![]() |
#1531 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak zmieniając troszkę temat - zdecydowałam się chyba w końcu na szycie sukienki i jestem w trakcie szukania materiału. Moja mama wynalazła mi jakąś grubszą satynę. Tylko, że satyna się błyszczy i nie wiem czy to by korzystnie na mnie wyglądało - tzn czy nie będzie jeszcze powiększało. Wpadłam też na genialny pomysł uszycia tej sukienki na lewą stronę materiału, co o tym myslicie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Raczkowanie
|
Limonatka spodnicy jeszcze nie wyprobowlam i zobacze ja dopiero za jkies dwa tygodnie bo ja mieszkam za granica i musialam zamowic na mame a mama wysle mi dopiero tutaj.Do mamy przyjdzie pewnie dopierow poniedzialek bo przecie weekend sie zaczyna.. Ale mam podobna, czarna.I chodzi mi sie w niech swietnie.
Dziewczyny ja mam problem.Mam mnostwo japonek, ale szukam sandalow!Jestem zalamana.Tutaj nic nie ma.W kazdym sklepie ta sama kolekcja.Zaopatruja sie u jednego dostawcy?Jest tylko jeden producent czy co?Irlandia to dziwny kraj.. Kupilabym w Polsce ale jade dopiero w pazdzierniku...po co mi sandaly na zime..buuuuu buuuu Widzialam jedne wyobrazcie sobie w aptece.Buty z sholla.Ale nie warte sa swojej ceny!Nie zaplace za kawalek podeszwy i paska nie skorzanego 70 euro! Poszaleli. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
Marago nie wiem czy satyna na lewą stronę to dobry pomysł - nie szkoda trochę materiału? Poza tym może się strasznie lepic od środka (poza tym zawsze jak szyjesz sukienkę satynową zrób podszewkę od środka, bo ogólnie się do ciała lepi). Zależy jeszcze jaki kolor satyny i jaka sukienka - ja miałam jasnoniebieską i gładką, no i trochę mnie pogrubiała - na zdjęciach. Tak normalnie to nie wyglądało źle (wiadomo - w sukienkach wszystko zależy od kroju), ale na zdjęciach no...tragedia
![]() Gastone a patrzyłaś na ebayu albo może jakichś sklepach internetowych? |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Raczkowanie
|
To nie wchodzi w gre.Buty dla mnie to wazna czesc garderoby, musza byc wygodne.Bez mierzenia nie da rady zwazywszy na moje dwie rozne nogi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ma idealny kolor, a o taki niestety trudno... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
Limonatko, co do tych rozmiarów z New Yorkera - jakoś niedawno gdzieś słyszałam coś takiego że w sieciówkach 40 jest nie dla osoby grubszej, tylko.. wyższej.
A ja dziś w lumpie upolowałam klasyczny beżowy płaszcz, z guzikami i paskiem. Będę go skracać bo jest trochę za długi i optycznie mnie skraca (z długości trochę za kolano chce zrobić tak do pół uda). Oczywiście jak zawsze dziwna rozmiarówka - płaszcz jest rozmiaru 44 i w biodrach nawet lekko za duży jest - a ja w biodrach noszę często 48-50...
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
udany łup
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Zakorzenienie
|
Taak, udany
![]() Ostatnio na targowisku szukałam takiej modnej kurtałki właśnie na guziki z paskiem, albo chociaż i bez paska. Oczywiście same anorektyczne rozmiary, max 42. Musiałam kupić jakaś kurtkę na zamek, na dodatek dość dużą ;/ I to za 100 zł ;/ Taka bezkształtna jakaś - a ja mam dopiero 17 lat... A tak to płaszczyk skrócę i będzie z paskiem, z guzikami - i to za jedyne 11 zł
![]() |
#1539 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() Ja nic poza kapeluszem tam jeszcze nigdy nie kupiłam dla siebie ![]() Szybciej coś w Cubusie się znajdzie-tam 42 to jak 44,tylko rzadko takie rozmiary są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
ja lubię Cubusa, bo na ogół zmieszczę sie w ich XL czy 44. zależy jeszcze od kroju, ale w tej chwili mam chyba 3 tuniki z Cubusa
![]()
#1542 |
Raczkowanie
|
A ja szukam dla mamy sukienki i nic nie moge znaleźc. Rozmiar 48-50. Najlepiej czerwień.
Help ![]()
#1543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a co z plaza w rozmiarze "plus"
![]() Bo chyba zadna z nas nie ma zamiaru rezygnowac z kapieli w jeziorze/morzu i opalaniu sie na plazy ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
zielony stworek
|
Stroje-chyba tylko w Quelle czy Bon Prix mają większe rozmiary
![]() ![]() Czekam na nową gazetkę Tchibo na lato,może stroje kąpielowe będą w większych rozmiarach. na zdjęciach nie wszystkie modelki plus size,ale przynajmniej te kostiumy są w takich rozmairach dostępne-Ulla i quelle ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 |
Wtajemniczenie
|
Kobietki pamiętajcie, jak jest się pewnym siebie, pełnym seksapilu, to niezależnie jaki się rozmiar nosi, wygląda się oszałamiająco
![]() ![]()
#1547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie Allegro przegladam, ale nic mnie nie powalilo, jak dotad.... ![]() Mi tak 42 potzrebny bedzie, tak mysle...jestem wlasnie w trakcie odchudzania...a bikini to mi na lipiec/sierpien bardziej potrzebne-bo w czerrwcu zimno, no i sesja, wiec za bardzo nie bedzie pewnie czasu, gdzies wyskoczyc ![]() Dziękuje za fotki ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2008-05-11 o 21:04 Powód: :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
ja to nie wyjde w kostiumie o nie ma bata na takie cuda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
zielony stworek
|
42...kiedy to było
![]() ![]() Jak na razie mam jeden strój pływacki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 |
Zakorzenienie
|
Na plażę? dwuczęściowy wiązany granatowy. A żeby ukryć fałdki pareo (akurat w lumpie niedawno upolowana spooora chusta w niebieskim kolorze w białe kwiaty - będzie pasować). Dodam ze nosze rozmiar ok 46-48. (chcoiaż pewnie na tyle nie wyglądam xD)
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny! ten watek jest cudny!! ostatnio wpadlam w wir kompleksow ale min dzieki temu watkowi czuje sie swietnie noszac rozmiar 46
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() odnosnie stroi kapielowych to wybiore oczywiscie jednoczesciowy i pareo, ale ten jednoczesciowy bedzie super sexy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
ja przewiduje kostium za 10 kg mniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Zakorzenienie
|
ja też jednoczęściowe tylko noszę, nigdy w życiu nie miałam dwu-częściowego, ewentualnie tylko tankini. od lat kupuje stroje w Quelle i jestem zadowolona. jakis czas temu wklejałam tu strój zakupiony w Quelle z którego jestem baaardzo zadowolona
![]()
#1554 |
Zakorzenienie
|
Ja wychodze z załozenia, że jak komuś nie odpowiada mój wygląd, to niech się patrzy w drugą stronę. Mam strój 2 częściowy, mimo rozm.48 i zamierzam w tym roku również go założyć (chyba, że nabędę nowy
![]() Co do tej satyny, to trzeba uważać, lepsza jest taka bardziej matowa, bo połyskująca powiększa. A moze z jakaś domieszką np bawełny? |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1557 |
Raczkowanie
|
Ja w stroju?Na plazy?o niee co to to nie.Przed domem mam luksusik, moge pokaza swoje oponki bo i tak nikt nie patrzy, ale na plazy? Nie! Chilanes, zazdroszcze odwagi!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1558 |
Zakorzenienie
|
![]()
a ja ciągle szukam czegoś na weselicho
![]() ![]() a kupiłam sobie ostatnio <niby na ciuchach"> ale za 16zł <w sumie przystępna cena ![]() ![]() a dziś z kumpela bylyśmy po rajdzie<ona też szukała na wesele czegoś tylko ze mniejszy troche ma rozmiar40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no ale stroju to ja już sobie na pewno w tym roku nie kupie ojojjj, a takie ładne widizałam na któejsś ze stronek któe tu wczesniej podawałyście ![]() ale sie nie poddaje szukam dalej!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez GOśka T. Czas edycji: 2008-05-13 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko jedna?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.