam cos jestem w stanie wyszukac duzego... ostatnio m.in. spódnice taka troszke ołowkową, czarna, do kolan.

PS. Czemu nie odzywasz się na gg?
Stary 2008-04-08, 15:51   #1301
Toogra
Zadomowienie

A propos Cloe to piękna kobieta.faktycznie jest straszne zamieszanie wokół tego,że nie jest rozmiaru S.
Pracuje w firmie o przewadze facetów,,słyszałam ich komentarze,,niestety szlak mnie trafiał jak słyszałam co wygadująSkomentowałam głośno ich uwagi'A co Wy to sami supermeni jestescie?Zapanowała wtedy cisza,,,i przestali gadać.Wkurzają mnie takie oceny ludzi wg.wyglądu.
Toogra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 21:25   #1302
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Oleczka - allegro nawet nie przeglądam, bo bym sobie tylko smaka narobiła bo po pierwsze nie mam kasy a po drugie konta na allegro ani konta w banku. A przez brata niewygodnie kupować. Eh. Ja chce pracowac

Na szczescie sa jeszcze lumpeksy... tam cos jestem w stanie wyszukac duzego... ostatnio m.in. spódnice taka troszke ołowkową, czarna, do kolan.

PS. Czemu nie odzywasz się na gg?
Rozumiem To jak bedziesz miala pieniadze to zaloz konto i popatrz bo naprawde mozna niezle perelki znalezc
A zeby kupowac nie musisz miec konta w banku

Nie dostalam od Ciebie zadnej wiaodomosci
Stary 2008-04-08, 21:35   #1303
synesthesia
Zakorzenienie

No oglądam allegro i widzę perełki... eh... moge kupić przez brata ale musze wtedy naprawde być tego pewna i miec kase
Wiem, mozna przez poczte ale wygodniej z kontem w banku

Dziwne...pisałam i to kilka razy... sprawdz albo moze sama zagadaj? moj nr 2209168

PS. W niedziele kupowałam dzisny, czarne, fajne sa, ale... spadają mi z tyłka.
Stary 2008-04-08, 21:41   #1304
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Zaraz napisze

O to dobry znak (ja zawsze tak mowie )
Stary 2008-04-08, 21:49   #1305
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
Ot kilka fotek Cloe.
boska u góry wręcz mało puszysta, chyba ma większy problem z nogami ale i tak ją podziwiam i ubóstwiam bo sama bym się na coś takiego nie zdecydowała chyba

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-09, 07:23   #1306
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marthinisa Pokaż wiadomość
Mozesz jasniej?

Przez moja wypowiedz chcialam zauwazyc ze Cloe bylaby rowniez piekna gdyby wazyla mniej, bo jest generalnie atrakcyjna kobieta, a szum wokol jej osoby zwiazany jest z jej waga, czy raczej nadwaga.
Cóż dla mnie zabrzmiało to bardziej, jak szokujące zdziwnienie, że pomimo większej wagi może być sexi i uważana za piękną. Spokojnie nie miałam niczego złego na myśli

gastone - 3 pierwsze fotki już były, niektóre nawet się powtarzaly. Nie trzeba ich powtarzać po raz kolejny

Wciąż próbuję dobrać odpowiedni stanik;/ Ostatnio mam bzika na punkcie bielizny, ale puki nie znajdę odpowiedniego rozmiaru to nie ma sensu kupować czegoś, co będzie niedobre, niewygodne..

Pamieta ktoś jeszcze moją próbę dostania się do polskiej edycji "Jak dobrze wyglądać nago"? Chyba nic z tego Cisza w eterze!

A widziałyście, że zamiast podróbki "jak dobrze..." pojawiła się, ta babka z walizką (podróbka angielskiej)? Wogóle mi nie odpowiada ten program ;/
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 09:27   #1307
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

Pamieta ktoś jeszcze moją próbę dostania się do polskiej edycji "Jak dobrze wyglądać nago"? Chyba nic z tego Cisza w eterze!

A widziałyście, że zamiast podróbki "jak dobrze..." pojawiła się, ta babka z walizką (podróbka angielskiej)? Wogóle mi nie odpowiada ten program ;/

AAA zgłaszałaś się? Dałabys radę tak się rozebrać przed kamerami? Podziwiam za odwage i gratuluję,bo ja bym przed 2 osobami naraz się nie rozebrała a co dopiero przed całą ekipą

I ta egentka Bojarska-cośtam to niby jest polską wersją Goka? Szok
Stary 2008-04-09, 10:09   #1308
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

nie nie, to jest podróbka innego programu

ostatnio wszystko próbują robić w polskiej wersji, np popularne amerykańskie i angielskie Pimp My Ride (odpisuj mi bryke). Polskie MTV postanowiło po polsku zrobić Pimp My Room (odpicuj mi pokój) Jeśli będą robić pokoje w takim stylu jak te samochody to ja bym nie chciała

sorry za offtopa
Stary 2008-04-09, 10:15   #1309
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
nie nie, to jest podróbka innego programu

ostatnio wszystko próbują robić w polskiej wersji, np popularne amerykańskie i angielskie Pimp My Ride (odpisuj mi bryke). Polskie MTV postanowiło po polsku zrobić Pimp My Room (odpicuj mi pokój) Jeśli będą robić pokoje w takim stylu jak te samochody to ja bym nie chciała

sorry za offtopa
Gdyby w PL zrobili z samochodu komuś coś takiego jak te cuda w stanach(chodzi mi o kosmiczne technologie-laptopy,plazmy itd) to ten ktoś na drugi dzień by tego samochodu już nie miał, bo by mu buchnęli i jeszcze miałby szczęście jeśli by sam uszedł cało z tego.

Gdyby zrobili polska wersję "jak dobrze wyglądać nago" z kimś kompetentym jak Gok zostałabym stałą fanką.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-09, 12:14   #1310
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Gdyby w PL zrobili z samochodu komuś coś takiego jak te cuda w stanach(chodzi mi o kosmiczne technologie-laptopy,plazmy itd) to ten ktoś na drugi dzień by tego samochodu już nie miał, bo by mu buchnęli i jeszcze miałby szczęście jeśli by sam uszedł cało z tego.

Gdyby zrobili polska wersję "jak dobrze wyglądać nago" z kimś kompetentym jak Gok zostałabym stałą fanką.
Nie nie ta agentka od siedmiu boleści, to parodia takiej angielskiej babeczki, co z różową walizką chodzi i kobietom wywala całą szafę i ubieta je w 25 zestawów wykonanych z 10 ubrań

A zgłoszenie wysłałam... Kiedyś tam w styczniu Co do odwagi, to lepiej zabrzmiało by "głupota"
Stary 2008-04-09, 14:36   #1311
gastone
Raczkowanie

[quote=chilanes;7171243]Cóż dla mnie zabrzmiało to bardziej, jak szokujące zdziwnienie, że pomimo większej wagi może być sexi i uważana za piękną. Spokojnie nie miałam niczego złego na myśli

gastone - 3 pierwsze fotki już były, niektóre nawet się powtarzaly. Nie trzeba ich powtarzać po raz kolejny

Juz wykazsowalam, ale powiedzcie mi czy istnieje mozliwosc sprawdzenia czy zdjecie juz jest? Musze przegladac wszystkie posty zeby to zobaczyc?Postow jest coraz wiecej wiec jak mam to zrobic???
Stary 2008-04-09, 20:09   #1312
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
[quote=chilanes;7171243]Cóż dla mnie zabrzmiało to bardziej, jak szokujące zdziwnienie, że pomimo większej wagi może być sexi i uważana za piękną. Spokojnie nie miałam niczego złego na myśli

Juz wykazsowalam, ale powiedzcie mi czy istnieje mozliwosc sprawdzenia czy zdjecie juz jest? Musze przegladac wszystkie posty zeby to zobaczyc?Postow jest coraz wiecej wiec jak mam to zrobic???
chyba nie ma takiego cuda, ale na prawdę by się przydało a u mnie to rodzaj "zboczenia" zapamiętuję niektóre fotki, gdy często je widzę, nic się nie stało
Stary 2008-04-09, 20:33   #1313
Astarte__
Rozeznanie

GG do Astarte__

Tęsknię za How to look good naked zniknelo z tvn style. Kocham Goka, ten facet jest boski. Mam nadzieję, że w polskiej podróbie nie wpadną na pomysł zatrudnienia Jacykowa
Astarte__ jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-04-09, 21:34   #1314
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez Astarte__ Pokaż wiadomość
Tęsknię za How to look good naked zniknelo z tvn style. Kocham Goka, ten facet jest boski. Mam nadzieję, że w polskiej podróbie nie wpadną na pomysł zatrudnienia Jacykowa
aaaaaa nie wiedziałam czy zaśmiać się z tego posta czy zapłakać.... Jacykowa!!!!!! chyba bym się pochlastała
Stary 2008-04-09, 22:36   #1315
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
aaaaaa nie wiedziałam czy zaśmiać się z tego posta czy zapłakać.... Jacykowa!!!!!! chyba bym się pochlastała
nie sądzę żeby nawet dla tej kasy był w stanie udawać, że wg niego XXL jest ok
więc chyba nie ma się co obawiać
Stary 2008-04-10, 07:02   #1316
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
nie sądzę żeby nawet dla tej kasy był w stanie udawać, że wg niego XXL jest ok
więc chyba nie ma się co obawiać
Tylko, że wiecie jak może być w "naszej" edycji? Wcale nie musza wystąpić panie XXL, tak jak w angielskiej. Tego się właśnie obawiam...

Gok rządzi! Gok na prezydenta! Normalnie facet wymiata! Naprawdę wierzy w to, co mówi i uważam, że tak właśnie myśli. Że nie mówi tych wszystkich miłych rzeczy tylko dlatego, bo mu płacą, ale że naprawdę potrafi dostrzeć coś pięknego, pozytywnego nawet w kobiecie rozmiar 4XL

Teraz na TVN Style ma lecieć wersja amerykańska....

A Jacyków faktycznie nie nadawał by się. Nie potrafił by ukryć obrzydzenia, a i w ciuchy, jakie by ubrał nie byłby zbyt fajne...
Stary 2008-04-10, 09:15   #1317
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Tylko, że wiecie jak może być w "naszej" edycji? Wcale nie musza wystąpić panie XXL, tak jak w angielskiej. Tego się właśnie obawiam...

Gok rządzi! Gok na prezydenta! Normalnie facet wymiata! Naprawdę wierzy w to, co mówi i uważam, że tak właśnie myśli. Że nie mówi tych wszystkich miłych rzeczy tylko dlatego, bo mu płacą, ale że naprawdę potrafi dostrzeć coś pięknego, pozytywnego nawet w kobiecie rozmiar 4XL

Teraz na TVN Style ma lecieć wersja amerykańska....

A Jacyków faktycznie nie nadawał by się. Nie potrafił by ukryć obrzydzenia, a i w ciuchy, jakie by ubrał nie byłby zbyt fajne...

W sumie producenci polskiej wersji mogą stwierdzić, że nie będą kopiować dosłownie i postawić na chamstwo stylisty a nie na zachowanie jakie uprawia Gok. Polakom bardziej by się pewnie taka jatka spodobała, na pudelku by mieli o czym pisać. No ciekawe co im wyjdzie. Ciekawe jak będzie się odbywała ta część gdzie Gok pokazywał wielkie zdjęcia tych kobiet na bilboradch na ulicy. Może na Pałacu będą wyświetlać I ciekawe co Polacy będą pozytywnego wynajdywać w tych ciałach...Bo jakoś czarno to widzę....

Od keidy ma ruszyć ta edycja?

REKLAMA
Stary 2008-04-10, 10:08   #1318
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego trzeba kupowac len z domieszka innego materialu.Kiedys bylam w fabryce lnu i nie wiedzialam ze tyle materialow sie mieszza z lnem.Szkoda ze nie mialam przy sobie gotowki bo bylam oczarowana tym materialem.Przpiekny.A czysty len koszmar.Strasznie sie gniecie.Najlepszy jest len z domieszka lycry.
Dziewczyny czy ktoras z was jest z Wroclawia? Szukam dobrych lumpkow we Wroclawiu.
No to na lato poszukam sobie czegos takiego
A drogie sa tego typu spodnie? bo len jest generalnie dosc drogi chyba? Domyslam sie, ze domieszki troszke tansze...Ale jakiego rzedu to jest wydatek?

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:41   #1319
gastone
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
No to na lato poszukam sobie czegos takiego
A drogie sa tego typu spodnie? bo len jest generalnie dosc drogi chyba? Domyslam sie, ze domieszki troszke tansze...Ale jakiego rzedu to jest wydatek?
Ja niestety ci nie powiem bo u mnie sa inne ceny.
Co do polskiej edycji programu to tez mam obawy.Polacy uwielbiaja sie wysmiewac, wiec oponki na bilbordzie to cos obrzydliwego dla wiekszosci.Malo tego to zaraz beda sie rozpisywac o tym gazety jakie to niesmaczne pokazywac takie ciala! Pamietacie co sie dzialo z kiedy na ekrany weszla reklama dove gdzie byly normalniejsze kobitki niz te chude jak we wszystkich reklamach> amietam te oburzajace komentarze, ze to niesmaczne i wcale nie zacheca do kupna tego kosmetyku! A mnie zachecilo! no! A dla mnie nismaczne jets tanczenie prawie z golym tylkiem przed ekranem reklamujac wkladki.!!!
Stary 2008-04-10, 12:21   #1320
cmoksia
Zakorzenienie

kurcze, znowu pojawil sie u mnie problem ze stanikiem nie wiem co się pozmieniało, po rozmiarach nie mogę dojść czy to obwód się zmienił czy miseczka, bo nic nie pasuje w Skierniewicach nie mam co szukać, bo wcisną mi każdy stanik niezależnie od tego czy mi wyjdą z niego 4 dodatkowe piersi czy będzie dobry staniki, które dłuższy czas nosiłam, zaczęły mi podjeżdżać pod kark, a jak wzięłam mniejszy obwód (pożyczyłam na próbę od mamy ) to nie miałam jak wdechu zdrobić :/ szlag mnie trafi niedługo, nie chcę sobie zdeformować piersi, bo to jedyna część ciała jaką lubię a tu z nimi coraz więcej problemów

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości