![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Ojjj nie przesadzajcie, też przecież mam lepsze i gorsze dni. Też się wstydzę rozebrać przed TŻ, też ryczę przed lustrem i obiecuję sobie, że to ostatni "normalny" posiłek, a potem się odchudzam....
Ale na boga! Nie tylko szczupli mają prawo żyć, tańczyć, chodzić w wydekoltowanych bluzkach i krótszych spódnicach! Nie tylko szczupli mają prawo chodzić na basen, jeździć na skuterze i wchodzić na plażę w bikini! Poza tym są parawany, parasone, parea... Od 2 dni, jak widać jestem "optymistycznie" do świata nastawiona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
Znam ten bol z wyplata...
Ja mam stroj jednoczesciowy ale bede chodzic tylko na basen bo z moim synem gdzie indziej sie boje ![]() A sukienke na wesele znalazlam taka a'la princeska czy jak to sie zwie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Raczkowanie
|
Ja już nie pamiętam, kiedy ostatnio w stroju kąpielowym byłam, zawsze mówię sobie, ze kupię jak schudnę, tyle, ze z tym chudnięciem to kiepsko u mnie niestety, chyba będę musiała sie wybrać do sklepu i pomierzyć stroje i w końcu się na jakis zdecydować. Ostatnio widziałam na wystawie ładne tankini, góra była świetne, ale majteczki strasznie wycięte niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
anulciak85, właśnie, gdzie? Mam w sierpniu wesele i szukam czegoś fajnego ale nie ma nic w duzych rozmiarach ;/
limonatka - http://maxilook.pl/
![]() |
#1566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1567 |
Zadomowienie
|
czytam tak dziewczyny co piszecie jakie szmatki pokazujecie (szmatki w sensie ubrania
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to wszystko zasługa skromnej chilanes :P która się nie umie ubierać i musiała założyć wątek na forum ![]() Więc Dezzire nie spoczywamy tu na laurach, zapraszamy do dyskusji i czekamy na jakieś fotki od Ciebie. Co do tej "agencji" to poczytajcie dobrze, bo nie wiem, czy to nie ta o której ostatnio wspominałam Wam tu. Sami robią 3-4 zdjęcia, za 500 zł i ... masz siedzieć w domu i czekać, aż zadzwonią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
pomijając wbite do głowy przekonanie, że rozmiar plus nie jest ładny, nie mogłabym być modelką, nie znoszę, jak mi ktoś robi zdjęcia, nie umiem zachować się przed kamerą i nie lubię skupiać na sobie uwagi
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
Limonatka w Gliwicach w GCH na parterze(czyli tak jak wchodzisz)tam jest kilka stoisk z ciuchami i na kilku widzilam takie rozmiary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiem dzis tylko jedno.Zaczarowala mnie sukienka.Zadko podobaja mi sie sukienki.Jestem wybredna.ehh chyba dzis nic wiecej nie powiem...tylko dam wam zdjecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super, zazdroszcze takiego podejscia do zycia...
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Rozeznanie
|
Ale cudo!!! A ja wlasnie szukam czegos na wesele!!!
![]() |
#1578 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tankini to taki dwuczęściowy strój, ale góra nie jest jak stanik, tylko jak powiedzmy koszulka na ramiączkach (załania brzuszek ![]()
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
Hmm jak dla mnie troche cialka nie zaszkodzi, ale rozmiar 48,50 i wiecej itd to przesada :/
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, wybacz, ale rzadna z nas nie wchodzi na watek "dokuczaja mi, bo jestem chuda", czy jaki tam inny, i nie pisze, ze roziar 34 to przesada, bo cos tam.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
Wyrazam tylko swoje zdanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
A przeczytalas temat watku?
![]() Wiem, ze wyrazilas swoje zdanie, ale nie za bardzo wiem, po co ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
to wyrażaj je gdzie indziej, bo w moim własnoręcznie założonym wątku nikt mnie obrażać nie będzie, a tak właśnie się poczułam - obrażana! Nie podoba się, to nie właź tu i w podobne miejscai nie patrz na grubszych od Ciebie ludzi na ulicy! ŻEGNAM! Sukienka piękna, ale troszkę dla mnie za długa (taka do wysokości kolan, lub 3 cm za byłaby idealna). Kupujesz ją? Gdzie takową dorwałaś? Dziś mierzyłam w lumpie taki fason, o długości przeze mnie wzpomnianej, ale niestety - o ile ramiona i biodra wyglądały super i się mieściły, to pod biustem miała obwód chyba z rozmiaru 32 ;( |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja wypowiedz to przesada :/ a odnosnie plazy to ja mam zamiar schudnac do rozmiaru 42 do wakacji ale jak sie nie uda to i tak zamierzam wyjsc na plaze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
oo to fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez sie czuje urazona~!Po co wchodzic na watek do ktorego sie nie pasuje i obraza innych! Ktos tu podwyzsza sobie poczucie wlasnej wartosci zerujac na innych.! Co do sukienki dlugosc dla mnie idealna ja musze miec dlugie bo mam grube nieladne nogi.Poprostu w takich wygladam korzystniej.O cene nie pytaj bo ja sama nie chce nawet wiedziec hih , znalazlam to na jakiejs brytyjskiej stronie http://www.bigbeautifulandgorgeous.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW, widzialam Twoje zdjecia na MM. Bardzo ladna jestes... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.